اتفاقا یکی از انتخابهای من همون هدفون اولی هست که شما معرفی کردی(sennheiser) . حالا دیگه نمیدونم که این بهتره یا اون کریتیو که گفتم همونو میخرم.!! من که پاک گیج شدم!!![]()
اتفاقا یکی از انتخابهای من همون هدفون اولی هست که شما معرفی کردی(sennheiser) . حالا دیگه نمیدونم که این بهتره یا اون کریتیو که گفتم همونو میخرم.!! من که پاک گیج شدم!!![]()
من خودم لینک دوم و سوم رو دوست دارم
سومی کیفیت خیلی خوبی داره
دومی خیلی خاص هست با رنج زیادی از پلیر سازگاری داره خیلی خوش ساخت هست هر چی بگی تو پک این هدفون پیدا میشه
اولی گذاشتم چون شما گفتی در هنگام ورزش میخوای به نظر انتخاب خیلی خوبی میاد ولی هدفون خارق الاده یی نیست.
همه چی تو ایران تقلبی هست مگه این که عکسش ثابت بشه.
یا از جی وی سی سنترهای سطح شهر بگیر یا از jvctehran دات کام
پینوشت:
طبق صحبت یوزر azpz مثل این که پلیر creative aurvana بهترین کیفیت صدا رو داره زیر 100 تومن.اون بخش اضافه حذف نویز جی وی سی رو هم نداره که به کارت نمیومد.یه نگاه بهش بنداز.
من تهران هنوز نرفتم قیمت کنم.رشت دیدم 85 تومن.
Last edited by your_star; 06-09-2010 at 00:10.
سلام به همه عزیزان
بهترین هدفون زیر 20 تومان برای کاربری ساده،حتما میکروفن داشته باشد و ترجیحا خیلی جا نگیره(برای لپ تاپ)
لطفا راهنمایی بفرمایید![]()
نویز کنسولینگ ربطی به کیفیت خروجی نداره حتی کمی تاثیر منفی داره.
سلام به همهٔ دوستان عزیز
من یه هدفن تو رنگ قیمت ۱۲۰ ۱۳۰ یکم هم بالاتر ایرادی نداره ...میخوام که فول سایز باشه و واسه استفاده توی خونه میخوام و میخوام از همه مهمتر کیفیتش بالا باشه و بیس گرمی هم بده البته کیفیت فدای بیس نشه و اینکه حتما اصلش اینجا گیر بیاد و تقلبی نباشه ... تو ایرانم موجود باشه ... گرانتیش هم مهم نیست ...
چی پیشنهاد میدین دوستان؟ Creative Aurvana Live چطوره؟ و قیمتش؟
از کمک همگی ممنون
Last edited by dooste.man83; 08-09-2010 at 11:40.
.............
PM شد.
میگم چی شده همه جواب ها رو پی ام میدن؟ ...
خوب میگم از این به بعد منم به همه پی ام بدم ... انجمن کشکه دیگه ...
گرفتم ...
این دوستمون لطف کرد به من مدل PX-100 Sennheiser رو معرفی کرد و چون آدرس نمایندگیم داده بود pm کردن
پس به نظر دوستان px-100 از HD-515 sennheiser و Creative Aurvana Live و مدل های AKG تو رنج 130- 100 بهتره؟
ممنون از عزیزانی که کمک میکنن
Last edited by dooste.man83; 08-09-2010 at 12:56.
درسته قیمت px-100 حدود 20-30 دلار بیشتر نیست ولی تو ایران 60-80 تومن میدن بعضی جاها تا 100 هم میدن اگه اصل بشه پیدا کرد می ارزه اگه نه که هیچی.
اون مدل کریتیو باس بیشتر داره و جزئیات px100 بیشتر .
تو akg من خودم 518 دارم. باس زیادی داره مخصوصا اگه هدفون خوب تغذیه شه
k450 هست کیفیتش بهتره رو گوش بهتر می ایسته ولی کمی باسش کمتره
هست زیاد هست
فقط چون اسم و آدرس و تلفن فروشگاه تو پست بود PM کردممیگم چی شده همه جواب ها رو پی ام میدن؟ ...
خوب میگم از این به بعد منم به همه پی ام بدم ... انجمن کشکه دیگه ...
گرفتم ...
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)