البته یه آپدیت هست که امشب برای کامپیوتر و هفته بعد واسه کنسول ها میاد که یه سری موارد مثل پاس های عمقی ، ضربه های سر ، شوت ها و... رو یه سری تغییرات جزئی میده
البته یه آپدیت هست که امشب برای کامپیوتر و هفته بعد واسه کنسول ها میاد که یه سری موارد مثل پاس های عمقی ، ضربه های سر ، شوت ها و... رو یه سری تغییرات جزئی میده
بچه ها مایی که میخوایم از کرک استفاده کنمی چطوری با اپدیت رسمی کنیم که گیم پلی بازی بهتر بشه؟ moddingway هم همون اپدیت رسمی هست یا نه؟
moddingway که فرق داره، ولی فکر کنم خود skidrow و reloaded باید امادش کنن.
منم احساس ميكنم دوستان كمي سخت گيرانه به قضيه نگاه ميكنند.البته روال بهتر شدن كمتر هست.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دوستان یه سوال ..اگه از Moddingway Mod استفاده کنم دیگه نمیتونم از Patch های دیگه استفاده کنم؟مخصوصا برای برای فیس!!
ما همچنان منتظر نسخه پی سی هستیم!:(
من اولین باره میخوام از مودینگوی استفاده کنم میخوام بدونم بعدش میشه از پچ های دیگه هم استفاده کرد؟یا دیگه باید فقط مودینگ باشه؟!؟مخصوصا پچ های مربوط به فیس ها!!
استفاده و نصب چند پچ معمولا باعث تداخل و مشکل برای بازی میشه .
فقط پچ هایی روی بر روی Modding Way نصب کنین که در توضیحاتش اعلام کرده باشه که با نصب روی Modding Way مشکلی نداره .
میشه اپدیت رسمی گرفت بعد از moddingway هم استفاده کرد.... moddingway خودش تنها رو گیم پلی هم تاثیر داره یا نه؟ منظورم اینه مشکلات رو برطرف میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)