تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1700 از 1759 اولاول ... 700120016001650169016961697169816991700170117021703170417101750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,991 به 17,000 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام بچه ها ..خسته نباشین من دیروز ویندوزمو عوض کردم ...ویندوز 8 نصب کردم سی دی درایور لپ تاپم هم مخصوص ویندوز 7 هستش و داریور وایرسم نصب نشد! مدل لپ تاپم asus x44h هستش ... الان لپ تاپم کانکشن مودم رو نشون میده ولی وقتی کانکت رو میزنم و پسورد رو میزنم ارور میده ..میشه کمکم کنین؟ خیلی به اینترنت وایرلسم نیاز دارم ....با کابل کارم راه نمیفته ...اگه میشه میتونین اگه مشکل از درایوره ...درایورشو برام بذارین؟ اخه خودم که اصلا پیداش نکردم!

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام بچه ها ..خسته نباشین من دیروز ویندوزمو عوض کردم ...ویندوز 8 نصب کردم سی دی درایور لپ تاپم هم مخصوص ویندوز 7 هستش و داریور وایرسم نصب نشد! مدل لپ تاپم asus x44h هستش ... الان لپ تاپم کانکشن مودم رو نشون میده ولی وقتی کانکت رو میزنم و پسورد رو میزنم ارور میده ..میشه کمکم کنین؟ خیلی به اینترنت وایرلسم نیاز دارم ....با کابل کارم راه نمیفته ...اگه میشه میتونین اگه مشکل از درایوره ...درایورشو برام بذارین؟ اخه خودم که اصلا پیداش نکردم!
    شما همون CD رو بذار بعد روی فایل ست آپ اون راست کلیک کن و پراپرتیز و بعد این کار رو بکن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام من میخواهم یک مودم وایرلس بخرم، میخواهم امکان این را داشته باشد که هنگامی که چند نفر باهم به اینترنت وصل میشوند سرعت اینترنت بطور مساوی بین آنها تقسیم شود و اگر یکی دانلود میکند طوری نشود که بقیه قادر به وبگردی نباشند و یا به عبارت دیگر اولویت سرعت با کسی باشد که ویگردی میکند نه کسی که دانلود میکند، اگر چنین مودمی وجود دارد که بشود این تنظیمات را در آن اعمال کرد و برد آن طوری باشد که حداقل برای دو طبقه جواب دهد لطفا معرفی کنید.ممنون
    همچین چیزی موجود نیست

4. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

linksys wag120n دویست تومنه ؟!!
    من که گفتم خیلی ازش خوشم اومد ولی چون گرون بود نتونستم بخرمش!
    البته الآن میهن مارکت رو دیدم زده بود 170 هزار تومان

همچین چیزی موجود نیست

D-Link 2730U ( مودم خودم )
    D-Link 2750U
    TP-Link 8960N
    TP-Link 8968N
    این یه ویژگی هست به نام QoS که در هر مودمی برای منظور های خاصی تنظیم میشه. برای مودم هایی که گفتم - اونطور که توی سایتشون هم گفته شده - قابلیت این رو داره که پهنای باند رو بین IP ها به صورت یکسان به اشتراک بزاره ( البته من هنوز برای خودم رو امتحان نکردم، ولی چک کردم دیدم یه همچین قابلیتی داره ). تازه تگ تبلیغاتی مودمای جدید TP-Link هم همین تقسیم پهنای بانده
    D-Link 2750U و TP-Link 8960N و TP-Link 86968N تا دو طبقه رو هم راحت آنتن میده چون دو تا آنتن 5 دسیبلی دارن

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

D-Link 2750U
    TP-Link 8960N
    TP-Link 8968N
    این یه ویژگی هست به نام QoS که در هر مودمی برای منظور های خاصی تنظیم میشه. برای مودم هایی که گفتم - اونطور که توی سایتشون هم گفته شده - قابلیت این رو داره که پهنای باند رو بین IP ها به صورت یکسان به اشتراک بزاره ( البته من هنوز برای خودم رو امتحان نکردم، ولی چک کردم دیدم یه همچین قابلیتی داره ). تازه تگ تبلیغاتی مودمای جدید TP-Link هم همین تقسیم پهنای بانده
    D-Link 2750U و TP-Link 8960N و TP-Link 86968N تا دو طبقه رو هم راحت آنتن میده چون دو تا آنتن 5 دسیبلی دارن
    تا اونجایی که من میدونم به این قابلیت میگن ip-qos که با qos فرق داره از بین مودمهایی که نام بردین 8968 و 8960 چنین امکانی رو به کاربر میدن !

8. 3 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

D-Link 2750U
    TP-Link 8960N
    TP-Link 8968N
    همش چرت و پرته !!!
    من خودم یه شبکه 5 تا سیستمی دارم !! اصلا و ابدا درست کار نمیکنه
    ============
    در ضمن امکانات wag 120 خیلی کمه (قبلا 80 تومن بود ) ارزش نداره این همه پول رو بدید بهش
    Last edited by fanoostalaei; 29-04-2014 at 21:51.

10. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم به این قابلیت میگن ip-qos که با qos فرق داره از بین مودمهایی که نام بردین 8968 و 8960 چنین امکانی رو به کاربر میدن !

همش چرت و پرته !!!
    من خودم یه شبکه 5 تا سیستمی دارم !! اصلا و ابدا درست کار نمیکنه
    ============
    در ضمن امکانات wag 120 خیلی کمه (قبلا 80 تومن بود ) ارزش نداره این همه پول رو بدید بهش
    پس این زبون بسته چی میگه؟! کنترل دسترسی کاربر دیگه چیه؟

12. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگر هم داشته باشه زیاد تاثیر گذار نیس
    چون من که عملا خودم دیدم وقتی یکی اینترنت رو مصرف میکنه عملا سرعت اون یکی خیلی میاد پایین با اینکه :

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

چون من که عملا خودم دیدم وقتی یکی اینترنت رو مصرف میکنه عملا سرعت اون یکی خیلی میاد پایین با اینکه :

ایناهاش! IP QoS رو پیداش کردم !!!

ویرش افتاد به جونم که روش استفاده ازشو پیدا کنم
    مودمت چیه؟

16. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ماله tplink يه خورده فرق داره. به كاربر اجازه ميده برا هر ip مشخص يه پهنای باند مشخص تعیین کنه. اسمشو گذاشته ip qos

18. 5 کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •