تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 405 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    مدتی است که هنگام بازکردن شیر آب مصرفی یا دوش حمام آب بوی بسیار نامطبوعی می دهد مانند بویی که هنگام هواگیری از رادیاتور شوفاژ خارج می شود در ضمن وقتی دست را زیر آب میگریم دست هم همان بورا می گیرد کاملا یقین دارم که آب شوفاژ پکیج وارد سیستم بهداشتی آب می شود این مورد مخصوصا در زمان هایی که فشار آب بیشتر است مثل صبح های زود یا نصفه شب ها بیشتر است .مدل پکیج بوتان اپتیما می باشد . در ضمن در گذشته هم وقتی شیر پرکن آب شوفاژ را برای هواگیری باز می کردیم و شیر آب را هم با زمی کردیم همین اتفاق می افتاد .به نظرشما مشکل چیست و چطور می شود آن را حل کرد .از برخی که پرسیدم گفتند امکان ندارد که آب شوفاژ وارد آب بهداشتی شود چون مدار آن بسته است اما من مطمئنم که وارد می شود .خواهشا سریع تر کمکم کنید .واقعا ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام
    مدتی است که هنگام بازکردن شیر آب مصرفی یا دوش حمام آب بوی بسیار نامطبوعی می دهد مانند بویی که هنگام هواگیری از رادیاتور شوفاژ خارج می شود در ضمن وقتی دست را زیر آب میگریم دست هم همان بورا می گیرد کاملا یقین دارم که آب شوفاژ پکیج وارد سیستم بهداشتی آب می شود این مورد مخصوصا در زمان هایی که فشار آب بیشتر است مثل صبح های زود یا نصفه شب ها بیشتر است .مدل پکیج بوتان اپتیما می باشد . در ضمن در گذشته هم وقتی شیر پرکن آب شوفاژ را برای هواگیری باز می کردیم و شیر آب را هم با زمی کردیم همین اتفاق می افتاد .به نظرشما مشکل چیست و چطور می شود آن را حل کرد .از برخی که پرسیدم گفتند امکان ندارد که آب شوفاژ وارد آب بهداشتی شود چون مدار آن بسته است اما من مطمئنم که وارد می شود .خواهشا سریع تر کمکم کنید .واقعا ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز مبدل پکیجتون سوراخ شده و مسیر آب گرمایش و آب مصرفی به یکدیگر باز شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من بیش از 2 ساله که پکیج تاچی تیپ a خریدهام. مشکل الان پکیج اینست که اگردما روی 80 تنظیم شده باشد ، خیلی سریع از دمای 37 درجه به دمای 86 تا 90 میرسد (در عرض کمتر از یک دقیقه ) و بلافاصله مشعلها خاموش میشوند و دو باره در کمتر ازیک دقیقه دما از 90 به 40 میرسد و دو تا سه دقیقه طول میکشد تا دوباره مشعل روشنشده و دما افزایش یابد. این سیکل مرتب تکرار میشود.
    ضمنا بعلت زمان کم روشن بودن مشعل دمای رادیاتور کلا بالا نمیرود و نکته دیگراینکه دمای نیمه بالایی رادیاتور نیمه گرم است و نیمه پایینی خیلی کم گرم میشود.هواگیری هم کرده ام.
    کسی میتونه کمک کنه؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به نظر من هم امکان نداره آب شوفاژ وار آب بهداشتی بشه ، و فشار مدار شوفاژ اصلاً تغییری نکنه.اگر مبدل سوراخ شده باشه باید همیشه شیر اطمینان پکیج چکه کنه و مدام فشار بالا میره. پس مشگل باید جای دیگه باشه.
    با سلام

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

خداییش عجب مشکلاتی داره پکیچ .ما خوبه خونمون از اول شوفاژ بوده و الان بیش از 20 ساله کار میکنه آخ نگفته الان که تاپیک رو میبینم خدا رو شکر میکنم پکیج ندارم گویا خرابی پکیج زیاد هستش.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

چرخش آب در مدار شوفاژ خوب صورت نمیگیره.
    * کلیه شیرهای رادیاتورها باید کاملاً باز باشه.
    *پمپ باید بررسی بشه و مطمئن بشیم که خوب کار میکنه.
    *حوزینگ پمپ باید شستشو داده بشه. تا کاملاً تمیز باشه.
    *خود مبدل اصلی هم باید چک بشه تا مطمئن بشیم که رسوب نکرده باشه.و آب به خوبی در مدار چرخش داره.
    پیشنهاد میکنم به یک تعمیرکار بگید حتماً بیاد پکیج را نگاه کنه.
    من بیش از 2 ساله که پکیج تاچی تیپ a خریدهام. مشکل الان پکیج اینست که اگردما روی 80 تنظیم شده باشد ، خیلی سریع از دمای 37 درجه به دمای 86 تا 90 میرسد (در عرض کمتر از یک دقیقه ) و بلافاصله مشعلها خاموش میشوند و دو باره در کمتر ازیک دقیقه دما از 90 به 40 میرسد و دو تا سه دقیقه طول میکشد تا دوباره مشعل روشنشده و دما افزایش یابد. این سیکل مرتب تکرار میشود.
    ضمنا بعلت زمان کم روشن بودن مشعل دمای رادیاتور کلا بالا نمیرود و نکته دیگراینکه دمای نیمه بالایی رادیاتور نیمه گرم است و نیمه پایینی خیلی کم گرم میشود.هواگیری هم کرده ام.
    کسی میتونه کمک کنه؟

8. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پکیج من بوتان calde venezia 24 kis هست . دیروز که شیر گاز را بستم و آخر شب که به خونه برگشتم دیدم پکیج خاموشه طبق روال همیشه شیر گاز را باز کردم تا پکیج را روشن کنم

پکیج تا آستانه روشن شدن میره ولی جرقه نمیزنه تا روشن بشه !!!

به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
    ضمنا مشکل هواگیری نداره و بار پکیج بین 1.5 تا 2 هست.

لطفا کمک کنید

سلام اگه فن روشن میشه بعد خاموش میشه و چراغ سبز چشمک زن میده !
    مشکل از مکش دود کش است ( یا خود دود کش یا فن و متعلقاتش ...)
    اول دود کش روبررسی کنید
    Last edited by morteza971; 06-01-2014 at 19:06.

10. این کاربر از morteza971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان خوب
    من کمک میخوام
    برای ویلای شهرستان 4 تا بخاری به جایش نمیرسه میخوام جمع کنم بخاری هارو به جاش شوفاژ کنم
    خونه 2 متر پی داره اومده بالا زیرش هم زیر زمین 4 دورش بازه و باغ هست و حدود 18 پنجره داره دیوار هم حمال هست از اون کلفتها .سقف هم معمولیه شیروونی نیست .کف هم سرامیک هست الان اب ساختمون یخ زده .الان تهران 7 درجه هست اونجا منفی 12 هست شبها اینجا تفرش هست .
    روزه رو خوندم که کار دستتون بیاد .
    خونه 150 متر بالاست و 40 متر پایین .
    خودم میخوام با لوله سفید بدم رو کار برام لوله بکشه بعد رادیاتور سولار ایران رادیاتور بخرم و پکیج زمینی ایران رادیاتور رو بخرم .
    نظرتون راجب پکیج چیه؟؟و لوله و رادیاتور ؟
    میخوام بی دردسر باشه؟به حساب خودم 150 پره میخوام

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

پكيج من كه مشتي شده بود با تعويض برد و كمپروسور درست شد و حالا مثل ساعت داره كار ميكنه
    فقط اين رو بگم كه بوتان يكي از دزد ترين كارخونه هاي ايرانه
    چون كه پكيج من با مشكلي كه رو بردش داشت و از كارخونه اومده بود به من فروخته شد
    در حالي كه همه ديديم وقتي تويوتا يك نقص كوچيك تو ماشين هاش پيدا كرد همه رو دوباره بر گردوند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •