دوستان به اونایی که روی گارانتی حساسن کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدین؟؟
سامتل که یه هفته تعویض داره و این خیلی عالیه ، ولی تا اونجا که من میدونم پارس مایکروتل سابقش خیلی بیشتره
نظر شما چیه؟؟
دوستان به اونایی که روی گارانتی حساسن کدوم گارانتی رو پیشنهاد میدین؟؟
سامتل که یه هفته تعویض داره و این خیلی عالیه ، ولی تا اونجا که من میدونم پارس مایکروتل سابقش خیلی بیشتره
نظر شما چیه؟؟
Last edited by Mohammad Yek110; 30-04-2013 at 14:13.
من باشم مایکروتل
ممنون دوست عزیز .
یه مشکلی ..... زمانیکه گوشیو وصل میکنم به کیز و میرم توو Tools . Firmwaree Upgrade and initialization رور که میزنم پیغام میده
Gt I9300 Dose not support Upgrade firmware and inistialization
چرا این پیغامو میده ؟؟؟ ولی وقتی با WIFI وصل میشم سریع میخواد آپگرید کنه .
لطفا راهنمایی کنین
ممنون .
دوستان قیمت چند وقت پیش خیلی اومده بود پایین ولی الان رفته بالا و دوباره 1700 شده . به نظرتونن ارزش داره 1700 پول به اس 3 بدیم ؟ پایین نمیادش به زودی ؟
من خودم با گارانتی مایکروتل دارم. بعد از 4 ماه به مشکل خورد بردمش گارانتی. اول واسم ثبت سفارش کردن که قطعه از کره بیاد. حدود 3 هفته که قطعه نیومد یه دونه نو بهم دادن.
کلا گارانتی خوبیه!
1700 نیست، 1550 اینا هست!
و تا زمانی که قیمت S4 منطقی نشده، ارزش داره برای خرید! مپه اینکه بخواهید 3 تومن برای S4 هزینه کنید.
منم بالاخره به جمه SIII ای ها پیوستم .
امروز مشکی با گارانتی سامتل گرفتم 1600 ، البته با کلی چونه ، چون زیره 1620 ، 1610 نمیدادن . سفید هم که بالای 1700 بود .
به نظرتون خوب گرفتم یا نه ؟ خودم که دوستداشتم سفید بگیرم ولی دیگه مشکی شد . یه فلیپ کاور هم گرفتم 50 تومان که البته اول 58 میگفت بعد 50 گرفتم .
فعلا یه کمی با گوشی کار کردم ولی احتمالا سوال زیاد برام پیش میاد که باید اینجا بپرسم ولی فعلا ممنون میشم یکی بگه این لاک اسکرین رو چه جوری میشه عوض کرد ؟
Setting> Lock Screen
همه تنظیمات دیگه هم همونجاست توی ستینگ
مبارکت باشه و ایشالا چندسالی برات کار بده
منم اول بار میخواستم سفیذ بخرم که اون موقع یعنی 20روز پیش 1620بود فکر کنم ولی من دیدم سفید بگیرم نگه داری باید زیاد بشه و چون بیشتر گوشی هام رنگ مشکی هست منم اس 3رو مشکی برداشتم واتفاقا مشکی هم رنگ قشنگ و شیک و براقی هست
یه رام 4.1.2 انگلیس یا ایران هم روش بریز و حالشو ببر![]()
Last edited by Hidden-Hunter; 02-05-2013 at 18:38.
ممنون اتفاقا خودش 4.1.2 روش هست .
یه سوال دیگه » من سیم کارتو جا زدم و الان خواستم سیمو در بیارم تا یه سیم دیگه بندازم . ولی خیلی بدقلق هست و اصلا درنمیاد .
البته تو مغازه من جا نزدم و یارو سیمو جازد.
ولی الان نمیتونم دربیارم . چه جوری باید سیمو دربیارم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)