بچه ها یه سوال
حالا که باتری این لپ تاپ تو بازار نیست اگه یه وقت خدای نکرده باتری خراب ش چه باید بکنیم؟یعنی ممکنه در آینده موجود بشه؟![]()
بچه ها یه سوال
حالا که باتری این لپ تاپ تو بازار نیست اگه یه وقت خدای نکرده باتری خراب ش چه باید بکنیم؟یعنی ممکنه در آینده موجود بشه؟![]()
مرسی
انجام دادم.. بازم همون شد
البته وارکرافت و ورداف وارکرافتو امتحان کردم
یه چیزی!.... وارد بازی شدم....دو سه دقیقه هم تو بازی بودم... ( ولی صفحش کوچیک بود... رزولیشنش پایین بود)... بعد که می خواستم خارج بشم( quite زدم) به جای اینکه محیط دسکتاپ بیاد باز مانیتو ابی شد و اون ارور رو نشون داد![]()
ویندوزت چیه ؟؟؟ کرکه ؟؟ می تونی عوضش کنی ؟؟
سلام دوستان من میخوام تنظیمات داخل بوت رو تغییر بدم (پسورد بزارم) ولی نمیدونم با کدوم کلید میره داخل بوتش هر کلیلدی رو که امتحان کردم نشد.
کسی نمیدونه کدوم کلیده؟![]()
8.1 ارجینال نیست.... نه نمیتونم
فردا میبرمش از اون مغازه ای که سفارش دادم.. خودش واسم ویندوز ریخت و چنتا نرم افزار ریخت....... ببینم چیکار میکنه دیگه
ممنون![]()
با سلام
دوستان من مدتیست که لپ تاپ n550 jv رو تهیه کردم کانفیگ گرافیک 4 با صفحه مات ، رنگش مشکی هست و یه ذره با سایر مدل های موجود در بازار متفاوت هست مثلا بالای کیبورد اسپیکر نداره و به جاش هر چهار اسپیکر پایین در زیر لپ تاپ تعبیه شدن ، اما من هر چقدر دقت می کنم میبینم فقط دو تا از چهار اسپیکر کار می کنن و امروز دیگه مطمئن شدم و حتی خود سیستم هم بیشتر از دو اسپیکر رو نمیشناسه، به نظرتون راهی هست که بشه چهار اسپیکر رو فعال کرد یا اینکه اصلا کلا قضیه کشکه و اون دو تا اسپیکر دیگه فقط برا دکورن ، آخه حداقل الان برای خود من واضحه که لپ تاپم داره با دو تا کانال از اسپیکرا کار میکنه و دو تای دیگه رو sleep هستن!! ممنون میشم کمک کنید چون این قضیه بدجور رو مخمه!!![]()
منم فکر می کنم یه همچین مشکلی دارم! سوراخای اسپیکر بالای کیبرد اصلا باز نیست و حالت دکور داره و فقط اسپیکرهای جلویی کار میکنه.
این قضیش چیه؟
دوستان اشتباه نكنين ...هر چهار اسپيكر در پايين هست و توي هيچ مدلي بالا اسپيكر نداره...اونا فقط طراحي برا قشنگي هست....
ميخواين مطمان شين عكس باز شده اين مدل را ببينين ميفهمين هر چهار اسپيكر پايين دستگاه است....
توي سايت d i gi k a la هم در قسمت اين محصول عكس باز شدش هست اون پايين..
ميتونين ببينين هر چهار اسپيكر پايين است
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
بهترین کانفیگ کدوم هست در بین مدل های غیر لمسی این لپ تاپ؟ راستی گیر کردم .نمیدونم اینو (n550) بخرم یا یه لپ تاپ دیگه؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
خیلی ممنون
عزیز ماله من اصلا بالاش سوراخ نداره ، از این مدل جدیداش هست که مشکی یکدست هستنن و فقط دکمه های کیبوردش نقره ای هستن ، اسپیکر هاش هم همگی پایین هست و به صورت خطی کنار هم قرار گرفتن و اگه با چراغ یا فلش لایت موبایل زیرش رو ببینی قشنگ مشخصه که چهار تا اسپیکر وچود داره ؛ اما موضوع اینجاست که وقتی یه موزیک رو پلی کنی و صداش رو بالا ببری اگه دقت کنی متوجه میشی که زیر لپ تاپ فقط از دو تا اسپیکر سمت چپی صدا میاد و دو تا اسپیکر سمت راستی هیچ صدایی تولید نمیکنن ؛ تویه لپ تاپ هم فقط همون دو تا اسپیکر میشناسه و در واقع فقط دو تا کانال اسپیکر و میشناسه ، لپ تاپم هیچ ایرادی نداره فقط از موقعی که خریدم این موضوع اسپیکرا بدجور اذیتم میکنه ، واقعا به کمک دوستانی که اطلاع دارن نیازمندم چون می خوام بدونم اگه مشکل سخت افزاری هست لپ تاپ رو پس بفرستم / مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)