تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 170 از 287 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کیا رو سورپرایز کنه؟؟؟؟؟؟؟
    هنوز که توی wwe به طور رسمی نگفتن که نمیاد پس بعضی ها هنوز فکر می کنن استون کلد توی رسل مانیا میاد!!!!!! شایدم همینطور بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فکر کنم خیلی عاشق گلدبرگی منم خیلی باهاش حال میکردم کلا کشتی گیر خوبی بود اما معلوم نشد کجا رفت؟؟؟؟ تو میدونی؟؟؟؟؟؟؟

آره درفت امسال افتضاح بود.

تماشاگرا
    استون کلد حتما تو هال آف فیم هست و معمولا هال آف فیم ها مسابقه میدن و تو مسابقه شرکت می کنن و خیلی ها تو فکر این بودن که استون کلد با کی مسابقه میده الان wwe اعلام کردهکه استون کلد مسابقه نمیده ولی یک دفعه ای دیدی اومد مسابقه داد و همه سورپرایز کرد

من اول تیکر بعدشم گلدبرگ
    ولی از هر کسی که استیل قشنگ و با سبک خودش مسابقه بده خوشم میاد مثل کورت انگل و شان مایکل و جف هاردی و...
    تقریبا تمامی مسابقات آندرتیکر هم دیدم از گلدبرگ هم بیشتر مسابقات wcw و wwe دیدم

حتما این مسابقات گلدبرگ ببین
    المیشن چمبر سال 2003 تو رویال رامبل
    مسابقش با تریپل اچ تو آنفورگیون و همین طور با باتیستا سال 2004

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کریستین قرار بود که باعث قهرمانی اج بشه ولی چون لو رفت مت جایگزین شد
    احتمالا کریستین بزودی میاد و این 4نفر یعنی جف و اج و مت و کریستین با هم درگیر میشن

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 2وم فبیری سال 2009

محل برگزاری : اس تی. لوئیز

عكس های این هفته ی راء (شامل 70 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 4.73

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

اینتروی راء رو شاهد هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم شروع شوء آغاز میشه .

جیم راس و مایکل کول به همه خوش آمد میگن . اون ها اعلام میکنن که در مین ایونت امشب ، کریس جریکو برابر قهرمان سنگین وزن جهان ؛ جان سینا قرار خواهد گرفت .

موزیک ورودی شین مک من نواخته میشه و او در میان تشویق تماشاگرا به رینگ میاد . در حین ورود او ، صحنه هایی از درگیری شین و لگسی در هفته ی پیش پخش شد . لیلیان گارسیا ، شین رو معرفی میکنه . شین میکروفون در دست داره و میگه : " هفته ی پیش بعد از اینکه راء [پخش تلویزیونی اش] تموم شد ، همتیمی های رندی اورتن با من درگیر شدن و من رو زدن . اون ها بهم گفتن که رندی دوست داره در نو وی اوت برابر من قرار بگیره . من [شین مک من] برابر رندی اورتن در یه نو هولدز بار مچ ! در این مسابقه هدف من این نیست که رندی رو پین کنم ، من میخوام بدنم رو در خطر قرار بدم تا مطمئن بشم رندی اورتن در رسلمینیا امسال مسابقه نخواهد داد . " موزیک ورودی رندی اورتن پخش میشه و او در حالی که با ورودش موجب دو دستگی بین تماشاگرا شده [یه گروه ضد او و یه گروه طرفدارش هستن] ، وارد میشه . رندی میره داخل رینگ و میگه : " شین ، خیلی از خودت مطمئن هستی . " سپس رندی درباره ی هفته ی گذشته صحبت میکنه و بعد از اون میگه : " من اون چیزی رو که میخواستم بدست آوردم . یه مسابقه با شین مک من در نو وی اوت . بعد از نو وی اوت کمپانی دست وینس خواهد بود . شین ، تو باید یه تخت پیش پدرت در بیمارستان رزرو کنی ! " رندی به آرامی رینگ رو ترک میکنه و به طرف رمپ ورزشگاه میره . او میکروفون رو محکم به زمین میکوبه و سرش رو به طرف رینگ برمیگردونه . رندی قصد داره برگرده و با شین درگیر بشه . شین هم گارد میگیره و آمادست . همین که رندی به رینگ نزدیک میشه ، کودی رودس و تد دیبیاسی از بین تماشاگرا میان و میخوان به شین حمله کنن . اما شین بسرعت از زیر رینگ ، یه تکه چوب [کندو استیک] برمیداره و با اون به لگسی حمله میکنه . تد ، کودی و رندی به طرف رمپ ورزشگاه میرن و شین داخل رینگ وایمیسه .

کامرشال.

مسابقه اول :: قهرمان بین قاره ای ، سی ام پانک و میکی جیمز برابر ویلیام ریگل و لیلا

ویلیام ریگل به همراه لیلا وارد میشه و تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورودی سی ام پانک و میکی جیمز هستیم که هر کدوم جدا و به نوبت وارد میشه [هر دو هم مورد تشویق قرار میگیرن] . مسابقه آغاز میشه و پانک و ریگل کار رو شروع میکنن . پانک چند مشت و کیک میزنه . ریگل جای خودش رو به لیلا میده . پانک هم با میکی تگ میشه . میکی بهتر کار میکنه ولی با دخالت ریگل ، لیلا بر بازی مسلط میشه . میکی با چند مشت به بازی برمیگرده . حالا دو دیوا به طرف طناب ها میرن و در برگشت همزمان کلوزلاین میزنن که موجب میشه هر دو روی رینگ بیفتن . میکی و لیلا آروم آروم بلند میشن و به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ در یک زمان شکل میگیره و پانک و ریگل میان داخل رینگ . باز هم پانک بهتر کار میکنه ئ چندین مشت و کیک میزنه . ریگل رینگ رو ترک میکنه تا کمی از فشار حملات پانک خارج بشه . پانک میره بیرون رینگ تا ریگل رو بزنه اما ریگل ، لیلا رو جلوی خودش میگیره [به عنوان محافظ] . میکی جیمز میاد و دخالت میکنه و لیلا رو میزنه . حالا ریگل از فرصت استفاده میکنه و ضربه ای به پای پانک وارد میکنه . پانک داره درد میکشه ولی به هر حال وارد رینگ میشه . ریگل هم داخل رینگ هست و قبل از اینکه پانک از جاش [بطور کامل] بلند شه ، یه کیک قوی به سر پانک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

برنده ی مسابقه ، ویلیام ریگل و لیلا

هایلایت هایی از اواخر مسابقه ی پانک و میکی برابر ریگل و لیلا پخش میشه .

کامرشال.

مسابقه دوم :: کرایم تایم برابر کودی رودس و تد دیبیاسی

کرایم تایم [شد و جی تی جی] وارد میشه . سپس شاهد ورود تیم پرایسلس [کودی رودس و تد دیبیاسی] هستیم . جی تی جی و دیبیاسی مسابقه رو آغاز میکنن . جی تی جی بهتر کار میکنه . بولداگ و مانکی فلیپ بولداگ از جی تی جی . کاور میکنه ، یک..دو.. . دیبیاسی جای خودش رو به کودی میده . کودی وارد میشه و هدلاک میکنه اما جی تی جی با چند مشت به بازی برمیگرده . جی تی جی و کودی به هم برخورد میکنن و سپس به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان صورت میگیره و شد و تد دیبیاسی وارد میشن . شد مثل همیشه بهتر کار میکنه و بعد از چند مشت و شورت آرم کلوزلاین ، اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما کودی میاد و دخالت میکنه . کودی و دیبیاسی همزمان شد رو میزنن . داور سعی داره اون ها رو جدا کنه . او به دیبیاسی و کودی تذکر میده و تا پنج میشمره اما اون ها شد رو ول نمیکنن . داور دی کیو اعلام میکنه .

برنده با قانون دی کیو ، کرایم تایم

بعد از مسابقه ، کودی به شد دی دی تی میزنه . سپس موزیک تیم پرایسلس پخش مشه .

پرومویی از کریس جریکو و میکی رورک رو شاهد هستیم .

در بک استیج ، لگسی در کنار هم هستن و دارن با هم صحبت میکنن .

کامرشال.

کریس جریکو داخل رینگ هست . او میکروفون در دست داره و میگه : " من به رورک و کار هایی که برای فیلم د رسلر انجام داده احترام میذارم . همچنین صحبت های او درباره ی رسلمینیا . اما فیلم رسلر یه پیغام اشتباه داد . درباره ی افرادی مثل رادی پایپر ، جیمی سوپرفلای اسنکا ، رندی د رم و حتی ریک فلیر . ریک فلیر بدترین اسم در این لیست هست . شاید او بهترین کریر ، خداحافظی باشکوه و 16 بار تجربه ی قهرمانی جهان رو داشت ؛ اما الان فلیر داره خودش رو به یه دلار میفروشه . من میخوام تمام این لجند ها رو از هال آو فیم بیرون کنم . " چهره ی جان سینا از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و سینا میگه : " اگه این لجند ها نبودن ، تو الان تو رینگ نبودی . " سینا در ادامه درباره ی بی احترامی جریکو به لجند ها صحبت میکنه و در پایان میگه : " من امشب دهن تو رو میبندم و دندونات رو تو حلقت فرو میکنم ! "

کامرشال.

مسابقه سوم :: ری میستریو و کوفی کینگستن برابر مایک ناکس و کین

اعلام میشه که مایک ناکس در هاس شوء قبل موفق شد با کسب یک پیروزی ، به مسابقه ی الیمینیشن چمبر راء [در نو وی اوت] راه پیدا کنه ! ناکس وارد میشه . سپس شاهد ورود کین ، کوفی کینگستن و ری میستریو [هر کدام جدا و به نوبت] هستیم . کوفی و کین مسابقه رو آغاز میکنن . کین چند مشت میزنه و سعی داره بر بازی مسلط بشه . او بشدت کوفی رو میزنه و سپس جای خودش رو به مایک ناکس میده . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و کوفی داره کین رو با چند کیک میزنه . کوفی جای خودش رو به ری میده و ری وارد میشه و چند کیک و مشت میزنه . ری موفق میشه کین رو روی طناب دوم بفرسته . او میخواد سیکس وان ناین بزنه اما کین میره بیرون رینگ . ری هم میره بالای طناب ها و با یک پرش [به بیرون رینگ] روی کین ، ضربه ای به سینه ی او وارد میکنه و کین روی زمین میفته . دو استار به رینگ برمیگردن . کین یه آپرکات قوی میزنه . سپس جای خودش رو به ناکس میده . ناکس میاد و ری رو از این گوشه به گوشه ی دیگه ی رینگ میفرسته و او رو میزنه . ری سعی داره در بره اما موفق نیست . در نزدیکی کوفی ، ناکس موفق میشه ری رو روی شونه اش ببره اما در همین لحظه کوفی به بدن ری دست میزنه [تگ انجام میشه] ولی ناکس متوجه نمیشه . کوفی میاد و شولدرتکل میکنه . ری هم اضافه میشه و یه پرش با دو پا روی ناکس انجام میده . دابل لگ دراپ از کوفی . کاور میکنه ، یک..دو.. . کوفی میره برای یه حمله ی دیگه اما ناکس بیگ بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ناکس جای خودش رو به کین میده . کین میاد و بر بازی مسلط میشه . او بعد از چند مشت و کیک ، با ناکس تگ میشه . تماشاگرا کوفی رو تشویق میکنن . ناکس روی بازوی کوفی کار میکنه و خیلی زود برمیگرده و جای خودش رو به کین میده . کین میره داخل و با همکاری ناکس ، دو نفری کوفی رو میزنن . کوفی میره برای انزگوییری و سپس میخواد با ری تگ بشه اما کین میاد و ری پرت میکنه [تا کوفی نتونه تگ کنه] . کین با ناکس تگ میشه . ناکس میاد و کوفی رو میزنه اما کوفی از سرعتش استفاده میکنه و از دست ناکس در میره . کراس بادی از کوفی . کوفی داره درد میکشه و منتظر هست تا ری بلند شه و به جای خودش برگرده تا با او تگ کنه . ری میاد اما قبل از اینکه کوفی به ری برسه ، ناکس با کین تگ میشه و کین میاد و جلوی تگ رو میگیره . چند مشت از کین . البوء از کوفی و بالاخره کوفی موفق میشه جای خودش رو به ری بده . ری میره داخل رینگ و چند کیک میزنه . او به طرف ناکس میره و ناکس رو هم پرت میکنه . لگ دراپ از ری . ناکس دخالت میکنه و به کین کمک میکنه . کوفی هم سعی داره به ری کمک کنه . کوفی میره بالای طناب ها برای یه پرش روی ناکس اما ناکس جاخالی میده و کوفی روی زانو هاش فرود میاد . کین میخواد به ری اسلم بزنه اما ری کونر میکنه و کین روی طناب دوم میفته . ری میره تا اینبار شانسش رو برای سیکس وان ناین امتحان کنه اما باز هم موفق نیست و ایندفعه ناکس دخالت میکنه . ری به ناکس کیک میزنه اما در برگشت ، کین گلوی ری رو میگیره و به او چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، کین و مایک ناکس

در بک استیج ، شین مک من و استفنی دیده میشن که دارن راه میرن . حالا لگسی به شین حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . سکیوریتی وارد عمل میشن و سعی داره اون ها رو جدا کنن اما موفق نیستن . رندی فیگور میگیره و بنظر میرسه میخواد به شین ، پانت کیک بزنه اما نه ، او متوجه میشه وضعیت استف بهتر هست و او هم افتاده . رندی تصمیم میگیره به استف پانت کیک بزنه اما شین جلوی او رو میگیره ولی خودش یه کیک دریافت میکنه و ضربه به استف هم برخورد میکنه [نچندان قوی] . سکیوریتی بالاخره لگسی رو عقب میکشن .

پرومویی از مسابقات مشخص شده برای نو وی اوت پخش میشه .

مسابقه چهارم :: بث فینکس برابر کندیس میشل

کندیس وارد شده . سپس شاهد ورود بث فینکس هستیم . فینکس میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . دو دیوا لاک آپ میشن و بث بهتر کار میکنه . کندیس سعی داره به بازی برگرده اما بث از قدرتش برای کنترل بازی استفاده میکنه . بک سوپلکس و نک بریکر از بث . بث سعی داره با قفلی که اجراء کرده [ورژنی از نک بریکر] ، کندیس رو سابمت کنه . کندیس با استفاده از طناب ها به بازی برمیگرده اما اینبار از بث بک بریکر دریافت میکنه . بعد از چندین رفت و برگشت ، کندیس رول آپ میکنه ، یک..دو.. . کندیس چند کیک و مشت میزنه . کندیس موی بث رو میکشه و او رو به زمین میکوبه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بث ، کندیس رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و در برگشت موی او رو میکشه و فیشرمنز سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، بث فینکس

بعد از مسابقه ، روزا مندز میره داخل رینگ و کندیس میشل رو میزنه و او رو به بیرون رینگ پرت میکنه .

در بک استیج ، کریس جریکو داره خودش رو برای مسابقه آماده میکنه .

اعلام میشه در هفته ی بعد راء ، ریک فلیر حضور خواهد داشت .

موزیک ورودی جی بی ال پخش میشه و او به همراه شان مایکلز وارد میشه . این دو میرن داخل رینگ و جی بی ال درباره ی اتفاقاتی که در این مدت بین او و شان افتاده صحبت میکنه و در مهم ترین جمله اش میگه : " من در اصل شان رو استخدام نکردم که بهش کمک کنم ، در واقع او رو استخدام کردم تا من رو به عنوان قهرمان سنگین وزن جهان به رسلمینیا 25 ببره . " شان بعد از شنیدن حرف های جی بی ال میگه : " من در این مدت که جی بی ال من رو استخدام کرد همه کار برای کمک بهش انجام دادم . مثلا جلوش زانو زدم ... . " شان درباره ی کار هایی که برای جی بی ال انجام داد بیشتر توضیح میده و سپس میگه : " من تا لحظات آخر سینا رو شکست داده بودم تا جایی که تو دخالت کردی ، تو میتونستی در الیمینیشن چمبر باشی . در این ارتباط کاری ، مشکل من نبودم ؛ مشکل تو [جی بی ال] بودی . " جی بی ال میگه : " نه ، مشکل تو بودی . من میخوام قرار دادی که بینمون به امضاء رسیده رو فسخ کنم . آیا این همون چیزی هست که تو میخواستی ؟ " شان میگه : " نه ، اونچیزی که من میخوام اینه که با یه کیک دندونات رو تو گلوت فرو کنم . " جی بی ال میگه : " اگه این کار رو انجام بدی ، پول و شغلت رو از دست میدی . اگه این کار رو بکنی ، به خانواده ات صدمه میزنی . من برات پیشنهادی دارم . جی بی ال برابر شان مایکلز در نو وی اوت . برنده همه چیز رو بر میداره . اگه شان برنده شد ، قرار داد فسخ میشه و من هر چیزی که تو این مدت باید به او میپرداختم رو بهش میدم . اما اگه من بردم ، شان در تمام عمرم برای من خواهد بود [کار خواهد کرد] . " شان مایکلز در جواب این پیشنهاد میگه : " قبوله . " و تماشاگرا او رو تشویق میکنن . طبق قرار داد امضاء شده ، شان حق نداره تا نو وی اوت حتی جی بی ال رو لمس بکنه . جی بی ال ، شان رو هل میده ، به او ضربه و سیلی میزنه و سعی داره کاری کنه تا شان عکس العمل نشون بده . شان با اینکه خیلی عصبانی هست ، خودش رو کنترل میکنه و رینگ رو ترک میکنه .

در بک استیج ، استفنی و کین حضور دارن . استف به کین میگه : " تو در الیمینیشن چمبر [راء] در نو وی اوت خواهی بود . " سپس استفنی اعلام میکنه که در هفته ی بعد ؛ رندی اورتن برابر آندرتیکر قرار خواهد گرفت !

مسابقه پنجم :: کریس جریکو برابر قهرمان سنگین وزن جهان ، جان سینا

موزیک ورودی کریس جریکو پخش میشه و او وارد میشه [و میره داخل رینگ] . سپس شاهد ورود سینا هستیم که او به طرف جریکو حمله میکنه و مسابقه آغاز میشه . سینا بهتر کار میکنه اما جریکو ، تی شرت سینا [که خودش از تنش کنده بود] رو روی سر او پرت میکنه و بهش حمله میکنه . جریکو خوب کار میکنه ولی سینا باز هم موفق میشه با چند مشت بازی رو در کنترل خودش بگیره . سینا بولداگ و بک بادی دراپ میزنه . سپس جریکو رو به بیرون پرت میکنه . جریکو از فرصت برای ریکاوری استفاده میکنه . سینا میره بیرون رینگ اما جریکو به سینا روی میز گزارشگرا اسلم میزنه . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و جریکو ، سینا رو تو هدلاک گیر انداخته . سینا سعی داره به بازی برگرده اما جریکو او رو میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . جریکو ، سینا رو به بیرون پرت میکنه . سینا به رینگ برمیگرده و در یه صحنه ، هر دو استار روی زمین میفتن . جریکو آروم آروم میره برای کاور . کاور میکنه ، یک..دو.. . چندین چاپ از جریکو . سینا به بازی برمیگرده و بعد از یه بک بادی دراپ ، میخواد فایو ناکل شفل [یو کنت سی می] بزنه اما جریکو ریورس میکنه و والز آو جریکو رو روی سینا اپلای میکنه . سینا ریورس میکنه و قفل رو تبدیل به اس تی اف میکنه . اسمال پکیج از جریکو ، یک..دو.. . جان سینا بر بازی مسلط میشه و میره برای تروء بک [اف یو] اما موفق نیست و حالا جریکو میره برای کدبریکر اما او هم موفق نمیشه و سینا ، جریکو رو به گوشه ی رینگ میفرسته . جان سینا به جریکو حمله میکنه اما جریکو بوت میزنه . سینا بطور ناگهانی میره برای تروء بک [اف یو] اما جریکو کونر میکنه و والز آو جریکو رو اپلای میکنه . سینا درد میکشه اما بالاخره موفق میشه طناب رو بگیره و روپ بریک کنه . اما بی فایده هست چون جریکو ، سینا رو به وسط رینگ برمیگردونه و والز آو جریکو رو دوباره اجراء میکنه . سینا بشکلی تکراری [که در سروایور سریز دیدیم] والز آو جریکو رو ریورس میکنه و سپس اس تی اف رو اجراء میکنه . جریکو درد میکشه و خیلی سریع تپ اوت میکنه .

برنده ی مسابقه ، قهرمان سنگین وزن جان سینا

بعد از مسابقه ، جان سینا شادی اش رو با تماشاگرا تقسیم میکنه و راء این هفته به پایان میرسه .

-----------------------------------

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 3وم فبیری سال 2009

محل برگزاری : لوئیز ، مزری

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 35 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 2.26

کد:

هایلایت هایی از هفته ی قبل و درگیری فینلی و جک سوئگر رو شاهد هستیم .

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

تاد گریشم و مت استرایکر [بعد از خوش آمد گویی] اعلام میکنن در مین ایونت امشب ، فینلی برابر جک سوئگر در یک نان تایتل مچ [بازی ای که سر تایتل نیست] مسابقه خواهد داد .

مسابقه اول :: تامی دریمر برابر پال برچل به همراه کیتی لی

دو استار [جداگانه] وارد میشن . تامی مورد تشویق قرار میگیره اما تماشاگرا برچل رو هو [بو] میکنن . مسابقه آغاز میشه و دریمر رول آپ میکنه ، یک..دو.. . چند حمله از برچل . دریمر موفق میشه به بازی برگرده و تماشاگرا رو وادار میکنه تا سرود ' ای سی دابلیو ' رو سر بدن . اسلایدینگ کیک از دریمر . دریمر میره تا دث ولی درایور بزنه اما برچل کونر میکنه و نک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:40)

برنده ی مسابقه ، پال برچل

در بک استیج ، جیمی نابل در کنار جنرال منجر ای سی دابلیو ؛ تدی لانگ هست . نابل میگه : " من در ای سی دابلیو هستم تا این شوء رو نجات بدم . من بهترین گزینه برای جایگزینی مت هاردی ام . جیمی نابل ریتینگ ها رو بالا میبرد ! " لانگ قبول میکنه که نابل در ای سی دابلیو فعالیت کنه .

تاد گریشم و مت استرایکر بار دیگه میگن که جیمی نابل از راء به ای سی دابلیو اومده .

در بک استیج ، جان مورسن و میز دارن آماده میشن تا به رینگ بیان .

دریمر بعد از مسابقه اش با برچل ، هنوز ورزشگاه رو [به طرف بک استیج] ترک نکرده !

کامرشال.

جان مورسن و میز داخل رینگ هستن و اون ها دریمر رو مسخره میکنن . مورسن میگه : " تامی دریمر ، خیلی بده که این همه طول کشید تا بعد از مسابقه ات [تا سیگمنت بعدی] رینگ رو ترک کنی . " میز میگه : " درباره ی دریمر صحبت نکن که دوباره گریه ام میگیره . " مورسن میگه : " در سال 2009 ، قهرمان ها دیگه شباهتی به تامی دریمر ندارن . " میز میگه : " مردم دوست ندارن تامی دریمر شکست بخوره و بازنشسته بشه . اون ها میخوان باخت بعدی دریمر ، آخرین باختش باشه . تنها کسانی که دوست دارن دریمر رو کمتر از این مردم ببینن ، زن و بچه ی دریمر هستن . " در این لحظه تامی دریمر وارد رینگ میشه و به میز حمله میکنه . اما خیلی زود میز و مورسن با کمک یکدیگه دریمر رو میزنن . سپس میز به دریمر ، ریلیتی چک میزنه . میز و مورسن بالا سر دریمر وایمیسن و او رو نگاه میکنن . میز میکروفون رو میگیره و میگه : " بی جلس [حسود باشید] . "

کامرشال.

مسابقه دوم :: بوگی من برابر جیمی نابل

جیمی نابل وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس موزیک ورودی بوگی من پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد رینگ میشه . مسابقه آغاز میشه . هنوز کمی از اون دود و بخار ورودی بوگی من دور و بر رینگ رو گرفته . نابل سعی داره اولین حمله رو انجام بده اما بوگی من خیلی زود به بازی برمیگرده و چند مشت و کیک میزنه . بوگی من ، نابل رو به گوشه ی رینگ میفرسته و سپس رانینگ اسپلش میزنه . پامپ هندل اسلم از بوگی من . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (3:55)

برنده ی مسابقه ، بوگی من

ویدئویی از فینلی و هورنسواگل در بک استیج پخش میشه .

شاهد ویدئویی از رسلمینیا هستیم .

کامرشال.

راء ریباند پخش میشه .

تاد گریشم و مت استرایکر درباره ی مین ایونت این هفته صحبت میکنن و سپس مسابقات نو وی اوت رو اعلام میکنن.

در بک استیج ، قهرمان ای سی دابلیو ؛ جک سوئگر حضور داره و تاد گریشم و مت استرایکر [که در کنار رینگ هستن] با او از این فاصله گفتگو میکنن . جک سوئگر میگه : " هفته ی پیش هورنسواگل و فینلی آبروی من رو بردند و من میخوام امشب کاری که علاقه دارم [و میتونم باهاش به اوج برگردم] رو انجام بدم . "

کامرشال.

اعلام میشه 61 روز به رسلمینیا باقی مونده .

مسابقه سوم :: قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر برابر فینلی به همراه هورنسواگل

جک سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . سوئگر میره داخل رینگ و سپس موزیک ورودی فینلی پخش میشه و او به همراه هورنسواگل [در میان تشویق تماشاگرا] وارد میشه . هورنی میره زیر رینگ پنهان میشه و فینلی میره داخل رینگ . فینلی ، شلیلی [چوب مخصوصش] رو گوشه ی رینگ میذاره و مسابقه آغاز میشه . سوئگر رینگ رو ترک میکنه و در همین ابتدا ، میریم برای کامرشال . برمیگردیم و سوئگر به فینلی البوء و بیگ بوت میزنه . کمی میگذره و هورنسواگل از زیر رینگ میاد بیرون و حواس سوئگر رو پرت میکنه . انقدر طول میکشه تا فینلی از جاش بلند میشه و سوئگر رو میزنه . فینلی با کمک هورنسواگل بر بازی مسلط میشه . کار به بیرون رینگ میکشه و فینلی سعی داره بازی رو کنترل کنه [در بیرون رینگ] اما موفق نیست و سوئگر ، سر فینلی رو به گوشه ی رینگ میکوبه . سوئگر ، شلیلی رو بر میداره و پرت میکنه چندین متر اون ور تر [نزدیک رمپ] . سوئگر و فینلی به رینگ برمیگردن و هورنسواگل باز هم سر و کلش پیدا میشه و در حالی که داور حواسش نیست ، یه شلیلی گنده تر رو از زیر رینگ با خودش میاره و با اون ضربه ای به پای سوئگر میزنه . کلوزلاین از فینلی . فینلی به سوئگر فرصت ریکاوری نمیده و سریعا به او کلتیک کراس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه . (12:50)

برنده ی مسابقه ، فینلی

بعد از مسابقه ، گزارشگرا یادآوری میکنن که این اولین شکست جک سوئگر در یه مسابقه ی تک به تک بوده . فینلی و هورنسواگل داخل رینگ جشن میگیرن و شادی شون رو با تماشاگرا تقسیم میکنن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کین قدرتمند خواهد شد :
    طبق جدید ترین خبر منتشر شده از کین ، این سوپراستار طی چند ماه آینده قدرت قبلی خودش رو بدست خواهد آورد و تبدیل به یکی از قوی ترین استار های دابلیو دابلیو ای خواهد شد . گفته میشه کمپانی برای کین برنامه های زیادی در نظر داره و قرار هست [به درخواست خود کین] چند تغییر هم در او صورت بگیره :

- تغییر در چهره ی او

- پوشیدن لباسی مشابه با سال های 2000 تا 2003

- دادن قدرتی درونی به کین [همچون آندرتیکر]

- تغییر نقش از هیل به فیس

البته این ها تغییراتی بوده که فعلا در نظر گرفته شده و ممکنه در آینده چند مورد دیگه به این لیست اضافه بشه یا حتی بعضی از این موارد حذف بشن [مهم :: کین به هیچ وجه از ماسک استفاده نخواهد کرد] . به هر حال همین که کین بعد از مدت ها به قدرت میرسه خودش خیلی ارزش داره و قطعا به کمپانی کمک خواهد کرد .

حالا باید ببینیم با تغییراتی که در کین صورت میگیره [در آینده] ، آیا او بالاخره بعد از سال ها میتونه قهرمانی جهان رو بدست بیاره یا خیر ؟!

مصاحبه ی جدید جان سینا :
    بتازگی مصاحبه ای از جان سینا منتشر شده که در Gillette-EA Sports Champions صورت گرفته و سینا در پی این گفتگو درباره ی دیوای مورد علاقه اش ، تغییر نام فینیشرش و استار های آینده دار کمپانی صحبت کرده .

» دیوای مورد علاقه :

" دیوای شماره ی یک من همیشه کندیس میشل بوده . او همیشه کار کردن در این بیزینس رو درک کرده . کندیس یه ورزشکار فول العاده هست ، سخت تلاش میکنه و واقعا محشره ! "

» تغییر نام فینیشر :

" این درخواست من بود . من میخواستم که به Attitude Adjustment تغییر کنه . الان جو ورزشگاه خیلی تغییر کرده و وقتی من وارد رینگ میشم بچه های زیادی رو در جایگاه تماشاگرا میبینم . اولا که FU خیلی شبیه به اسم فینیشر براک لزنر [که در اون زمان با من در دابلیو دابلیو ای حضور داشت] بود . در واقع من اصلا اسمش رو اف یو نداشتم و فقط یه بار از این کلمه استفاده کردم که گزارشگرا از اون به بعد از این نام برای نام بردن فینیشرم استفاده کردن . دوما ؛ میدونم هر وقت که من میام ، بچه ها خیلی دقیق حرکات و حرف های من رو زیر نظر دارن و کلا استفاده از این حرکات و کلمات براشون جالب نیست . خانواده ها هم از این کار بچه ها [دقت و تقلید] خوششون نمیاد . پس بهتره که به جای اف یو ، از اتیتود اجاسمنت استفاده کنم . "

» سوپراستار های آینده دار :

" بنظر من کودی رودس ، تد دیبیاسی و هری [دی ایچ] اسمیت از کسانی هستن که تا پنج سال آینده قطعا حرف هایی برای گفتن خواهند داشت . "

در این مصاحبه ، سینا درباره ی تیم بیسبال مورد علاقه اش و دیدن سوپر باول هم صحبت کرد . اما چون مهم نبود این قسمت ها رو حذف کردیم .

وضعیت فعلی لکس لوگر :
    لکس لوگر رو همه مشناسید ، یکی از قدرتمند ترین استار های تاریخ کمپانی دابلیو دابلیو ای که خیلی زود از کشتی حرفه ای خداحافظی کرد . لوگر در حال حاضر اصلا وضعیت خوبی نداره . او بدنش در سال 2008 افت بسیار عجیبی کرد و حتی یه روز در تاریخ 19 اکتبر ، از هر دو دست و پا فلج [موقت] شد .

لوگر به دکتر های زیادی مراجعه کرد و تونست مشکل رو تا حدی برطرف کنه . او در حال حاضر زیر نظر Dr. Aaron تحت درمان هست و این متخصص گفته که لوگر بزودی سلامتی خودش رو بدست خواهد آورد [چیزی که همه ی دکتر های لوگر گفتن] . دکتر آرن قبلا ریون ، دایمند دالس پیج و چندین استار بزرگ دیگه رو هم درمان کرده .

الان طبق خبر هایی که بدستمون رسیده حال لوگر خیلی بهتر شده ولی هنوز برای انجام کار هایی همچون شماره گیری تلفن ، بلند کردن اجسام و ... کمی مشکل داره . لوگر در جدید ترین مصاحبه اش گفته که برنامه ریزی شده تا یک عمل دیگه روی دست او انجام بگیره تا شاید سلامتیش رو بطور کامل بدست بیاره . ما هم امیدواریم این اتفاق بیفته .

دلیل بیرون افتادن مانو از لگسی :
    مانو در همون چند هفته ی اولی که در لگسی [رندی اورتن ، تد دیبیاسی و کودی رودس] حضور داشت ، از این گروه اخراج شد و جالب هست بدونید که این درخواست فرد اصلی و سازنده ی این تیم ، رندی اورتن بود [جدا از استوری لاین] .

رندی در بک استیج با خود مانو و مسئولان کمپانی صحبت کرد و گفت که مانو بدرد تیم لگسی نمیخوره ! رندی گفت که مانو اصلا استیل ، هیکل و کلاسش به لگسی نمیخوره و تنها اینکه او سوپراستار نسل دوم هست دلیل نمیشه در تیم حضور داشته باشه . رندی قصد داره بجای مانو برای یه مدت از دی ایچ اسمیت استفاده کنه .

در حال حاضر هفته هاست که از مانو خبری نیست و مشخص نیست آینده ی این سوپراستار در دابلیو دابلیو ای به چه ترتیب خواهد بود . خیلی ها بر این عقیده هستن که مانو استاری نیست که بتونه استوری لاینی رو اداره کنه و احتمالا او بزودی از کمپانی دابلیو دابلیو ای اخراج خواهد شد . البته راه دیگری هم هست و دابلیو دابلیو ای میتونه مانو رو از راء به ای سی دابلیو منتقل کنه [هم از مانو استفاده میشه ، هم انتقالش به برند ای سی دابلیو کمک میکنه] . باید ببینیم کمپانی چه تصمیمی خواهد گرفت .

اخبار کوتاه از کشتی حرفه ای :
    - علاقه ی ابیس [استار تی ان ای] برای پیوستن به دابلیو دابلیو ای .

- نا رضایتی و نگرانی دابلیو دابلیو ای از هیل کردن مت هاردی ، فقط بدلیل لو رفتن استوری لاین کریستین کیج !

- جیم راس در جدیدترین آپدیتش اعلام کرد که علاقه ای به دیدن [دوباره ی] ریک فلیر به عنوان کشتی گیر نداره .

- تریش استراتس طی مصاحبه ی جدیدی که انجام داد گفت که در رسلمینیا 25 باز خواهد گشت .

- انتقال پروفایل جیمی نابل از راء به ای سی دابلیو .

- احتمال منحل شدن تیم مین ایونت مافیا تا یکی دو ماه دیگر با جدایی کرت انگل از تی ان ای .

- منتفی شدن تشکیل دوباره ی تیم ان دابلیو او در تی ان ای با حضور افرادی همچون کوین نش ، بوکرتی و انگل .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : اسمکدان

تاریخ برگزاری : جمعه ، 6م فبیری سال 2009

محل برگزاری : ایندیناپولیس

عكس های این هفته ی اسمک دان :: لینك دانلود | حجم: MB 4.23

کد:

شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء [به همراه آتش بازی] انجام میشه .

جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن و راس یادآوری میکنه که هنوز دو استار برای مسابقه ی الیمینیشن چمبر اسمکدان مشخص نشدن .

مین ایونت امشب تبلیغ میشه .

مسابقه اول :: چمبر کوالیفایینگ بتل رویال مچ

بنجامین ، اسکاتی گلدمن ، کندریک ، جسی ، هاکنز ، رایدر ، چاوو ، کیزارنی ، پریمو ، کارلیتو ، کونگ فوناکی ، آر تروث ، ام وی پی ، ولادیمیر کازلاو و گریت کالی در این مسابقه حضور دارن . قبل از شروع مسابقه ویکی گررو میگه که جف هاردی تا هفته ی بعد فرصت داره برگرده تا در مسابقه ی چمبر باشه ؛ وگرنه این فرصت رو از او میگیرم . مسابقه آغاز میشه و همه ی استار ها با هم درگیر میشن . فیس اسمش از کازلاو به گلدمن . کازلاو ، گلدمن رو به بیرون پرت میکنه [گلدمن حذف میشه] . براین کندریک در گوشه ی رینگ موفق میشه کیزارنی رو به بیرون پرت کنه [کیزارنی حذف میشه] . ام وی پی با بنجامین درگیر میشه اما این دو از هم جدا میشن و بنجامین با یه سوپلکس ، جسی رو از رینگ به بیرون پرت میکنه [جسی حذف میشه] . حالا ام وی پی موفق میشه با یه کلوزلاین ، شلتن رو به بیرون رینگ بفرسته [بنجامین حذف میشه] . سپس چاوو گررو براحتی ام وی پی رو به بیرون میفرسته [ام وی پی حذف میشه] . در بیرون رینگ ام وی پی و بنجامین که هر دو حذف شدن حضور دارن . بنجامین یه کیک قوی به سر ام وی پی میزنه و میره . تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و مشخص هست که در حین کامرشال ، خیلی ها حذف شدن . الان فقط زک رایدر ، کرت هاکنز ، پریمو ، کارلیتو ، آر تروث ، کازلاو و گریت کالی حضور دارن . هاکنز و رایدر سعی داره روی کالی یه حرکت تیمی انجام بدن اما کالی موفق میشه هر دوی اون ها رو در یک زمان به بیرون رینگ پرت کنه [هاکنز و رایدر حذف میشن] . کازلاو از پشت به کالی حمله میکنه و او رو به بیرون رینگ میفرسته [کالی حذف میشه] . تماشاگرا راضی نیستن و کازلاو رو هو [بو] میکنن . تریپل دراپ کیک از پریمو ، کارلیتو و تروث به کازلاو . اما فایده نداره و کازلاو در یک زمان ، کارلیتو و پریمو رو به بیرون پرت میکنه [کارلیتو و پریمو حذف میشن] . حالا فقط کازلاو و تروث باقی موندن . تروث کمی وقت رو تلف میکنه و سپس چند مشت به کازلاو میزنه . جلوتر میریم و تروث میخواد اکس کیک بزنه اما کازلاو جاخالی میده و هدبات میزنه . سپس کازلاو ، تروث رو به بیرون پرت میکنه [تروث حذف میشه] .

برنده و راه یافته به چمبر ، ولادیمیر کازلاو

مین ایونت بار دیگه تبلیغ میشه .

کامرشال .

در بک استیج ، تاد گریشم حضور داره که با هاریکین هلمز مصاحبه ای ترتیب داده . گریشم نظر هلمز رو درباره ی مت و جف میپرسه . هلمز در جواب میگه که مثل بقیه او هم سورپرایز شد . هلمز در ادامه میگه که مت رو درک میکنه چون هم مت و هم جف در ابتدا آرزوشون بود که دابلیو دابلیو ای چمپین بشن ولی مت موفق نشد . سپس هلمز میگه ولی مت یه آشغاله و امشب به دنبال او [مت] خواهد بود .

در بک استیج ، اج بشدت عصبانی هست و ویکی گررو هم پیش اوست . ویکی از اج میپرسه : " همه چی خوبه ؟ " اج با عصبانیت میگه : " آره ، باید از کمربندم برابر ولادیمیر کازلاو ، بیگ شوء ، جف هاردی ، تریپل ایچ و آندرتیکر در یکی از خطرناک ترین نوع مسابقات که الیمینیشن چمبر هست دفاع کنم . " ویکی گررو اج رو دلداری میده و میگه که او رو باور داره . سپس بیگ شو میاد که او هم چندان خوشحال بنظر نمیرسه و اج رو تهدید میکنه .

کامرشال .

ویدئویی از موفیت های اج پخش میشه .

مت هاردی داخل رینگ هست و میکروفون در دست داره . تماشاگرا سرود ' وی وانت جف [ما جف رو میخوایم] ' رو سر میدن . مت هاردی از هاریکین هلمز میخواد که وارد رینگ بشه . هاریکین میاد و مورد تشویق قرار میگیره . او به سمت مت حمله میکنه و مت رو بشدت میزنه . مت از رینگ فرار میکنه و سعی داره بره میون تماشاگرا اما هلمز او رو میگیره و برمیگردونه . مت از فرصت استفاده میکنه و یه مشت میزنه . سپس هلمز رو به پله ها میکوبه . مت ، هلمز رو به رینگ برمیگردونه و چندین ضربه ی قوی به گردن و آرنج هلمز میزنه [بیش از بیست بار] . سپس چندین داور میان و مت رو جدا میکنن . مت به سمت رمپ ورزشگاه میره و لبخند میزنه .

کامرشال .

مسابقه دوم :: قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر ام وی پی

شلتن بنجامین داخل رینگ هست و میکروفون در دست داره . او میگه : " شما هنوز فرق بین واقعیت و فانتزی رو نمیدونید . واقعیت این هست که من طولانی ترین [ماندگار ترین] قهرمان در تمام برند ها هستم . و فانتزی این هست که در داستان ام وی پی ؛ سیندرلایی وجود نداره و داستانی تلخ خواهد بود . " سپس شلتن میگه که بهتره ام وی پی اسم خودش رو به وی پی ام [وری پیتن منینگ] تغییر بده . تماشاگرا شلتن رو هو [بو] میکنن و حالا آهنگ ورودی ام وی پی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ام وی پی میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . چندین مشت از هر دو استار . ام وی پی از فرصت استفاده میکنه و بر بازی مسلط میشه اما بنجامین در میره و از ام وی پی میخواد که بهش تایم اوت بده اما ام وی پی یه کیک به او میزنه و مسابقه ادامه پیدا میکنه . تی بون سوپلکس از بنجامین . ام وی پی سعی داره به بازی برگرده . او چند مشت و کیک میزنه و میره برای سوپلکس اما بنجامین ریورس میکنه و حالا او هست که به ام وی پی سوپلکس میزنه . ام وی پی به بیرون رینگ پرت میشه . بنجامین میره بیرون و ام وی پی رو برمیگردونه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بنجامین ابدامینال استرچ رو اجراء میکنه . چند لحظه بعد ول میکنه و چند ضربه به گردن ام وی پی میزنه . گات باستر از بنجامین . بنجامین میره برای یه ابدامینال استرچ دیگه اما ام وی پی کونر میکنه و در یه رفت و برگشت ، بلی تو بلی اوور دهد سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی میره برای یه سوپلکس دیگه اما بنجامین کونر میکنه و جرمن سوپلکس میزنه . بنجامین میره برای یه حمله ی دیگه اما ام وی پی بوت میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند مشت از ام وی پی . اینورتد بک بریکر از بنجامین . بنجامین در گوشه ی رینگ اسپلش میزنه . میره برای یه اسپلش دیگه اما ام وی پی کونر میکنه . ام وی پی میره برای درایو بای کیک اما بنجامین جاخالی میده . حالا ام وی پی بعد از یه حمله ی دیگه ، موفق میشه از جاش بلند شه و به بنجامین درایو بای کیک بزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، ام وی پی

بعد از مسابقه ، ام وی پی خوشحال هست و جیم راس یادآوری میکنه که این سومین برد پیاپی ام وی پی هست.

در بک استیج ، کولون برادرز [کارلیتو و پریمو کولون] به همراه بلا توئینز حضور دارن . خواهران بلا ، کارلیتو و پریمو رو میبوسن . کارلیتو میخواد بدونه که دلیل این بوسه چی بوده . بلاز میگن این باعث خوش شانسی کولونز در مسابقه ی امشبشون میشه . کارلیتو میگه که مسابقه ی امشبشون خیلی سخته پس ... . خواهران بلا یک بار دیگه کارلیتو و پریمو رو میبوسن . سپس آر تروث از راه میرسه و میگه مسابقه ی اون ها ، مسابقه ی بعدی خواهد بود .

کامرشال .

مسابقه سوم :: براین کندریک ، جان مورسن و میز برابر کولون برادرز و آر تروث

جان مورسن و میز وارد میشن . براین کندریک به همراه ازکیل وارد میشه و تماشاگرا این دو رو هو [بو] میکنن . سپس شاهد ورود کولون برادرز به همراه آر تروث هستیم که مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه رو میز و پریمو آغاز میکنن . پریمو به میز لگ سوییپ میزنه . پریمو خیلی زود جای خودش رو به کارلیتو میده . کارلیتو میاد و از بالای طناب ها یه پرش رو روی بازوی میز انجام میده . کارلیتو با تروث تگ میشه . تروث هم کاری مشابه کار کارلیتو انجام میده . اسپینینک بک کیک از تروث . کندریک حواس داور رو پرت میکنه . جان مورسن میره داخل رینگ و یه ضربه به کارلیتو میزنه . میز کلوزلاین میزنه . حالا جای خودش رو به مورسن میده اما قبل از اون با مورسن به کارلیتو دابل گات باستر میزنن . مورسن با کندریک تگ میشه و کندریک میاد و چند مشت و کیک به تروث میزنه . کندریک سریعا جاش رو به مورسن میده و مورسن چند کیک قوی میزنه . ریورسد نک بریکر از مورسن . تروث بک اسلاید میکنه ، یک..دو.. . مورسن ، تروث رو میزنه و دوباره با کندریک تگ میشه . کندریک میاد و کمل کلاچ میکنه . تروث گیر افتاده . کندریک قفل رو رها میکنه و پریمو رو میزنه . برمیگرده اما از تروث یه ضربه دریافت میکنه . تروث جای خودش رو به کارلیتو میده . کارلیتو میاد و چندین کیک و دراپکیک میزنه . جرمن سوپلکس از کارلیتو . کاور میکنه ، یک..دو.. اما مورسن و میز دخالت میکنن . حالا هر شش استار میریزن داخل رینگ و درگیری پیش میاد . در این بین ، کندریک موفق میشه با کمک میز به حریف دی کندریک [فینیشر] بزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، جان مورسن ، میز و کندریک

بعد از مسابقه ، کندریک و جان مورسن و میز میمونن داخل رینگ و با هم خوشحالی میکنن .

پرومویی از درگیری میشل مک کول و ایو پخش میشه .

کامرشال .

مسابقه چهارم :: میشل مک کول برابر ایو تورس

ایو تورس وارد میشه . سپس شاهد ورود میشل مک کول هستیم . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و مک کول به تورس حمله میکنه و او رو در گوشه ی رینگ میزنه . راشن لگ سوییپ از مک کول . مک کول به زدن ایو ادامه میده . ایو روی زمین افتاده و مک کول بهش فرصت میده تا او بلند شه ، اما ایو از فرصت استفاده میکنه و تیک داون میکنه . مک کول از دست ایو در میره و رینگ رو ترک میکنه . او میگه که چیزی داخل چشمش هست که باعث میشه او نتونه ببینه . ایو بطرف مک کول میره ولی مک کول [که داشت فیلم بازی میکرد] به او مشتی قوی میزنه . حالا چندین ضربه ی دیگه از مک کول . ایو به بازی برمیگرده و چند کیک میزنه . تسلط ایو بر بازی لحظاتی بیشتر طول نمیکشه و مک کول از فرصت استفاده میکنه و هیل هوک رو اپلای میکنه . ایو درد میکشه و تپ اوت میکنه .

برنده ی مسابقه ، میشل مک کول

بعد از مسابقه ، مک کول قفل رو همچنان نگه داشته و ایو داره از شدت درد گریه میکنه [اینطور دیده میشه] . حالا ماریا از راه میرسه ، مک کول قفل رو ول میکنه و در میره .

تز و جیم راس میگن که هفته ی بعد جف هاردی باز خواهد گشت .

جیم راس با مت هاردی گفتگویی انجام میده و نظر مت رو درباره ی بازگشت جف میخواد . مت میگه : " همونطور که قبلا گفتم من دیگه برادری ندارم و اگه تو این هفت روز تا بازگشت جف اتفاق دیگه ای برای او بیفته ، باید بگم یه بدشانسی دیگه هست . اگه جف میخواد هفته ی بعد برگرده ، از او با آغوشی باز استقبال خواهم کرد ! "

کامرشال .

ویدئویی از رسلمینیا 2 پخش میشه .

مسابقه پنجم :: اوماگا برابر کونگ فوناکی

اوماگا با موزیک ورودی جدیدش وارد میشه و گروهی از تماشاگرا تشویقش میکنن . سپس شاهد ورود کونگ فوناکی هستیم که گروهی هم او رو مورد تشویق قرار میدن . مسابقه آغاز میشه و اوماگا سریعا حریفش رو به گوشه ی رینگ میفرسته . اوماگا میره برای یه حمله اما از فوناکی یه کیک دریافت میکنه . فوناکی سعی داره بر بازی مسلط بشه اما در کمتر از چند لحظه اوماگا به بازی برمیگرده و فوناکی رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و او رو میزنه . اوماگا دورخیز میکنه و به طرف فوناکی میدوئه و با باسن ضربه ای بسیار سنگین به صورت فوناکی وارد میکنه . اوماگا بعد از کمی مکث ، فوناکی رو بلند میکنه و به او سموئن اسپایک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه.

برنده ی مسابقه ، اوماگا

بعد از مسابقه ، اوماگا به تماشاگرا نگاه میکنه و تماشاگرا تشویقش میکنن. سپس اوماگا رینگ رو ترک میکنه .

در بک استیج ، تریپل ایچ دیده میشه که داره خودش رو آماده میکنه .

کامرشال .

راء ریباند پخش میشه .

اعلام میشه هفته ی بعد ، آندرتیکر در راء حضور خواهد داشت تا برابر رندی اورتن قرار بگیره .

مسابقه ششم :: بیگ شو و دابلیو دابلیو ای چمپین ، اج برابر تریپل ایچ و آندرتیکر

اج وارد میشه و میره داخل رینگ . سپس موزیک ورودی بیگ شو پخش میشه و در حالی که تماشاگرا دارن او رو هو [بو] میکنن ، شو وارد رینگ میشه . حالا نوبت تریپل ایچ هست که در میان تشویق تماشاگرا وارد بشه . تریپل ایچ مثل همیشه [با ورودی همیشگیش] میره داخل رینگ . بعد از پایان موزیک تریپل ایچ و وقفه ای یک دقیقه ای ، موزیک ورودی آندرتیکر پخش میشه و او بشدت مورد تشویق قرار میگیره [بیشترین تشویق در طول شوء امشب] . تیکر هم مثل همیشه آروم آروم میره داخل رینگ و حرکات همیشگیش رو انجام میده . همه چیز برای شروع مین ایونت حساس امشب آمادست . تریپل ایچ و بیگ شو مسابقه رو آغاز میکنن . بیگ شو میره برای یه حمله اما تریپل ایچ عقب میکشه ، میخنده و جای خودش رو به آندرتیکر میده . تیکر وارد میشه . تیکر و شو چندین مشت به هم میزنن و تیکر موفق میشه حریف رو به گوشه ی رینگ بفرسته . تیکر به شو رانینگ بوت میزنه . در برگشت این بیگ شو هست که حمله میکنه و کلوزلاین میزنه . اج تگ میشه و میره داخل رینگ . اج میره طرف آندرتیکر اما تیکر به سبک خودش میشینه و اج میترسه . تیکر بلند میشه و اج رو به گوشه ی رینگ میفرسته . چندین مشت از تیکر . تریپل ایچ تگ میشه و وارد میشه . دگیم بعد از چند مشت ، اج رو به گوشه ی دیگه ی رینگ پرت میکنه اما اج کیک میزنه و میره برای اسپیر حالا تریپل اچ کونر میکنه و میره برای پدیگری . او هم موفق نیست و اج از رینگ خارج میشه . تماشاگرا اج رو هو [بو] میکنن . میریم برای کامرشال . برمیگردیم و اج باز هم فیگور گرفته و میخواد اسپیر بزنه . تریپل ایچ اینبار هم حریف رو ناکام میذاره و جاخالی میده . اج به سر به گوشه ی رینگ برخورد میکنه و هر دو استار وسط رینگ میفتن . داور شروع به شمردن میکنه . اج بلند میشه و جای خودش رو به بیگ شو میه . بیگ شو میاد و جلوی تگ شدن آندرتیکر و تریپل ایچ رو میگیره . بیگ شو به تریپل ایچ هدبات میزنه . بادی اسلم از بیگ شو . تریپل ایچ یه فن رو کونر میکنه و تورنیدو دی دی تی میزنه . حالا بیگ شو و تریپل ایچ دارن به سمت همتیمی هاشون میرن . تماشاگرا تیکر رو تشویق میکنن [تا به رینگ بیاد] . دو تگ همزمان شکل میگیره و آندرتیکر و اج وارد میشن . تیکر خیلی خوب کار میکنه و اج و بیگ شو رو با هم میزنه . تیکر به اج اسنیک آیز میزنه . در برگشت با یه کیک ، بیگ شو رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . تیکر برمیگرده و به اج بیگ بوت میزنه . آندرتیکر به اج اولد اسکول میزنه . بیگ شو سعی داره وارد رینگ بشه که این کار رو هم میکنه و تیکر رو در گوشه ی رینگ میزنه اما تیکر به بازی برمیگرده . اما در برگشت اج به تیکر ، اسپیر میزنه . آندرتیکر بشکل عجیبی [بعد از دریافت اسپیر] قفل هلز گیت رو روی اج اجراء میکنه . اج میخواد تپ اوت کنه اما بیگ شو دخالت میکنه و به تیکر لگ دراپ میزنه . تریپل ایچ از جریان بازی محو شده و تیکر داره دو به تک مسابقه میده . حالا تریپل ایچ دیده میشه که منتظر تگ هست . تیکر جای خودش رو به تریپل ایچ میده و تریپل ایچ به اج ، فیس باستر میزنه . دگیم میره برای پدیگری اما بیگ شو دخالت میکنه و به تریپل ایچ ، چوکسلم میزنه . بیگ شو به اج میگه که کار تریپل ایچ رو تموم کنه . در این لحظه اج و بیگ شو [همتیمی ها] با هم درگیر میشن و بیگ شو به اج ، ناک اوت پانچ میزنه . تریپل ایچ جای خودش رو به تیکر میده . آندرتیکر میره داخل رینگ و به اج ، تومبستون میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، آندرتیکر و تریپل ایج

بعد از مسابقه ، بیگ شو رینگ رو ترک کرده و میریم و چند ریپلی رو شاهد هستیم . حالا به ورزشگاه برمیگردیم و آندرتیکر داره رینگ رو ترک میکنه . او در قسمت ورودی [در حالی که همه جا تاریک و آبی رنگ شده] ، برمیگرده و به تریپل ایچ نگاه میکنه . ددمن بار دیگه پشتش رو ، رو به تماشاگرا میکنه و دستش رو بالا میبره .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : راء

تاریخ برگزاری : دوشنبه ، نهم فوریه سال 2009

محل برگزاری : اوکلند. کالیفرنیا

عكس های این هفته ی راء (شامل 67 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 5,03

کد:

اینتروی راء رو شاهد هستیم .

لیلیان گارسیا داخل رینگ هست و ریک فلیر رو معرفی میکنه. آهنگ ریک زده میشه و او در میان تشویق شدید تماشاگران وارد میشه(در همین لحظه عکسی از میکی روک و ریک فلیر در شانزدهم دسامبر 2008 نشون داده میشه). ریک میکروفن رو میگیره و بعد از انجام حرکات همیشگی خودش میگه: خیلی خوشحالم که دوباره در رینگ هستم. نیچر بوی(ریک فلیر) شما(تماشاگران) رو از دست داده بود.سال پیش در چنین زمانی من برای این بیزینس و WWE کشتی میگرفتم که با باخت در رسلمنیای 24 از شان مایکل(تماشاگرا نارضایتی خودشون رو نشون میدن) از بزرگترین ورزش دنیا بازنشسته شدم. در همین لحظه، جریکو صحبتهای فلیر رو قطع می کنه و میگه: بس کن، بس کن... . جریکو به داخل رینگ میره و به مونیتور ورزشگاه اشاره میکنه. ویدئویی از مراسم خداحافظی ریک فلیر در راو بعد از رسلمنیای 24 پخش میشه که در اون جریکو، ریک فلیر رو در آغوش میگیره. جریکو میگه: فکر نکن من به تو احترام میزارم، تو یک آدم از خود راضی هستی که که دیگران برات مهم نیستند. ریک صحبتهاش رو قطع میکنه و میگه: نه، من هرگز این طوری نبودم. من برای همه احترام قائلم. برای شان مایکل، برای WWE و برای همه ی طرفدار ها و به حرفای تو توجهی نمیکنم. من فقط از رینگ بازنشسته شدم اما از بیرون رینگ نه.جریکو میگه: ریک به من گوش بده. همه این طرفدارها به من احترام میزارن(تماشاگرا او رو بوووو میکنن) و به تو توجهی نمیکنن چون بعد از اینکه به رختخواب برن حضور تو در راو امشب رو فراموش می کنند. جریکو میگه: ببین سگ خوب(Good Dog) ، که در همین لحظه فلیر یه مشت به جریکو میزنه و جریکو رینگ رو ترک میکنه. آهنگ فلیر زده میشه و او در میان تشویق تماشاگران رینگ رو ترک میکنه.

مایکل کول و جری لاور اعلام میکنن که امشب رندی اورتن در برابر آندرتیکر قرار خواهد گرفت.

ویدئویی از اتفاقات هفته گذشته و حمله تیم لگسی به شین و استفنی مکمن پخش میشه.

مسابقه اول :: بث فینکس و جیلیان در برابر ملینا و کلی کلی

فینکس، جیلیان، روزا مندز و سانتینو داخل رینگ هستند. اعلام میشه در هفته ی آینده یک ریمچ بین ملینا و فینکس خواهیم داشت. آهنگ قهرمان زنان ملینا پخش میشه و به همراه کلی کلی وارد میشن. مسابقه رو جیلیان و کلی کلی آغاز می کنند. کلی مسابقه رو در دست می گیره و چند ضربه به جیلیان میزنه و سپس یک دراپ کیک، حالا جای خودش رو به ملینا میده. بازی در دست ملیناست و در حالی که داور حواسش نیست، بث از پشت سر موی ملینا رو میکشه و با جیلیان تگ میشه. روزا مندز و سانتینو از بیرون رینگ مسابقه رو نگاه می کنند. بث کاور میکنه: یک دو ... . بث چند ضربه به ملینا میزنه و میخواد اسپلش بزنه که ملینا جا خالی میده و چند ضربه پشت سر هم به شکم و صورت فینکس میزنه. و دراپ کیک، ملینا میره برای کاور یک دو ... . این بار جیلیان هست که از پشت موی ملینا رو میکشه اما ملینا اون رو به داخل رینگ میاره و چند ضربه بهش میزنه. داور سعی داره جیلیان رو از رینگ خارج کنه که در اون سمت مندز دخالت میکنه و حواس ملینا رو پرت میکنه و این بث هست که که فینیشر خودش (فیس باستر) رو به ملینا میزنه و کاور میکنه یک دو سه.

برنده ی مسابقه ، بث فینکس و جیلیان

مایکل کول یک بار دیگه اعلام میکنه که در هفته ی آینده ملینا و فینکس بر سر کمربند مسابقه خواهند داد.

ویدئویی از رسلمنیا پخش میشه.

بعد از کامرشال برمیگردیم.

جی بی ال داخل رختکن هست و شان هم وارد میشه. جی بی ال میگه: این یکشنبه و در مسابقه All or Nothing Match تو هیچ شانسی نداری. برای اینکه هنوز کارمند من هستی و امشب باید در مقابل مارک هنری قرار بگیری و سپس کلاه خودش رو میزاره و رختکن رو ترک میکنه.

آهنگ وویسس نواخته شده و تیم لگسی در قسمت رمپ ورزشگاه هستن. رندی میگه: من قهرمان رویال رامبل شدم و در رسلمنیا بر سر یکی از کمربندها مسابقه خواهم داد و قهرمان میشم و خطاب به مکمن ها میگه: کسی نمیتونه جلوی منو بگیره. امشب هم آندرتیکر نمیتونه جلوی منو بگیره و تو شین: اگر آندتیکر نتونه منو ببره، فکر میکنی تو در مقابل من شانسی داری؟ آهنگ پرایسلس زده میشه و کودی و دیبیاسی وارد رینگ میشن.

مسابقه دوم :: کرایم تایم برابر کودی رودس و تد دیبیاسی

بعد از کامرشال بر میگردیم. آهنگ کرایم تایم زده میشه و در میان تشویق تماشاگرا وارد میشن. مسابقه رو شاد و کودی شروع میکنند. در همون ابتدا شاد یک ضربه به کودی میزنه و دیبیاسی رو هم به بیرون رینگ پرت میکنه. بازی در دست شاد هست که کودی یک ضربه به صورتش میزنه و با دیبیاسی تگ میشه. شاد کودی رو دنبال میکنه اما اون به بیرون از رینگ میره. حالا دیبیاسی از پشت حمله میکنه. شاد در رینگ هست و پرایسلس مدام جای خودشون رو با هم عوض میکنن. در یک لحظه شاد، دیبیاسی رو به گوشه رینگ هل میده و جای خودش رو به جی تی جی میده، از اون سمت هم دیبیسی با کودی تگ میشن. جی تی جی چند ضربه به رودز میزنه و بعدش کلوزلاین. از بالای رینگ فلایینگ البو میزنه و میره برای کاور یک دو ... اما دیبیاسی دخالت میکنه. شاد به دیبیاسی حمله میکنه که به بیرون از رینگ میفته. جی تی جی به سمت دیبیاسی میره که کودی از پشت میاد و فینیشر خودش(Crossroads) رو میزنه و کاور میکنه یک دو سه.

برنده ، پرایسلس

اعلام میشه که مسابقه ی بعدی، تگ تیم شش نفره بین اعضای الیمینیشن چمبر خواهد بود.

ویدئویی از حضور جان سینا در تبلیغ شرکت ژیلت پخش میشه.

مسابقه سوم :: جان سینا ، ری میستریو و کوفی کینگستن برابر کریس جریکو ، مایک ناکس و کین

کین، ناکس و جریکو به ترتیب وارد میشن. بعد هم ری مستریو ، کوفی و سینا وارد میشن. مسابقه بین کین و کوفی شروع میشه . کوفی بهتر کار میکنه و روی کین چند حرکت پرشی انجام میده . کراس بادی و دابل لگ دراپ از کوفی . کین بلند میشه و به کوفی یه کلوزلاین قوی میزنه . کین جای خودش رو به مایک ناکس میده . ناکس میره داخل رینگ و خوب کار میکنه اما در یه صحنه ، کوفی از دست ناکس در میره و با سینا تگ میشه . سینا میره داخل رینگ و حرکات همیشگی و مورد علاقه اش رو میزنه [از جمله سوپلکس ، بک بادی دراپ و ...] . فایو ناکل شفل از سینا . سینا میره برای اتیتود اجاسمنت [اف یو] اما کین دخالت میکنه . کین گوشه ی رینگ سینا رو میزنه و اون طرف جریکو تگ میشه و وارد میشه . جریکو چندین فن روی سینا میزنه و خوب کار میکنه . اسلیپر از جریکو . جریکو با کین تگ میشه و کین بعد از چند حمله ، میره برای چوکسلم اما سینا کونر میکنه و اتیتود اجاسمنت میزنه . هر دو استار روی زمین افتادن . سینا و کین به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و ری میستریو و جریکو وارد میشن . جریکو سعی داره با چند مشت بازی رو کنترل کنه اما موفق نیست و ری با کوفی تگ میشه . کوفی میاد و روی جریکو کار میکنه . اون طرف مایک ناکس توسط کوفی پرت میشه بیرون رینگ . حالا کین هم وارد رینگ میشه و ری رو به بیرون رینگ میفرسته . کین در بیرون روی ری کار میکنه . در داخل رینگ ، کوفی بالای طناب هاست و میره برای کراس بادی اما جریکو تو هوا کونر میکنه و کد بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ی مسابقه ، کریس جریکو، کین و مایک ناکس

مسابقه چهارم :: شان مایکلز برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس

مارک هنری و اطلس وارد میشن . ویدئویی از اتفاقات بین شان و جی بی ال دیده میشه . سپس موزیک ورودی شان پخش میشه و او میره داخل رینگ . داور قصد داره مسابقه رو آغاز کنه اما نواخته شدن موزیک جی بی ال جلوی این کار رو میگیره . جی بی ال میره کنار مایکل کول و جری لالر میشینه . مسابقه آغاز میشه و دو استار درگیر میشن . کار به بیرون رینگ میکشه و هنری بهتر کار میکنه . هنری یه صندلی میندازه داخل رینگ و شان به رینگ برمیگرده . هنری برمیگرده ولی در همین لحظه از شان یه ضربه با صندلی و سپس سوییت چین میوزیک دریافت میکنه . داور دی کیو اعلام میکنه [بدلیل استفاده از صندلی] .

برنده ی مسابقه ، مارک هنری با دی کیو

بعد از مسابقه ، جی بی ال میره داخل رینگ و در حالی که میکروفون در دست داره میگه : " شان ، تو در صورتی که در نو وی اوت دیکوالیفاید کنی من برنده میشم و تو مال من خواهی بود . بهتره که در نو وی اوت یه نفر همراه خودت بیاری ، مثلا همسرت . اون رو بیار تا داغون شدن شوهرش رو توسط رسلینگ گاد تماشاگر باشه . "

گزارشگرا اعلام میکنن که مسابقه ی بعدی سر کمربند بین قاره ای خواهد بود .

کامرشال .

مسابقه پنجم :: اینترکانتیننتال چمینشیپ :: سی ام پانک © برابر ویلیام ریگل به همراه لیلا

هر دو استار وارد میشن و لیلیان گارسیا اون ها رو معرفی میکنه . مسابقه آغاز میشه و ریگل بهتر کار میکنه . چند ضربه با زانو از ریگل . ریگل با چند مشت ، پانک رو به گوشه ی رینگ میفرسته . داور این دو رو جدا میکنه و کار رو به وسط رینگ میکشه . پانک چند کیک قوی میزنه و پشت سرش دو مشت رو به طرف صورت ریگل روانه میکنه . پانک میره برای جی تی اس اما ریگل کونر میکنه و سابمیشن هولدی رو روی پانک اپلای میکنه . پانک به بازی برمیگرده و میره برای سانست فلیپ اما اینبار ریگل کونر میکنه و بعد از یه هدبات ، اکسپلودر سوپلکس میزنه . ریگل میره برای رانینگ نی اما پانک جاخالی میده و راوند هوس میزنه . پانک موفق میشه ریگل رو بالای شونه اش ببره و بهش جی تی اس بزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

برنده ، سی ام پانک

ویدئویی از رسلمینیا پخش میشه .

پرومویی از مسابقات مشخص شده برای نو وی اوت پخش میشه .

مسابقه ششم :: رندی اورتن در برابر آندرتیکر

آهنگ اورتن زده میشه و رندی وارد میشه . در بک استیج استفانی داره مسابقه رو از تلویزیون تماشا میکنه. به رینگ بر می گردیم. صدای موزیک قطع شده و همه منتظر ورود تیکر هستند . همه جا تاریک میشه و آهنگ آندرتیکر نواخته میشه و تیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد رینگ میشه. هر دو استار داخل رینگ هستند و بعد از معرفی مسابقه آغاز میشه. دو استار با هم گلاویز میشن و رندی در گوشه رینگ چند مشت به تیکر میزنه. داور قصد داره اونها رو از هم جدا کنه که اینبار تیکر رندی رو به گوشه رینگ میندازه و چند ضربه پشت سر هم به او میزنه و حالا با یک کلوزلاین رندی رو به بیرون از رینگ پرت میکنه. بعد از کامرشال میبینیم که رندی دست های خودش رو به دور گردن تیکر قفل کرده. تصویر آهسته نشون میده که رندی دی دی تی معروف خودش رو از روی طناب ها به تیکر میزنه. تیکر چند ضربه با آرنج به رندی میزنه و حالا خودش رو از قفل رندی نجات میده و چندین مشت به شکم و پهلوی رندی میزنه. این رندیه که تیکر رو به سمت طناب ها هل میده و یک پاوراسلم میزنه. میره برای کاور یک دو ... که تیکر کونر میکنه. رندی چند ضربه به مچ دست و مچ پای تیکر میزنه و میره برای کاور که باز هم موفق نمیشه. تیکر از جای خودش بلند میشه و دو استار به نوبت به هم مشت میزنن. تیکر ضرب مشت خودشو قویتر میکنه و رندی به زمین میفته. تیکر رندی رو بلند میکنه و صورت او رو به گوشهی رینگ میزنه و حالا بیگ بوت رو میزنه و بعدش لگ دراپ و میره برای کاور یک دو ... . تیکر میخواد به رندی چوک اسلم بزنه. رندی از جاش بلند میشه و تیکر میره تا چوک اسلم رو اجرا کنه که رندی کونر میکنه و یه لگد به تیکر میزنه و میره برای rKo ، که تیکر نمیزاره و رندی رو پرت میکنه. تیکر رندی رو میگیره و دستش رو قلاب میکنه و میخاد به رندی تومبستون یزنه که کودی و دیبیاسی میان و اجازه نمیدن. پرایسلس سه نفری تیکر رو میزنن و داور بازی رو با دی کیو به نفع تیکر اعلام میکنه.

برنده، آندرتیکر با دی کیو

رودز و دیبیاسی تیکر رو در گوشه رینگ میزنند. رندی ژست خودش برای زدن آر کی او رو گرفته و منتظره تا تیکر از جاش بلند شه. تیکر کم کم داره بلند میشه که یکدفعه شین از پشت میاد و چند مشت به رندی میزنه. آندرتیکر هم به کودی چوک اسلم میزنه. رندی به بیرون از رینگ میره. شین با چند مشت دیبیاسی رو به سمت تیکر میفرسته و تیکر یک چوک اسلم هم به تد میزنه. شین ، دیبیاسی رو به گوشه رینگ میبره و خودش از زیر رینگ یک سطل زباله میاره و روی تد میزاره. رندی تو قسمت رمپ ورزشگاهه و حسابی کلافست و داره به داخل رینگ نگاه میکنه. شین از گوشه ی رینگ به روی دیبیسی میپزه. صحنه آهسته چندین بار پخش میشه و آهنگ شین مکمن زده میشه و در حالی که شین و رندی دارن همدیگرو نگاه می کنند راو این هفته به پایان میرسه

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخداد : ای سی دابلیو

تاریخ برگزاری : سه شنبه ، دهم فوریه سال 2009

محل برگزاری : فرسنو ، کالیف

عكس های این هفته ی ای سی دبلیو (شامل 31 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 1,95
    کد:

هایلایت هایی از هفته ی قبل و مسابقه فینلی و جک سوئگر و نخستین شکست سوئگر رو شاهد هستیم .

اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .

آهنگ جک سوئگر زده میشه و او وارد میشه. جک میکروفن رو میگیره و میگه: من در دو هفته گذشته خیلی اذیت شدم . تدی لانگ منو مجبور کرده تا در نو وی اوت با فینلی بر سر کمربندم مسابقه بدم. همه میدونند که من برنده مسابقه خواهم شد و نمیخام که تا نو وی اوت منتظر بمونم. جک، هورنسواگل رو صدا میکنه تا به رینگ بیاد. دوربین قسمت ورودی ورزشگاه رو نشون میده. اما کسی وارد نمیشه. جک دوباره هورنی رو صدا میکنه که یکدفعه آهنگ کریستین پخش میشه و او وارد میشه. تماشاگرا از بازگشت کریستین هیجان زده هستند و کریستین به داخل رینگ میره. کریستین نگاهی به سوئگر میکنه و بعد میکروفن رو میگیره. جک میگه: تو اینجا چیکار میکنی؟ کریستین میگه: بزار تا مردم من رو ببینن که بعد از مدتها به WWE برگشتم(تماشاگرا تشویقش میکنن). دلیل اصلی که من به ای سی دبلیو اومدم اینه تا این کمربند رو(اشاره به کمربند سوئگر میکنه) به دست بیارم. من برنده مسابقه ECW Championship Match در نو وی اوت رو چلنج میکنم. سوئگر میگه تو نمیتونی کاری کنی چون من یک اعجوبه هستم که در همین لحظه کریستین با میکروفن ضربه ای به جک میزنه و رینگ رو ترک میکنه.

در بک استیج سوئگر از تدی لانگ میپرسه: کریستین اینجا چیکار میکنه. لانگ میگه: من با کریستین قرارداد امضا کردم. جک میگه من ورزشگاه رو ترک میکنم. لانگ میگه نه، تو امشب مسابقه داری. جک میگه: مسابقه! با کی؟ لانگ هم میگه با کریستین.

مسابقه اول :: تامی دریمر برابر د میز به همراه جان موریسن

تامی در رینگ هست.آهنگ میز زده میشه و او به همراه تگ تیم خودش موریسن وارد میشن.ویدئویی از از هفته گذشته پخش میشه که میز و موریسن، تامی دریمر رو میزنن. زنگ مسابقه به صدا در میاد و دریمر به سمت میز حمله میکنه و چند مشت پیاپی میزنه و میز به بیرون رینگ میره. میز در داخل رینگ بازی رو در دست گرفته که دریمر با یک کلوزلاین اون رو نقش زمین میکنه. دریمر میره باری کاور یک دو ... . حالا این میز هست که با چند ضربه دریمر رو به گوشه ی رینگ میفرسته و میخاد فینیشر خودش رو بزنه که دریمر جا خالی میده و میز به گوشه ی رینگ میخوره. دریمر کاور میکنه یک دو اما موریسن پای میز رو دور از چشم داور روی طناب میزاره. دریمر چند ضربه به مبز میزنه که موریسن به بالای رینگ میاد. دریمر به سمت موریسن میره و میز هم از پشت سر میخاد دریمر رو بزنه که دریمر جا خالی میده و چیزی نمونده بود که ضربه میز به موریسن برخورد کنه. حالا دریمر از پشت سر میخاد میز رو بزنه که، میز جا خالی میده و به موریسن برخورد میکنه و به بیرون از رینگ پرت میشه. در حالی که حواس تامی به موریسن هست، میز میاد و فینیشر خودش رو میزنه و یک دو سه.(3:05)

برنده ی مسابقه ، د میز

گزارشگرا اعلام میکنند که تامی (0-3) شده(سه باخت داشته) و اون تا 6 ژوئن فرصت داره تا کمربند رو به دست بیاره.

اعلام میشه در مین ایونت جک سوئگر در برابر کریستین قرار خواهد گرفت.

در بک استیج ، تدی لانگ و تیفانی هستند که جیمی نوبل میاد و از مسابقه هفته پیش مقابل بوگیمن ابراز نارضایتی میکنه و در آخر میگه: نوبل یک سگ بزرگ هست. تایسون و ناتالیا وارد میشن و لانگ به نوبل میگه که بقیه صحبت هاش رو بعدا بگه. تدی یه تایسون میگه: خوشحالم که به ای سی دبلیو اومدی.

مسابقات نو وی اوت معرفی میشن.

کریستین در رختکن هست که هورنسواگل میاد و چند بار، دورش میچرخه. سپس فینلی وارد میشه و میگه: به ای سی دبلیو خوش اومدی. ما امشب مسابقه تو رو خواهیم دید. اگر میخای قهرمان ECW بشی نیازی به بردن جک سوئگر نداری، تو باید منو ببری و بعد رختگن رو ترک میکنه.

ویدئویی از بازگشت اون بورن به ای سی دبلیو پخش میشه.

مسابقه دوم :: تایسن کید به همراه ناتالیا در برابر بائو گین

تایسن به همراه ناتالیا وارد میشن و حریفش در رینگ هست. در همون ابتدا کید بازی رو در اختیار میگیره و با چند کیک حریفش رو سرنگون میکنه. حالا فلایینگ البو رو اجرا میکنه و کاور میکنه یک دو سه. جیمی نوبل به قسمت ورودی میاد و از اونجا به تایسن نگاه میکنه.

برنده ی مسابقه ، تایسن کید

بار دیگه اعلام میشه که کریستین و سوئگر برابر هم قرار خواهند گرفت.

راء ریباند پخش میشه .

مسابقه سوم :: قهرمان ای سی دابلیو ، جک سوئگر برابر کریستین

جک سوئگر در حالی که کمربند ای سی دبلیو رو روی دوشش داره وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . موزیک سوئگر قطع میشه و آهنگ کریستین زده میشه و وا در میان تشویق تماشاگران وارد میشه. مسابقه شروع میشه. سوئگر، کریستین رو به گوشه رینگ میبره و دستهای اونو لای طناب ها قرار میده. کریستین ضربه ای به صورت جک میزنه و بازی رو در دست میگیره. فینلی به همراه هورنسواگل وارد میشن و به سمت میز گزارشگران میرن.

بعد از کامرشال میبینیم که سوئگر بازی رو در دست گرفته. جک دستهاش رو به دور کمر کریستین قلاب کرده. حالا کریستین رو میزاره بالای رینگ و میره برای سوپرپلکس که کریستین دستش رو به دور گردن جک قلاب میکنه. سوئگر، کریستین رو بلند میکنه و میخاد سوپلکس رو اجرا کنه که کریستین بدل میکنه و یک دی دی تی به سوئگر میزنه.فینلی میگه: این حرکت واقعا عالی بود.

بازی در وسط رینگ ادامه داره که که کریستین به اون سمت طناب ها میفته. حالا سوئگر میخاد با یک سوپلکس، کریستین رو روی میز گزارشگران پرت کنه. کریستین از طنابها گرفته و مقاومت میکنه و با چند ضربه سوئگر رو به زمین(در کنار میز گزارشگران) میندازه. کریستین میره تا سوئگر رو به رینگ برگردونه که سوئگر، کریستین رو به سمت فینلی و هورنسواگل هل میده. جک، کریستین رو به رینگ بر میگردونه. هورنسواگل اون سمت حواس داور رو پرت میکنه و فینلی هم با چماق ضربه ای به پای سوئگر میزنه. کریستین اون رو بلند میکنه و فینیشر خودشو مزنه. کاور میکنه یک دو سه. (11:00 دقیقه)

برنده ی مسابقه ، کریستین

گریشام میگه: کسی که تا دو هفته پیش هیچ شکستی نداشت، برای دومین هفته متوالی میبازه. فینلی و هورنسواگل در حالی که دارن میخندن به سوئگر نگاه میکنن. آهنگ کریستین هم در حال پخش هست و کریستین خوشحالی میکنه و ای سی دبلیو این هفته در اینجا به پایان میرسه.

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[مهم :: کین به هیچ وجه از ماسک استفاده نخواهد کرد]
    چرا ؟ خب اونجوری ترسناک تر بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا ؟ خب اونجوری ترسناک تر بود.
    ترسناک بود ولی الان که همه چهره کین دیدن دیگه استفاده از ماسک چه لذتی داره
    برای همین کین دیگه ماسک نمیزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •