خیر
اگر تعمیری نباشه حداکثر 110 میارزه
خیر
اگر تعمیری نباشه حداکثر 110 میارزه
سلام دوست گرامی
با توجه به اینکه قیمت K750i کمی گرون شده ..ولی 130 قیمت خوبی برای دست دوم اون نیست
بخصوص که اگر 10 ماه هم کار کرده باشه !!
راستی اگر گوشی که میخوای بخری CID49 Brown باشه . می ارزه ..
میدونی چرا ؟؟ چون به راحتی میتونی هکش کنی و صداشو بکنی اندازه ی N73 نوکیا و دیگر کارهایی که دوست داری
در هر صورت هر جور خودتون مایل هستید
موفق باشید![]()
سلام من وقتی شارژ گوشیم روی 90 درصد هست تا وقتی که صفر بشه یعنی گوشی خاموش بشه میتونم 5ساعت و نیم متوالی موسیقی گوش بدم به نظر شما این کم نیست.
ممکنه تهران یا شهر های دیگر این قیمت باشه ولی اینجا اهوازه...
اگر بخوام صداشم اندازه n73 بکنم باید هفته ای یه اسپیکر عوض کنم
جناب شما کدوم شهر هستید آدرس بدید بیایم یه K750 بگیریم و برگردیم
با چی گوش میدی؟ هندزفری یا اسپیکر. به مقدار ولوم و اکولایزر هم دقت کن. اگر با هندزفری گوش میدی این زمان خیلی کمه.سلام من وقتی شارژ گوشیم روی 90 درصد هست تا وقتی که صفر بشه یعنی گوشی خاموش بشه میتونم 5ساعت و نیم متوالی موسیقی گوش بدم به نظر شما این کم نیست.
درسته هک کردنش با فار منیجر نیاز به فایل Rest نداره ولی اینم بودن برای نصب کردن پچ که بیشترین کاربرد در بین عملیاتهای هک رو داره باید هر سری پچهای انتخابی رو با برنامه Gslide به Main اضافه کنی و روی گوشی فلش کنی. گوشیهای Brown هم جهت آزمایش در بازار پخش شده و گوشیهای Red برای فورش هستند. البته مشکلی نست شما میتونی گوشی رو از Brown به red تغییر بدی.راستی اگر گوشی که میخوای بخری CID49 Brown باشه . می ارزه ..
میدونی چرا ؟؟ چون به راحتی میتونی هکش کنی و صداشو بکنی اندازه ی N73 نوکیا و دیگر کارهایی که دوست داری
در هر صورت هر جور خودتون مایل هستید
راستی برنامه Setool2lite فکر میکنم گوشیهای brown رو ساپورت نمیکنه.(مطمئن نیستم)
نه دوست من نیاز به هیچ گونه فلش گوشی نیست اگر سریال گوشی شما چنج باشه با همچین کاری دیگه گوشی اصلا بالا نمیاد
گوشی های CID49 brown رو از داخل همون فارمنیجر به راحتی میتونید پچ گذاری کنید .
برای اموزش بیشتر به اینجا بیاید و سوالان خودتونو در قسمت مربوطه بیان کنید تا پاسختون رو بگیرید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با اسپیکر و با صدای یکی مونده به اخر یعنی فقط یه نصفه خونه خالی داره تقریبا با اخرین صدا. اکولایزر هم مگا باس هست.
مشکل حل شد
Last edited by e_mohsen83; 15-10-2007 at 20:25.
تفاوت های مو به موی k750i و w810i
با سلام . من 6ماه w810i داشتم والان هم 2 ماه است که k750i دارم. تفاوت ها را لیست کرده ام.
1- دوربین ک750 نسبت به و810کیفیت بالاتری دارد وعکسهای واضح تری میگیرد. در عکسهای و810 شما یک نور اضافی مشاهده مکنید.
2- در ک 750 شما نمی توانید صدای لحظه عکس گرفتن را عوض کنید ولی در و810 میتوانید صداهای مختلفی قرار دهید.
3- در ک 750 لنز دوربین دارای محافظ است ولی نبود این محافظ در و810 باعث کثیفی فراوان لنز میشود.
4- در k750i ودر عکسبرداری با اندازه بزرگ شما نمی توانید زوم کنید و در اندازه متوسط فقط تا 2 برابر و در اندازه کوچک میتوانید که تا 4برابر زوم کنید ولی در هنگام فیلم برداری میتوانید در ک750 زوم کنید.
5- من با ک 750 توانستم عکسی با کیفیت 600kb بگیرم (از فرش عکس گرفتم) ولی حداکثر در و810( 530kb )بود.
6- حافظه خارجی و810 512mb ودر ک 750 64mb است0
7- هندفری و810 کاملا در گوش فرو می رود و به راحتی از گوش خارج نمی شود ولی ک 750 اینجوری نیست.
8- وقتی هندفری و810 به گوش شماست صداهای بیرون را نمی شنوید.
9- هندفری و810 قابل جدا شدن از وسط را دارد و بدین وسیله میتوانید ان را مثلا به جای هندفری ضبط صوت منزلتان وصل کنید.
10- و810 دارای کابل اتصال به ضبط صوت است و میتوانید اهنگ های موبایل را از طریق ضبط پخش کنیدولی ک750 نه.
11- باتری ک750 قوی تر است.
12- شفافیت وروشناییlcd و810 بیشتر است.
13- صدای بلندگوهای ک750 واقعا بیشتر است.
14- هنگامی که و810 را روی زمین میگذارید صدای بلند گوهای ان کم میشود ولی این ایراد در ک750 نیست.
15- کار کردن با جواستیک ک750 راحتتر وسریعتر است
16- و810 دکمه مخصوص پخش موسیقی(walkman) دارد.
17- هنگامی که ک750 را به کامپیوتر وصل می کنید فقط بهmemory stick ذسترسی دارید ولی در و810 به حافظه داخلی تیز دسترسی دارید.
18- شما با ک750 نمی توانید نوت های ارسالی از گوشی های نوکیا را بخوانید ولی با و810 میشود.
19-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)