تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 170 از 328 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعد میگم آسیب ها رو نریزن تو دانشگاه به بهانه ی ازدواج ، میگن چرا این حرف رو میزنی ، این نتیجه اش :

یک دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خودکشی کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مسئله دروغی بیش نیست و مسئله خودکشی نبوده. به یک دانشجوی دختر در این دانشگاه تجاوز شده و بعد از قتل طناب دار رو به دور گردن این خانوم گذاشتن و نامه ی جعلی به از طرف ایشون نوشتن که خودکشی بوده و ... . چند هفته پیش هم پزشکی قانونی قتل این خانم رو تایید کرد و این مسئله در بی بی سی و چند خبرگذاری دیگه انعکاس پیدا کرد.

عزیزان توجه داشته باشید که بحثا کاملن به حاشیه داره میره و اگر بعداز این پست های نا مربوط حذف شد ناراحت نشید. لطفن بحثای انحرافی و پستایی که ماهیت اسپام دارن نقل نکنید. از نبود موقتی مدیر در این بخش سو استفاده کردن خوب نیست و امشب با یکی از دوستان هماهنگ میکنم برای پاکسازی تاپیک.
    Last edited by Saeed Dz; 04-11-2013 at 15:45.

2. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این مسئله دروغی بیش نیست و مسئله خودکشی نبوده. به یک دانشجوی دختر در این دانشگاه تجاوز شده و بعد از قتل طناب دار رو به دور گردن این خانوم گذاشتن و نامه ی جعلی به از طرف ایشون نوشتن که خودکشی بوده و ... . چند هفته پیش هم پزشکی قانونی قتل این خانم رو تایید کرد و این مسئله در بی بی سی و چند خبرگذاری دیگه انعکاس پیدا کرد.

عزیزان توجه داشته باشید که بحثا کاملن به حاشیه داره میره و اگر بعداز این پست های نا مربوط حذف شد ناراحت نشید. لطفن بحثای انحرافی و پستایی که ماهیت اسپام دارن نقل نکنید. از نبود موقتی مدیر در این بخش سو استفاده کردن خوب نیست و امشب با یکی از دوستان هماهنگ میکنم برای پاکسازی تاپیک.
    کاری به بقیه ندارم ...

اکثر پستهای گذشته مربوط به بنده بوده و هیچکدوم ماهیت اسپم ندارن و بررسی موضوع بودن .

اگه پستای بنده و دیگران اسپم میشه و نباید نقل قول گرفته بشه ، چرا الان خودتون این کار رو الان کردید و جواب دادید ؟

اگه بحث ازدواج دانشجویی و طلاق به دلایل جنسی ، توی بحث ازدواج فرعی محسوب میشه پس دقیق بحث اصلی کجاست ؟ صد صفحه راجع به مهریه حرف میزنن ، موضوع تکراری محسوب نمیشه ...

تا یه مسئله ی تازه مطرح میشه بحث یا بسته میشه یا پست ها پاک میشه ...

4. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خب تک تک اینها بحثهای خودشونو دارند
    در مورد مشکل بله درست میفرمایید
    منم اشاره کردم که اگه مشکل حاد باشه میتونه طلاق بگیره
    اگه مشکل خیل حاد نباشه در واقع چه لزومی داره طلاق بگیره ؟
    اگه دوستش داره بهتر نیست باهاش بسازه ؟

و در مورد جهیزیه صحبتی ندارم
    چرا که یه رسم و فرهنگ اصیل هست
    شاید دلیلش این باشه که زن یه بار جهیزیه میاره تموم ولی مرد مجبوره یه عمر خرج خانواده را در بیاره
    البته مخارج جشن ازدواج (به تورکی toy) و هزینه سرویسهای طلا و ... هم کم نیست که معمولا بر دوش مرد هست
    همچنین علاوه بر دراوردن خرج خانواده تهیه خانه و یا اجاره و ... هم به عهده مرده
    کلا اکثر مسئولیتهای خانواده به عهده مرده
    البته در این موارد ممکنه فرهنگ هر شهر و روستا متفاوت باشه
    به عنوان مثال در برخی از شهرستانهای آزربایجان خانواده دختر یه پولی تحت عنوان (باشتیخ به تورکی) از پسره میگیره
    مشکل اینه که بیماری روانی حاد رو دادگاه فقط دیوانه زنجیری میداند
    شما میدونی شیزوفرنی چیه؟میدونی زندگی با چنین ادمی چقدر سخته؟
    زندگی با ادمی ه توی 2 تا دنیا زندگی میکنه.توهم داره.چیزهایی میبینه ه وجود ندارند.چیزهایی میشنوه که وجود ندارند...تمایلی به قرص خوردن نداره.اگر نخوره معلوم نیست چی میشه

تازه چجوری میشه ثابت کرد که طرف دروغ گفته؟مگه جایی نوشته میشه؟
    مسئله دوست داشتن نیست.مسئله دروغه
    مثل این میمونه که بخوای یه وسیله ای بخری فروشنده بهت بگه سالمه بیای امتحان کنی ببینی سرت کلاه رفته .خرابه
    شما خودت قبول میکنی ازدواج کنی و بعدا بفهمی خانمت یه بیماری روانی داره؟اون هم به اون صورتی که گفتم
    تازه توی ازدواج سنتی اول طرفین سعی میکنند شناخت پیدا کنند بعد عاشق بشوند.پس این دوست داشتن دیر تر بوجود میاد
    حالا برای این دختر که اینجوری متضرر شده چه تضمینی هست؟
    حق طلاق داره؟نه
    شاید بتونه این مهریه رو ابزاری قرار بده تا بتونه نجات پیدا کنه

در مورد جهیزیه بله یک فرهنگ اصیل هست.به هر حال زندگی باید با یه وسایلی شروع بشه
    ولی لزومی نداره ه اون یخچال فریزر سای امریکایی باشه
    با وسایل معمولی تر هم میشه شروع کرد
    ولی جواب خانواده ی مرد را چه کسی باید بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن این جمله که میگویید اکثر مسئولیت های خانواده بر عهده ی مرد هست کاملا اشتباه هست
    بهتر بود میگفتید اکثر مسئولیت های مالی خانواده بر عهده ی مرد هست
    تازه اون هم با شرایط جامعه ی امروزی ه خانم ها خیلی دوست دارند سرکار بروند خیلی معنا پیدا نمیکنه

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خب یک حادثه رو شما ملاک قرار میدید برای نتیجه گیری؟
    امار کلی خودکشی در بین ایرانیان چقدر هست و این امار در بین دانشجویان چقدر؟
    امار خودسوزی زنان در مناطق محروم رو اصلا میدونید؟که سبک ازدواجشون دقیقا فقط یک نگاه بوده؟ و تنها دلیل خودکشیشون هم فقط اردواج وضعیت همراهش هست

امار خودکشی دانش اموزان که تفکیک جنسیتی براشون اجرا میشه بدون شک دهها و حتی 100ها برابر امار خودکشی دانشجویان هست

و بعد اینکه شما دلیل این خودکشی رو چطور به دانشگاه و اختلاط جنسیتی ربط میدید؟
    میتونه صدها دلیل برای این عمل وجود داشته باشه که میتونه هیچ ربطی به تفکیک و اختلاط و روابط دختر و پسر نداشته باشه

دوست عزیز دانشگاه جزعی از این اجتماع هست و چیز مجزایی نیست که بشه اون رو از کلیت اجتماع ایزوله کرد
    هر اسیبی در اجتماع اجتماع ، خانواده ، فرهنگ ، سیاست و ... وجود داشته باشه به دانشگاه محل کار مدرسه ورزشگاه و ... سرایط میکنه
    شما باید اجتماع رو اصلاح کنید تا دانشگاه اصلاح بشه نه اینکه فکر کنید اگر دانشگاه رو کاملا ایزوله و سیم کشی کنید دیگه اسیبها به اونجا وارد نمیشه
    ببینید دانشگاه جامعه رو میسازه ، وقتی دانشگاه یه آسیب داشته باشه ، جامعه صدتا آسیب درست میشه ...

آمار واقعی خودکشی رو کی اعلام کردند که من هم واسه شما قرار بدم ...

من منطقه محروم ، غیر محروم ، شهر ، روستا ، تهران ، شهرستان ، همه رو زندگی کردم ... به قول معروف دیدم که میگم ...

میگن دانشگاه رو اصلاح کنید تا جامعه درست بشه ، شما برعکس ...

وقتی محیط علمی یه کشور خراب باشه ، چی میخواد درستش کنه ؟

شما حرفه های من رو صفر و صد حساب نکن ، من نمیگم سیم بکشیم ، من میگم آسیب ها رو کمتر کنیم ، من الان میبینم که مختلط

بودن آسیب داره ....
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 04-11-2013 at 16:10.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشکل اینه که بیماری روانی حاد رو دادگاه فقط دیوانه زنجیری میداند
    شما میدونی شیزوفرنی چیه؟میدونی زندگی با چنین ادمی چقدر سخته؟
    زندگی با ادمی ه توی 2 تا دنیا زندگی میکنه.توهم داره.چیزهایی میبینه ه وجود ندارند.چیزهایی میشنوه که وجود ندارند...تمایلی به قرص خوردن نداره.اگر نخوره معلوم نیست چی میشه
    تازه چجوری میشه ثابت کرد که طرف دروغ گفته؟مگه جایی نوشته میشه؟
    مسئله دوست داشتن نیست.مسئله دروغه
    مثل این میمونه که بخوای یه وسیله ای بخری فروشنده بهت بگه سالمه بیای امتحان کنی ببینی سرت کلاه رفته .خرابه
    شما خودت قبول میکنی ازدواج کنی و بعدا بفهمی خانمت یه بیماری روانی داره؟اون هم به اون صورتی که گفتم
    تازه توی ازدواج سنتی اول طرفین سعی میکنند شناخت پیدا کنند بعد عاشق بشوند.پس این دوست داشتن دیر تر بوجود میاد
    حالا برای این دختر که اینجوری متضرر شده چه تضمینی هست؟
    حق طلاق داره؟نه
    شاید بتونه این مهریه رو ابزاری قرار بده تا بتونه نجات پیدا کنه

در مورد جهیزیه بله یک فرهنگ اصیل هست.به هر حال زندگی باید با یه وسایلی شروع بشه
    ولی لزومی نداره ه اون یخچال فریزر سای امریکایی باشه
    با وسایل معمولی تر هم میشه شروع کرد
    ولی جواب خانواده ی مرد را چه کسی باید بدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن این جمله که میگویید اکثر مسئولیت های خانواده بر عهده ی مرد هست کاملا اشتباه هست
    بهتر بود میگفتید اکثر مسئولیت های مالی خانواده بر عهده ی مرد هست
    تازه اون هم با شرایط جامعه ی امروزی ه خانم ها خیلی دوست دارند سرکار بروند خیلی معنا پیدا نمیکنه
    در مورد اولی که شما مطرح کردی به نظرم این مشکل بیشتر برمیگرده به ازدواج های سنتی که عمومن بدون شناخت انجام میشه. در ازدواجی که فرد از طرف مقابلش شناخت داره و مدتی دو طرف با هم بودند چیزایی از قبیل این راحت آشکار میشه.

در مورد جهیزیه هم به نظر من یک سنت غلط هستش که دختر و خانواده دختر باید تهیه کنن. نظرم این هستش که چه در مورد موضوع جهیزیه و چه در مورد ازدواج و ... باید دختر و پسر و خانواده ی اونا بشینن و با هم صحبت کنن، به هم کمک کنن، با هم همکاری کنن.

8. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببینید دانشگاه جامعه رو میسازه ، وقتی دانشگاه یه آسیب داشته باشه ، جامعه صدتا آسیب درست میشه ...

من منطقه محروم ، غیر محروم ، شهر ، روستا ، تهران ، شهرستان ، همه رو زندگی کردم ... به قول معروف دیدم که میگم ...

شما حرفه های من رو صفر و صد حساب نکن ، من نمیگم سیم بکشیم ، من میگم آسیب ها رو کمتر کنیم ، من الان میبینم که مختلط

بودن آسیب داره ....
    کار دانشگاه تولید علم هستش و دانشگاه حق نداره در روابط افراد دخالت کنه!

از کی تا حالا روابط دختر و پسر شده آسیب؟!

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بودن آسیب داره ....
    حرف شما درسته و دقیقا همیشه اصلاح از سمت بالا باید شروع بشه و به پایین بیاد و در اجتماع هم همینطور هست که اول قشر تحصیل کرده و دانشگاهی باید درست عمل کنن تا قشرهای پایینتر جامعه هم رو به جلو برن

ولی منظور من این نبود که اول جامعه باید اصلاح بشه بعد دانشگاه بلکه من گفتم این یک سیکل چرخی هست که همه به هم ارتباط دارن و دقیقا گفتم نمیشه دانشگاه رو ایزوله فرض کرد در مقابل کلیت جامعه

در مورد تفکیک و اختلاط هم فکر میکنم هر دو نظرمون رو به تفظیل با دلایلش گفتیم
    ولی شما اصلا نگفتید خب تفکیک انجام بشه اولا دقیقا چه سودی داره و بعد اون چه اعمالی باید توسط چه کسانی انجام بشه؟حتی من ازتون سوال هم کردم جواب ندادید هنوز

من گفتم باید اختلاط وجود داشته باشه چه در دانشگاه، محیطهای کاری ورزشی هنری مهدکودک دبستان و ... و در عین این اختلاط اموزشهای لازم متناسب برای هر مرحله سنی و شخیصی و محیطی هم وجود داشته باشه و همینطور امکانات و لوازم لازم برای درست و سالم بودن در این کنار هم بودن
    اگر این مراحل وجود داشته باشه بدون شک هم بسیاری از اسیبها مثل اختلالط روانی و شخیصی و عاطفی و ... بسیار کمتر میشه هم بازده و کارای افراد در مقطع و شرایطی که هستن بسیار بالاتر خواهد رفت و هم ازدواج و خانوادهای سالم و موفقتری خواهیم داشت

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

@
    چند بار اشاره کردین که با توجه به جامعه امروز ما تفکیک جنسیتی رو در دانشگاهها بهتر میدونید تا مختلط بودن
    حالا با توجه به موضوع تاپیک به نظر شما یه دختر یا یه پسر قبل ازدواج نباید با جنس مخالف رابطه داشته باشه؟ (منظور از رابطه صحبت های معمول هست به قول یکی از دوستام یه پسر میتونه دوست دختر داشته باشه یا دوستِ دختر و منظور منم هم دومیه )
    اگه نه چرا؟
    اگه آره و شما هم دانشگاه رو محیط مناسبی نمیدونید پس کجا؟

در مورد جهیزیه هم به نظر من یک سنت غلط هستش که دختر و خانواده دختر باید تهیه کنن. نظرم این هستش که چه در مورد موضوع جهیزیه و چه در مورد ازدواج و ... باید دختر و پسر و خانواده ی اونا بشینن و با هم صحبت کنن، به هم کمک کنن، با هم همکاری کنن.
    رو این مورد فرهنگهای شهرهای مختلف ما متفاوته؛ ولی حداقل در مشهد هر دو طرف این وظیفه رو بر عهده دارن و معمولا پسر وسایل سنگین تر مثل سرویس چوب یخچال تلویزیون و ... رو البته براساس همون صحبت های اولیه تهیه میکنه
    Last edited by Reza31001; 04-11-2013 at 17:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کار دانشگاه تولید علم هستش و دانشگاه حق نداره در روابط افراد دخالت کنه!

از کی تا حالا روابط دختر و پسر شده آسیب؟!
    کار دانشگاه فراهم کردن محیط تولید علمه ، محیط سالمی که بشه توش تحصیل کرد .

از زمانی که پرده ی بکارت اهمیت پیدا میکنه توی جامعه ی اسلامی ، از اونجایی که یه پسر و دختری که هیجده سال تو مدرسه جنس مخالف ندیده میشینه پیش جنس مخالف ، حالا آدم بیار ، اختلالات روانی ببر ...

13. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حرف شما درسته و دقیقا همیشه اصلاح از سمت بالا باید شروع بشه و به پایین بیاد و در اجتماع هم همینطور هست که اول قشر تحصیل کرده و دانشگاهی باید درست عمل کنن تا قشرهای پایینتر جامعه هم رو به جلو برن

ولی منظور من این نبود که اول جامعه باید اصلاح بشه بعد دانشگاه بلکه من گفتم این یک سیکل چرخی هست که همه به هم ارتباط دارن و دقیقا گفتم نمیشه دانشگاه رو ایزوله فرض کرد در مقابل کلیت جامعه

در مورد تفکیک و اختلاط هم فکر میکنم هر دو نظرمون رو به تفظیل با دلایلش گفتیم
    ولی شما اصلا نگفتید خب تفکیک انجام بشه اولا دقیقا چه سودی داره و بعد اون چه اعمالی باید توسط چه کسانی انجام بشه؟حتی من ازتون سوال هم کردم جواب ندادید هنوز

من گفتم باید اختلاط وجود داشته باشه چه در دانشگاه، محیطهای کاری ورزشی هنری مهدکودک دبستان و ... و در عین این اختلاط اموزشهای لازم متناسب برای هر مرحله سنی و شخیصی و محیطی هم وجود داشته باشه و همینطور امکانات و لوازم لازم برای درست و سالم بودن در این کنار هم بودن
    اگر این مراحل وجود داشته باشه بدون شک هم بسیاری از اسیبها مثل اختلالط روانی و شخیصی و عاطفی و ... بسیار کمتر میشه هم بازده و کارای افراد در مقطع و شرایطی که هستن بسیار بالاتر خواهد رفت و هم ازدواج و خانوادهای سالم و موفقتری خواهیم داشت
    جدا از محیط دانشگاه باید ارتباط دختر و پسر به رسمیت شناخته بشه . تلاشش رو هم باید دانشجو ها بکنن .

دانشگاه تنها چهاردیواری آزاد برای ارتباط دختر و پسر ، من میگم این چاردیواری رو ببنیدم ، بالاخره یه جایی که مربوط به این مسئله باشه پیدا میشه .

15. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •