نمی دونم چرا عکسش نیومد الآن دوباره می ذارم :
![]()
تو اين مرحله اخر راهرو يك اتاق هست كه اهرم power اسانسور رواونجا بايد بزني. بعد از زدن اهرم در اتاق بسته ميشه. يايد زود بري كليد درو بزني بعد از زدن كليد 1 دقيقه طول ميكشه باز بشه . تو اين مدت بايد تو اتاق با اون كپسول نيتروژن معطلش كني و از دستش در بري وقتي ام در باز شد تو راهرو و تو دو تا اتاق ديگه بازم كپسول نيتروژن هست و ميتوني معطلش كني تا آسانسور برسه (4 دقيقه بعد از زدن اهرم اسانسور مياد) بعدشم كه سريع با آسانسور فرار كن. اگه وضع تيرات خوب باشه و مگنومتو حسابي Upgrade كرده باشي ميتوني بكشيش در اونصورت يك crown jewel بهت ميده.
كل بازي 20 تا chapter داره (5 فصل 4 تايي) فكر كنم الان بايد chapter 4-1 باشي يعني 8 تا chapter ديگه مونده.
Last edited by esi_1981; 03-07-2007 at 22:37.
لطفا عکس ها رو کوچیک بزارید .
در مورد قول هم از همه قول ها سگ جون تر و مسخره تر !
يكي از سگ جونترين هاست ولي به پاي اوني كه شبيه عقربه نمي رسه.
باز اون خوبه ولی این دیگه خیلی سخته .يكي از سگ جونترين هاست ولي به پاي اوني كه شبيه عقربه نمي رسه.
بابا این راحت تر از عقربه هست. اگه مگنومتو قوی کرده باشی راحت میشه کشتش اما اون 10 بار جلوت ظاهر میشه اخرشم باید کلی تیر حرومش کنی تا بمیره
آره خوب ولي بايد خيلي پول خرج كني تا مگنوم رو بهت بده .
بعدشم اون عقرب رو ميتوني با بشكه هايي كه اون كناره ها گذاشتند نابود كني .
سلام
من در بازی biohazard 4 به یک مشکلی برخوردم توی قسمتی که لیون ناگهان زیر پاش خالی میشه ودرون فاضلاب می افته هنگام عبور از داخل اون ناگهان یک پیغام روی صفحه ظا هر شده و از بازی خارج میشود.اینم آدرس پیغام:
C:\DOCUME~1\Admine\LOCALS~1\Temp\b112_appcompat.tx t
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
game.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
AppName: game.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00000000
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر ممکن است کمک کنید و save این بازی در کدوم قسمت و با چه نامی روی کامپیوتر قرار میگیره چونکه میخوام دوباره بازی رو نصب کنم.........شاید مشکل حل بشه.
با تشکر
Last edited by egoldfars; 06-07-2007 at 17:23.
مطمئن نیستم ولی ...![]()
فکر کنم یکی از فایلهای بازی روی هارد کپی نشده ! از سیوت کپی (backup) بگیر و بعد بازی رو دوباره نصب کن ! اگر رایتر داری با اون نصب کن.
فایل سیو بازی هم همونجاست که بازی رو نصب کردی ! اگر درست یادم باشه اسمش savedata هست.
سلام به بچه های گل p30world، این هم برنامه ای که قولش رو داده بودم. برنامه ی مدیریت save های بازی Resident Evil 4 که البته بیشتر به درد کسایی می خوره که save بازن و خودشون حوصله ی آزاد کردن امتیازهای مخفی بازی رو ندارن. برنامه در محیط VB .NET نوشته شده و برای اجرا به بسته ی نرم افزاری Microsoft .NET Framework 2.0 نیاز داره. فکر می کنم دوستانی که از ویندوز VISTA استفاده می کنن، مشکلی ندارن چون این بسته از ابتدا روی سیستم عاملشون وجود داره. اما کاربران XP شاید نیاز داشته باشن که این بسته رو نصب کنن. این بسته ی نرم افزاری بطور رایگان در سایت شرکت مایکروسافت برای دانلود وجود داره.
Microsoft .NET Framework 2.0 - 22.4 MBytesتوجه: Package بالا فقط روی سیستم های x86 قابل نصبه یعنی XP و مثل اون و با VISTA ها که 64 بیتی اند راه نمی آد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما خود Microsoft .NET Framework 2.0 برای نصب به بسته ی Microsoft Windows Installer 3.0 یا بالاتر نیاز داره که رایگان نیست اما از اینجا می تونین دانلود کنین. البته اکثر شما احتمالا این بسته رو نصب شده دارین و نیازی نیست که اون رو دانلود کنین.
Microsoft Windows Installer 3.1 - 2.47 MBytesباز هم توجه: Package بالا مثل بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 فقط روی سیستم های x86 قابل نصبه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهم: کلا برای استفاده از برنامه توصیه می کنم که:
1- برنامه رو دانلود کنید که احتیاج به نصب هم نداره و فقط اون رو در شاخه ی بازی Resident Evil 4 (یعنی در شاخه ی فایل اجرایی خود بازی) کپی کنید.
2- اگر برنامه اجرا نشد، بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 رو دانلود و نصب کنید.
3- اگر خود Microsoft .NET Framework 2.0 هم نصب نشد، Microsoft Windows Installer 3.1 رو دانلود و نصب کنید.
* در کل بسته ی Microsoft .NET Framework 2.0 روی کامپیوترهای قدیمی (از 3 تا 4 سال به قبل) نصب نمیشه که فکر نمی کنم همچین سیستمی قدرت اجرای RE4 رو داشته باشه.
** این دو بسته یعنی Microsoft .NET Framework 2.0 و Microsoft Windows Installer 3.1 روی CDهای نرم افزاری جدید بصورت فراوان عرضه می شوند (چون بسته ی Microsoft .NET Framework داره کم کم به یک جز اجباری از Windows تبدیل میشه)
*** این توضیحات شما رو نگران نکنه، خیلی راحت می تونین از برنامه استفاده کنین.
اما خود برنامه:
Resident Evil 4 - Save Data Manager - 1.27 MBytesبرنامه در قالب فایل RAR هست و پسورد داره که پسوردش هست: maxeemo_forum.p30world.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویری از محیط برنامه:
برنامه هنوز به طور کامل تست نشده، برای همین به هر مشکل احتمالی که برخورد کردین بصورت پیغام خصوصی و با جزئیات کامل من رو در جریان بذارین تا در اولین فرصت اقدام به رفعش بشه. در کل فراموش نکنید، قبل از سپردن هر save به دست این برنامه و مخصوصا save خودتون قبل از نصب برنامه، حتما از اون ها در یک جای مطمئن کپی پشتیبان بگیرین. این برنامه هیچ کاری با اینترنت نداره، در صورت تقاضا برای اتصال به اینترنت، با Firewall خودتون Blockاش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)