تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 332 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقا این پچ 1.1 رو ادرسشو محل نصب بازی باید بدیم ؟؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اول تبریک میگم به دوستداران این بازی عالی . بالاخره دیشب منم بازی رو از سایت پی سی دی گذاشتم برای دانلود و امروز تموم شد و بازی رو نصب کردم . و انتظار طولانی مدتمون تموم شد بالاخره !

اما یه موردی که هستش اینکه من 2 تا مشکل با بازی دارم . البته اگه بشه اسمش رو مشکل گذاشت .

اول اینکه تو ورزشگاه های من خبری از تماشاگر نیست و ورزشگاه ها خالی از تماشاگر هستش اما صداشون میاد (‌احتمالا تماشا گرا محروم شدند تو بازی من )؟؟؟؟؟؟؟!!!!! ( اینم بگم من نسخه ریلودد رو دانلود کردم و سخت افزارم هم در حد تیم ملی قوی هستش )‌ به نظرتون مشکل از چی هستش ؟‌

دوم اینکه من یه مشکلی تو تنظیمات دسته بازی دارم دسته من از این دسته های شوک دار معمولی هستش ! توی ضربات آزاد و ضربه دروازه نمی تونم جهت رو به سمت چپ و راست ببرم !!!!!! و فقط اون نقطه چین رو می تونم بالا پایین یا کات دار کنم !!! ایا تنظیم خاصی برای دسته وجود داره !‌ (‌ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته خودش رو که همه چیزش اوکی هستش رو برای من اپلود کنه )‌

ممنون میشم از دوستان این دو مورد رو مو شکافی کنند
    مورد اول میتونه به این علت باشه که ابتدا ساعت بازی در رسانه ها دو ساعت دیرتر اعلام شده بعد سازمان لیگ بدون اطلاع رسانی ساعت بازی رو تغییر داده تماشاگرا تازه بعد بازی رسیدن مثل بازی نفت و سایپا هفته پیش
    مورد دوم هم این تنظیمات دسته رو مطابق شکل زیر درست کن :

اینم واسه خودم :

البته این pes2013 هست ولی تو pes 2014 هم همینطوری باید باشه من هنوز ندیدم

اقا این پچ 1.1 رو ادرسشو محل نصب بازی باید بدیم ؟؟

سوالات خیلی سختی میپرسید به نظر من ادرس محل فیلم یا موزیک هاتونو بدید بهتره
    Last edited by Greedy; 19-09-2013 at 15:20.

3. 5 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها هنوز کسی نتونسته رو 1080 بازی کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

احساس می کنم رو بازیکنا کنترل زیادی ندارم. خیلی کند و بدون حساسیت زیاد حرکت می کنن. شایدم هنوز عادت نکردم

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

سوالات خیلی سختی میپرسید به نظر من ادرس محل فیلم یا موزیک هاتونو بدید بهتره
    آخ که بدجوری تنه میزنه تو بچه! از این تنه های سازنده!(این بچه که عرض نموده ام فقط محض صمیمی تر شدن بود! یه وقت به ما بد و بی راه نگی!)

7. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اول تبریک میگم به دوستداران این بازی عالی . بالاخره دیشب منم بازی رو از سایت پی سی دی گذاشتم برای دانلود و امروز تموم شد و بازی رو نصب کردم . و انتظار طولانی مدتمون تموم شد بالاخره !

اما یه موردی که هستش اینکه من 2 تا مشکل با بازی دارم . البته اگه بشه اسمش رو مشکل گذاشت .

اول اینکه تو ورزشگاه های من خبری از تماشاگر نیست و ورزشگاه ها خالی از تماشاگر هستش اما صداشون میاد (‌احتمالا تماشا گرا محروم شدند تو بازی من )؟؟؟؟؟؟؟!!!!! ( اینم بگم من نسخه ریلودد رو دانلود کردم و سخت افزارم هم در حد تیم ملی قوی هستش )‌ به نظرتون مشکل از چی هستش ؟‌

دوم اینکه من یه مشکلی تو تنظیمات دسته بازی دارم دسته من از این دسته های شوک دار معمولی هستش ! توی ضربات آزاد و ضربه دروازه نمی تونم جهت رو به سمت چپ و راست ببرم !!!!!! و فقط اون نقطه چین رو می تونم بالا پایین یا کات دار کنم !!! ایا تنظیم خاصی برای دسته وجود داره !‌ (‌ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته خودش رو که همه چیزش اوکی هستش رو برای من اپلود کنه )‌

ممنون میشم از دوستان این دو مورد رو مو شکافی کنند
    واسه منم تماشگر نداشت ولی رفتم تیکه گزینه تو گرافیک ویندوز رو برداشتم درست شد نمیدونم حالا چه ربطی داشت خلاصه با این درست شد بگرد دنبال این تیک داشت بردار درست میشه

OpenGel Settings > Triple Buffering

دسته رو هم مثل 2013 تنظیم کن ولی با شوک سمت راست موقع کرنر و صربه خطا میتونی به چپ و راست تغییر مسیر بدی این اذیت کننده هستش تا عادت کنی

احساس می کنم رو بازیکنا کنترل زیادی ندارم. خیلی کند و بدون حساسیت زیاد حرکت می کنن. شایدم هنوز عادت نکردم
    عادت میکنی من چند دست بازی کردم الان خیلی بهتر شدم واقعا عالیه

کنترل بازیکن دوم یا همون control teamate برنداشتن صفحات قبلی هم گفتم
    دکمه هاش عوض شده
    l1+r3
    یعنی جایگزین تنظیم دریبل ها شده

تنظیمات بازی رو روی چه چیزهای انتخاب میکنی قسمت دسته بازی بعضی ها رو Basic گذاشتم بهتر شد حالا یه عکس از تنظیمات خودت بزار ببینم چجوریه مرسی

9. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تنظیمات بازی رو روی چه چیزهای انتخاب میکنی قسمت دسته بازی بعضی ها رو Basic گذاشتم بهتر شد حالا یه عکس از تنظیمات خودت بزار ببینم چجوریه مرسی
    من هنوز بازی رو نگرفتم دیشب 3 گیگش دانلود شده امشب هم 2 گیگ دیگشو میگیرم نصب میکنم فردا
    تو pes2013 این تنظیمات ساده تر بود فقط 4-5 تا از این چیزایی که تو pes2014 هست داشت مثلا من
    cursor change که میذاشتم رو Semi که موقع دفاع کردن خودم سوییچ کنم
    pass support میذاشتم رو اخر تا دقت پاس ها بیشتر باشه
    نشونه گیری یا guid رو غیرفعال میکردم
    auto sliding یا همون تکل هم میذاشتم رو نرمال
    teammate control هم میذاشتم رو manual که البته رو manual سخته کار کردن من خودم چند روزی هی ور رفتم تا قشنگ مسلط شدم ولی مسلط بشی دیگه کمتر کسی جلوت میتونه بازی کنه
    بقیه گزینه ها هم که جدیدا باید تست کنم
    =======
    آقا یه سوال دارم خواشها جواب بدین
    این پچ1.1 لباسارو هم درست میکنه"؟

چند بار میپرسی
    گفتم که تو توضیحاتش نوشته اسامی تیم ها و بازیکن ها درست میشه به لباس اشاره ای نشده در نتیجه نیست
    Last edited by Greedy; 19-09-2013 at 16:20.

11. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا یه سوال دارم خواشها جواب بدین
    این پچ1.1 لباسارو هم درست میکنه"؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه سوال داشتم اینه که امروز بازی رو خریدم و نصب کردم خواستم بدونم لایسنس آرم تیم ها و لباساتون قدیمی نیست؟مثلا چلسی ارسنال؟یا ماله من اینجوریه؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واسه منم تماشگر نداشت ولی رفتم تیکه گزینه تو گرافیک ویندوز رو برداشتم درست شد نمیدونم حالا چه ربطی داشت خلاصه با این درست شد بگرد دنبال این تیک داشت بردار درست میشه

OpenGel Settings > Triple Buffering

دسته رو هم مثل 2013 تنظیم کن ولی با شوک سمت راست موقع کرنر و صربه خطا میتونی به چپ و راست تغییر مسیر بدی این اذیت کننده هستش تا عادت کنی
    نه بازم درست نشد و تماشاگر ها رو ندارم !!!!!! نمی دونم چه مرگشه ! گرافیک من از سری اچ دی ای ام دی هستش !‍

15. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •