پس یعنی امکان داره کسی به بازی من وصل شده باشه؟
اخه هر جور فکر میکنم امکان نداره! پس رمز جیمیل عوض کنم بعد سوپرسل پیام بدم حله؟
پس یعنی امکان داره کسی به بازی من وصل شده باشه؟
اخه هر جور فکر میکنم امکان نداره! پس رمز جیمیل عوض کنم بعد سوپرسل پیام بدم حله؟
صد درصد یکی وصل شده ،خالا من نمیدونم چجوری
من خودم سه تا اکانت لول بالا دارم با چندتا گوشی هم بازی کردم و میدونم هر وقت این پیغام میده ینی یکی دیکه وارد بازیتون شده ...
اره همین الان رمزتو عوض کن!
بعدشم ایمیل بده،البته وقتی رمزو عوض کنی بقیه دستگاه هایی که ایمیلتو زدن براشون ارور میاد و رمز جدید ازشون میخاد !ولی مطمئن نیستم که بازیشون قطع بشه! یا اگه لینک شده باشه بازیشون قطع نمیشه ...پس برا اطمینان به سوپرسل ایمیل بده!
الان متن دقیقش یادم نیست اما تو سایت ها بود اموزشش...اگه پیدا کردم لینکشو براتون میذارم منتهی الان دارم میرم جایی اومدم میذارم
اگه هم خودتون تونستین پیدا کنین که دیگه هیچی ...
متن رو که جور میکنم فقط از کدوم قسمت تو بازی باید به ساپورت پیام بدم؟اخه پیداش نکردم
اینم لینک اموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون setting گزینه help and support رو بزن برو قسمت My account مشکل تو گفته شده اونجا، بازش که کردی از بالا گزینه ارسال پیام رو بزن.
سلام،
اندروید رو نمی دونم اما تو iOS میشه و خودم هم این کار رو کردم. باید برین تو Account خودتون و History of purchases رو نگاه کنین.
ترفند چی؟
اگه منظورتون گیر کردن تو لودینگ هست چرا اومده،بازی فعلی رو حذف کن و از گوگل پلی نسخه جدید رو دانلود کن حل میشه!من چهار روز نمیتونستم وارد بازی بشم و امروز سوپرسل مشکل رو حل کرد!
سلام دوستان این نرم افزار xmodgames هنوزم کسی باهاش مشکل داره!؟جدیدترین آبدیت رو که همین امروز داد نصب کردم بازم مشکل داره!راه حلی دیگه وجود داره؟
سلام، لطفا در مبحث " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " هم شرکت کنین:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)