تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 2605 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هنگام ثبت نام به کاربرهای اولیه مخابرات داخل اون برگه که یوزرنیم و پسور بود می دادن . الان رو نمی دونم.
    برای من فقط یوز و پس بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مودمو که وصل کن ولی ببین مخابرات adsl وقتی بهت تحویل میده که یوزر و پس بده چون همون موقع سه تا برگه میدن امضا کنی و رو اونی که یوزر و پس داره در واقع رسیدشه.تو چیزی امضا کردی؟
    2 تا برگه درخواست ADSL رو امضا کردم ، اما بهم یوزر و پس ندادن.
    مودم رو به خطم وصل کردم ، هنوز خطم رانژه نشده.
    میشه فهمید مخابرات نوبت من رو به فرد دیگه ای داده یا نه ؟

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

2 تا برگه درخواست ADSL رو امضا کردم ، اما بهم یوزر و پس ندادن.
    مودم رو به خطم وصل کردم ، هنوز خطم رانژه نشده.
    میشه فهمید مخابرات نوبت من رو به فرد دیگه ای داده یا نه ؟
    اینو اگه بخوای بفهمی به نظر من باید حضوری بری مرکز مخابراتیتون و خودتو خیلی شاکی نشون بدی و بس بشینی تا برات وصل کنن اگه تونسطی صاحب خط اگه پدرته با خودت ببر(هرچی بیشتر نفر ببری تاثیر بیشتری داره)البته باز همه اینها برمیگرده به همون مرکز مخابراتی و لی این روشی که من گفتم تست کن ضرر نداره

4. 2 کاربر از mohammad_smart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من از مخابرات منطقه مون اینترنت 128 گرفتم و حالا میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم. مسئله اینجاست که صاحب خط تلفن خودم نیستم. یه بنده خداییه که پیدا کردنش خیلی سخته و وقت نداره بیاد. فقط تونستم یه بار راضیش کنم بیاد و برام درخواست اینترنت پرسرعت بده تا مخابرات روی خط تلفن این آقا برام راه بندازه. حالا سوال....؟
    من اگه بخوام از آسیاتک اشتراک بگیرم بازم باید همین آقای صاحب خط بیفته دنبالش یا دیگه خودم میتونم ردیفش کنم. میشه دقیقا پروسه اش رو برام شرح بدید؟؟؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینو اگه بخوای بفهمی به نظر من باید حضوری بری مرکز مخابراتیتون و خودتو خیلی شاکی نشون بدی و بس بشینی تا برات وصل کنن اگه تونسطی صاحب خط اگه پدرته با خودت ببر(هرچی بیشتر نفر ببری تاثیر بیشتری داره)البته باز همه اینها برمیگرده به همون مرکز مخابراتی و لی این روشی که من گفتم تست کن ضرر نداره
    والا اینا محل سگم به کسی نمیذارن. انگار هر کدومشون ، مدیرعامل مخابراتن !
    فکر نکنم جواب بده. (من یه همچین روحیه ای ندارم ، وسطش خنده ام می گیره. )

7. 2 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اقا من از مخابرات منطقه مون اینترنت 128 گرفتم و حالا میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم. مسئله اینجاست که صاحب خط تلفن خودم نیستم. یه بنده خداییه که پیدا کردنش خیلی سخته و وقت نداره بیاد. فقط تونستم یه بار راضیش کنم بیاد و برام درخواست اینترنت پرسرعت بده تا مخابرات روی خط تلفن این آقا برام راه بندازه. حالا سوال....؟
    من اگه بخوام از آسیاتک اشتراک بگیرم بازم باید همین آقای صاحب خط بیفته دنبالش یا دیگه خودم میتونم ردیفش کنم. میشه دقیقا پروسه اش رو برام شرح بدید؟؟؟
    مرسی
    دوست عزیز فکر کنم اگر اجاره نامه داشته باشی یا اگر بتونی جورش کنی راحت بشی ولی پروسش اینه که صاحب خط درخواست جمع اوری بده بعد مجدد از اسیاتک درخواست کنه که اگر اسیاتک پورت داشته باشه جمعا حدود 2 هفته ممکنه طول بکشه.
    حالا چرا میخواهی جمش کنی؟
    Last edited by j110; 16-12-2011 at 21:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به دوستان من از مخا برات سرويس دارم 256 ولي سرعتش راضي كننده نيست مي خواستم بدونم
    اگه فردا برم مخابرات مي تونم در خواست تخليه خطم رو بدم و اگر ميشه چند روز ميكشه تخليه خطم با سپاس از دوستان

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان من از مخا برات سرويس دارم 256 ولي سرعتش راضي كننده نيست مي خواستم بدونم
    اگه فردا برم مخابرات مي تونم در خواست تخليه خطم رو بدم و اگر ميشه چند روز ميكشه تخليه خطم با سپاس از دوستان
    مخابرات تهران سرعت واقعی رو میده به خاطر همین حداکثر سرعت واسه شما 32 میباشد.
    برای جمع اوری هم اخرین قبض تلفن و صاحب خط یا هرکسی که درخاست سرویس رو داده میتونه انجام بده.
    مدت زمان واسه جمع اوری دقیق نمیشه گفت . چون بعضی از دوستان همون روز و بعضی ها بعد از 2-3 روز طول کشید.

11. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای گرفتن سرعت 512 فقط یه راه میشناسم. که برای بعضی ها عملی میشه.
    اگه بتونید دانشجوی اموزش مجازی یکی از دانشگاه بشید میتونید سرویس 512 رو دریافت کنید. با نامه کتبی از دانشگاه مبنی بر دریافت سرعت 512 کیلوبیت.

داره خودمونی میشه mohammad_smart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان بالاخره اینترنت 256 من هم تو همون فرصت 48 ساعته وصل شد و سرعتش بد نیست از 25 تا 35 متغیره و تا 40 میره
    تو تنظیمات مودم به یه قسمتی بر خوردم که دقیقا نمیدونم چیه.عکسشو میزارم اگه برایه دوستان زحمتی نیست و اطلاع دارن یه توضیحی بدن و بگن این مشخصات برایه سرعت 256 خوب هست یا نه.با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •