تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 456 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سیدورف: دیدار مقابل بارسا نشان می دهد در چه سطحی قرار داریم

هافبک باتجربه میلان در انتظار اولین دیدار تیمش در لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست

سایت گل- کلارنس سیدورف، هافبک باتجربه میلان، در انتظار اولین دیدار تیمش در لیگ قهرمانان مقابل بارسلوناست و معتقد است این دیدار به خوبی نشان خواهد داد که روسونری در کجا قرار دارد.
    میلانی ها پیش از سفر به اسپانیا، در اولین دیدار از فصل جدید سری آ مقابل لاتزیو قرار خواهند گرفت.
    سیدورف در گفتگو با میلان چنل گفت:" بارسلونا بی تردید بهترین تیم فوتبال دنیا در حال حاضر است. دیدار مقابل آنها فرصت خوبی برای ماست تا ببنیم این فصل تا کجا می توانیم پیش برویم.
    دیدار آسانی نخواهد بود اما ما به چنین دیدارهایی نیاز داریم تا ببنیم در مقایسه با سایر تیم های اروپایی در کجا قرار داریم."
    میلانی ها فصل گذشته در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان با شکست 1-0 در مجموع دو دیدار مقابل تاتنهام ازگردونه رقابت ها حذف شدند اما به نظر می رسد این فصل قصد دارند به مراحل بالاتری برسند.
    شاگردان آلگری در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، علاوه بر بارسا، با تیم های ویکتوریا پلژن و باته بوریسوف نیز هم گروه هستند.

2. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بویان کرکیچ: دلم برای بارسا تنگ شده است

مهاجم جدید رم اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است

سایت گل- بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
    این مهاجم 21 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست، علی رغم انجام بیش از 100 بازی برای تیم اول این باشگاه، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و به همین دلیل تصمیم گرفته راهی رم شود.
    او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من برای همه چیز باشگاه بارسلونا دلم تنگ شده است. برای هم تیمی ها، دوستان و همه آنهایی که در باشگاه بارسلونا کار می کردند. برای خیلی چیزها دلم تنگ شده. من عاشق همه چیز بارسا بودم و همیشه این نوستالوژی را با خودم دارم. فکر نمی کنم این چیز بدی باشد.
    هیچ باشگاهی نمی تواند با بارسا رقابت کند. آنها همیشه به دنبال قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان و همه جام های دیگر هستند.
    مجموعه بازیکنان بارسا بی نظیر هستند. بازیکنان بومی زیادی در تیم هستند که بارسا برای شان اهمیت زیادی دارد. شرایط کنونی باشگاه به میزان زیادی به آنها بستگی دارد."

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا به دنبال خوان مانوئل ایتوربه ی پورتو

ستاره جوان آرژآنتینی نظر مثبت بارسا را به خود جلب کرده است

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه مادریدی آ.اس سران باشگاه بارسلونا عملکرد خوان مانوئل ایتوربه که درحال حاضر بازیکن پورتو است را زیر ذره بین گرفته اند.
    این بازیکن 18 ساله تابستان امسال از تیم سررو پورتنو به پورتو پیوست ولی هنوز برای تیم جدیدش دیداری رسمی را برگزار نکرده.
    با این وجود از او به عنوان یکی از بهترین جوانان دنیای فوتبال یاد می شود و عملکرد تماشایی اش در ترکیب تیم ملی آرژانتین در رقابتهای جام جهانی زیر 20 ساله ها که درماه آگوست در کلمبیا برگزار شد، نظر مثبت سران بارسا را به خود جلب کرده است.
    البته سران باشگاه کاتالان قصد خرید آنی این بازیکن را ندارند و آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی باشگاه کاتالان ملاقاتش با گوستاوو ماسکاردی، که 40% از حق این بازیکن را دراختیار دارد رد کرده است
    ایتوربه تا سال 2016 با قهرمان فصل گذشته لیگ اروپا قرارداد دارد

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گزارش روز: تیاگو آلکانتارا رسما اسپانیایی می شود؛ دست برزیلی ها از تیاگو کوتاه ماند

با حضور او در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین، باید تیاگو را بازیکن رسمی تیم ملی اسپانیا بدانیم

سایت گل- تیاگو آلکانتارا امشب در دیدار تیم ملی اسپانیا مقابل لیختن اشتاین به میدان خواهد رفت تا اولین بازی رسمی اش را برای ماتادورها انجام داده باشد.
    در صورتی که اسپانیا دراین بازی به پیروزی برسد صعودش به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 را مسجل خواهد کرد.
    تیاگو برای دیدار دوستانه اسپانیا مقابل ایتالیا هم به اردوی تیم دل بوسکه فراخوانده شده بود ولی دیدار با لیختن اشتاین، به منزله اولین بازی رسمی او با پیراهن تیم ملی اسپانیا خواهد بود. این ستاره برزیلی الاصل اندکی قبل از بازی مقابل تیم ملی ایتالیا گفته بود:« مسخره است که اگر الان که به اردوی تیم ملی اسپانیا آمده ام، بخواهم در اردوی بعدی غیبت کنم.»
    تیاگو ، پسر مازینیو قطعا در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین دست کم برای دقایقی به میدان خواهد رفت تا برای همیشه قرمزپوش شود و بدین ترتیب تیم ملی اسپانیا مهره ارزشمند جوانی را داشت.
    تیاگو که متولد شهر باری در ایتالیاست در تیمهای ملی زیر 16 سال، زیر 17 سال، زیر 19 سال و زیر 21 ساله های اسپانیا بازی کرده و با تیم زیر 21 ساله ها به قهرمانی اروپا رسید. بلافاصله بعد از آن بود که این بازیکن نظر مثبت مربیان برزیلی را به خود جلب کرد و از سوی دیگر بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا هم بعد از تماشای درخشش او در تیم زیر 21 ساله های اسپانیا و در اردوی پیش فصل بارسلونا او را به اردوی تیمش فراخواند.
    تیاگو در دیداری دوستانه برای اسپانیا به میدان رفت و اکنون این فرصت را دارد تا با حضور در دیدار امشب مقابل لیختن اشتاین برای همیشه به این جنجال پایان دهد

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

مسي: به ساق‌هايم فكر نمي‌كنم

کاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين از پيروزي مقابل نيجريه در ديدار دوستانه خوشحال است.

تيم ملي فوتبال آرژانتين در بازي دوستانه مقابل نيجريه با نتيجه‌ي 3 بر يک به برتري رسيد. ستاره تيم بارسلونا در اين ديدار موفق به گلزني نشد، اما عملکرد قابل قبولي داشت.
    ليونل مسي در پايان اين بازي عنوان کرد:‌ بعد از ناکامي‌هاي اخير براي ما اهميت زيادي داشت که در اين بازي به برتري دست پيدا کنيم. بردن هميشه روحيه بخش است، اثر مثبتي روي تيم دارد و باعث مي‌شود بازيکنان حس و حال خوبي پيدا کنند.
    بهترين بازيکن جهان با اشاره به شرايط نه چندان مناسب بازي گفت: فرصتهاي گلزني زيادي ايجاد کرديم. با وجود اين که هوا بسيار گرم بود و زمين هم کيفيت خوبي نداشت توانستيم بازي خوبي انجام دهيم. اين بازي را برديم و بايد تلاش کنيم در آينده از اين هم بهتر شويم.
    مسي در اين ديدار چندين بار با خطاي خشن بازيکنان نيجريه متوقف شد و البته ساير بازيکنان هم چندان از خطاهاي تيم آفريقايي در امان نبودند.
    کاپيتان تيم ملي آرژانتين درباره‌ي وضعيتش در پايان بازي گفت:‌ آنها فقط روي من خطا نمي‌کردند. ضربات زيادي از سوي آنها به بازيکنان تيم ما وارد شد و البته قصد کثيف بازي کردن نداشتند و سبک بازي‌شان به اين شکل بود. من زماني که به زمين مي‌روم به حفظ پاهايم فکر نمي‌کنم. به زمين مي روم تا بهترين نمايش را داشته باشم. در حال حاضر هم مشکلي ندارم.
    اين ديدار روز گذشته با قضاوت سعيد بخشي‌زاده داور ايراني در بنگلادش برگزار شد.

10. 2 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

مقايسه دوسرمربي محبوب ازديدگاه هوادران بارسا

دو سرمربي محبوب تاريخ باشگاه بارسلونا زير ذره‌بين هواداران رسمي قرار گرفته و در نهايت اين گوارديولا بوده که به عنوان بهترين و محبوب‌ترين مربي انتخاب شده است.

به نقل از مارکا اسپانيا، اظهارات و نقل قول‌هاي دو مربي بزرگ بارسلونا، گوارديولا و کرايف توسط هواداران و راي آن‌ها در مقايسه اين 2 اسطوره در نهايت مربي فعلي بارسلونا را به‌عنوان فرد پيروز معرفي کرد.
    در اين مقايسه سراسري هفت مورد با حضور بيش از 40 هزار هوادار رسمي مورد توجه سايت رسمي وابسته به روزنامه مارکا قرار گرفته که آنها را از نظر مي‌گذرانيد:
    1 – حق اشتباه کردن
    کرايف: گفتن اينکه هرگز اشتباه نمي‌کنم يک اشتباه بزرگ است.
    گوارديولا: آنچه که در زندگي پيشرفت ما را رقم مي‌زند اشتباه است، اشتباهات خود را قبول کنيد.
    2 – شدت عمل داشتن
    کرايف: همه مربيان از تاکتيک‌ها و نوع عملکرد تيم حرف مي‌زنند به نظر من لزومي ندارد بازيکنان را به تنبيه سخت محکوم کرد.
    گوارديولا: راز موفقيت تيم من بازيکنانم هستند، آنها عالي کار مي‌کنند، اما وقتي راه را اشتباه بروند بايد تنبيه شوند، تنبيه قانون دارد و هيچ تبعيضي را شامل نمي‌شود.
    3 – قضاوت در مورد شخصيت خود
    کرايف: من تا حدودي آرمانگرا هستم، يک تمام حرفه‌اي ايده‌آليست بنابراين به دنيا با همين شرايط نگاه مي‌کنم.
    گوارديولا: من يک بازيکن ساده بودم و موفقيت‌هاي کوچکي در سطح مربيگري داشتم و بعد از آن هم انتخاب شدم.
    4 – احترام به ديگران
    کرايف: براي بازي تيم دونگا پول براي يک بليت را هم دور نمي‌ريزم.
    گوارديولا: من هرگز درباره همکاران نظر نداده و قضاوت نمي‌کنم چون اين اجازه را به خود نمي‌دهم.
    5 – سپر داوري
    کرايف: تصور من اين است که امروزه داوران تمام حواس‌شان به محوطه ما است و يادشان مي‌رود به جاهاي ديگر زمين هم نگاه کنند.
    گوارديولا: حرف زدن درباره داوري وقت تلف کردن است.
    6 – در تقابل با دشمنان
    کرايف: بازي مقابل رئال مادريد براي من در اولويت دوم قرار دارد، آنها براي من مهم نيستند.
    گوارديولا: من عاشق پيروزي مقابل رئال مادريد هستم، براي شکست دادن مادريد تب مي‌کنم!
    7 – آماده سازي
    کرايف: قبل از بازي مي‌آيم کنار زمين و کمي خرناس مي‌کشم و روزنامه مي خوانم، بعد هم منتظر مي‌مانم تا تقدير را تماشا کنم.
    گوارديولا: قبل از بازي بايد همه نکات را مرور کرد، خيلي مهم است که همه چيز را به ياد بياوريم و دوره کنيم، بايد حواسمان جمع باشد و سرنوشتمان را خودمان رقم بزنيم.

12. 5 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

آرزو داشتم براي نيو ولز الد بويز بازي کنم
    ستاره تيم ملي آرژانتين اعلام کرد هميشه آرزو داشته براي باشگاه نيو ولز الد بويز بازي کند.

مسی در شهر روزاریو متولد و بزرگ شده است و در بین سال های 1995 تا 2000 در آکادمی فوتبال نیو ولز الد بویز عضویت داشته است.
    مسی می گوید:" از زمان بچگی ام آرزو داشتم در لیگ آرژانتین و به خصوص برای نیو ولز الد بویز بازی کنم. می خواهم حس و حال بازی کردن برای این تیم را تجربه کنم. وقتی بچه بودم همیشه از روی سکو ورزشگاه و یا در تلویزیون بازی آنها را می دیدم و همیشه می خواستم در زمین برایشان بازی کنم. "
    مسی در ادامه دیه گو مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان دانست و گفت:" مارادونا بدون شک بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان است. هرگز بازی پله را ندیده ام اما برای اینکه بفهمم مارادونا بهترین است نیازی به دیدن بازی پله ندارم. "

14. 3 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مویس از وضعیت دارایی های باشگاه را خبر داد.

مدیر بخش اقتصادی و استراتژیک اف سی بارسلونا٬ علاوه بر موضوعات دیگر٬ از وضعیت ساخت نیو پالائو و احتمال بازسازی قسمت هایی از نیوکمپ خبر داد.

جوردی مویس گفته است که استقلال بارسا همیشه بستگی زیادی به دارایی های ثابت خود دارد. در این راستا٬ وی سه جنبه اصلی برای تمام تصمیمات مربوط به سرمایه گذاری در نظر گرفت: «این تصمیمات باید با پیامدهای مثبت برای اعضا و ورزش همراه باشند و موجب تولید سود مالی شوند.» او در صحبت های خود٬ روی چهار نقطه تمرکز کرد؛ لس کورتس٬ سیوتات اسپورتیوا٬ کن ریگال و ولادکانس.

مویکس لس کورتس را مهم ترین مسئله حاضر دانست: «نام نیو پالائو را برای این مکان در نظر گرفته ایم؛ اما معلوم نیست که عملی شود.» پس از تایید جایگاه غرفه که اسپای بارسا آینده خواهد بود٬ وی هزینه احتمالی را حدود 75 میلیون یورو در نظر گرفت: «ما پایداری آن را تضمین می کنیم. باید هزینه آن را از منابع خارجی تامین کنیم.»

هم چنین مویکس نشان داد که تکمیل نیو پالائو٬ نقطه شروعی برای عناصری که در اسپای بارسا جای خواهند گرفت٬ که در اطراف نیوکمپ و مینی استادی بنا خواهد شد.

انتظار می رود که باشگاه نتایج امکان پذیری این پروژه را در اواخر 2011 تا نهایتا اواخر 2012 دریافت کند. مویکس از تماس باشگاه با یورو لیگ خبر داد؛ که به ارائه منظم به روز رسانی در خصوص تکامل پروژه متعهد است.

بازسازی نیوکمپ

مویکس در موضوع تغییرات نیوکمپ٬ گفت که این باشگاه به دنبال افزایش ظرفیت استادیوم٬ از طریق اضافه کردن 10000 صندلی در جایگاه ویژه است: «باید بسنجیم که آیا این کار عاقلانه است یا خیر. بایستی این تصمیم را با توجه به هزینه این سرمایه گذاری و تمایل بازار گرفت.»

مسئله اساسی درمورد گسترش نیوکمپ٬ طراحی مجدد گردش عمودی به منظور بهره برداری از امکانات و ساخت فضاهای جدید است. فضاهای جدیدی که باشگاه در نظر دارد٬ عبارتند از: غذاخوری ها و جعبه های جدید.

مترجم: شکیبا رهنما / FCBarcelona.ir

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رکورد ضعیف تیم گواردیولا پس از وقفه فیفا

تیم پپ گواردیولا پس از وقفه بازی های بین المللی ماه سپتامبر فصل های پیشین در ورزشگاه کمپ نو چند بار لغزش داشته است، هرچند در یک رویارویی پس از بازگشت به مسابقات تنها یک برد نیز کسب کردند.

هرگز برای بارسا – تیمی که اکثر بازیکنانش ملی پوش هستند - بازگشت مطلوب پس از وقفه بین المللی در ابتدای لیگ آسان نیست. اغلب بازیکنان پیش از 4شنبه یا 5شنبه قبل از یک مسابقه برنمی گردند و با وجود آغاز رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان، بارسا اغلب بازی هایش را در روز شنبه انجام خواهد داد – مسئله ای که در این فصل در حال اتفاق افتادن است – و همین موضوع زمان باارزش اندکی در اختیار گواردیولا و دستیارانش برای آماده سازی تیم قرار می دهد.
    تساوی خانگی در 09/2008
    پس از آنکه تیم موفق به گرفتن امتیاز در بازی ابتدایی لیگ مقابل نومانسیا نشد، پپ گواردیولا به عنوان سرمربی وارد دومین بازی لیگ مقابل راسینگ در ورزشگاه کمپ نو شد. تساوی در دقایق آخر ضربه بدی برای تیم بود، ولی مقابل اسپورتینگ لیسبون در رقابت های لیگ قهرمانان در فرم بهتری بودند و پیروزی مقابل اسپورتینگ در خیخون شروع پایه های فصلی برای کسب جام های سه گانه بود.
    پیروزی در ختافه...
    در فصل فبل با گل های ابراهیموویچ و مسی برای بارسا و پیروزی در ختافه، بارسا لغزشی نداشت.
    ... و شکست مقابل هرکولس
    بازیکن سابق بارسا استبان ویگو فصل گذشته در 11 سپتامبر با هرکولس به ورزشگاه کمپ نو آمد و با دوگل از والدز پیروزی شوکه کننده ای مقابل تیم بارسلونایی به دست آورد که همچنان خستگی در آنها به خاطر بازی دوستانه سه شنبه پیش از آن تیم اسپانیا به همراه 8 ملی پوش قهرمان جهان در مقابل آرژانتین مسی و ماسکرانو در بوینس آیرس مشهود بود.
    پانزده بازیکن خارج از تمرینات
    امسال نیز بار دیگر بازی های بین المللی فیفا موجب دوری بسیاری از بازیکنان بارسا، جمعا 15 بازیکن – 14 بازیکن تیم اصلی و 1 بازیکن تیم ب – از تمرینات تیم شده است. گواردیولا باز هم ترکیب اصلی را تا 4شنبه این هفته در اختیار نخواهد داشت، او تنها 3 جلسه تمرین برای آمادگی مسابقه در آنوئتا مقابل رئال سوسیه داد در اختیار خواهد داشت.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir

18. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژاوی: گواردیولا انقلابی در فوتبال ایجاد کرد

گواردیولا در سال 2008 جای فرانک رایکارد را گرفت و توانست با این تیم سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شود

سایت گل- ژاوی، هافبک خلاق بارسا، اعلام کرد پپ گواردیولا بهترین مربی دنیاست و معتقد است که این مربی جوان اسپانیایی یک انقلاب در دنیای ایجاد کرده است.

گواردیولا در سال 2008 جای فرانک رایکارد را گرفت و توانست با این تیم سه بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شود و در جام های مختلف نیز چندین قهرمانی دیگر نیز به دست آورد.

ژاوی در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" به نظر من، او بهترین مربی دنیاست. من کوچکترین تردیدی در مورد توانایی های او ندارم. او انقلابی در فوتبال ایجاد کرده و هر چیزی که باشگاه به آن نیاز داشت، را ما اضافه کرده است.

این تیم می تواند زیر نظر پپ به موفقیت های زیادی برسد. همه ما تصمیمات او را می پذیریم. وقتی او در سوپرکاپ اروپا سرخیو بوسکتس را نیمکت نشین کرد، کسی تصمیمش را زیر سوال نبرد. حتی مسی نیز همیشه نمی تواند بازی کند.

کسانی که فکر می کنند باید همیشه بازی کنند، نمی توانند با گواردیولا کار کنند. همه بازیکنان با هم برابر هستند و باید نشان دهیم که شایسته بازی کردن هستیم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/9/8

دانی آلوس: اگر دست من بود، نیمار الان در بارسا بود/ پیشنهاد آنژی را رد کردم

ستاره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که از بازی کردن در کنار نیمار لذت می برد.آلوس در ادامه به این نکته اشاره کرد که در بازار تابستانی به پیشنهاد آنژی جواب منفی داده

سایت گل- دانی آلوس مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا به این نکته اشاره کرده که پیوستن نیمار به رختکن تیم کاتالان می تواند به کیفیت بارسابیفزاید.این درحالی است که ستاره 19 ساله برزیلی اخیرا در صحبتهایی به بارسلونا هم ابراز تمایل کرده است

روز دوشنبه بود که نیمار اعلام کرد که از ابراز تمایل رئال و بارسا بسیار خوشحال است ولی هنوز با سران هیچ یک از این دو تیم به توافق نرسیده است.

دراین میان دانی آلوس که یکی از دوستان صمیمی نیمار است در صحبتهایی اعلام کرده که اگر این بازیکن برزیلی به بارسلونا بیاید با آغوش باز از او استقبال خواهد کرد.

دانی آلوس در کنفرانسی خبری گفت:« اگر دست من بود، نیمار الان اینجا بود. شما نظر من را راجع به او می دانید؛ نیمار بازیکنی است که من واقعا او را تحسین می کنم. من دوست او هستم و دوست دارم که او را در کنار خودم ببینم؛ این کاملا روشن است و اگر روزی نیمار به بارسا بیاید واقعا راضی و خوشحال خواهد شد.»

ستاره برزیلی بارسا در ادامه به ابراز تمایل سران آنژی ماخاچ قلعه برای جذب او اشاره کرد و گفت پول بیشتر او را برای جدایی از بارسا وسوسه نمی کند:« برای من بحث مالی مطرح نیست. اگر این طور بود، دیگر در بارسا نمی ماندم. من فکر می کنم که این پروژه کنونی بارسا برای سالیان طولانی ادامه خواهد داشت و من می خواهم تا بخشی از این پروژه باشم. زمانی که حس کنم که در پروژه ورزشی ام رشد نمی کنم، شاید به تیم دیگری بروم. رویای من این است که فوتبالم را در بارسلونا به پایان ببرم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/9/8

20. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •