حالا نرو تورو خدا !!!!!!!اگر استقلال نشد
عنايتي: دوست دارم به پرسپوليس، صبا يا سپاهان بروم
حالا نرو تورو خدا !!!!!!!اگر استقلال نشد
عنايتي: دوست دارم به پرسپوليس، صبا يا سپاهان بروم
این بازیهایی که استقلال موقع تعطیلی لیگ میکنه حکایت جالب خودشودارهاستقلال هروقت لیگ تعطیل شد باخت اما جدیدایادگرفته هروقت لیگ تعطیل میشه استقلال با تیمهای دسته دومی بازی میکنه وبرحسب اتفاق
هم ازشون شکست میخوره مثل بازی بااستیل آذین و هماکه 2 بر1 باخت جفتشونو اما بازیهای بعدیشون که تولیگ برتربودرابرده .به نظرم اگراوایل فصل هم همینکارهارامیکرد الان خیلی جلوبودیم.
امیرزیاد جدی نگیر حرفی که رضا زد چون اون سه تاتیمی که اشاره کرده هیچکدوم جای خالی برای لیگ و آسیا ندارند غیرازاستقلال.این حرفی هم که میزنه بخاطراینه که یه کم واعظ آشتیانی راترغیب کنه به خریدنش
ناصرحجازی در گفت و گو با ایپنا:
طرفدار استقلال نیستم! / با بدبختی استقلال را جمع كردیم حالا آقایان راحت مدیر میشوند / مجبور به استعفایم كردند
ناصر حجازی فصل گذشته از تیم استقلال به طور ناگهانی جدا شد و پس از آن به یكی از منتقدین این تیم تبدیل شد.
کدخبر :10150
تاریخ : یكشنبه 06 بهمن 1387
ساعت: 16 : 15 بازدید کنندگان : 99 نفر
ناصر حجازی فصل گذشته از تیم استقلال به طور ناگهانی جدا شد و پس از آن به یكی از منتقدین این تیم تبدیل شد.
ناصر حجازی در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) اظهار داشت: "من طرفدار استقلال نیستم، بلكه بازیكن این تیم هستم و استقلال پوست و گوشت من است."
وی افزود: "من و پورحیدری زمانی با بدختی و پشت ماشین استقلال را جمع كردیم و حالا آقایان مفت و مجانی مدیر این تیم میشوند."
حجازی درباره اظهارنظری كه در مورد بازیكنان استقلال كرده بود گفت: "هیچ گاه نگفتم استقلال را من جمع كردم، بلكه گفتم در حال حاضر 5 بازیكن من امروز در تركیب اصلی این تیم هستند."
حجازی در پایان درباره جدایی خود از استقلال گفت: "بعد از 4 هفته كار كردن در این تیم مجبور به استعفا شدم و آن زمان به من فرصت كار كردن ندادند. در غیر این صورت اگر به من هم وقت میدادند، میتوانستم در سه سال استقلال را موفق كنم."
من با حرفت موافق نیستم
چون بازی این دو تا تیم تابع شرایط قبل شون نیست
مثل فصل قبل
ولی خوب
شانس استقلال توی این بازی خیلی بیشتره
نباید مغرور بشیم .باید با توکل به خدا و تمرین زیاد تا آخر با اقتدار بازی کنیم تا قهرمانی رو جشن بگیریم.
قهرمان لیگ:استقلال ایران
قهرمان جام حذفی:استقلال ایران
قهرمان لیگ قهرمانان آسیا:استقلال ایران
قلعه نویی: به فیروز گفتم جان "محمدم" بیا روی نیمکت
![]()
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: "اگر فیروز کریمی از جایگاه VIP به روی نیمکت تیمش نمی آمد، من هم در کنار او می نشستم."
امیر قلعه نویی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: صبای قم یکی از بهترین تیم های لیگ است و به جرات می گویم که هیچ تیمی به اندازه صبا نتوانسته بود بچه های ما را تحت فشار قرار دهد.
وی در ادامه گفت: قبل از شروع بازی به من اطلاع دادند که کریمی در جایگاه VIP نشسته است. به اطرافیانم گفتم آقا فیروز روی من را زمین نمی زند. رفتم در جایگاه VIP و به او گفتم جان محمدم بیا روی نیمکت بنشین و آقا فیروز هم لطف کرد و آمد. باور کنید اگر نمی آمد من هم روی نیمکت نمی رفتم و در کنار او نشسته و بازی را تماشا می کردم.
از قلعه نویی درباره اتفاقاتی که هفته گذشته در ورزشگاه مرغوبکار افتاده بود پرسیدیم که وی گفت: من به اندازه کافی مشغله دارم، اجازه بدهید فقط درباره تیم خودم صحبت کنم.
یک دغدغه بزرگ برای استقلالیها
هورا اسپرت : غیبت ملی پوشان استقلال بزرگترین مشکل این تیم در دیدار مقابل استقلال اهواز است.
در حالی که کمتر از یک هفته به برگزاری دیدار تیم های استقلال تهران و استقلال اهواز مانده،بزرگترین دغدغه امیر قلعه نویی غیبت ملی پوشانش در تمرینات این هفته است.
حضور پنج بازیکن استقلال در اردوی تیم ملی و سفر آنها به کشور تایلند سبب شده که این بازیکنان بدون حتی برگزاری یک جلسه تمرین خود را آماده دیدار با استقلال اهواز کنند.
بر همین اساس کادر فنی استقلال قصد دارد تا به مانند دیدار با سپاهان برای یکی دو ملی پوش خود استراحت در نظر بگیرد.
شایان ذکر است دیدار تیم های استقلال تهران و استقلال اهواز شنبه هفته آینده در ورزشگاه تختی اهواز برگزار خواهد شد.
آبی پوشان در دیدار رفت موفق شدند با 6 گل همنام اهوازی خود را شکست دهند
Last edited by AntAreS; 25-01-2009 at 18:35.
در پی انتشار خبر بازی فوتبال دختران و پسران باشگاه استقلال؛
شاهرخ بیانی:امیدواریم پروژه بدخواهان منصوریان شكست بخورد
بازیكن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران در واكنش به مسائل اخیر در تیم های پایه استقلال گفت: این پروژه توسط بدخواهان علیرضا منصوریان رخ داده است و امیدواریم آنها در این امر شكست بخورند زیرا در غیر این صورت دود آن به چشم تیم استقلال خواهد رفت.
شاهرخ بیانی بازیكن اسبق تیم استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:منصوریان در تیم های پایه استقلال زحمت می كشد و تلاش بسیاری برای موفقیت آنها انجام می دهد كه این مسئله قطعا در آینده كمك بسیار بزرگی نیز به فوتبال این كشور و تیم استقلال خواهد كرد ولی عده ای كه چشم دیدن این حركت با ارزش را ندارند و تنها به دلیل خرده حساب های شخصی با منصوریان به دنبال این هستند كه این حركت با ارزش را متوقف سازند.
وی تصریح کرد:اگر بپذیرم كه خطایی در تیم های پایه استقلال رخ داده بهتر است با شکیبائی در این باره برخورد كنیم اما صحبت های رسانه ای روزهای اخیر نشان می دهد كه جریانی تنها برای حذف منصوریان از تیم استقلال فعالیت می كند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)