آقا حسین چطور میشه مشخصات خطمو مث این دوستمون منم بزارم ببینید نویز دارم یا نه و وضعیت خطم چطوره؟
آقا حسین چطور میشه مشخصات خطمو مث این دوستمون منم بزارم ببینید نویز دارم یا نه و وضعیت خطم چطوره؟
از صفحه status مودم که مشخصات خط رو مینویسه یه عکس یذاری حله![]()
از پارس آنلاین سرویس 512 گرفتم،میخواستم 2 مگ بگیرم اما خودشون گفتن اول اینو بگیر شرایطو چک کن اگه همه چی ok بود ارتقا بده.
گفت وقتی خطت وصل شد زنگ بزن خطتو روی 8 مگ باز کنیم.
به نظر شما خطم چطوره؟ ارتقا بدم به 2 مگ یا نه؟ با توجه به اینکه خودشون میگن همه سرویس های ما تا 8 مگ بازه.
نویز کدوم عدد هست؟ چند باشه خوبه؟
اگه اسپلیتر رو بردارم نویز کمتر میشه؟
بهشون بگم پهنای باند رو روی چند تنظیم کنن؟
Last edited by mojtaba2321; 05-02-2014 at 18:20.
سلام من مشکل نویز خط داشتم که چند روز پیش توی پست زیر توضیح دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکلم هنوز حل نشده
جالب اینجاست که هر سه یا چهار روز یک بار، snr خطم میره روی 30 و یک 20 ساعتی میمونه ولی باز میاد پایین.
با توجه به این موردی که گفتم میشه حدس زد که مشکلم چیه؟
ممنونچطور مورد نداره؟!!!!حسابی رو اعصابه...
پس من بهشون بگم که پورتم رو عوض کنین؟ همین؟
ضمناً من از صبانت سرویس دارم که پشتیبانیش فوق العاده پرت اند
ممنون
نویزت زیاده و فکر کنکم شرکت برات انجامش بده.57 نویز هست که باید بین 30 تا حداکثر40 باشه.اسپلیتر تاثیر داره مگر اینکه یه سیم جدا برای مودمت بیاری .
ولی فکر نکنم نویزت رو تا این حد پایین بیاره
اگه مستقیم بگی که عمرا برات عوض کنن
شما زنگ بزن !!! فقط . فقط هم بگو خط من ایراد داره من نمیدونم باید درستش کنید
دست آخر هم اگر نفهمید بگو برام خرابی تلفن بزنید
اینکه سیم از دم خونه بیاد تو اتاق بخوره به یه پریز بعد مستقیم بدون اسپلیتر بخوره به مودم تاثیر داره توی کاهش نویز؟
تاثیر داره ولی نه اونقدر که بتونی بیاری رو 8.ولی کیفیتش خوبه.البته مثلا در قطعی ها خوبه یا اینکه نویزتون از 57 احتمالا میاد روی 54یا نهایتا 50.ولی این نویز بازیم برای 8 مگ زیاده
ممنون از پاسختون
فقط اگر بازم زیر بار نرفتن، از طریق مخابرات (شماره تلفن 17) هم میشه پیگیری کرد؟
و اگر ISP یم رو عوض کنم، به احتمال زیاد مشکلم برطرف میشه؟ یعنی این مشکل الان من مربوط به تجهیزات صبانت هست یا مخابرات؟
بازم ممنون
من خطو بدون اسپلیتر (البته هنوز یه پریز تو راهش هست) زدم به مودم فقط عدد SNR کمتر شد
DownStream اش شد 14
این عدد مربوط به چیه؟
کمتر شده خوبه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)