باز هم سالی دیگر...امروز با تمام زیبایی هایش...28 سال از طلوع تاریخی روزاریو میگذرد!
![]()
باز هم سالی دیگر...امروز با تمام زیبایی هایش...28 سال از طلوع تاریخی روزاریو میگذرد!
![]()
10 لحظه برتر مسی در این فصل
لیونل مسی همانند فصول قبل، در فصل 2014/15 نیز گل، پاس گل، رکورد و عناوین زیادی به نام خود به ثبت رساند.
لیونل آندرس مسی ستاره فرا زمینی بارسلونا، امروز 28 ساله شد. به همین مناسبت 10 لحظه برتر وی در فصل 2014/15 را مورد بررسی قرار می دهیم.
1) شروعی بی نقص: این ستاره آرژانتینی در جریان پیروزی 3-0 مقابل الچه، 2 گل به ثمر رساند و فاصله خود با رکورد زارا را به 6 گل کاهش داد. این پنجمین بار پیاپی محسوب می شود که مسی در بازی ابتدایی لالیگا برای بارسا گلزنی کرده است.
2) 250 گل در لالیگا: ایبار برای اولین بار در نیوکمپ به میدان رفت و مسی در جریان پیروزی 3-0 بارسا برابر این تیم، 250 مین لالیگایی خود را در 285 مین مسابقه اش در این رقابتها به ثمر رساند.
3) آقای گل تمامی ادوار لالیگا: او در جریان در هم شکسته شدن سویا با نتیجه 5-1، هتریک کرده و رکورد 251 گل تلمو زارا را پشت سر گذاشت؛ رکوردی که بسیاری فکر می کردند دست نیافتنی است. او در ادامه این رکورد را به 286 گل افزایش داد.
4) آقای گل تمامی ادوار لیگ قهرمانان اروپا: درست سه روز بعد، این ستاره در جریان پیروزی 4-0 بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا برابر آپوئل نیکوزیا، هتریکی دیگر به ثبت رسانده و به آقای گل تمامی ادوار لیگ قهرمانان اروپا تبدیل شد. اگرچه مسی هم اکنون در کنار خود در صدر این لیست، کریستیانو رونالدو 77 گله را نیز می بیند.
5) گلزنی با پای راست: مسی سال 2014 را با یک دبل به پایان رساند تا به بارسلونا کمک کند با نتیجه 5-0 کوردوبا را شکست دهد. هر دو گل مسی در این بازی با پای راست به ثمر رسید. در حقیقت، او 9 گل از 12 گل آخر خود در سال 2014 را با پای غیر تخصصی اش وارد دروازه حریفان کرد.
6) 30 مین هتریک: مسی در جریان پیروزی بزرگ 4-0 بارسلونا در ریازور برابر دپورتیوو، رکورد دیگری را به نام خود به ثبت رساند.
7) عملکرد تعیین کننده برابر بایرن مونیخ: 2 گل فوق العاده و 1 پاس گل در 15 دقیقه پایانی مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، به بارسلونا کمک کرد تا پیروزی ارزشمند 3-0 را مقابل حریف آلمانی به دست بیاورد.
8) قهرمانی لالیگا در کالدرون: بارسلونا به لطف تک گل دقیق مسی در ویسنته کالدرون برابر اتلتیکو مادرید، اولین قهرمانی خود در این فصل را مسجل کرد.
9) جادوگری در فینال جام حذفی: مسی در جریان پیروزی 3-1 بارسلونا برابر اتلتیک بیلبائو، دو گل به ثمر رساند که بدون شک گل اول در بین برترین گلهای کارنامه ورزشی او قرار خواهد گرفت.
10) درخشش در فینال برلین: مسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا گلزنی نکرد، اما عملکرد درخشانی ارائه داد تا بارسا پنجمین عنوان قهرمانی خود در این رقابتها را به دست بیاورد. او با ضربه خود، پایه گذار گل سوارز در این بازی بود.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم: غلامحسین صبوری/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژرومه بواتنگ: چنین چیزهایی اتفاق میوفتد. برای من رخ داد، برای بازیکنان دیگر هم اتفاق میوفتد. من به این چیزها اهمیت نمیدهم.
برای من او (مسی) بهترین بازیکن دنیاست. فوتبال این است. بعضی وقت ها بد به نظر می آیید یا چیزی اتفاق میوفتد. من یک مدافع هستم، این موضوع من را نمیکشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رکورد شکنی مسی در روز تولدش (عکس)
روز گذشته لئو مسی تولد 28 سالگی خود را در هتل رادیسون شیلی، محل اقامت تیم ملی آرژانتین جشن گرفت.
به گزارش "ورزش سه"، برای این جشن تولد، کیک زیبایی از سوی هم تیمی های مسی تدارک دیده شده بود. جالب اینجاست که مسی در روز تولد خود نیز یک رکورد ویژه را به ثبت رساند. او بیش از 140 هزار پیام تبریک در اینستاگرام دریافت کرد. مطلب مربوط به تشکر او از هواداران 1.1 میلیون لایک خورد و بیش از 48 هزار کامنت نیز زیر آن نوشته شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داوید ویا: مسی به شما کمک میکند در بارسا جا بیوفتید
خوزه پکرمن، سرمربی کلمبیا، مردی که هیچوقت در آرژانتین بخاطر گذاشتن مسی روی نیمکت در جام جهانی 2006 بخشیده نخواهد شد: مسی واقعا بسادگی بهترین بازیکن جهان است و آرژانتین در این تورنومنت مثل جام جهانی بازی کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویلیان ستاره برزیل: من تماشای بازی مسی را دوست دارم. او کسی است که وقتی آرژانتین بازی میکند، بسیاری می ایستند تا بازی او را تماشا کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرژانتین ۰-۰ کلمبیا (۵-۴ پنالتی)
آرژانتین 90 دقیقه حاکم بازی بود ولی با درخشش دروازه بان کلمبیا که خامس رودریگز و رادامل فالکائو رو داشت و خوش شانسی این تیم به گل نرسید
مسی مثل همیشه بهترین بازیکن زمین
ماسکرانو: وقتی او بازی میکند، تقریبا عادی است که بهترین بازیکن زمین باشد
آرژانتین تیم برتر زمین بود و اگه اسپینا اون سوپر واکنش ها رو نشون نمیداد، قطعا آرژانتین 2، 3 تا میزد.
+
توی یه صحنه یه بازیکنی بود که کلا از اول بازی دنبال مسی بود و همش رو مسی خطا می کرد.
اواخر بازی یه خطای بد روی مسی انجام داد، مسی بنده خدا برگشت (با حالتی ملتمسانه )گفت: بسته دیگه بابا، اینطوری که دیگه نزن؛ مصدوم شدیم!![]()
(چهره مسی تو اون لحظه خیلی جالب شده بود، انگارداشت خواهش میکرد که جون مادرت آروم تر بزن)
پویول: «لوییز انریکه هیچگاه شما را نا امید نمی کند»
کارلس پویول، روز شنبه در مصاحبه با روزنامه کاتالانی (لا ونگاردیا) حقایقی را پیرامون دلتنگی اش برای فوتبال بیان کرد و اذعان داشت که زمانی در این فکر بوده که بدون دستمزد بازی کند و صحبت هایی هم درباره تیم فعلی تحت لوئیز انریکه به زبان آورد. در ادامه مهم ترین بخش های مصاحبه وی را می خوانیم:
شما سه گانه را با لوئیز انریکه جشن گرفتید؟
«نه هنوز، اگرچه ما دوستان خوبی هستیم. دوست داشتم با او کار می کردم».
لوچو و ستارگان
«نمی دانم آنجا چه اتفاقی افتاد ولی لوئیز انریکه مرد بسیار خونسردی است. شاید تصویر ذهنی از او با کارهایش برابری نکند. خوش شانس هستم که او را می شناسم و باید بگویم که اون انسانی بسیار خوب و صمیمی است و هرگز شما را ناامید نمی کند و همیشه حقیقت را به شما می گوید و شنیدن حقیقت همان چیزی است که یک بازیکن می خواهد».
تغییر غیرقابل تحمل در زندگی
«خیلی دلتنگ فوتبال شده ام. اگر فقط بتوانم کمی ورزش کنم، منصفانه است اما آمادگی جسمانی من از صد به صفر رسیده و این بسیار سخت است».
بدن فرسوده و فرتوت
«می توانم کمی ورزش کنم البته بدون تلاش. قادر نیستم به ورزش هایی هم چون فوتبال، تنیس یا فعالیت های پرفشار بپردازم. همچنین نمی توانم به مدت طولانی بدوم. در حال انجام تمریناتی هستم که انتظار نتایج خوبی از آن دارم. بدنم در شرایط مناسبی قرار دارد ولی مشکل این است که پا به سن گذاشته ام».
افسوس
«تنها چیزی که افسوس آن را می خورم این است که زودتر جراحی نشده ام. اگر این کار را از قبل انجام می دادم، اکنون می توانستم بازی کنم».
بازی گرفتن از دیگر بازیکنان
«بعد از آخرین عملم زانوی من مایعی ترشح می کرد که متوجه شدم نه قادر به بازی کردن هستم نه تمرین. من آن زمان بازیکن قابل اطمینانی نبودم. مارتینو می خواست که من بازی کنم. اما من به او گفتم که از بازیکنان دیگر استفاده کند چرا که آنها در فرم بهتری بودند».
بازی کردن بدون در آمد
«من می خواستم تا 40 سالگی بازی کنم حتی به این فکر می کردم که بدون درآمد فوتبال را ادامه دهم اما نتوانستم. اگر بگویم به بازگشت دوباره و بازی کردن فکر نکرده ام، به شما دروغ گفته ام. اکنون هدف من ریکاوری مصدومیت زانویم است».
و اکنون چه؟
«اکنون زمان یادگیری است. من دوره های مدیریت ورزشی را سپری کرده ام و در حال یادگیری مربیگری هستم».
مترجم: رضا خانجانی / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 باشگاه آماده به خدمت گرفتن پدرو
چهار تیم اینتر، منچستر سیتی، پی اس جی و لیورپول در صدد به خدمت گرفتن پدرو هستند.
علی رغم اینکه پدرو اخیراً قرارداد خود با بارسلونا را تا فصل 2018/19 تمدید کرده است، اما همچنان احتمال جدایی او از باشگاه وجود دارد. روزنامه موندو دیپورتیوو اخیراً طی مقاله ای دلیل جدایی این بازیکن را دقایق کم حضور وی در زمین عنوان کرده است.
پدرو در فصل گذشته با وجود مثلث مسی-سوارز-نیمار نقش دوم را در تیم ایفا کرد. اگرچه این بازیکن در بازیهای ابتدای فصل به دلیل محرومیت سوارز موفق شد چند بازی را به عنوان بازیکن ثابت آغاز کند، اما در این فصل سوارز محروم نیست و می تواند از ابتدا برای بارسلونا به میدان برود. به همین دلیل، به نظر می رسد که علی رغم تمدید قراداد، هنوز احتمالاً جدایی پدرو از بارسلونا در تابستان پیش رو وجود دارد.
به گزارش الموندو، چندین باشگاه تمایل به خرید این بازیکن دارند. اینترمیلان یکی از تیمهایی است که از ماه ها قبل در پی به خدمت گرفتن وی بوده و حتی مدیر فنی این تیم نیز وضعیت پدرو را از آریدو برایدا خواستار شده است. پی اس جی نیز یکی از باشگاه های بزرگی است که تمایل به خرید پدرو دارد و به گفته روزنامه اکیپ، با توجه به خروج احتمالی لاوتزی، پیشنهاد 25 میلیون یورویی را برای بازیکن بارسا آماده خواهد کرد. دو تیم دیگر نیز منچستر سیتی و لیورپول از لیگ جزیره بوده که به دنبال تقویت خط حمله خود می باشند.
اگرچه خروج و یا ماندن پدرو همچنان نا مشخص است، زیرا باشگاه در حال حاضر مدیر عامل ندارد و توسط کمیته اجرایی اداره می شود.
مترجم: غلامحسین صبوری/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر برنامه های آدریانو: «آدریانو احتمالاً به تیم دیگری خواهد پیوست»
نقش آدریانو در دو فصل گذشته در باشگاه بارسلونا بسیار کمرنگ شده و همین عامل باعث شده تا وی به درهای خروجی این باشگاه نزدیک شود.
پائولو آلفونسو نوز مدیر برنامه های آدریانو کوریا طی مصاحبه ای عنوان کرد که پس از اتمام انتخابات باشگاه، با مدیر عامل برگزیده درباره احتمال جدایی این مدافع چپ صحبت خواهد کرد.
وی در این مصاحبه عنوان کرد که آدریانو از حضور در باشگاه بارسلونا خوشحال است، اما تعداد کم دقایق حضور این بازیکن در زمین و آنهم در فصل پنجم حضورش در بارسا، وی را مجبور کرده تا به دنبال باشگاه دیگری بگردد.
وی اضافه کرد: «او به سختی تمرین کرد، اما بسیار کم به بازی گرفته شد. آدریانو فرد حرفه ای و بسیار خوبی است. اعتقاد دارم که اگر قرار باشد همچنان به عنوان گرینه سوم انتخاب شود، بهتر است کار خود را در باشگاه دیگری ادامه دهد. اگرچه در حال حاضر عجله ای نداریم».
لازم به ذکر است که قرارداد آدریانو با بارسلونا تا سال 2017 اعتبار دارد و همچنین این بازیکن در فصل پنجم حضورش، نصف تعداد دقایق فصل قبلی تحت سرمربی گری مارتینو به میدان رفت.
رسمی: جرارد دلوفئو به اورتون پیوست
بند جدایی در قرارداد این بازیکن وجود دارد که بارسا در صورت ارائه پیشنهاد و انجام برخی الزامات، می تواند این بازیکن را دوباره به خدمت بگیرد.
باشگاه بارسلونا و اورتون بر سر انتقال جرارد دلوفئو به توافق رسیدند. بند جدایی در قرارداد ثبت شده وجود دارد که بارسا در صورت ارائه پیشنهاد و انجام الزامات خاصی، می تواند این بازیکن را دوباره به خدمت بگیرد. علاوه بر این، در صورتی که اورتون تصمیم به فروش این بازیکن بگیرد، بارسلونا اولویت اول محسوب می شود.
لازم به ذکر است که کمیته مدیریتی باشگاه پس از دریافت گزارشات مثبت از سوی کمیته فنی، با این انتقال موافقت کرده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)