سلام.
خوب بازی رو TV پخش کرد و دیدم. بازی خوبی بود. نیمۀ اول که تیم یه جوری 442 بازی کرد. ولی از یه طرف خیلی محتاط چیده شده بود (با سه تا هافبک دفاعی) و از طرف دیگه اوائل بازی میلی هم برای جلو رفتن نشون ندادن. تا اینکه خدیرا مصدوم شد. لاس نیمۀ اول خوب بازی نکرده بود و چند تا پاس بد داد.مارسلو هم که نبود و کوئنتراو دفاع چپ بود.
نیمۀ دوم کاکا از بازی بیرون رفت و مارسلو اومد جاش. مارسلو رفت دفاع چپ که تحرک تیم بیشتر شد. فکر کنم چند تا موقعیت خوب داشتیم که هدر رفت مثل پاس خیلی عالی هیگواین که داشت رونالدو رو جلوی دروازۀ خالی قرار میداد ولی دفاع توپ رو بیرون فرستاد و یا یه سانتر عالی که از سمت چپ توسط لاس ارسال شد و رونالدو با ضربۀ سر دروازه رو به شدت تهدید کرد. به نظرم اگه مستقیم میزد حتماً گل میشد ولی ضربه سرش رو به زمین زد که دروازه بان مالاگا با یه واکنش خیلی خوب توپ رو به کرنر فرستاد. دو باره چند دقیقه بعد هیگواین گل زد که آفساید بود. تا اینکه بنزمایی که در حدود دقیقۀ 60-65 اومده بود تو روی پاس نه چندان دقیق اوزیل صاحب موقعیت شد و نوع پاس که یه یک متری عقب تر از جایی که باید فرستاده میشد رفت، بنزما رو وادار کرد که یه ضربۀ نه چندان دقیق با بغل پا (ولی محکم) به مرکز دروازه بزنه که توپ با کمال تعجب از دست دروازه بان دررفت و وارد دروازه شد. بدجوری دلم به حالش سوخت. اگه چند دقیقه قبلش اون هد رو از کریس میخورد هیچکس بهش ایرادی نمیگرفت.
دو باره چند دقیقه بعدش فکر کنم روی کرنر از سمت راست بود که راموس با یک ضربۀ پشت پا (من که رباح ماجر رو ندیدم ولی قدیما زامورانو خیلی از اون ضربه ها میزد) دروازه رو تهدید کرد که دروازه بان با عکس العمل استثنایی توپ رو دفع کرد.
داوری هم جالب بود. یه توپ های خطای مسلم رو خطا نمیگرفت. تو فاصلۀ چند دقیقه یه خطا روی لاس رو که سد راه مسلم و شدید بود رو پشت 18 نگرفت ولی بعدش آرومتر از اون رو روی کریس گرفت. یا اینکه روی خطای خیلی ساده کارت زرد به آربلوا داد. یا اینکه کوئینترائو یه خطای خیلی خیلی بد روی بازیکن حریف کرد که اگه داورِ سختگیری بود باید اخراج میکرد ولی اصلاً خطا نگرفت. تقریباً بدون شانس بازی با توپ و از پشت و نسبتاً شدید با کف پا به عضلۀ پشت ساق حریف ضربه زد. کلاً داوری عجیبی داشت. یه تک به تک خیلی خوب رو هم از کریس آفساید گرفتن که اصلاً آفساید نبود.
کلاً فکر کنم باید عادل رو بفرستیم اسپانیا تا یه حالی به داورهای اونور هم بده.