تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 339 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها عمو پرویز قاطی کرده

اینکه دربی نبود. شما در بازی برگشت فرصت بدهید آن زمان دربی را نشان خواهیم داد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این حساب باید برای دربی برگشت لحظه شماری کنیم
    تنها سرمربی که دیدم حرف بزنه و بهش عمل کنه همین عمو پرویزه....پارسال گفت تیمو اسیایی میکنم با یه امتیاز اختلاف دوم کرد.گفت دربی نمیبازم نباخت.دربیه قبلو با اقتدار گفت میبرم برد
    قبل از بازی با تراکتور گفت با این وضعیت نمیتونیم امتیاز بگیریم که اون بازیو باختیم

........

الونگ این بازی اومده بود تست بده که ظاهرا تاییدش کردند
    مثل اینکه مذاکرات با کیانی هم جدی شده
    باید دید از بین الونگو کیانی یکیو انتخاب میکنند یا جفتشونو میگیرن
    گرچه برای جذب بازیکن محدودیت داریم نمیدونم لیستمون چند نفر خالی داره.

.........

ظاهرا کم لطفیها به استقلال ادامه داره.....با عقب افتادنه بازی با صبا موافقت نشده.4 تا از ملی پوشامون باید تو تیم ملی فیکس باشنو 2 تا بازی سنگین انجام بدن .....یکی دیگه هم همین وضعیتو در عراق داره(اینم باز حتما میخواد زمینی بیاد ایران)
    خسرو و فرهادو زندیو یوسفی هم که مصدومن.....بازی هم تو قم هستش.....
    اماده یه باخته دیگه باشید

2. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الونگ: هنوز با استقلال قراردادي امضا نكرده ام

استقلال تيم بزرگي است و تست دادن درآن برايم مشكل ساز نيست

سایت گل - هافبك اسبق پرسپولیس در خصوص حضور خود در تركيب تيم استقلال در جام ولايت، گفت: هنوز با استقلال قراردادي امضا نكرده ام.
    به گزارش گل به نقل از ايرنا، 'الونگ الونگ' در گفت وگو با خبرنگاران خاطرنشان كرد: صحبت هايي را از طريق مدير برنامه هاي خود با باشگاه استقلال انجام داده اما هنوز قرارداد نبسته ام. وي افزود: قرار شد امروز به عنوان يك بازيكن تستي به ميدان رفته تا كادر فني استقلال بازي مرا زير نظر بگيرد.
    الونگ در پاسخ به اين سوال كه چرا به عنوان بازيكن تستي به ميدان آمده است، عنوان كرد: استقلال تيم بزرگي است و تست دادن درآن برايم مشكل ساز نيست.
    وي در مورد نمايش خود در ديدار با پرسپوليس گفت: مدت ها از بازي به دور بوده و هنوز با آمادگي فاصله زيادي دارم اما گمان مي برم امروز نمايش خوبي برابر پرسپوليس داشتيم. الونگ در پايان ابراز اميدواري كرد بتواند تيم استقلال را در ادامه مسابقات فصل جاري همراهي كند.

مظلومی: مظفری‌زاده به پرسپولیس روحیه داد/ این داربی نبود!

در حال حاضر فرهاد با 9 سانت پارگي عضله پشت پا آمده است و خسرو حيدري هم همين‌طور است و وضعيتش مشخص نيست. زندي هم كه از بازيكنان خوب ما بود امروز از دست داديم

ُسایت گل -پرویز مظلومی پس از تساوی استقلال مقابل پرسپولیس در ابتدای صحبت‌هایش در جمع خبرنگاران در حالی که می خندید گفت: فکر می‌کنم مسئولین هل شده بودند و شاید اگر ما قهرمان می‌شدیم جام را خیلی با تأخیر می‌دادند..
    به گزارش گل به نقل از ایسنا پرويز مظلومي در نشست خبري بعد از بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال و پرسپوليس كه با تساوي دو بر دو پايان يافت با بيان اين‌كه اين بازي را نمي توان داربي خواند، اظهار كرد: بازي خوبي بود كه البته نمي توان نام آن را داربي گذاشت اما هر دو تيم به خصوص تيم ما بازيكنان زيادي را در اختيار نداشتند. تيم ما دو سه بازيكن آسيب ديده داشت و امروز هم دو نفر ديگر از بازيكنانمان مصدوم شدند. فكر مي‌كنم حريف از ما كامل تر بود و تيم ما كمي ناقص بود. در اين بازي محسن يوسفي آسيب ديد و نتوانستيم از او استفاده كنيم و يك مدافع را به خط حمله اضافه كرديم.
    وي افزود: به احترام نام اين جام با تمام قوا شركت كرديم با همه احترامي كه براي برگزار كنندگان اين جام قائلم بايد بگويم كه عدالت رعايت نشد. حريف ما پس از بازي با يك تيم خسته چهار روز استراحت كرد و ما پس از كمتر از 48 ساعت بايد بازي مي كرديم! قصد من اين نبود كه تيم كامل را به زمين بفرستم و دوست داشتم از اميدها استفاده كنم اما به ما تكليف شد و به احترام اين جام با تمام بازيكنان موجود حاضر شديم.
    مظلومي ادامه داد: به اعتقاد من تيم ما برنده بازي بود چرا كه داور براي پرسپوليس يك پنالتي گرفت كه در آن صحنه هيچ اتفاقي نيافتده بود و چون در دقايق ابتدايي بازي بود باعث شد كه حريف روحيه بگيرد. پنالتي مسلم استقلال نيز در دقايق آخر گرفته نشد؛ فكر مي‌كنم چون در دقيقه 93 بود مظفري زاده از كنار اين صحنه گذشت. از مظفري زاده انتظار داشتم كه عدالت را رعايت كند.
    مظلومي با اشاره به عملكرد بازيكنانش گفت: از بازيكنانم راضي هستم با اين‌كه استراحت كمي داشتند بازي قابل قبولي را به نمايش گذاشتند ما خيلي كمبود داشتيم و تلاش كرديم كه يك تيم را در اين بازي به زمين بفرستيم.
    سرمربي استقلال در مورد حضور الونگ الونگ در تركيب اين تيم و اين‌كه آيا قصد سوپرايز داشت گفت: اهل سوپرايز نيستم او را آورديم كه تست كنيم و در اين بازي يك فرصت 35 دقيقه اي به او داديم كه او بد كار نكرد در تمرينات هم بايد بيشتر او را ببينيم تا اگر مورد تاييد ما شد از او استفاده كنيم.
    مظلومي در پاسخ به اين سئوال كه دليل نباختنش به پرسپوليس چيست گفت: حتماً يك دليلي دارد ان‌شاء‌الله در بازي بعد تمام نفراتمان را در اختيار خواهيم داشت و تا آن زمان كري نمي‌خوانيم.
    سرمربي استقلال ادامه داد:‌استقلال و پرسپوليس وقتي در هر رده‌اي بازي كنند، حساس است. در اين سرما با توجه به اين ‌كه هر دو تيم گفتند ممكن است از بازيكنان اصلي‌شان استفاده نكنند، اما استقبال خوبي شد. از هواداران نيز تشكر مي‌كنم كه به ورزشگاه آمدند و باعث شدند كه بازي خوبي انجام شود.
    وي در مورد بازي برابر صباي قم گفت:‌ تا آن بازي ده دوازده روز باقي مانده است وقتي ملي پوشانمان برگردند بايد براي آن برنامه‌ريزي كنيم در حال حاضر فرهاد با 9 سانت پارگي عضله پشت پا آمده است و خسرو حيدري هم همين‌طور است و وضعيتش مشخص نيست. زندي هم كه از بازيكنان خوب ما بود امروز از دست داديم، اگر با او ادامه مي داديم مي‌توانستيم بهتر نتيجه بگيريم. يوسفي هم كه سرش شكست و دچار سرگيجه شديدي شد حتي چشمانش نمي‌ديد و به همين دليل ريسك نكرديم و او را بيرون كشيديم.
    وي با انتقاد از تصميم دوگانه كادر فني تيم ملي اظهار داشت: 'كارلوس كي روش' چگونه به حضور 'حسين بادامكي' كه به اردوي تيم ملي دعوت شده است اجازه بازي در تيم پرسپوليس را مي دهد اما سيد 'مهدي رحمتي' را براي اين بازي در اختيار باشگاه استقلال قرار نمي گذارد؟

4. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

الونگ این بازی اومده بود تست بده که ظاهرا تاییدش کردند
    مثل اینکه مذاکرات با کیانی هم جدی شده
    باید دید از بین الونگو کیانی یکیو انتخاب میکنند یا جفتشونو میگیرن
    گرچه برای جذب بازیکن محدودیت داریم نمیدونم لیستمون چند نفر خالی داره.
    به نظر من الونگ رو انتخاب کنن بهتره ، کیانی به دردمون نمیخوره
    الونگ توی خط دفاع هم میتونه خوب بازی کنه

ظاهرا کم لطفیها به استقلال ادامه داره.....با عقب افتادنه بازی با صبا موافقت نشده
    چقدر بد بابا اینا انصافشون کجاست آخه

6. 6 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی خوبی کردن این به اصطلاح ذخیره های استقلال توی نیمه دوم.
    نیمه اول زیاد خوب نبودیم می تونستیم یک 2-3 تا دیگه هم بخوریم که اون هم به خاطر حضور عزیززاده بود .. من از این بیشتر می دوم
    ولی نیمه دوم به خصوص از وقتی الونگ اومد تو بازی بهتر شدیم ... اگه کمی دقت میکردیم و داور هم کسی غیر از این داور تمام رنگی بود بازی رو میبردیم ... ولی به قول یکی از بچه های فروم همسایه خوب شد بازی رو نباختیم و قهرمان هم نشدیم ... چراش حالا بماند!
    پرسپولیس به نظرم با نبود شیث و نصرتی بهتر بازی می کنه... خط دفاعشون هماهنگ تره ... می تونه ادامه لیگ مدعی باشند.
    زرین ساعد هم که روی گل دوم مقصر اصلی بود ...
    نمیدونم چه جوری اجازه حضور رحمتی رو ندادند ولی به حسین بادامکی اجازه بازی دادند ... به قول مزدک حتما مطمئن بودن بادامکی مصدوم نمیشه ...
    حالا خدایی مامظلوم نماییم؟
    در هر صورت دربی خوبی بود ...توی تاپیک پرسپولیسم پست ندادم ، همینجا قهرمانیشون توی جام ولایت رو تبریک میگم.
    پ ن :
    حال کردم با مصاحبه پرویز خان بعد از دربی ... به قول امیر ، این عمو پرویز حرفش، حرفه.
    پ ن 2 : از همین حالا نگران بازی با صبا هستم ... امسال هر چی از مصدومیت ها بد شانسیم ، برنامه لیگ هم به ضرر ماست.
    Last edited by hojjatinho; 08-11-2011 at 12:44. دليل: ؟

8. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب 90 با اون داوریش ترکوند
    عادل هم میدونه چه شبهایی فناییو بیاره
    بازی با راه اهنم 2 تا پنالتی شد که یکیشو(همون که رو اندو خراب شدن)فنایی گفت پنالتی نیست در صورتی که از اون تابلوتر پنالتی نبود
    اون صحنه که نور محمدی ارشو شارژ کرد چه فرقی با صحنه پنالتیه پرسپولیس داشت؟فنایی گفت چون برهانی در حالت نا متعادل ضربشو زد(یه همچین چیزایی)پنالتی نیست
    صحنه ای که معمارزاده از گل 100% جلوگیری کردو هم اصلا نشون نداد.....تو پلی استیشن هم همچین کاری کنی داور اخراج میکنهدروازه خالی بود......
    2 تا افسایدی که به اشتباه گرفته شد هم اصلا نشون نداد
    بعد اون صحنه که فشنگچی خورد به هادی سوتیو اول فنایی گفت پنالتی نیست بعد عادل گفت قیچیش کرد پرسش کرد بعد فنایی گفت اره اره پنالتی بود
    البته وقتی یه کارشناس داوری میاد تو 90 و اشتباهاته داوریو میگه بعدش میگن دیگه نمیذاریم نظارت کنیو میذارنش کنار بقیه هم حق دارن نخوان از کار بیکار بشن

روزنامه استقلال خطاب به مظفری زاده تیتر زده سعید باتعصب

10. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیززاده : مزدک میرزایی برود مسئول وزن کشی کشتی بشود !

مزدک میرزایی کارش گزارش کردن است به او چه ارتباطی دارد بازیکن چند کیلو است. عمران زاده از بهترین دفاعهای ایران است دوست دارد ۵۰۰ کیلوگرم شود به کسی ارتباط ندارد

سایت گل - مزدک میرزایی در گزارش دیروز خود در داربی تهران با کنایه به وزن عزیززاده ، مدافع تیم استقلال اشاره کرد . بازیکنی که عملکرد ضعیفی در این مسابقه از خود نشان داد .
    در همین مورد حمید عزیززاده به ایمنا گفت: فیروز کریمی از مربیان با دانش فوتبال ایران است که حرفهای جالب و منطقی می زند. چند سال پیش از او پرسیدند فلان بازیکن شما اضافه وزن دارد که در جواب عنوان کرد مگر شما ترازو دارید؟ مزدک میرزایی کارش گزارش کردن است به او چه ارتباطی دارد بازیکن چند کیلو است.
    وی افزود:‌ عمران زاده از بهترین دفاعهای ایران است دوست دارد ۵۰۰ کیلوگرم شود به کسی ارتباط ندارد. مزدک احترام خودش را نگه دارد و اگر به این کار علاقه دارد مسئول وزن کشی مسابقات کشتی شود. برای من فقط استقلال و نظر شخص مظلومی مهم است. من برای دل میرزایی بازی نمی کنم که برایم مهم باشد. به او توصیه می کنم سکوت کند.
    عزیززاده در ادامه درباره صحنه پنالتی و خطا روی فشنگچی نیز گفت: بازیکن بی تجربه نیستم که خطا و غیرخطا را تشخیص ندهم. نمی دانم چه قسمی بخورم تا آن را باور کنید. در خطا باید بی احتیاطی انجام دهی و یا نیروی اضافه به بازیکن حریف وارد کنی و من هم هیچ کدام از این ۲ کار را انجام ندادم. جالب است فنایی در برنامه ۹۰ صحنه را ندیده اعلام کرد که تصمیم مظفری زاده درست بوده است. هر چه بود گذشت و صحبت از آن فایده ای ندارد.
    مدافع تیم فوتبال استقلال در پایان صحبتهای خود افزود: خوشحالم که لذت دربی را تجربه کردم. هر بازیکنی آرزوی حضور در آن را دارد. بازیهای زیادی را تجربه کرده ام که این بازی هم برایم تجربه جدیدی بود. امیدوارم کادر فنی از عملکردم در مدت زمان حضور در زمین رضایت داشته باشد.

پیوستن الونگ به استقلال قطعی شد ! / ژاک : من بد بازی نکردم

شنیده می شود که سرمربی استقلال عملکرد الونگ را پسندیده و تصمیم دارد که او را به تیم خود اضافه کند . او حتی امروز به مسئولان باشگاه تاکید کرده که فوری با الونگ قرارداد ببندند

سایت گل- ژاک الونگ بازیکن سابق پرسپولیس در بازی دیروز به یکباره وارد زمین شد که این موضوع در نوع خودش جالب توجه بود.او که پیراهن آبی استقلال را بر تن کرد به سایت گل می گوید:« من براي استقلال بازي كردم اما با اين تيم قرار داد نداشتم و هنوز هم چیزی مشخص نیست.» الونگ در مورد اتفاقاتی که منجیر به حضورش در این دیدار شد ادامه می دهد:« شب قبل از بازي،مدير برنامه هايم با من تماس گرفت و گفت پرويز مظلومي مي خواهد آمادگي من را تست كند و از من خواست به هتل استقلال بروم.من هم به اردوی استقلال ملحق شدم و بدون اینکه با استقلال تمرین کرده باشم به میدان رفتم.»
    او در پاسخ به این سوال که آیا از عملکردت راضی هستی می گوید:«خوشحال شدم كه در يك مسابقه مهم بازی کردم.من بد بازی نکردم ولی نمی دانم مظلومی چه نظری در مورد من دارد.»
    این بازیکن افریقایی در پاسخ به این سوال که آیا با استقلال قرارداد خواهی بست می گوید:«من در حالي در دربي بازي كردم كه هنوز قرارداد ندارم و بايد مدير برنامه هايم با مسئولان استقلال در روزهاي آينده به توافق برسند.هنوز چیزی مشخص نیست.»
    او در پاسخ به این سوال که فکر نمی کنی به خاطر سابقه بازی در پرسپولیس وارد حاشیه شوی می گوید:«من دنبال حاشیه نیستم و به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای فکر می کنم.اگر با استقلال قرارداد ببندم خودم را ثابت می کنم.»
    این در حالیست که به نقل از منابع آگاه شنیده می شود که سرمربی استقلال عملکرد الونگ را پسندیده و تصمیم دارد که او را به تیم خود اضافه کند . او حتی امروز به مسئولان باشگاه تاکید کرده که فوری با الونگ قرارداد ببندند !

12. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الونگ تا نیم فصل نمی‌تواند با استقلال قرارداد امضا کند

خبرگزاری فارس: در صورتی که استقلال خواهان الونگ باشد این بازیکن تا نیم فصل نمی‌تواند با این باشگاه قرارداد امضا کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، الونگ الونگ در شرایطی در بازی استقلال و پرسپولیس در جام ولایت برای آبی پوشان به میدان رفت که هنوز با استقلال قراردادی امضا نکرده است.

قرار است این بازیکن که عضو تیم دی استرادا است در تست فنی و پزشکی استقلال شرکت کند و در صورتی که مورد تایید مظلومی قرار گرفت با این تیم در نیم فصل قرارداد امضا کند.

استقلال تا نیم فصل نمی تواند بازیکنی جذب کند. الونگ دیروز در تمرین حضور نداشت ولی قرار است از امروز در تمرینات حضور داشته باشد.

/گزارش تمرین صبح استقلال/
    آبی‌ها وزنه زدند،‌ مظلومی باز هم غایب بود

خبرگزاری فارس: تمرین صبح استقلال در حالی برگزار شد که مظلومی و 4 بازیکن حضور نداشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین نوبت صبح استقلال در شرایطی در ورزشگاه دستگردی برگزار شد که پرویز مظلومی همانند تمرین روز گذشته حضور نداشت و 4 بازیکن هم غایب بودند.
    برهانی، عمران زاده، امیر آبادی و یوسفی غایبان این تمرین بودند.

آبی پوشان در تمرین صبح تنها به وزنه زدن پرداختند. استقلال از ساعت 16 امروز در ورزشگاه دستگردی به مرور کارهای تاکتیکی خواهد پرداخت.

14. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bolek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12 راي گيري محبوب ترين بازيكن جهان آغاز شد

رای گیری محبوب ترین بازیکن جهان آغاز شد.
    به لینک زیر بروید و به کاپیتان فرهاد مجيدي رای بدهید تا مثل پارسال اول بشه.
    به یک رای اکتفا نکنید، هر ساعت میشه 1 رای داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از bolek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ملاقات با اسوره در دبی / سلام آقای ندود!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع : سایت گل فارسی

18. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بنظرم الونگ بيارن بهتره
    چون اگه تيموريان نباشه ديگه نميشه با 2 هافبك دفاعي بازي كرد و ... مي بازيم !!!

20. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •