تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 262 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

داره خودمونی میشه kouhsar j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این ارور رو به همه نشون میده حتی به من ولی متصل میشم و بازیمو میکنم
    شما اگه امکان داره یه روم بساز تو 03
    بیبینم با شمام همین پیغتمو میده

2. این کاربر از kouhsar j0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

کسی به مشکل کندی بازی تو آنلاین برخورد کرده ؟!

هر بار میخوام آنلابن بازی کنم، همون اول بازی میزنه بیرون میگه وضعیت اینترنتتون خوب نیست

اینم تست اینترنت

از پچ هم استفاده نکردم تاحالا، این کرک آخری که واسه آنلاین اومده استفاده میکنم

4. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت javadrahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    Last edited by javadrahmani; 20-11-2014 at 10:16.

6. این کاربر از javadrahmani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من بازیو از بیرون خریدم اما مشخصه که کامل نیست :
    1: موقعی که وارد بازی میشه از سرود بازی و پیش زمینه های برگذاری بازی خقبری نیست و یکراست داور سوت میزنه بازی شروع میشه البته قبلش گزارشگر یه حرفهایی میزنه که نهایت 5 ثانیه طول میکشه .
    2: در تنظیمات بازی به هیچ وجه حالت full hd یعنی 1920&1080 نداره و نهایت 1366&1768 داره .
    لازم به ذکره که لپتاپ من از نظر فنی عالیه حالا مشکل کجاست ؟
    core i 7 .. nvidia gtx760m ..16gig ram

8. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

کسی به مشکل کندی بازی تو آنلاین برخورد کرده ؟!

هر بار میخوام آنلابن بازی کنم، همون اول بازی میزنه بیرون میگه وضعیت اینترنتتون خوب نیست

اینم تست اینترنت

از پچ هم استفاده نکردم تاحالا، این کرک آخری که واسه آنلاین اومده استفاده میکنم
    داداش پنگ speedtest درست نیست / اگه شما 47 باشی کوچکترین لگی نباید داشته باشه در cmd بزنید ping 8.8.8.8 بهتون میگه پینگتون چنده ( واسه ی من 150 تا 170 هست )

10. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام .
    بعداز چند روز بازی : در کل بازی پیشرفتای زیادی داشته و میتونم بالاخره از 2013 دل بکنم و یه فوتبال جدید بازی کنم ولی ...

ولی بازی یه مشکلایی داره که واقعا رو مخه و اذیت میکنه . بچه ها مشکلات رو گفتن و دیگه تکرار نمیکنم .
    به نظر من کسیکه 10 ساله pes میزنه با کسی که چند ماهه بازی میکنه تو این نسخه زیاد فرقی با هم نمیکنن .
    تعریف از خودم نباشه من چندین ساله pes بازی میکنم و خداییش بازیم همیشه خوب بود مثلا تو 2013 چنتا بچه ها رو زیر 5 تا بهشون نمیزدم ( یعنی اونا خیلی ضعیف بودن خیلی ) .
    حالا نو 2015 انگار نه انگار من بازیم بهتر بود ... هممون تو یه سظح هستیم و حتی ازشون میبازم .

نمیخوام تعصبی و فقط بخاطر باختن حرف بزنم ولی مشکلات ضاااایع بازی باعث شده نکات مثبتش هم برام بی اهمیت بشه .
    مجبورم امسال با این نسخه بازی کنم چون دیگه از 2013 هم خسته شده م .

راستی یادم رفت ، superStar با کامپیوتر اصلا توپ نمیاد دستت حتی با فولاد هم یازی میکنم توپو بهم نمیدن اه اه چه بازی ضایعی .
    داداش من که راحت در سوپراستار2 تا میزنم / در رابطه با 15 شما باید پاس دادنتون از نسخه ای قبلی بهتر باشه و اینم دلیل داره که دیگه مثل13 نیست تو13 اگه طرف دریبلش عالی باشه با دفاع میتونه بره گل بزنه ! من که بین 13 و 15اینو ترجیح میدم / از نظر من مشکل اساسی پاس دادن و تاخیرش هست همین / در کل تواین نسخه تلفیقی از خودش و قیفا هست ( تو 13 من با رفیقام بازی می کردم محال بود تو بازی زیر 5تا گل ردو بدل بشه ایراد اصلیشم شوت زدن بود رفیقم 10 تاحمله میرد فقط کافی بود شوت زدن رو با بازیکنای خاصی بلد باشی مثل رونالدومهال بود گل نشه

12. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه فن یاد گرفتم حرفه ای برای کسانی که مانیتورشون قویه و کارت گرافیکشون از خارج..داشتم دنبال جواب مشکل خودم میگشتم این فند رو یاد گرفتم.

How to change resolution to 1080p

1. Right click on Settings.exe
    2. Go to properties
    3. Go to the compatibility tab
    4. Disable display scaling on high DPI settings (tick this)
    5. Apply
    6. Double click on settings and it should now show 1080p.
    دوستان این دوستمون یه پست داد که خیلی محتوای خوبی داشت ولی متاسفانه هیچکی بهش توجهی نکرد...امتحان کنید کیفیتو حال کنین....

14. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در کل سلیقس اونایی که pes خالص می خوان زیاد خوششون نمیاد من چون رفته یک خورده به سمت فیفا خیلی حال کردم -نمی دونم بارسا انقدر ضعیف شده یا بایرن خیلی قویه لولش می کنه
    باید منتظر پچ شد شاید حتی بهترینpes که تا حالا بازی کردم هم بشه - راستی افلاین خیلی فرق میکنه با انلاین من الان بار دوم بود افلاین بازی کردم خیلی بهتره هم گرافیک هم سرعت وهم پاس دادن - این خارجیا کوفتشون بشه اینطوری انلاین بازی می کنن!

16. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان من با این سیستم حتی روی 1280*720 هم بازی برام روون اجرا نمیشه و کمی کنده، مشکل از کجاس؟ برنامه ی جانبی باید واسه گرافیک نصب کنم؟ directX نصبه

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در کل سلیقس اونایی که pes خالص می خوان زیاد خوششون نمیاد من چون رفته یک خورده به سمت فیفا خیلی حال کردم -نمی دونم بارسا انقدر ضعیف شده یا بایرن خیلی قویه لولش می کنه
    باید منتظر پچ شد شاید حتی بهترینpes که تا حالا بازی کردم هم بشه - راستی افلاین خیلی فرق میکنه با انلاین من الان بار دوم بود افلاین بازی کردم خیلی بهتره هم گرافیک هم سرعت وهم پاس دادن - این خارجیا کوفتشون بشه اینطوری انلاین بازی می کنن!
    اصلا نتونستم با تاخیر پاس دادنا و شوتای بازی کنار بیام . به نظرتون امکانش هست که تو اپدیت ها درست شه ؟؟ منتظر میمونم اگه درست نشد shift+delete ش میکنم بره اعصابمون خورد کرد دیگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •