تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟
اتفاقا منزل بنده هم همون سمت هست عزیزم .
از سایت speedtest.ir یه تست بگیر بهم بگو . اخر تست Show Result رو بزن
نهایتا 15 روز صبر کن اگر برات رایتل اس ام اس نداد خودت زنگ بزن 200 کد هدیه ات رو بگیر
همین الان تست گرفتم سایت به زور اومد هیچی سرعتم شد 90 کیلوبیت برثانیه یا 11.25 کیلوبایت بر ثانیه
در حال حاظر سرعت به همين قدر هست من ام تست زدم روي همين عدد بود
Sent from iPhone using Tapatalk
به نظر شما کم نیست؟....الان یه بار قطع و وصل کردم تست گرفتم شد 229 کیلوبیت
در حال حاظر سرعت به همين قدر هست من ام تست زدم روي همين عدد بود
خوب حالا میام روی بحث نسل شبکه های همراه ,تا 102روز دیگه انحصار رایتل کلاً به اتمام میرسه و یه جماعتی ازش راحت میشند! وقتی من بسته 1مگ رایتل میخرم سرعتم باید روی 128باشه دیگه درسته سرعت دانلود به من میده 30 این دزدی و کم فروشی نیست به نظر شما؟! ایرانسل حتی الان بسته 24گیگی داره شما می تونی استفاده کنی من با ایرانسل تا 50کیلو هم دانلود می کنم.شهریور هم که همراه اول و ایرانسل نسل 3 بدن رایتل هم به سرانجام تالیا دچار میشه.
اتفاقا ایت تعرفه های جدید همراه اول و ایرانسل و رایتل هست شما فرافکنی نکن عزیز من وقتی دیگه چیزی که هست شما که نمی تونی بگی نه آقا این تعرفه نیست که!
صد در صد كم هست
معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه
این تیکرو نغهمیدمهم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه
وضعیت سرعت بسته حرفه ای چجوریاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)