من هنوز نسخه ی RELOADED رو دانلود نکردم . مثل اینکه توی کریر مد و دیگر قسمت ها باگ های عجیب غریبی داره !
منتظر بمونم نسخه ی دیگری از بازی بیاد یا همین رو بگیرم ؟
من هنوز نسخه ی RELOADED رو دانلود نکردم . مثل اینکه توی کریر مد و دیگر قسمت ها باگ های عجیب غریبی داره !
منتظر بمونم نسخه ی دیگری از بازی بیاد یا همین رو بگیرم ؟
pc دوست عزیز
بچه ها اين فيفا همه چيش عاليه اما مثل هر سال اين تنظيم دستش واقعا اعصاب خوردي هست
فيفا 12 يه فايلي نيم مگي بود كه بايد ميريختي توي پوشه game تا بتوني حركات تكنيكي انجام بدي
من با كامپيوتر بازي ميكنم خواهشا هركي بلده بگه چه جوري ميشه حركات تكنيكي رو توي فيفا 13 انجام داد
دوستان حتما ایزک کونکا رو از بارسلونا بخرین(میشه قرضشم گرفت) خیلی خوب بازی میکنه.همینطور اسمالینگ از منچستر .
سلام من فیفا 13 که نصب کردم حالت کارتونی داره یادمه پارسال هم فیفا 12 کارتونی بود یه تنظیماتی انجام دادم(که الان یادم نیست) خیلی خفن شد حالا کسی نمیدونه باید چه کار کرد؟؟
احتمالا کارت شما انویدیا نیست من 1080 بازی میکنم ولی چه فول اچدی بازی کنم چه روی 600 با کیفیت very low هم بزارم اون مشکل لرزش خیلی خیلی ریز وجود دارهباید رزولوشن کم کنید منم مشکل شما رو داشتم با کم کردن رزولوشن حل شد
این مشکل فکر میکنم مخصوص تمام کارت های سری 400 جیفورس برای فیفا13 هست
چه تنظیماتی انجام بدم از این قسمت که کیفیت گرافیک بازی هم پایین نیاد
Last edited by SevenCity; 10-10-2012 at 12:53.
دوستان بخش UT توضیحاتش بدید ببنیم تغییرات چی نسبت به نسخه قبل ؟
کسی اینجا نسخه اوریج خریده؟!
آقا من فایل setting بازی رو میخوام بازی رو خریدم نصب کردم ولی setting نداره گرافیکش خیلی پایینه یکی لطف کنه این فایل و واسه من آپ کنه!!
حالم ب هم خورد از این فیفا 13 چرا اینقدر بازی مذخرف شده؟دم فیفا 12 گرم ، آپدیتی واسه فیفا 12 نیومده که نقل انتقالات 2012-13 توش انجام شده باشه و همچنین لباس ها آپدیت شده باشه؟زنده باد فیفا 12 که هنوز هم سره از همه شبیه سازهای فوتبال ولی حیف که نقل انتقالات و لباسها آپدیت نیست،لطفا اگه آپدیت یا پچی هست دوستان معرفی کنن.
آرنا رو بیخیال
منظورم در جریان بازی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)