سلام
چند مدل پرفروش وسبک برای جابه جایی وهمچنین در صورت قیمت معرفی کنید
ممنون
سلام
چند مدل پرفروش وسبک برای جابه جایی وهمچنین در صورت قیمت معرفی کنید
ممنون
درود.
دوستان برای کاربرد های فیلم دیدن و گوش دادن به موزیک فقط در سبک اپرا و خیلی کم، ایرانی سنتی، چه هدفونی پیشنهاد میکنید، ترجیحا فول سایز؟
این کار ها با PC ای انجام میشه که کارت صدای خیلی قوی ای هم نداره.
بودجه هم تا سقف 100 تومان، اگه ممکنه با قیمت پایین تر هم مدل های خوب رو بگید تا از بینشون تصمیم گرفته بشه.
پیشاپیش تشکر.
متاسفانه قبلا با 100 تومن هم نمیشد هدفون خوب خرید چه برسه به الان.
ولی هدفون مد نظر باید sound stage مناسب داشته باشه که حدودا میشه هدفون های 200 دلار به بالا.
akg K550 میتونه گزینه خوبی باشه.
Denon D2000 خوبه
چیزی که به ذهن من میرسه به بودجه وموجدی بازار ایران و... نمیخوره.
حسین جان این ها تا جایی که من دیدم بیشتر از ده برابر بودجه ما هستند![]()
حالا توی همون رنج 100 یعنی کلا چیزی گیر نمیاد؟ به هر حال انتظار هم در همون حد قیمت هست...
احتمالا میتونید هدفون k44 رو با این قیمت پیدا کنید.
دیگه قید پلیر و ارفون بزنید چون پول ایران دیگه تقریبا بی ارزش شده ! واسه این میگم که مثلا یه پلیر الان 400 هزار تومنه ! آیا این باعقل جور در میاد ؟! تا حدی رفته بالا که عملا مصرف کننده از خیر خریدش میگذره و این یعنی پولی که تو دستش هست کاملا بی ارزشه و کاغذ پاره ای بیش نیست .
من موزیک پلیرم کریتیو M100 لطفا یه ایرفون تا سقف 80 هزار تومان معرفی کنید در ضمن من بیشتر موزیک های ایرانی گوش میدم و البته بعضی مواقع موزیک های Sandra Ann Lauer (sandra cretu)
من نظرم بین یکی از این ایرفون ها بود monster turbine - AKG K309 - creative EP630 - EP660
sennheiser MX 470 west - sennheiser MX 471 west
با تشکر
K44 /K77/K99 و....
این ها هم خوب هستند حواسم به این ها نبود.
بورسش هم تقاطع جمهوری و حافظ هستش.
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
چه جوری میشه اصل بودنش هدفون ها رو تشخیص داد ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)