تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 263 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اقا خواهشا یکی جواب منو بده
    چطوری فینگر پرینت رو راه بندارم
    درایورش رو نصب کردم
    اما هیچی شناسایی نشده
    چیکار کنم
    یکی لطف کنه توضیح بده
    واجبه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت اچ پی بگیر نصب کن بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن
    هر دو رو از سایت اچ پی بگیر.اتفاقا دیشب یکی دوستام اومد فینگرپرینتشو راه انداختم براش
    Last edited by hojat.n; 17-01-2014 at 20:52.

2. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایت اچ پی بگیر نصب کن بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن
    هر دو رو از سایت اچ پی بگیر.اتفاقا دیشب یکی دوستام اومد فینگرپرینتشو راه انداختم براش
    داداش این برنامه رو دانلود کنم به probook 450 هم میخوره ؟ من 450 دارم توی صفحه درایوراش برای ویندوز 8.1 نزاشتن برنامه رو !! یعنی سازگاری نداره توی 450 با ویندوز 8 ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

داداش این برنامه رو دانلود کنم به probook 450 هم میخوره ؟ من 450 دارم توی صفحه درایوراش برای ویندوز 8.1 نزاشتن برنامه رو !! یعنی سازگاری نداره توی 450 با ویندوز 8 ؟
    واسه 450 نمیدونم اما الان که نگاه کردم فکر کنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری نصب کنی.حالا شما همین برنامه که واسه 4540 هست رو بگیر نصب کن شاید شد

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

واسه 450 نمیدونم اما الان که نگاه کردم فکر کنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیری نصب کنی.حالا شما همین برنامه که واسه 4540 هست رو بگیر نصب کن شاید شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصبیدم جواب نداد !!
    اون لینکی هم که بالا برای protect tools گذاشتین داخلش فقط نوشته ویندوز 7 و اسم ویندوز 8 نیست چه برسه به 8.1 !!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصبیدم جواب نداد !!
    اون لینکی هم که بالا برای protect tools گذاشتین داخلش فقط نوشته ویندوز 7 و اسم ویندوز 8 نیست چه برسه به 8.1 !!!!!
    اون لینکش نیس اسمشو کپی کرده بودمبرو تو سایت اچ پی تو قسمت دانلود درایورا probook 4540 رو بنویس برو واسه دانلود درایوراش اونجا هست برنامش

7. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

آخه مبترسم باتری داخلیا زود خراب بشنزاویه دیدش محدود هست اما فکر نکنم اونقدر هم محدود باشه که ادیت بکنه.حالا باید از نزدیک ببینم.اما واقعا 8گیگ هارد ssd و 1 TB هارد معمولی و گرافیک 740 و سی پی یو نسل 4 دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته.فقط ترسم از باتریشه.من کلا استفادم تا حدودی گیم و نت و فیلم و موسیقی و ایناست با فتوشاپ و کورل
    باتری دقیقا مشکلش چیه؟ خوب خراب بشه در میاری یکی دیگه میزاری جاش
    باید از این برنامه ها نصب کنی که نزاره باتری بیشتر از ۸۰٪‌ شارژ شه تا دیرتر خراب شه

--
    حیف شد فروختی؛ لپتاپ خوبی بود فقط یکم سنگینه
    دیگه بازی رو باید گذاشت کنار از ما گذشته

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

باید از این برنامه ها نصب کنی که نزاره باتری بیشتر از ۸۰٪‌ شارژ شه تا دیرتر خراب شه

--
    واس اچ پی هم برنامه ای هست که بشه نزاریم بیش از 80 درصد شارژ کنه ؟ الان مال من وقتی Fully Charged (100)% که هست هیچی اما وقتی پایین تر باشه یعنی مثلا 89 یا 88 بازم میزنم به برق شارژ نمیکنه باطری رو مینویسه plugged in not charging
    باید بزارم بیاد پایین تر تا شارژ کنه این قضیش چیه ؟!!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

واس اچ پی هم برنامه ای هست که بشه نزاریم بیش از 80 درصد شارژ کنه ؟ الان مال من وقتی Fully Charged (100)% که هست هیچی اما وقتی پایین تر باشه یعنی مثلا 89 یا 88 بازم میزنم به برق شارژ نمیکنه باطری رو مینویسه plugged in not charging
    باید بزارم بیاد پایین تر تا شارژ کنه این قضیش چیه ؟!!
    داشتن که صد در صد داره
    اما اسمش نمی دونم چیه. احتمالا power manager یا یه همچین چیزی باید باشه

خود ویندوز برای ایکه هی تند تند باتری شارژ نشه بعد از اینکه ۱۰۰٪‌ شد تا یه مدت شارژ نمی کنه باتری رو. مثلا تا ۸۵٪‌ بعدش دوباره تا ۱۰۰ می بره بالا. ولی فایده نداره چون همین تا ۱۰۰٪‌ پر شدن باتری هست که در دراز مدت به باتری صدمه میزنه

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

--
    اره واقعا دیگه از ما گذشته الان باید بچه هامون بشینن بازی کننz510 یا probook 450 به جاش میگیرم

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

داشتن که صد در صد داره
    اما اسمش نمی دونم چیه. احتمالا power manager یا یه همچین چیزی باید باشه

خود ویندوز برای ایکه هی تند تند باتری شارژ نشه بعد از اینکه ۱۰۰٪‌ شد تا یه مدت شارژ نمی کنه باتری رو. مثلا تا ۸۵٪‌ بعدش دوباره تا ۱۰۰ می بره بالا. ولی فایده نداره چون همین تا ۱۰۰٪‌ پر شدن باتری هست که در دراز مدت به باتری صدمه میزنه
    ویروس جون الان مال من همیشه روی 100 درصد هست چون همیشه توی برقه روزی بالای 10 - 12 ساعت هم روشنه این طفلی !! چه گلی رو سرم بگیرم باطریش خراب نشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •