تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 421 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض ,,,,,,

من اگه اونقدر پول داشتم که الان اینجا نبودم
    100تومن بهش دادم. اونقدرم که باش رسمی نیستم. به اسم کوچیک صداش می کنم. ولی اونقدرم صمیمی نیستم که تو چشاش نگاه کنم و بگم پولمو بده. منظورم از رسمی بودن این بود. ( این یه مدلشه خب)
    بعد قرار بود زود بهم پس بده ولی الان به روی مبارک نمی یاره.
    این روش که گفتین خیلی رسمی بود. کلا به تیپ من نمی خوره، این جور بهش بگم از خنده می میره اون وقت هیچی دیگه. باید اون دنیا ازش بگیرم.
    بعد الان که فکر می کنم مشکل اساسی اینه که اصلا من اینو فعلا نمی بینم که بخوام بهش بگم. باید بهش زنگ یا اس ام اس بدم یا کبوتر نامه بری چیزی بفرستم.
    خودمم اون 100 تومن رو می خوام الان...
    بهش زنگ بزنم چی بگم؟ اس ام اس بدم بهتر نیست؟
    سلام

به اون غیر مستقیم بگو ، بگو 100 تومن داری قرض ؟

2. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یه خانومی یه بار بهم گفت براش یه چیزی بخرم بعد پولشو بهم می ده.
    الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
    به نظر من از خیر پول بگذر شاید اون خانوم 100 تومن نداره بهت پس بده

از این پول خوردها زیاد به دوستام دادم هیچکدوم هم پس ندادن منم روم نشده بگم پس بدین

4. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بنظرم اگر میدونی اهل این هست که تند تند ایمیل چک کنه بهش ایمیل بزن و راحت همه حرفاتو بزن و عذر خواهی کن و بگو تو شرایط بدی هستی و پول لازم داری و...
    با دروغ گفتن و ننه من قریبم بازی کردن من یکی که اصلا موافق نییستم . فردا پس فردام میگیم "از بس ما ایرونیا دروغ میگیم"
    ولی میشه او اس ام اس مموضوع رو یادآوری کرد.مثلا نوشت که خانم فلانی بلخره این صد تمنی رو قرار بود به ما پس بدید چی شد

6. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    الان هنوز پولمو نداده، مدت زیادی هم نیست که این اتفاق افتاده ولی قرار بود زودتر بهم بده و هنوز نداده. باید چی بهش بگم؟ باهاشم صمیمی به اون شکل نیست. باهاش رسمیم.
    سلام
    ببینید دو جنبه داره یا پول براتون گرفتنش خیلی مهمه یا اینکه غرورتون مهمتره!
    خب اگر مورد اول هستش که خیلی راحت در یک اس ام اس بگید خانوم فلانی میبخشید من قصد خرید وسیله ای دارم که با ین۱۰۰تومنی که بهتون داده بودم خرید بهتری میتونم داشته باشم کی میتونم ازتون بگیرم؟
    اگر مورد دوم یعنی غرورتون مهمتره پس کلا بیخیال بشید چون چه به شوخی چه جدی مستقیم یا غیرمستقیم بنظر شخصی من به نوعی درست نیست و در دیدش یکجوری میشید!
    دیگه انتخاب با شماست
    تاپیک تجربیات یکی از دوستان حرف خوبی زد گفت توی این دوره زمونه به هیچکس پول قرض ندید به هیچ عنوان...

8. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

خوب حالا اگه یه نفر پولی که حق شماست رو به امروز و فردا موکول میکنه و حتی از پیگیری شما ناراحت میشه تا جایی که وقتی زنگ میزنی بر میگرده میگه 24 ساعت طاقت نداری در صورتی که برای دادن پول زمان تعیین نشده بود و کار هم انجام شده
    دیروز همین اتفاق افتاد و حالا نمیدونم چطور دوباره پیگیر پولم بشم میشه کمک کنید

10. این کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام
    خجالت نداره دوست عزیز این پول حق شماست.چطور ایشون جرات داشت که از شما 100 تومن بگیره ؟ !
    معمولا از اتـفـاقات بعدش میترسیم ولی پشیمونی و عذاب وجدان نگفتنش برای خودم که خیلی بدتر از گفتنش هست.

دلتو بزن به دریا یکبار از این روش هایی که دوستان گفتن استفاده کن D:

خودم که به خاطر این بی اعتمادی ها کمتر قرض میدم.

12. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با دروغ گفتن و ننه من قریبم بازی کردن من یکی که اصلا موافق نییستم . فردا پس فردام میگیم "از بس ما ایرونیا دروغ میگیم"
    ولی میشه او اس ام اس مموضوع رو یادآوری کرد.مثلا نوشت که خانم فلانی بلخره این صد تمنی رو قرار بود به ما پس بدید چی شد
    ظاهرا سوء تفاهم شده!!!من که نگفتم ننه من غریبم بازی دربیاره و دروغ بگه؟ نمیدونم چرا شما از حرفم این برداشتو کردید! به شخصه احساس کردم واقعا به این پول نیاز مبرم داره بهمین خاطر گفتم شرایطتون رو کامل براش توضیح بدید و احساس کردم تو ایمیل ادم خیلی راحتتر میتونه حرفاشو بزنه بهمین خاطر این راهو پیشنهاد کردم.

14. این کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

آقا مرسی از کمک هاتون.
    بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا.
    حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم.
    اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم!
    ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
    A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس

16. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قا مرسی از کمک هاتون.
    بهش اس ام اس می دم، اول حالشو می پرسم و اینا بعد می گم می خوام فلا چیزو بخرم و 100 تومن که اون روز دادمو بیا بالا.
    حالا خوبه مخاطب خاص نیست وگرنه باید بی خیال می شدم.
    اینکه می خوام ازش پس بگیرم برا اینه که ایشون خیلی پرو تشریف دارن و اگه یکم دیگه بگذره یه چیزی هم بهش بدهکار می شم!
    ولی خب رابطم هم نمی خوام باش بد بشه.
    A.N.A.P عزیز درست می گن، وقتی جرات کرده و ازم قرض کرده خب منم جرات می کنم بهش می گم چی شد پس
    به نظر من مسیج نده حضوری یا تلفتی پی گیری کن
    که همون موقع جواب بهت بده
    اگه مسیجتم جواب نده یه بار دیگه باید پی گیری کنی مسیجتو جواب بده

بعدم نگو میخوام فلانو بخرم
    من جات بودم همون چیزی که تو نظرم بود میگفتم

ببخشید خانم فلانی سر اون قضیه یه حساب کوچیک باهم داشتم ... جسارت نشه شرایطشو دارید اون مبلغو بهم برگردونید؟؟ یکم نیاز دارم بهش
    محکم و با ادب مطمئن باش جواب میگیری

18. 3 کاربر از shahinfarasystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی میتونه تجربه خودش را در برخورد با آدمهای عصبی و فحاش بگه؟

فرض کنید چنین ادمی حق شما را زیر پا گذاشته وقتی هم بهش میگی یا فحش میده یا مسائل شخصی تو را که هیچ ربطی به این موضوع نداره میگه تا تو را ناراحت کنه و بحث را به حاشیه بکشونه!

20. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •