تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 686 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خدمت ات گفتم تو اون جدول گرونی رایتل فقط مکالکه درون شبکه اش بود که الان با طرح دکا روی اعتباری حل شده و طرح بی نهاییت رو دائمی مکالمه خارج شبکه اش هم که عین همون ایرانسل و همراه اول هست هیچ فرقی نداره
    واقعا از دید مصرف کننده کسی که بتونه با ماهی 5 هزار تومان درون شبکه ده هزار دقیقه مکالمه دورن شبکه داشته باشه این یعنی اقتصادی ترین شکل ممکن

از همدان اطلاعی ندارم اما اگر تو منطقه یک تهران مشکلی داره بگو من تست میکنم
    اره هنوز نقرستادن معمولا بین 48 تا 72 ساعت زمان میبره برای فعال سازی
    تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
    راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو منطقه 1 سمت ماکویی پور.....سرعت دانلود نهایت 5 کیلوبایته....همه این مشکلو دارن....
    راستی اقا سینا این طرح سیم هدیه چقدر طول میکشه اون کد اس ام اس بشه؟

اتفاقا منزل بنده هم همون سمت هست عزیزم .
    از سایت speedtest.ir یه تست بگیر بهم بگو . اخر تست Show Result رو بزن
    نهایتا 15 روز صبر کن اگر برات رایتل اس ام اس نداد خودت زنگ بزن 200 کد هدیه ات رو بگیر

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اتفاقا منزل بنده هم همون سمت هست عزیزم .
    از سایت speedtest.ir یه تست بگیر بهم بگو . اخر تست Show Result رو بزن
    نهایتا 15 روز صبر کن اگر برات رایتل اس ام اس نداد خودت زنگ بزن 200 کد هدیه ات رو بگیر
    همین الان تست گرفتم سایت به زور اومد هیچی سرعتم شد 90 کیلوبیت برثانیه یا 11.25 کیلوبایت بر ثانیه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

همین الان تست گرفتم سایت به زور اومد هیچی سرعتم شد 90 کیلوبیت برثانیه یا 11.25 کیلوبایت بر ثانیه

در حال حاظر سرعت به همين قدر هست من ام تست زدم روي همين عدد بود

Sent from iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به نظر شما کم نیست؟....الان یه بار قطع و وصل کردم تست گرفتم شد 229 کیلوبیت

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيزم رايتل در تعرفه ازاد كيلوبايتي ٠.٥ ريال است در حالي كه ايرانسل و همراه اول در حالت عادي ١ تا ٢ ريال است
    در ماه گذشته كه تعرفه هاي ٢٥٦ و ٥١٢ بود بسته ١ گيگابايتي با سرعت ١٢٨ با قيمت ١٢٥٠٠ بود كه الان با ١.٥ گيك شده همان ١٢٥٠٠
    شما تبعا وقتي سرعت بالاتري داشته باشيد بالطبع ترافيك بيشتري مصرف خواهيد كرد ايرانسل داره ٢ گيگ به شما بسته ماهانه ايي ميده در حالي كه پينگ بالايي داريد هميشه به اينترنت متصل نيستيد و سرعت به مراتب پايين تري خواهيد داشت واقعا اين مورد قابل لمس نيست براي شما دوست من؟
    والا كي ايرانسل قبل اينكه رايتل بيار بسته هاي بالا ٢٠٠ ٥٠٠ مگابايتي داشت!

خوب حالا میام روی بحث نسل شبکه های همراه ,تا 102روز دیگه انحصار رایتل کلاً به اتمام میرسه و یه جماعتی ازش راحت میشند! وقتی من بسته 1مگ رایتل میخرم سرعتم باید روی 128باشه دیگه درسته سرعت دانلود به من میده 30 این دزدی و کم فروشی نیست به نظر شما؟! ایرانسل حتی الان بسته 24گیگی داره شما می تونی استفاده کنی من با ایرانسل تا 50کیلو هم دانلود می کنم.شهریور هم که همراه اول و ایرانسل نسل 3 بدن رایتل هم به سرانجام تالیا دچار میشه.

8. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من نمیدونم این جدول رو از کجا اوردید! نمونه گذاشتن این جدول عنوانی هست به نام : فرافکنی!
    نمیدونم خبر دارید همراه اول نرخ مکالمه اش گرون تر شده یا خیر! از تعرفه های رایتل خبر دارید یا خیر؟!
    بهتون پیشنهاد میکنم یک سر به سایت همراه اول ایرانسل و رایتل بزنید یک بار دیگر و از تعرفه های جدید این سه اپراتور مطلع شوید
    برای اطلاع شما عنوان کنم که نرخ پیامک رایتل برون شبکه 220 ریال انگلیسی و 89 ریال فارسی هست حال نمیدونم اعداد فوق رو کی براتون جدول کرده! (از نظر نرخ پیامک اعتباری و دائمی رایتل با هم هیچ فرقی ندارند در صورتی که در همراه اول کلی فرق دارند)
    نرخ مکالمه همراه اول دائمی به همراه اول و همین طور تلفن ثابت دقیقه ایی 570 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل درون شبکه 555 ریال میباشد
    نرخ مکالمه همراه اول دائمی به به برون شبکه دقیقه ایی 625 ریال هست ( توجه کنید دقیقه ایی) در صورت ایی که برای رایتل برون شبکه 625 ریال میباشد ( برون شبکه همراه اول و رایتل عین هم هست با این فرق که همراه اول دقیقه ایی حساب میکنه ولی رایتل ثانیه ایی که این باز هم به نفع مشترکین رایتل است)
    در مورد نرخ مکالمه و پایمک همراه اول اعتباری هم حرفی نمیزنم که همگان میدونند چقدر هزینه اش بالاست!

از نظر تعرفه اینترنت هم خدمت اتون باز میگم رایتل از هم ایرانسل و هم همراه اول ارزان تر هست . باید توجه داشته باشید که همراه اول اعتباری کیلوبایتی 4 ریال هست در صورتی که رایتل اعتباری کیلوبایتی نیم ریال حال جدا از بخث سرعتی که رایتل حدود 25 برابر سرعت اش از همراه اول بالاتر هست
    اتفاقا ایت تعرفه های جدید همراه اول و ایرانسل و رایتل هست شما فرافکنی نکن عزیز من وقتی دیگه چیزی که هست شما که نمی تونی بگی نه آقا این تعرفه نیست که!

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر شما کم نیست؟....الان یه بار قطع و وصل کردم تست گرفتم شد 229 کیلوبیت

صد در صد كم هست
    معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
    ٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
    و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

صد در صد كم هست
    معمولا مشكل ٨٠ به ٢٠ هست
    ٢٠ درصد مشكل اپراتور ( يا توي منطقه ايي ضعيف هست بيم اش يا نيست) مثلا تو منطقه يك رايتل هيج مشكلي نداره
    و ٨٠ درصد مشكل ديوايس هست كه بايد يه بار ديگه هم انتن و هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

این تیکرو نغهمیدم هم كش كوشي دوباره بارگذاري بشه

وضعیت سرعت بسته حرفه ای چجوریاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •