نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنم
نه ، دیسک اول روی فلش نصب کردم با دیسک دوم بازی اجرا میکنم
بازیت ایراد داره...بنداز سطل آشغال!
یه سری ویدئو سایت گیم اسپات گذاشته بود که طرف تو بازی فقط کرم میریزه(شرمنده اصطلاح بهتری پیدا نکردم تا مطلب رو برسونه
)
اتوبوس پر مسافر به بدنش بمب میچسبونه تو حرکت میترکونش!
با ماشین میره از یه جای بلند میپره پایین!
این تیکه ش جالب بود ، با ماشین میره جلو قطاره ، قطاره میکوبونش به دیواره تونل و تو همین گیر و بیر ماشینه میره روی یکی از واگن های باربریش
بهترین صحنش هم اینه :
یه اتوبان پر رفت و آمد رو بند میاره و کلی ماشین جمع میشن یه نارنجک میندازه همشون دونه دونه منفجر میشن
محتوای مخفی: ...
از این دست پستا بیشتر بذارید![]()
سلام دوستان ، من حدود 21% بازی کردم ، ولی دیگه مرحله اصلی آزاد نمیشه ، همش منتظر تلفن هستم ... نقشه دزدی از جواهرفروشی رو هم کشیدیم اما دیگه مرحله اصلی باز نمیشه ، هرچه قدر هم قرار می ذارم با دوستان و میریم اینور اونور ( بار و سینما و ... ) باز هم داستان اصلی بازی آزاد نمیشه ، مثلا کسی زنگ نمیزنه که کاری انجام بدیم و غیره .... کاراکتر سوم بازی هم هنوز باز نشده !!! خواهش می کنم راهنمایی کنید
نیازمند راهنمایی
مرسی
سلام.بازي رو %37 رفتم(هم ماموريت هاي اصلي و هم جانبي هارو ميرم) بعدش الان تو نقشه هيچ ماموريتي نيست ك برم!
دو حالت داره:
اول اینکه همه ی مقدمات رو واسه دزدی انجام ندادی!
دوم اینکه هنوز چنتا چپتر از فرانکلین مونده و باید انجامشون بدی.(سوییچ کن به فرانکی و نقشه رو نگاه کن چیزی جا نذاشته باشی)
15تا نسخه از این سری عرضه شده،تاریخچه اینارو بخوای بگی تا پایان کار دندونات مثه موهات سیاه میشه!
اگه نسخه ی بخصوصی مدنظرتون هست اعلام کنید توضیحات مذکور ارایه میشه.
آخرین ماموریت اصلی ای که انجام دادی چی بود؟(از لحاظ داستانی)
میشه اسم 15تا رو به ترتیب با تاریخ عرضشون بگین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)