ممنونم دوست عزیزم که وقت گذاشتید.از لحاظ قانونی من میتونم توی کنکور تجربی شرکت کنم؟با اینکه دیپلم ام ریاضی هست.ممنونم
ممنونم دوست عزیزم که وقت گذاشتید.از لحاظ قانونی من میتونم توی کنکور تجربی شرکت کنم؟با اینکه دیپلم ام ریاضی هست.ممنونم
من اگه بخوام در خارج از کشور تحصیل کنم باز هم لازمه که درسهای پایه رو بخونم ؟
فکر کنم باید تغییر رشته بدین و زیست 1 و2 رو امتحان بدین. بازهم میگم بهترین کار مشاوره با یک مشاور تحصیلیه خوبه!![]()
لطفا برای سوالتون یک تاپیک جدید بسازید، تو این تاپیک اطلاعات تخصصی داده نمیشه، یعنی نداریم که بدیم!![]()
Last edited by EternalWanderer; 27-06-2013 at 11:40.
دوست عزیزم میشه لینک برنامه قلم چی رو برای کنکور تجربی 93 بگذارید لطفا.
برنامه مهر به بعد فعلا منتشر نمیشه، نزدیکای مهر. به نظر من قلمچی اصولی ترین برنامه و مشاورات رو داره.
پس شما اون لینک از کجا آوردید؟یعنی برنامشون از مهر شروع میشه؟برای تابستان برنامه ای ندارند
ممنونم
این برنامه تابستونه، برنامه سال تحصیلی بعدا منتشر میشه. در ضمن اگر الان ثبت نام کنید، آزمونای تابستون رایگانه!
Last edited by EternalWanderer; 27-06-2013 at 11:41.
این تاپیک مختومه نمیشه چرا؟ الان شما کنکوری هستین نه سومی!!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
سلام
بستگی به کشورش داره و نوع مدرسه ای که میخواید ثبت نام کنید و رشته ای که دراون میخواید ادامه تحصیل بدید-اگر private(خصوصی)باشه باهاتون دوره های review میزارن
اگه public یا state باشه قاعدتا ازین خبرا نیست.و اگر دیپلم دبیرستان داشته باشید بازم برای رفتن به کالج یا شرکت در ازمون
دانشگاه یا حتی بورسیه دانشگاه شدن.مجبورین 1 الی 2سال تحصیلی اخر رو دوباره بخونید(معمولا 1سال)
میتونید تو مدرسه های ایرانی مقیم کشور های دیگه هم ثبت نام کنید که اونم مثل مدرسه های ایرانه و فرقی نداره از لحاظ کتاب اموزشی
دوباره میگم که سیستم اموزشی هر کشور متفاوته و اگر بگید کجا میخواید برید بهتر میتونم راهنماییتون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)