چه بحث جالبی داره انجام میشه!
اینجوری که دارید پیش میرید مشکل ازدواج و همه چیز رو حل می کنید.
دستتون درد نکنه یه فکری هم به حال دلار و سکه هم بکنید!
چه بحث جالبی داره انجام میشه!
اینجوری که دارید پیش میرید مشکل ازدواج و همه چیز رو حل می کنید.
دستتون درد نکنه یه فکری هم به حال دلار و سکه هم بکنید!
اصلش رو که الان نمیدن، میدن؟
با همونم میشه.فقط باید کپی برابر اصل بگیری ازش
من رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت![]()
lol
می بینم که نتایجو هنوز نزدن
وقتی دیروز می گن تا پنجشنبه یعنی قطعا تافردا که امروزه نمیاد وگرنه می گفتن تا فردا !
اما امشب یعنی نصفه شب خیلی احتمالش هست که بیاد
Last edited by ehsan_; 11-09-2012 at 13:07.
تا اونجا که من می دونم رشته های مهم و اساسی رو دانشگاه 50-50 ظرفیت میده برای دختر و پسر
اون رشته های نه چندان مهم هستن که معمولا توش ظرفیت 50-50 رعایت نمیشه و امار کل رو می کنه 60-40
ایشالله همکلاس میشیممن رتبه کشوریم 3423 هست . اما امیدوار باش بابا ! چرا انقد ناامیدی ؟ هم علم و صنعت قبولی هم خواجه هم شهید بهشتی ! من الان یادگار ماندگار که کمتر از نصف قبولی ها رو داره رو رفتم دیدم رتبه 1370 منطقه 2 هم قبول شده بود ( سخت افزار علم و صنعت ) امسالم که علم و صنعت محدودیت جنسیتی رو برداشته پس شانس پسرا میره بالاتر . ایشالا جفتمون همکلاسی میشیم تو دانشگاه علم و صنعت![]()
... من امسال کلا از اول تا اخرش بد شانسی اوردم ( 6 سوال ریاضی رو جا به جا زدم و ... )
... دیگه سعی میکنم به بدترین شکل ممکن به قضایا نگاه کنم :( ... راستی کسی از بچه ها هست علوم مهندسی دانشگاه تهران رو زده باشه ؟
'گفتم که پشت کنکوریم سال اولی ها با همون موقت باید برن
یکی از دوستام میگفت یک سال بعد از پیش اصلشو میدن درسته؟
سوالم اینه که گواهی موقت من باطل شده یا نه؟
دوستان فردا صبح ساعت ۸ نتایج میاد
اخبار شبکه ۱ گفت (سرکاریم نیست باور کنید)
اینو که همه ی خبر گزاری ها گفتن.
خب پس همه از 12 به بعد امشب ON باشن![]()
آره 1سال دیگه میدن
نه بابا باطل چیه.من خودم وقتی از موعدی که روش نوشته گذشته بود برای ثبت نام دانشگاه استفاده کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)