تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 213 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2126

نام تاپيک: [ Telegram ] / تمام مسائل مربوط به برنامه تلگرام

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من خیلی وقت پیش دوستم که گوشیش غیر هوشمنده و سادس ، سیم کارتش رو برای فعال کردن تلگرامش به گوشی خودم زدم . بعد از فعال کردن اکانتش ، تلگرام نسخه ی ویندوز رو نصب کردم و اونجا براش فعال کردم . در واقع یه active session براش ایجاد کردم تو کامپیوترش . بعد هم تو کامپیوتر کانتکت های منو که بهش نشون میداد هم اونارو پاک کردم کلا و هم از قسمت نشست های فعال یا همون active session ، اونی که تو موبایل من فعال بود رو غیر فعال کردم .
    درواقع فقط یه نشست فعال در کامپیوتر براش بود و نه چیزه دیگه ای . بعد سیم کارت خودم رو زدم و وارد اکانت خودم شدم .
    حالا دیگه هم اکانت اونو از موبایلم غیرفعال کرده بودم هم کانتکت های خودمو از روی کامپیوتر اون پاک کرده بودم.
    اما مشکلی که هست اینه که هر کسی از لیست اون که وارد تلگرام میشه (اکانت فعال میکنه) برا منم اعلام میشه! و بالعکس کسایی شمارشون تو لیست کانتکتهای من سیو هست و وارد تلگرام میشه ، همونو به اون دوستمم اعلام میکنه . به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری باید حل کنیم؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان یه سوال
    من خیلی وقت پیش دوستم که گوشیش غیر هوشمنده و سادس ، سیم کارتش رو برای فعال کردن تلگرامش به گوشی خودم زدم . بعد از فعال کردن اکانتش ، تلگرام نسخه ی ویندوز رو نصب کردم و اونجا براش فعال کردم . در واقع یه active session براش ایجاد کردم تو کامپیوترش . بعد هم تو کامپیوتر کانتکت های منو که بهش نشون میداد هم اونارو پاک کردم کلا و هم از قسمت نشست های فعال یا همون active session ، اونی که تو موبایل من فعال بود رو غیر فعال کردم .
    درواقع فقط یه نشست فعال در کامپیوتر براش بود و نه چیزه دیگه ای . بعد سیم کارت خودم رو زدم و وارد اکانت خودم شدم .
    حالا دیگه هم اکانت اونو از موبایلم غیرفعال کرده بودم هم کانتکت های خودمو از روی کامپیوتر اون پاک کرده بودم.
    اما مشکلی که هست اینه که هر کسی از لیست اون که وارد تلگرام میشه (اکانت فعال میکنه) برا منم اعلام میشه! و بالعکس کسایی شمارشون تو لیست کانتکتهای من سیو هست و وارد تلگرام میشه ، همونو به اون دوستمم اعلام میکنه . به نظرتون مشکل از کجاست و چطوری باید حل کنیم؟
    سلام
    این باگ تا حالا رفع نشده و خیلی بده !
    فک کنم عقل مدیر تلگرام به این قسمت قد نداده ! : ))
    Last edited by Ghaioom; 29-08-2017 at 07:05.

3. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان یه سوال

سلام
    این باگ تا حالا رفع نشده و خیلی بده !
    فک کنم عقل مدیر تلگرام به این قسمت قد نداده ! : ))
    به این دلیل که کانتکت لیست شما در بر روی اون اکانت دخیره شده. شما تنها اکاتهای فعال رو حذف کردی و کاری بر روی شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردند انجام ندادی.
    حال شماره هایی که در تلگرام هم عضو نبودند، در اکانت سینک شده هستن و پس از اولین ورود به شما اطلاع داده میشن.
    الان هم راهی نیست برای حذف شماره هایی که هنوز در تلگرام ثبت نام نکردن به جز دلت اکانت کردن از تلگرام و ثبت نام مجدد.

ورود به اکانت دیگران جزء موارد غیر مجاز چه از لحاظ حریم خصوصی و چه از لحاظ حقوقی (برای سرورهای خاص) محسوب میشه.

شما یک ورود غیر مجاز داشتی واین هم عواقبش..!!
    Last edited by siava5h; 29-08-2017 at 14:37.

5. این کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتی با یک ربات ارتباط برقرار می کنم و کارم تموم میشه و پاکش می کنم. باز چند وقت دیگه پیغام میده و برای من نمایش داده میشه در حالی که من پاک کردم و دیگه نمیخوام بهم اطلاع رسانی کنه.
    فقط با بلاک کردن میتونم از این مشکل راحت شم.
    راه دیگه ای نداره؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

هیچ راهی برای ارور too many attempts هس؟ ( جز صبر کردن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتی با یک ربات ارتباط برقرار می کنم و کارم تموم میشه و پاکش می کنم. باز چند وقت دیگه پیغام میده و برای من نمایش داده میشه در حالی که من پاک کردم و دیگه نمیخوام بهم اطلاع رسانی کنه.
    فقط با بلاک کردن میتونم از این مشکل راحت شم.
    راه دیگه ای نداره؟
    سلام
    باید بلاکش کنید وگرنه مزاحمت ایجاد میکنن
    هیچ راهی برای ارور too many attempts هس؟ ( جز صبر کردن)
    خیر

9. 2 کاربر از The Respina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

سلام
    مال من پیغام میده متاسفانه این کار قابل اجرا نیست.ما نگران هستیم که قادر نباشیم ..............
    فکر کنم دائمی ریپورت شدم درسته؟
    کسی می دونه راهش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام
    مال من پیغام میده متاسفانه این کار قابل اجرا نیست.ما نگران هستیم که قادر نباشیم ..............
    فکر کنم دائمی ریپورت شدم درسته؟
    کسی می دونه راهش چیه ؟
    سلام
    اگر تاریخی نمیزنه بله دائمی هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

یعنی فقط باید صبر کنم-درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood.ashoori789's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال
    همیشه یادتون باشه ، با سیم دیگه رو توی دیوایسی که کانکت داره ، تلگرام نصب نکنید ، چون سینک روشنه در کسری از ثانیه کانتکت ها آپ میشه ، برای این کار باید موبوگرام نصب کنید ، در این اپ گزینه حذف تمام کانتکت ها رو داره ، روی هر دو خط انجام بدید ، بعد از این کار که کانتکت دو تلگرام خالی شد ، هر خط روی گوشی خودش باید لوگین کرده و یکبار دستی سینک کنید تا مجدد کانتکت های صحیح روی اکانت صحیح بشینه تا مشکل رفع بشه

14. این کاربر از masood.ashoori789 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •