تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 278 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه mika90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    حالا که باتری این لپ تاپ تو بازار نیست اگه یه وقت خدای نکرده باتری خراب ش چه باید بکنیم؟یعنی ممکنه در آینده موجود بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نرم افزار انویدیا رو از گوشه پایین کنار ساعت باز کن ( راست کلیک کن برو تو کنترل پنلش ) بعد برو تو Manage 3D Setting ... برو تو program setting هر برنامه رو که می خوای فایل .exe رو Add کن ... بعد همون زیرش گرافیک انویدیا رو انخاب کن و آخر سر هم اوکی ببین چی میشه !!
    مرسی

انجام دادم.. بازم همون شد
    البته وارکرافت و ورداف وارکرافتو امتحان کردم

یه چیزی!.... وارد بازی شدم....دو سه دقیقه هم تو بازی بودم... ( ولی صفحش کوچیک بود... رزولیشنش پایین بود)... بعد که می خواستم خارج بشم( quite زدم) به جای اینکه محیط دسکتاپ بیاد باز مانیتو ابی شد و اون ارور رو نشون داد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مرسی

انجام دادم.. بازم همون شد
    البته وارکرافت و ورداف وارکرافتو امتحان کردم

یه چیزی!.... وارد بازی شدم....دو سه دقیقه هم تو بازی بودم... ( ولی صفحش کوچیک بود... رزولیشنش پایین بود)... بعد که می خواستم خارج بشم( quite زدم) به جای اینکه محیط دسکتاپ بیاد باز مانیتو ابی شد و اون ارور رو نشون داد
    ویندوزت چیه ؟؟؟ کرکه ؟؟ می تونی عوضش کنی ؟؟

4. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام تنظیمات داخل بوت رو تغییر بدم (پسورد بزارم) ولی نمیدونم با کدوم کلید میره داخل بوتش هر کلیلدی رو که امتحان کردم نشد.
    کسی نمیدونه کدوم کلیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

ویندوزت چیه ؟؟؟ کرکه ؟؟ می تونی عوضش کنی ؟؟
    8.1 ارجینال نیست.... نه نمیتونم
    فردا میبرمش از اون مغازه ای که سفارش دادم.. خودش واسم ویندوز ریخت و چنتا نرم افزار ریخت....... ببینم چیکار میکنه دیگه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مدتیست که لپ تاپ n550 jv رو تهیه کردم کانفیگ گرافیک 4 با صفحه مات ، رنگش مشکی هست و یه ذره با سایر مدل های موجود در بازار متفاوت هست مثلا بالای کیبورد اسپیکر نداره و به جاش هر چهار اسپیکر پایین در زیر لپ تاپ تعبیه شدن ، اما من هر چقدر دقت می کنم میبینم فقط دو تا از چهار اسپیکر کار می کنن و امروز دیگه مطمئن شدم و حتی خود سیستم هم بیشتر از دو اسپیکر رو نمیشناسه، به نظرتون راهی هست که بشه چهار اسپیکر رو فعال کرد یا اینکه اصلا کلا قضیه کشکه و اون دو تا اسپیکر دیگه فقط برا دکورن ، آخه حداقل الان برای خود من واضحه که لپ تاپم داره با دو تا کانال از اسپیکرا کار میکنه و دو تای دیگه رو sleep هستن!! ممنون میشم کمک کنید چون این قضیه بدجور رو مخمه!!

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

با سلام
    دوستان من مدتیست که لپ تاپ n550 jv رو تهیه کردم کانفیگ گرافیک 4 با صفحه مات ، رنگش مشکی هست و یه ذره با سایر مدل های موجود در بازار متفاوت هست مثلا بالای کیبورد اسپیکر نداره و به جاش هر چهار اسپیکر پایین در زیر لپ تاپ تعبیه شدن ، اما من هر چقدر دقت می کنم میبینم فقط دو تا از چهار اسپیکر کار می کنن و امروز دیگه مطمئن شدم و حتی خود سیستم هم بیشتر از دو اسپیکر رو نمیشناسه، به نظرتون راهی هست که بشه چهار اسپیکر رو فعال کرد یا اینکه اصلا کلا قضیه کشکه و اون دو تا اسپیکر دیگه فقط برا دکورن ، آخه حداقل الان برای خود من واضحه که لپ تاپم داره با دو تا کانال از اسپیکرا کار میکنه و دو تای دیگه رو sleep هستن!! ممنون میشم کمک کنید چون این قضیه بدجور رو مخمه!!
    منم فکر می کنم یه همچین مشکلی دارم! سوراخای اسپیکر بالای کیبرد اصلا باز نیست و حالت دکور داره و فقط اسپیکرهای جلویی کار میکنه.
    این قضیش چیه؟

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منم فکر می کنم یه همچین مشکلی دارم! سوراخای اسپیکر بالای کیبرد اصلا باز نیست و حالت دکور داره و فقط اسپیکرهای جلویی کار میکنه.
    این قضیش چیه؟
    دوستان اشتباه نكنين ...هر چهار اسپيكر در پايين هست و توي هيچ مدلي بالا اسپيكر نداره...اونا فقط طراحي برا قشنگي هست....
    ميخواين مطمان شين عكس باز شده اين مدل را ببينين ميفهمين هر چهار اسپيكر پايين دستگاه است....
    توي سايت d i gi k a la هم در قسمت اين محصول عكس باز شدش هست اون پايين..
    ميتونين ببينين هر چهار اسپيكر پايين است

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. این کاربر از alirezaT1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان

بهترین کانفیگ کدوم هست در بین مدل های غیر لمسی این لپ تاپ؟ راستی گیر کردم .نمیدونم اینو (n550) بخرم یا یه لپ تاپ دیگه؟ لطفا راهنمایی ام کنید.

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان اشتباه نكنين ...هر چهار اسپيكر در پايين هست و توي هيچ مدلي بالا اسپيكر نداره...اونا فقط طراحي برا قشنگي هست....
    ميخواين مطمان شين عكس باز شده اين مدل را ببينين ميفهمين هر چهار اسپيكر پايين دستگاه است....
    توي سايت d i gi k a la هم در قسمت اين محصول عكس باز شدش هست اون پايين..
    ميتونين ببينين هر چهار اسپيكر پايين است

عزیز ماله من اصلا بالاش سوراخ نداره ، از این مدل جدیداش هست که مشکی یکدست هستنن و فقط دکمه های کیبوردش نقره ای هستن ، اسپیکر هاش هم همگی پایین هست و به صورت خطی کنار هم قرار گرفتن و اگه با چراغ یا فلش لایت موبایل زیرش رو ببینی قشنگ مشخصه که چهار تا اسپیکر وچود داره ؛ اما موضوع اینجاست که وقتی یه موزیک رو پلی کنی و صداش رو بالا ببری اگه دقت کنی متوجه میشی که زیر لپ تاپ فقط از دو تا اسپیکر سمت چپی صدا میاد و دو تا اسپیکر سمت راستی هیچ صدایی تولید نمیکنن ؛ تویه لپ تاپ هم فقط همون دو تا اسپیکر میشناسه و در واقع فقط دو تا کانال اسپیکر و میشناسه ، لپ تاپم هیچ ایرادی نداره فقط از موقعی که خریدم این موضوع اسپیکرا بدجور اذیتم میکنه ، واقعا به کمک دوستانی که اطلاع دارن نیازمندم چون می خوام بدونم اگه مشکل سخت افزاری هست لپ تاپ رو پس بفرستم / مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •