ممنون آقا حمید
این گزینه هایی که شما فرمودید احتمالا با باکس و آمپ فکر کنم 1 میلیون در بیاد.
من نمیخوام انقدر هزینه کنم.![]()
ممنون آقا حمید
این گزینه هایی که شما فرمودید احتمالا با باکس و آمپ فکر کنم 1 میلیون در بیاد.
من نمیخوام انقدر هزینه کنم.![]()
دوستان سلام.
من یه جفت کواک هول هوش200تومن میخوام فعلا قصد خرید ساب ندارم.به نظر شما کدوم یکی از اینا ازبقیه مناسب تر یا شایدم هیچکدوم
6995 پایونیر
6994 کنوود
7158 جی وی سی
6995کنوود
9633 اینفینیتی.
690 هرتز
بیشتر بیس نرم واسم مهمه .آمپلی هم دارم.
فدات شم دادا.اشتباه تایپی بود دیگه ببخشید.پخشم 7056...خب حالا ب نظر شما آمپ چی بذارم 4کانال؟استیج جلو آمپ خور که مچ بشه با کاپا 11 و نیازی به خرابکاری در وبرشکاری و... نباشه قدرت و کیفیت خوب با قیمت حدود 150 چی پیشنهاد میکنین؟8400 کنوود یا 847f یا درگستر209 یا ....؟!!!درضمن اون دکمه روی باندای کاپا رو که میزنم کوچکترین تفاوتی تو بیس وتریبل احساس نمیکنم.داستانش چیه؟!!!
دوستان بهترین پخش تا قیمت 1000000 تومان چیه نمی خوام تصویری باشه بزرگ هم نباشه فقط خوش صدا باشه وضوح صداش بالا باشه و صدای تیزی نداشته باشه مثل پایونیر
الان 9650 پایونیر دارم صداش تیزه
کنوود 7056 رو امتحان کردم هم زیبایی پایونیر رو نداره و هم تنظیماتش خیلی سخته و صفحه led خوبی نداره
کنوود پخش بهتری در سال 2015 وارد ایران میکنه یا نه کسی خبر داره یه مدل که هم خوش صدا باشه و هم led با کیفیت تری داشته باشه
از پاسخگویی شما ممنونم
زیبایی؟؟؟؟
مگه پخش رو واسه خوشگلی میخرن برادرِ من
به این پخش نیگا کن,اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Kingdom of heaven; 15-01-2015 at 14:44.
من رو رنج 1500 میخوام هزینه کنم حالا هر چی میشه با این قیمت خوب بست رو بهم پیشنهاد بدید حالا فقط پخش بشه با دوتا باند یا ... پیشنهاد شما چیه؟
حمید آقای گل خسته نباشید
اول اینکه به نظر شما آمپ 5602 برای ساب 1260 مناسبه یا نه؟
دوم اینکه استفاده از تبدیل یک به دو rca تاثیری تو کیفیت نمیذاره؟
سپاسگزارم
دوستان سلام.حمید آقا سلام
من یه جفت کواک هول هوش200تومن میخوام فعلا قصد خرید ساب ندارم.به نظر شما کدوم یکی از اینا ازبقیه مناسب تر یا شایدم هیچکدوم
6995 پایونیر
6994 کنوود
7158 جی وی سی
6995کنوود
9633 اینفینیتی.
690 هرتز
بیشتر بیس نرم واسم مهمه .آمپلی هم دارم.
سلام
تو چنتا پست قبلی در مورد تنظیمات اختصاصی ساب تو پخش 8019 سوال پرسیدم.
بعد چنتا ویدئو از این پخش تو یو تو ی...ب دیدم و دیدم که تو منو آدیو هستش ولی متوجه شدم که منوی ساب ووفر لول تو تنظیمات پخش من نیست.
یک بار برق از سرباتری جدا کردم در واقع ریست کردم.منوی ساب ووفر لول ظاهر شد
اما دفعه بعدکه برگشتم تو تنظیمات آدیو بازم نبود.
به نظر شما پخش مشکل داره یا اینکه چون هنوز ساب ندارم این مشکل پیش میاد؟
البته تا قبل عید حتما ساب اضافه میکنم به مجموعه و میخوام بدونم اگر پخش مشکل داره زود تر اقدام کنم.
ممنون...
سلام. چک کنید ببینید تو این منو، ساب اگر سایزش مشخص باشه منوی لولش میاد وگرنه اون منوی لول رو نمیبینید:
Audio > pro setup> speaker setting> subwoofer
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)