تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 942 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

شما که حرف از ناموس می زنی یه سوال دارم ازت ! با این حساب شما حاضری عکس از ناموست بگیری برا فامیلت بفرستی در حالی یه عده دیگه بی اجازه می شینن عکس های ناموستا می بینن بد نظر میدن ایا صلاحه فرستاذه شه یا خیر !!! ما ملت حتی وقتیم یه تکنولوژیا بمون میدن باید یه عده .... بیان گند بزنن به همه چیز!
    مگه میخواد یه نفر اونجا بشین یکی یکی mms رو چک کنه اینجوری که برا هر مشترک یه نفرو باید بزارن
    بعد آقا من گوه خوردم دولت ما نمیدونه فیلتر یعنی چه هم فیلتر نکنه بهتر ولی این قبول کن که ملت ما خیلی بیجنبن تا یه چیزی رو آزاد می زارن نهایت سو استفاده رو میکنن بعدم فکر کنم اصلا در مورد فیلتر بحث نکنیم بهتر چون بحث ما هیچ فایده ای نداره سالهایست ملت به صورتهای گوناگون به فیلتر ینگ اینترنت اعتراض کردند فیلترینگ روز به روز بیشتر شده که کمتر نشده

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مگه میخواد یه نفر اونجا بشین یکی یکی mms رو چک کنه اینجوری که برا هر مشترک یه نفرو باید بزارن
    بعد آقا من گوه خوردم دولت ما نمیدونه فیلتر یعنی چه هم فیلتر نکنه بهتر ولی این قبول کن که ملت ما خیلی بیجنبن تا یه چیزی رو آزاد می زارن نهایت سو استفاده رو میکنن بعدم فکر کنم اصلا در مورد فیلتر بحث نکنیم بهتر چون بحث ما هیچ فایده ای نداره سالهایست ملت به صورتهای گوناگون به فیلتر ینگ اینترنت اعتراض کردند فیلترینگ روز به روز بیشتر شده که کمتر نشده
    آره عزیز قراره دونه دونه mms ها چک بشه ! اره بهتره بحث نکنیم چون تنها چیزی که هیچ نقشی تو این مملکت نداره مردمن !!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من از یکی کارمندان فنی مخابرات اصفهان سوال کردم در مورد تماس از تلفن ثابت به ایرانسل و گفت ایراد از ما نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست و گفت سویچ با شبکه ایرانسل در مهرماه سال گذشته انجام شده و یکسری مسایل دیگه هم در مورد ایرانسل گفت که من را واقعا از خرید سیم کارت این شرکت پشیمان کرد . کسانی که در شهرهای دیگه هستند به راحتی می توانند به شبکه ایرانسل تماس بگیرند ؟؟ یا باید چند بار شماره گیری کنند تا بگیره ؟؟
    این موضوع برای من به شخصه بسیار مهم هست .

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

من از یکی کارمندان فنی مخابرات اصفهان سوال کردم در مورد تماس از تلفن ثابت به ایرانسل و گفت ایراد از ما نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست و گفت سویچ با شبکه ایرانسل در مهرماه سال گذشته انجام شده و یکسری مسایل دیگه هم در مورد ایرانسل گفت که من را واقعا از خرید سیم کارت این شرکت پشیمان کرد . کسانی که در شهرهای دیگه هستند به راحتی می توانند به شبکه ایرانسل تماس بگیرند ؟؟ یا باید چند بار شماره گیری کنند تا بگیره ؟؟
    از این حرف کارمند مخابرات که هیچی وزیر مخابراتم زیاد میزنن هیچ فروشندهای هم که نمیگه ماست من ترش این مشکلی که تو میگی در مورد من حتی یکدفعه برام اتفاق نیفتاده در حالی که در مورد موبایلهای مخابرات مخصوصا تو ایام عید برام پیش اومده
    بعد خوب این یکسری مسائل چیه بگو تا قانعت کنیم

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عليرضا جان من مطمئنم كه اوني كه شما عكسشو گذاشتي دكل ايرانسل نيست . حالا دو نمونه اش كه در تهران و منطقه 5 هستند(آيت ا... كاشاني و فردوس ) رو گذاشتم ببينيد

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم تهرانم. مشكل خاصي با تماس از ثابت به ايرانسل ندارم. فوري ميگيره.

داره خودمونی میشه nedayechakavak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خداييش خوشكل نيستن؟ حرف ندارن نه؟

حالا آدم دكلاي tci و تاليا رو مي بينه حالش به هم مي خوره

اولين عكس ماله فردوسه كه فعاله ، دومي و سومي هم ماله كاشاني (تقاطع ستاري و كاشاني) كه هنوز سوييچ نشده و غير فعاله
    Last edited by nedayechakavak; 01-05-2007 at 01:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

عزیزم جیگرم وقتی من این عکسرو میگرفتم کلانتری پشت من بود اگه ماله پولیس باشه که میره تو کلانتری دکلشو میزنه کلانتری شم خیلی بزرگه
    بعدشم چند صد متری اونورتر اصلا آنتن نمیده ایرانسل... من هنوز فکر میکنم ماله ایرانسله ولی برای اطمینان بیشتر میرم میپرسم بعد به اطلاع میرسانم دوستان من
    عیرضا جون من اطلاعی در مورد این نوع دکل ندارم ولی چون تو تبریز این دکلها واسه مخابرات نیست همچین نظری دادم
    امیدوارم ناراحت نشده باشی بازم مرسی از بابت عکس.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

آقایون میگم چرا همه شما راجع به فیلترینگ mms ها اصلا واکنش نشون ندادین؟ احتمالا درست متوجه نشدین نه که چه فاجعه ایه؟!
    به قول بچه ها واکنش ما که اثری نخواهد داشت اینجا ایرانه
    ---- به این کار تخمیشون که همیشه پیش هرچی یه بامبولی میزارن
    خاک بابا چقدر هزینه میکنن واسه اینکه تجهیزات فیلتر MMS و بخرن !!! به جای اون میشه اون هزینه رو تو یه جا دیگه خرج کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

خداييش خوشكل نيستن؟ حرف ندارن نه؟

حالا آدم دكلاي tci و تاليا رو مي بينه حالش به هم مي خوره

اولين عكس ماله فردوسه كه فعاله ، دومي و سومي هم ماله كاشاني (تقاطع ستاري و كاشاني) كه هنوز سوييچ نشده و غير فعاله
    خیلی عالیه دستت درد نکنه
    راس میگی خیلم خوشگلن

درضمن میشه یه عکسم از دکل تالیا بزارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو تبریز اکثرا تو 4راهها یه نوع دکلهایی هست به شکل لوله ای اما خیلی خیلی نازکه نسبت به اون یکها ارتفاع بعضی شون حدود 3 متر و ارتفاع بعضی شونم حدود 6متر . روی اکثرشونم از اون طبل ها هست. میخواستم ببینم تو شهرای دیگم همچین چیزایی هست ؟ اصلا اینا مال کدوم اپراتوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by TempesT; 01-05-2007 at 01:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •