چند چنده؟...دقيقه چنده؟...
بایرن 7-6 تو پنالتی برد.
هر 2 تیم یک پنالتی از دست دادن...
بایرن در ضربات پنالتی پیروز شد.
به کی تبریک میگی ؟
به من تبریک گفت !
هه هه ! ماشالله بایرن !
خاک بر سر فرگوسن
امسال ما اصلا بازیکن درست و حسابی نداریم و خط حمله ما وضعش خرابه اون هم به شدت
برای اثبات اون هم اینکه در برابر تیم ضعیفی همچون بایرن متوقف شد و در اخر هم تو پنالتی باخت
اسطوره فوتبال انگلیس سرانجام در مبارزه با سرطان مغلوب شد و جان خود را از دست داد...
سایت گل : سر بابی رابسون اسطوره فوتبال انگلیس در ساعات اولیه امروز بعد از کشمکش های فراوان با سرطان سرانجام در سن 76 سالگی فوت کرد.او سال گذشته گفته بود :"من به زودی از این دنیا خواهم رفت و نمی توانم زیاد عمر کنم اما می خواهم از هر لحظه باقی مانده زندگی ام استقاده کنم."
او در دهه 1950 یکی از بهترین مهاجمان جهانم بود و در باشگاه فولان بازی می کرد و از ستاره های انگلیس بود.او سپس به وست بروم پیوست و در سال 1962 بار دیگر به فولام بازگشت.او در سال 1968 وارد عرصه مربیگری شد و از باشگاه فولام آغاز کرد.
رابسون بعد از آن به ترتیب در تیم های ایپسوویچ، تیم ملی انگلیس، آیندهوون، اسپورتینگ لیسبون،بارسلونا و نیوکاسل مربیگری کرد.او با آیندهوون دو بار لیگ هلند را فتح کرد ، یک بار لیگ پرتقال را با پورتو فتح کرد و جام برندگان جام را با بارسلونا از آن خود کرد.او یکی از اسطوره فوتبال جهان بود که نتوانست از پس بیماری اش برآید و از این دنیا رفت.روحش شاد...
نه؟!!
وای که چقدر دوسش داشتم مخصوصا وقتی مربی نیوکاسل بود
البته چند بار هم به بیماریش غلبه کرد
یه اسطوره بود واقعا
be in peace![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)