شما اگه امکان داره یه روم بساز تو 03
بیبینم با شمام همین پیغتمو میده
شما اگه امکان داره یه روم بساز تو 03
بیبینم با شمام همین پیغتمو میده
سلام
کسی به مشکل کندی بازی تو آنلاین برخورد کرده ؟!
هر بار میخوام آنلابن بازی کنم، همون اول بازی میزنه بیرون میگه وضعیت اینترنتتون خوب نیست
اینم تست اینترنت
از پچ هم استفاده نکردم تاحالا، این کرک آخری که واسه آنلاین اومده استفاده میکنم
سرور در حال تعمیر تو سرور نمیره فلن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javadrahmani; 20-11-2014 at 10:16.
دوستان من بازیو از بیرون خریدم اما مشخصه که کامل نیست :
1: موقعی که وارد بازی میشه از سرود بازی و پیش زمینه های برگذاری بازی خقبری نیست و یکراست داور سوت میزنه بازی شروع میشه البته قبلش گزارشگر یه حرفهایی میزنه که نهایت 5 ثانیه طول میکشه .
2: در تنظیمات بازی به هیچ وجه حالت full hd یعنی 1920&1080 نداره و نهایت 1366&1768 داره .
لازم به ذکره که لپتاپ من از نظر فنی عالیه حالا مشکل کجاست ؟
core i 7 .. nvidia gtx760m ..16gig ram
داداش پنگ speedtest درست نیست / اگه شما 47 باشی کوچکترین لگی نباید داشته باشه در cmd بزنید ping 8.8.8.8 بهتون میگه پینگتون چنده ( واسه ی من 150 تا 170 هست )
داداش من که راحت در سوپراستار2 تا میزنم / در رابطه با 15 شما باید پاس دادنتون از نسخه ای قبلی بهتر باشه و اینم دلیل داره که دیگه مثل13 نیست تو13 اگه طرف دریبلش عالی باشه با دفاع میتونه بره گل بزنه ! من که بین 13 و 15اینو ترجیح میدم / از نظر من مشکل اساسی پاس دادن و تاخیرش هست همین / در کل تواین نسخه تلفیقی از خودش و قیفا هست ( تو 13 من با رفیقام بازی می کردم محال بود تو بازی زیر 5تا گل ردو بدل بشه ایراد اصلیشم شوت زدن بود رفیقم 10 تاحمله میرد فقط کافی بود شوت زدن رو با بازیکنای خاصی بلد باشی مثل رونالدومهال بود گل نشه
دوستان این دوستمون یه پست داد که خیلی محتوای خوبی داشت ولی متاسفانه هیچکی بهش توجهی نکرد...امتحان کنید کیفیتو حال کنین....
در کل سلیقس اونایی که pes خالص می خوان زیاد خوششون نمیاد من چون رفته یک خورده به سمت فیفا خیلی حال کردم-نمی دونم بارسا انقدر ضعیف شده یا بایرن خیلی قویه لولش
می کنه
باید منتظر پچ شد شاید حتی بهترینpes که تا حالا بازی کردم هم بشه - راستی افلاین خیلی فرق میکنه با انلاین من الان بار دوم بود افلاین بازی کردم خیلی بهتره هم گرافیک هم سرعت وهم پاس دادن - این خارجیا کوفتشون بشهاینطوری انلاین بازی می کنن!
![]()
دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه
![]()
اصلا نتونستم با تاخیر پاس دادنا و شوتای بازی کنار بیام . به نظرتون امکانش هست که تو اپدیت ها درست شه ؟؟ منتظر میمونم اگه درست نشد shift+delete ش میکنم بره اعصابمون خورد کرد دیگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)