حالا اگه این کارو بکنیم فقط برای خودمون پول میاد یا برای حریف هامون هم پول اضافه میشه؟؟؟؟
![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
حالا اگه این کارو بکنیم فقط برای خودمون پول میاد یا برای حریف هامون هم پول اضافه میشه؟؟؟؟
![]()
با سلا م
پول هم برای شما وهم برای حریفتون حساب میشود
Last edited by سیدعلی فلاح; 14-12-2009 at 21:21.
salam ufo-alien jan mod iran key vared bazar mishe.kheily vaghte ke general bazy nakardam.age mishe kharid interneti ham vasash bezarid.
سلام به دوستان این بازی را اگر مدال ها را همش را بگیریم چیز جدیدی مثل بیث می ده
نه چيز جديدي نميده فقط رنكيكت ميره بالاتر
بيشتر براي حرفه اي هاست و كساني كه واقعا به اين بازي علاقه دارن و ميخوان به هر شكلي شده تمومش كنن
سلام تشکر یه path است که روش میریزند یه تیکه که میخواد loud بشه قرمز میشه اگر هست لطفا لینک را بگزارید و چیزای جدید تری روش میاد اون path4,5 هم دارم
سلام
من بازی جنرال 1 رو گرفتم و بدون سریال بازی نصب میشه
وقتی می خوام برم تو بازی و با دوستام شبکه یازی کنم ( من با 2 تا از دوستام کامپیوتر هامون رو شبکه کردیم) اخطار the serila alredy is used رو میده.
به نظر شما دوستان چی کار کنم ؟
؟
؟
؟
؟
ممنون می شم کمکم کنید.
اول اینکه فارسی بنویس و دوم هم چرا اینقدر بزرگ مینویسی؟
با سلام یک نظر بیایبید هرکی تیم مورد علاقه اش را بگه و یه ترفند و روش هم برای بازی با اون تیم بده
من با ایر فورس خوب بازی میکنم همون اول یه برق بعد سربازخونه بهد پول میزنم بهدش 5تا فرودگاه میسازم از اون کبرا ها میگیرم هر فرودگاه 9 تا بهد بااون علامت تانک (برای اینکه در راه هرچی دیدند بزنند)میفرستم
در کل با همه ی تیم ها خوب بازی می کنم
واسه من پچ ریبورن 5 است
Last edited by سیدعلی فلاح; 18-12-2009 at 09:49.
سلام.ایا نصب شدن هر دو پچ 1.04 و ربورن 5 میتونه باعث مشکل در اجرای بازی بشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)