تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 720 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

قیمت ریجن آمریکاش اینه :

TC-P42ST30 : 42-inch, available February, $1,099
    TC-P50ST30 : 50-inch, available February, $1,499
    TC-P55ST30 : 55-inch, available February, $1,799

فکر کنم اگه یه میلیون به قیمت ها اضافه کنی بشه قیمت ایران

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پس با این حساب الان v20 42in خارج 700 دلاره که اینجا میدن 1,700؟!! :]

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

پس با این حساب الان v20 42in خارج 700 دلاره که اینجا میدن 1,700؟!! :]
    v20 تو آمریکا نیست که قیمت دلارش رو بگیم. معادل v20 برای آمریکا میشه G20 که فکر می کنم زیر 900 دلار است.
    وقتی میگم یک میلیون به قیمت ها اضافه کنید تا بشه ایران نه اینکه دقیقا یک میلیون. با توجه به سایز ممکنه یه خورده بالاتر و پایین تر بره. یک میلیون میانگینه.

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض جواب

ممکنه مشکل از کابل با سورس مورد نمایشتون باشه یا اینکه پنل رو درست setup نکردین بیشترین برایتنس رو از این پنل روی مد داینامیک با درجه رنگ سرد میتونید بگیرید این پنل در مقایسه با خیلی از پنلهای LED و LCD دیگه متوسط برایتنس بالاتری داره و از نظر اشباع رنگ هم عالیه.
    بالاخره بعده عمری تی وی داشتن از این چیزا سر در مییاریم این موضوع در تصویر دریافتی م ا ه و ا ر ه خیلی بیشتره تصویر خفه و تیره اس ماته.حالا هر چقدم با تنظیماتش که ور میری!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بالاخره بعده عمری تی وی داشتن از این چیزا سر در مییاریم این موضوع در تصویر دریافتی م ا ه و ا ر ه خیلی بیشتره تصویر خفه و تیره اس ماته.حالا هر چقدم با تنظیماتش که ور میری!
    شاید مشکل از کابل یا چیز دیگه باشه یا شاید پنل شما مورد داره دوست عزیز من این پنلو دارم ودر قیاس با LCD های دیگه تصویر برایتنس خوبی داره من خودم تو خونه یک LCD سونی هم دارم و برایتنس V20 کاملا باهاش قابل مقایسه هست به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه.
    این عکسهارو هم یکی از دوستان چند صفحه قبل از V20 قرار داده روی مد سینما:

[

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

دوستان vt20p 50 با بلوری پلیر و دوتا عینک 2700 یا 42v20s 1400 تو بانه ارزش داره؟ فقط اگه ممکنه زودتر بگین فوریه؟
    با قیمتهایی که شما گفتین به نظر من VT20 خیلی بیشتر می ارزه فقط یادتون باشه که خرید جنس بدون گارانتی و با این قیمتها خیلی پر ریسکه حتما از فروشنده یک تضمین یک ماهه بخواین البته خرابی توی پاناسونیک خیلی کمتر از سونی و سامسونگه ولی خوب به هر حال احتیاط شرط عقله

9. این کاربر از mehdy55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

شاید مشکل از کابل یا چیز دیگه باشه یا شاید پنل شما مورد داره دوست عزیز من این پنلو دارم ودر قیاس با LCD های دیگه تصویر برایتنس خوبی داره من خودم تو خونه یک LCD سونی هم دارم و برایتنس V20 کاملا باهاش قابل مقایسه هست به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه.
    میشه لطف کنید بگید مدل LCD سونی که دارید چیه.
    میخوام ببینم روشناییش چند کاندلاس بر متر مربع Cd/m2 است در مقایسه با 85 کاندلاس روشنایی V20.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

میشه لطف کنید بگید مدل LCD سونی که دارید چیه.
    میخوام ببینم روشناییش چند کاندلاس بر متر مربع Cd/m2 است در مقایسه با 85 کاندلاس روشنایی V20.
    کی گفته حداکثر شدت روشنایی V20 برابر با 85 کاندلا بر متر مربعه؟
    و اگر هست روی چه الگویی و یا روی چه مد تصویری؟

معمولا برای اندازه گیری مقدار روشنایی دو نوع فاکتور مهم مطرح هست یکی Peak Brightness هست یکی Average Brightness در پلاسما سیستم ABL یا Automatic Brightness Limiter که سیستم Anti meltdown یا ضد ذوب هست و برای جلوگیری از افزایش حرارت پنل ساخته شده , زمانی که رنگ سفید درصد زیادی از تصویر رو اشغال کرده باشه وارد عمل میشه و به طور اتوماتیک از شدت برایتنس تصویر کم میکنه البته کالیبراتورهای حرفه ای میتونن این سیستم رو از سرویس منوی پنل Disable کنن ولی کار پر ریسکی هست بنابر این Peak Brightness پلاسماها در الگوهای مختلف تصویری (وابسته به درصد رنگ سفید) متفاوت هست اگر شما به مشخصات بعضی از پلاسماها دقت کنید (در حالت داینامیک) قادر هستن 1000 تا 1500 کاندلا بر متر مربع روشنایی تولید کنن اما این مقدار روشنایی برای زمانی که مثلا 1 تا 2 درصد پیکسلها رنگ سفید رو نمایش میدن ولی Avreage Brightness میزان روشنایی تصویر در نماهای کامپلکس هست Avrage Brightness در پلاسماهای جدید قابل رقابت و حتی بالاتر از برخی LCD ها هست.
    در LED ـها و LCD ـها چون نور تولید شده وابسته به بک لایت هست Peak brightness همیشه برابر با شدت تابش نور بک لایت هست (در حالت داینامیک) و احتیاجی نیست مثل پلاسماها محدود بشن چون مشکل حرارتی براشون ایجاد نمیشه ولی در همون LCD ها و LED ـها روی مدهای دیگه از شدت برایتنس تصویر کاسته میشه که دلیلش به هم نخوردن گامای تصویر هست.
    بنابراین Peak brightness پلاسماها در شرایطی بالاتر از LCD ـها و LED ـها هست (زمانی که تعداد پیکسلهای کمی رنگ سفید رو نمایش میدن) و در شرایطی هم پائینتر هست پس این وسط استناد به Peak Brightness برای مقایسه این دو تکنولوژی مخدوش هست و بهتر هست که به Avreage Brightness استناد بشه.
    Last edited by *Alucard*; 04-04-2011 at 23:14.

12. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

کی گفته حداکثر شدت روشنایی V20 برابر با 85 کاندلا بر متر مربعه؟
    و اگر هست روی چه الگویی و یا روی چه مد تصویری؟

معمولا برای اندازه گیری مقدار روشنایی دو نوع فاکتور مهم مطرح هست یکی Peak Brightness هست یکی Average Brightness در پلاسما سیستم ABL یا Automatic Brightness Limiter که سیستم Anti meltdown یا ضد ذوب هست و برای جلوگیری از افزایش حرارت پنل ساخته شده , زمانی که رنگ سفید درصد زیادی از تصویر رو اشغال کرده باشه وارد عمل میشه و به طور اتوماتیک از شدت برایتنس تصویر کم میکنه البته کالیبراتورهای حرفه ای میتونن این سیستم رو از سرویس منوی پنل Disable کنن ولی کار پر ریسکی هست بنابر این Peak Brightness پلاسماها در الگوهای مختلف تصویری (وابسته به درصد رنگ سفید) متفاوت هست اگر شما به مشخصات بعضی از پلاسماها دقت کنید (در حالت داینامیک) قادر هستن 1000 تا 1500 کاندلا بر متر مربع روشنایی تولید کنن اما این مقدار روشنایی برای زمانی که مثلا 1 تا 2 درصد پیکسلها رنگ سفید رو نمایش میدن ولی Avreage Brightness میزان روشنایی تصویر در نماهای کامپلکس هست Avrage Brightness در پلاسماهای جدید قابل رقابت و حتی بالاتر از برخی LCD ها هست.
    در LED ـها و LCD ـها چون نور تولید شده وابسته به بک لایت هست Peak brightness همیشه برابر با شدت تابش نور بک لایت هست (در حالت داینامیک) و احتیاجی نیست مثل پلاسماها محدود بشن چون مشکل حرارتی براشون ایجاد نمیشه ولی در همون LCD ها و LED ـها روی مدهای دیگه از شدت برایتنس تصویر کاسته میشه که دلیلش به هم نخوردن گامای تصویر هست.
    بنابراین Peak brightness پلاسماها در شرایطی بالاتر از LCD ـها و LED ـها هست (زمانی که تعداد پیکسلهای کمی رنگ سفید رو نمایش میدن) و در شرایطی هم پائینتر هست پس این وسط استناد به Peak Brightness برای مقایسه این دو تکنولوژی مخدوش هست و بهتر هست که به Avreage Brightness استناد بشه.
    ممنون از راهنماییتون.
    جناب Alucard یه سایتی که یادم نیست این مقایسه رو از نظر روشنایی انجام داده.
    این اعداد کمی که به پلاسما داه منو گیج کرده. یعنی این مقایسه اشتباهه؟؟؟
    یعنی روشنایی پلاسما بالاتر از این اعداده؟؟؟

در ضمن تو لینک زیر گفته روشنایی V20 برابر 85 کاندلاس که خیلی با روشنایی LCD فاصله داره.
    من خودم تصویر V20 رو دیده ام ولی روشناییش این همه کم بنظر نمی اومد.
    لطف می کنید یه توضیحی به من بدید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •