اقا این پچ 1.1 رو ادرسشو محل نصب بازی باید بدیم ؟؟
اقا این پچ 1.1 رو ادرسشو محل نصب بازی باید بدیم ؟؟
مورد اول میتونه به این علت باشه که ابتدا ساعت بازی در رسانه ها دو ساعت دیرتر اعلام شده بعد سازمان لیگ بدون اطلاع رسانی ساعت بازی رو تغییر داده تماشاگرا تازه بعد بازی رسیدن مثل بازی نفت و سایپا هفته پیش
مورد دوم هم این تنظیمات دسته رو مطابق شکل زیر درست کن :
اینم واسه خودم :
البته این pes2013 هست ولی تو pes 2014 هم همینطوری باید باشه من هنوز ندیدم
سوالات خیلی سختی میپرسید به نظر من ادرس محل فیلم یا موزیک هاتونو بدید بهتره![]()
Last edited by Greedy; 19-09-2013 at 15:20.
بچه ها هنوز کسی نتونسته رو 1080 بازی کنه؟
احساس می کنم رو بازیکنا کنترل زیادی ندارم. خیلی کند و بدون حساسیت زیاد حرکت می کنن. شایدم هنوز عادت نکردم
آخ که بدجوری تنه میزنه تو بچه!سوالات خیلی سختی میپرسید به نظر من ادرس محل فیلم یا موزیک هاتونو بدید بهترهاز این تنه های سازنده!(این بچه که عرض نموده ام فقط محض صمیمی تر شدن بود! یه وقت به ما بد و بی راه نگی!
)
واسه منم تماشگر نداشت ولی رفتم تیکه گزینه تو گرافیک ویندوز رو برداشتم درست شد نمیدونم حالا چه ربطی داشت خلاصه با این درست شد بگرد دنبال این تیک داشت بردار درست میشه
OpenGel Settings > Triple Buffering
دسته رو هم مثل 2013 تنظیم کن ولی با شوک سمت راست موقع کرنر و صربه خطا میتونی به چپ و راست تغییر مسیر بدی این اذیت کننده هستش تا عادت کنی
عادت میکنی من چند دست بازی کردم الان خیلی بهتر شدم واقعا عالیه
تنظیمات بازی رو روی چه چیزهای انتخاب میکنی قسمت دسته بازی بعضی ها رو Basic گذاشتم بهتر شد حالا یه عکس از تنظیمات خودت بزار ببینم چجوریه مرسی
من هنوز بازی رو نگرفتم دیشب 3 گیگش دانلود شده امشب هم 2 گیگ دیگشو میگیرم نصب میکنم فردا
تو pes2013 این تنظیمات ساده تر بود فقط 4-5 تا از این چیزایی که تو pes2014 هست داشت مثلا من
cursor change که میذاشتم رو Semi که موقع دفاع کردن خودم سوییچ کنم
pass support میذاشتم رو اخر تا دقت پاس ها بیشتر باشه
نشونه گیری یا guid رو غیرفعال میکردم
auto sliding یا همون تکل هم میذاشتم رو نرمال
teammate control هم میذاشتم رو manual که البته رو manual سخته کار کردن من خودم چند روزی هی ور رفتم تا قشنگ مسلط شدم ولی مسلط بشی دیگه کمتر کسی جلوت میتونه بازی کنه
بقیه گزینه ها هم که جدیدا باید تست کنم
=======
چند بار میپرسی
گفتم که تو توضیحاتش نوشته اسامی تیم ها و بازیکن ها درست میشه به لباس اشاره ای نشده در نتیجه نیست
Last edited by Greedy; 19-09-2013 at 16:20.
آقا یه سوال دارم خواشها جواب بدین
این پچ1.1 لباسارو هم درست میکنه"؟
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم اینه که امروز بازی رو خریدم و نصب کردم خواستم بدونم لایسنس آرم تیم ها و لباساتون قدیمی نیست؟مثلا چلسی ارسنال؟یا ماله من اینجوریه؟
نه بازم درست نشد و تماشاگر ها رو ندارم !!!!!! نمی دونم چه مرگشه ! گرافیک من از سری اچ دی ای ام دی هستش !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)