شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
شنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
میشه یکم بیشتر در مورد جزئیات این لپتاب توضیح بدید و اینکه در آینده در صورت نیاز آیا میشه کارت گرافیکش را ارتقا بدیم و اصلا قابلت sli داره یا خیر؟
Last edited by bhrooz555; 09-02-2014 at 11:15.
سلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
دوست عزیز بیشترین مدلی که گیر میاد در حال حاضر GT 750 DRR3 هستششنیدم n550 دو تا کارت گرافیک داره یک 750m و یک 745m درسته؟
و نه خیر این مدل همچین قابلیتی نداره
تنها مدلی که الان گیر میاد و میتونه SLI بکنه Lenovo Y510P هستش که همزمان از 2 تا گرافیک GT 750 DRR5 استفاده میکنه
البته اگر مدل FULL HD و 2 گرافیک SLI رو بتونی گیر بیاری و اینکه باید گرمای زیاد و انرژی مصرفیش رو هم در نظر بگیرید عزیز دل
......
کاربردتون چیه؟
و بودجه تون چه قدره؟
Last edited by Sorena_777; 09-02-2014 at 15:33.
عزیز دل لپ تاپ شما تو زمان خودش هم همه بازی ها رو با بالاترین کیفیت اجرا نمیکرد چه برسه به الان , البته شاید الان بعضی ها رو روی کیفیت پایین یا نرمال اجرا بکنهسلام دوستان
من یه لپتاپ dell N5010 corei5 و گرافیک 1 گیگ ati hd 550v و رم 4 دارم . اخیرا چندتا بازی جدید نصب کردم فقط تام رایدر بالا اومد و need for speed rivals و call of duti gost بالا نیومدن گویا با گرافیک ati مشکل دارن و کلا گرافیکم واسه اجرای بازیای جدید ضعیفه . به فکر افتادم ارتقا بدم . حالا به نظرتون ارزش داره اینو بفروشم و یه لپتاپ جدید بگیرم ؟ آیا قراره بازیای جدید رو لپتاپم اجرا نشن یا این دوتا بازی اینجورین ؟
حالا بر فرض ارتقا تا مبلغ 2500 لپتاپ قوی چی هست که تا 2-3 سال عوضش نکنم ؟
همین الان هم که 2.5 میل خرج بکنی باز هم با بالاترین کیفیت اجرا نمیشن ولی روی نرمال و کمی بالاتر چرا
البته اگه فقط اجرای بازی مهمه نه بهترین کیفیت توی این رنج چند مدل هست
مثل :
Acer Aspire V5-573G
Lenovo IdeaPad Z510
Last edited by Sorena_777; 09-02-2014 at 15:29.
درود:
من بعد از ده ماه تحقیق به این نتیجه رسیدم که سری های جدید لپ تاپ ALIENWARE بهترین لپ تاپ برای بازی و مواتی مدیا و استفاده برای ساعتهای طولانی میباشد.
با سه مدل cpu عرضه میشن:
Processor: Intel® Core™ i7-4700MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4800MQ Haswell
Processor: Intel® Core™ i7-4900MQ Haswell
سه مدل کارت گرافیک:
NVIDIA GeForce GTX 765M with 2GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 770M with 3GB GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 780M with4GB GDDR5
سه مدل صفحه نمایش:
WLED HD
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) Anti Glare Display
WLED FULL HD IPS (1920 X 1080) TrueLife Display
در همه ی مدلهای Alienware قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD وجود دارد.
اینقدر صدای این لپ تاپ زیاد و با کیفیته که مجبور میشید صداشو کم کنید!
طراحی آنرا از جتهای جنگی الهام گرفتن و با LED هایی که در قسمتهای مختلف لپ تاپ(پشت و کنار) برای نور پردازی بکار رفته بسیار شیک و مدرن شده. این نورها در رنگهای مختلف قابل تنظیم میباشند.
کیبورد و تاچ پد دارای نور پس زمینه میباشد که در رنگهای مختلف قابل تنظیم هستند.
جنس آلیاژ بدنه لپ تاپ خیلی مستحکمه.
در کل لپ تاپ بسیار قوی برای کارهای سنگین و طولانی مدت هست.
http://www.youtube.com/watch?v=9WLI9Hf5r0A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی اطلاع داره بدنه n56jr و n550jv چی هست . یعنی الومینیوم هست یا پلاستیک با روکش آلومینیوم .
بـــــعله!
لپتاپ های Alienware و Razer بهترین ها هستن برا گیم اما خب خیلی ها نمیتونن هزینهی سنگین (بعضا تا ۱۰ میلیون) برای لپتاپ بدن.
( حدِ اقل من که نه دارم یه همچین پولی رو و نه اینکار رو میکنم!)
اما انتخابتون رو تایید میکنم.
alienware مگه تو ایران پیدا میشه؟
Sent from my SM-N9005
سلام دوست عزیز:
نه تو ایران پیدا نمیشه. حتی سری های جدید Alienware تو دبی هم پیدا نمیشه!
من خودمم از امریکا خریدم اونجا از اروپا هم اروزن تره.
لینکش در امضام موجوده، نگاه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)