بعد این تیر فشار بیاریم گل روزدیم!!!!!!!
حامد لک مثه .......... از مهاجمامون میترسه
بعد این تیر فشار بیاریم گل روزدیم!!!!!!!
حامد لک مثه .......... از مهاجمامون میترسه
گزارشگر باز رفت توی جو !
حاتمی که با فشار زیرش خالی شد رو میگه ..... اینور هم قبل به تیرک خوردن تراختور!!! جلو چش داور زیر بازیکن خالی شد که بازحالا خوبه بازی رفت پنالتی گل نشده بود
به نظرم روی حاتمی خطایی اتفاق نیفتاد . خطا دیدن این صحنه به نظرم با یک دید کاملا یکطرفه امکان پذیره .
وگرنه چیز خاصی اتفاق نیفتاد . مشکل در حال حاضر بد بازی کردن پرسپولیسه که مثل همیشه در بازی های خارج از خانه وجود داشته و داره .
دم علی دایی گرم که کریمی و انصاری فر رو از پرسپولیس گذاشت کنار، این کریم انصاری فر واقعا" جوگیره!
اصلا" باخت حقمون نبود
ضد فوتبال تراکتور سازی بعد از گل
پخش تیم های شهرستانی واقعا" با این کیفیت دوربین هاشون رو مخه!از نیمه دوم من تو شبکه سهند دیدم بازی رو
نیمه دوم کاملا" به بازی سوار بودیم و خوب بازی کردیم
واقعا افسوس میخورم که یه شخصیتی مثل انصاری فرد یه روز تو پرسپولیس بوده
کریمی هم بزرگترین اشتباه زندگیش خداحافظی نکردن از فوتبال بود دورش تموم شده و نمخواد قبول کنه
داوری هم خیلی جالب بود
من فکر میکردم فقط هم شهری های خودمون اینجوری بازی رو میبرن(اصفهان)
دیدیم دوستای اذریمون رو سفیدمون کردن![]()
فرزاد حاتمی هم هرچی امد رو دستش گند زد بهش![]()
چه حالی داد صدای تی وی رو خفه کرده بودم، سوهان روح بود این گزارشگر![]()
کسی گزارشگر تبریز توجیه کرده که بازی پخش مستقیم از شبکه 3 هستش ؟؟ چیزایی میگه که به شعور مخاطب توهین میکنه !!!
با این وضع بازی خارج از خانه به مشکل می خوریم. نیم فصل دوم بیشتر بازی ها خارج خونه است.
اون صحنه حاتمی که اصلا پنالتی نبود
آخر بازی که بعد از اینکه حامد لک به خاطر تاخیر تو شروع بازی کارت زرد گرفت به کمک داور گفت اصلا توپ نمیزنم !!!!!!
از مجید جلالی بعید بود ضد فوتبال
انصاری فر از چشم افتاد، همشهری ما رو نیگا![]()
Last edited by fishdilo; 29-11-2013 at 17:21.
كلا بازي هاي تراكتور رو به خاطر گزارشگرش نيگاه ميكنم
اونجايي كه گوينده ميگفت : كريم و تماشگرا ميگفتن انصاري فرد گزارشگر چنان غروري تو صداش بود وقتي ميگفت : نوع جديدي از معرفي بازيكن زننده گل رو شاهد هستيم "
انگار افتخار افريني كردن و حق اختراع ميخوان بگيرن ....عمري يوونتوسي ها رو واس اين نوع اعلام مسخره كرديم![]()
Last edited by constant_boy23; 29-11-2013 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)