تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 320 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

سلام.
    خوب بازی رو TV پخش کرد و دیدم. بازی خوبی بود. نیمۀ اول که تیم یه جوری 442 بازی کرد. ولی از یه طرف خیلی محتاط چیده شده بود (با سه تا هافبک دفاعی) و از طرف دیگه اوائل بازی میلی هم برای جلو رفتن نشون ندادن. تا اینکه خدیرا مصدوم شد. لاس نیمۀ اول خوب بازی نکرده بود و چند تا پاس بد داد.مارسلو هم که نبود و کوئنتراو دفاع چپ بود.
    نیمۀ دوم کاکا از بازی بیرون رفت و مارسلو اومد جاش. مارسلو رفت دفاع چپ که تحرک تیم بیشتر شد. فکر کنم چند تا موقعیت خوب داشتیم که هدر رفت مثل پاس خیلی عالی هیگواین که داشت رونالدو رو جلوی دروازۀ خالی قرار میداد ولی دفاع توپ رو بیرون فرستاد و یا یه سانتر عالی که از سمت چپ توسط لاس ارسال شد و رونالدو با ضربۀ سر دروازه رو به شدت تهدید کرد. به نظرم اگه مستقیم میزد حتماً گل میشد ولی ضربه سرش رو به زمین زد که دروازه بان مالاگا با یه واکنش خیلی خوب توپ رو به کرنر فرستاد. دو باره چند دقیقه بعد هیگواین گل زد که آفساید بود. تا اینکه بنزمایی که در حدود دقیقۀ 60-65 اومده بود تو روی پاس نه چندان دقیق اوزیل صاحب موقعیت شد و نوع پاس که یه یک متری عقب تر از جایی که باید فرستاده میشد رفت، بنزما رو وادار کرد که یه ضربۀ نه چندان دقیق با بغل پا (ولی محکم) به مرکز دروازه بزنه که توپ با کمال تعجب از دست دروازه بان دررفت و وارد دروازه شد. بدجوری دلم به حالش سوخت. اگه چند دقیقه قبلش اون هد رو از کریس میخورد هیچکس بهش ایرادی نمیگرفت.
    دو باره چند دقیقه بعدش فکر کنم روی کرنر از سمت راست بود که راموس با یک ضربۀ پشت پا (من که رباح ماجر رو ندیدم ولی قدیما زامورانو خیلی از اون ضربه ها میزد) دروازه رو تهدید کرد که دروازه بان با عکس العمل استثنایی توپ رو دفع کرد.
    داوری هم جالب بود. یه توپ های خطای مسلم رو خطا نمیگرفت. تو فاصلۀ چند دقیقه یه خطا روی لاس رو که سد راه مسلم و شدید بود رو پشت 18 نگرفت ولی بعدش آرومتر از اون رو روی کریس گرفت. یا اینکه روی خطای خیلی ساده کارت زرد به آربلوا داد. یا اینکه کوئینترائو یه خطای خیلی خیلی بد روی بازیکن حریف کرد که اگه داورِ سختگیری بود باید اخراج میکرد ولی اصلاً خطا نگرفت. تقریباً بدون شانس بازی با توپ و از پشت و نسبتاً شدید با کف پا به عضلۀ پشت ساق حریف ضربه زد. کلاً داوری عجیبی داشت. یه تک به تک خیلی خوب رو هم از کریس آفساید گرفتن که اصلاً آفساید نبود.
    کلاً فکر کنم باید عادل رو بفرستیم اسپانیا تا یه حالی به داورهای اونور هم بده.

2. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب دوستان بازی دیشب رو هم با تمام سختی هایی که داشت بردیم.پرسینگ عالی مالاگا واقعا بی نظیر بود و اگه ما بتونیم همینحوری بارسا رو پرس کنیم شک نکنین که برنده ایم.لاس دیارا یک بار دیگخ یک بازی خوب رو نمایش داد ولی کاکا باز هم مثل همیشه بی فروغ بود.کونترائو واقعا عالی بود و این قابلیت در همه پست ها بازی کردنش واقعا لذت بخش هست.آربلوا هم که به نظرم مورینیو میخواست از شایعات اینکه تنبیهش کرده کم کنه و بهش بازی داد آربلوا هم نامردی نکرد و با یک کارت قرمز جواب اعتماد مورینیو رو داد.کریس هم در حد متوسطش بود و دو سه پاس خوب داد ولی آمادگی بنزما در نوع خودش جالب بود و نشون میده که این بازیکن بالاخره همونی شد که انتظارش رو میکشیدیم.این برد رو به همگی دوستان تبریک میگم و به امید برد رئال مقابل بارسا

4. 5 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تیم دیروز به معنای واقعی افتضاح بود و این میتونه یه زنگ خطر جدی واسه بازی های مهم رو به رو باشه (تو زمین مالاگا اینطور بازی کنیم فردا پس فردا تو زمین بارسلونا چجوری بازی خواهیم کرد ؟!))
    پاس های بسیار بد و بازی پر اشتباه از تمام بازیکنها دیده میشد و فکر کنم تنها کسی که همچین اشتباهاتی نکرد فقط کاسیاس بود
    اربلوا که من فقط 2 تا کارت زرد گرفتنش یادم میاد !! و ندیدم تو زمین کاری کرده باشه
    الونسو هم که 10 دقیقه یه بار به توپ ضربه میزد
    رونالدو هم که
    فقط به کمک شانس بنزما تونستیم بازی رو ببریم

دوستان اگه میشه ترکیب پیشنهادی رو واسه ال کلسیکو بعدی ارائه بدین

6. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان گرامی لطفا در تاپیک زیر هم شرکت کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر .

دوستان اگه میشه ترکیب پیشنهادی رو واسه ال کلسیکو بعدی ارائه بدین
    من فکر میکنم باید به شکل زیر شروع کنیم :
    کاسیاس

کونترائو .......... واران
    * ............ آلبیول .......... راموس

خدیرا ......... پپه ...... لاس دیارا

دیماریا ............. رونالدو

بنزما

4-3-2-1

* اگر کاروالیو برسه به بازی که انتخاب اول من کاروالیو هست ولی با وجود اینکه بعید میدونم برسه و از طرفی واران هم در بازیهایی که بازی کرده عالی بوده ، واران رو انتخاب میکنم /

1- مارسلو رو بیرون از ترکیب قرار میدم ، چون سوای از پاس گلی که در فینال کوپا داد ، اغلب برابر بارسا بیشترین ضربه رو از فضای خالی پشت مارسلو خوردیم /

2- راموس رو هم به راست میبرم چون فکر میکنم توی این بازی خاص بهتر جواب میده + مدافع راست خوب نداریم توی تیم ، آربلوا هم افتضاح !

3- برابر بارسا به بازیکنی مثل آلونسو نیاز نداریم ( هرچند که در آخرین بازی برابر بارسا هم افتضاح بود ) ، بازیکنانی در کمربند میانی برابر بارسا لازم داریم که بتونند اجازه بازیسازی از هافبکهای بارسا رو بگیرند و فضا رو هم پوشش بدن در میانه ی میدان / ترکیب لاس و پپه به نظرم فوق العاده میشه و یک ماشین پرس فوق العاده خواهیم داشت /

4- دیماریا رو به چپ و رونالدو رو به راست میبرم ( بعد از مدتها ) ، به نظرم یکی از مهمترین عوامل ناکامی رونالدو برابر بارسا سوای از فاکتورهای روانی ، بازی در برابر پویول و آلوس هست و این دو به واسطه ی خصوصیاتشون میتونن به راحتی برای رونالدو مشکل ایجاد کنند ولی در طرف دیگه به نظرم رونالدو خیلی راحت تر میتونه بازی کنه /
    +
    با توجه به اینکه عملا هافبک بازیساز میانی نداریم این امکان به دیماریا و رونالدو داده میشه تا شعاع حرکتی عرضی وسیع تری داشته باشند + قدرت فوق العاده ی این دوبازیکن در میان فاز انتقال میتونه خطرات جدی ایجاد کنه روی دروازه بارسا /

5- چه کسی بهتر از بنزمای گلزن و داینامیک ؟؟؟
    Last edited by Ezel; 11-01-2012 at 11:00.

8. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب به نظر من چند تا اشکال داره ممنون میشم نظراتتون رو در این موارد بگید

1-واران خیلی کم تجربه است و یادمون نره جلوی خط حمله بارسا بازی میکنیم و به نظر من ترکیب واران و البیول تو مرکز دفاع خیلی اسیب پذیره
    2- تو خیلی از بازی های رئال شاهد همکاری خوب مارسلو با رونالدو تو سمت چپ بودیم الان تو این ترکیب به نظر نمیاد دیارا کمکی به رونالدو بتونه بکنه
    3- چیدمان قدرتی تو میانه میدان هم فکر جالبی هست ولی تیم بیشتر حالت دفاعی میگیره و با این بازیکن ها بازی سازی صورت انجام نخواهد گرفت
    4- جای بیشتر بازیکن ها عوض شده و خب نمیشه قطعی گفت که بازیکنها کارایی همشگی رو داشته باشن یا نه
    5-بهترین بازیکن برای نوک خط حمله همون بنزماست (کریم 20 ثانیه )

یه مورد دیگه هم وجود داره تو بازی قبلی شیوه بازی تا مقداری فرق کرده بود و تو نیمه اول بازیکنهای پرسینگ شدید میکردن که به نظر باعث خستگی شدید تو نیمه دوم شده بود
    اما تو بازی های قبلی بیشتر حالت دفاعی تو زمین خودی و استفاده از ضد حملات تو دستور کار بود

حالا کدوم شیوه تو بازی بعدی رو موثر تر میدونید ؟
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 11-01-2012 at 12:53.

10. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

1-واران خیلی کم تجربه است و یادمون نره جلوی خط حمله بارسا بازی میکنیم و به نظر من ترکیب واران و البیول تو مرکز دفاع خیلی اسیب پذیره
    دقیقا ذهنیت من هم روی کم تجربگیه وارانه و نظرم اینه با اگر قراره 3-1 ببازیم ، چه بهتر با میدون دادن به امثال واران 3-1 ببازیم تا کسب تجربه کنند ، پس نیازی نیست پپه و راموس رو به زحمت بندازیم برای بازی در دفاع وسط
    و اشاره کردم که انتخاب اصلی من کاروالیو هست اگر برسه ، البته به حضور پپه دقیقا در جلوی این دومدافع هم دقت کنیم قدرت دفاع مرکزیمون خیلی افزایش پیدا میکنه چون پپه مهره ی کلیدی ما برای ارتباط بین مدافعین مرکزی و هافبک های دفاعیمون هست /
    +
    فراموش نکنیم میدون دادن به بازیکنهای جوان توی چنین بازیهایی خیلی تاثیر جهشی میتونه داشته باشه توی رشدشون /

2- تو خیلی از بازی های رئال شاهد همکاری خوب مارسلو با رونالدو تو سمت چپ بودیم الان تو این ترکیب به نظر نمیاد دیارا کمکی به رونالدو بتونه بکنه
    خوب بهتره اصلاح کنیم در اکثر بازیهای رئال به غیر از الکلاسیکوها شاهد همکاری خوب مارسلو و رونالدو بودیم ، همونطوری که گفتم این ترکیب در الکلاسیکوها جواب نمیده ( سوای یک - دوی فینال کوپا که به گل قهرمانی انجامید ) / در آخرین بازی دو تیم هم این ترکیب به طور مطلق و کامل ناکام و شکست خورده بود .

3- چیدمان قدرتی تو میانه میدان هم فکر جالبی هست ولی تیم بیشتر حالت دفاعی میگیره و با این بازیکن ها بازی سازی صورت انجام نخواهد گرفت
    هدف من از این ترکیب مشخصه ، این ترکیب مشخصا برای بازی هجومی و حفظ مالکیت توپ ایجاد نشده ، بلکه هدفش کم اثر کردن خط میانی تیم حریفه در وهله اول و سپس اتکا به سرعت انتقال رونالدو و دیماریا در وهله ی دوم /

4- جای بیشتر بازیکن ها عوض شده و خب نمیشه قطعی گفت که بازیکنها کارایی همشگی رو داشته باشن یا نه
    تغییر عمده ای که دادم تغییر جای دیماریا و رونالدو بوده ؛ به عبارت بهتر تعویض جای بازی این دوتا بازیکن /

به عنوان بهترین نمونه به جابه جایی هایی که گواردیولا انجام میده دقت کنید که چقدر باعث شکوفایی بازیکنهاش میشه ، مسی در مرکز و سپس در راست ، اینیستا در هافبک و چپ ، دنی آلوس در دفاع راست و با 3 دفاعه شدن در هافبک راست ، و آخرین نمونه هم فابرگاس که تقریبا داره هربازی گل میزنه

یه مورد دیگه هم وجود داره تو بازی قبلی شیوه بازی تا مقداری فرق کرده بود و تو نیمه اول بازیکنهای پرسینگ شدید میکردن که به نظر باعث خستگی شدید تو نیمه دوم شده بود
    اما تو بازی های قبلی بیشتر حالت دفاعی تو زمین خودی و استفاده از ضد حملات تو دستور کار بود

حالا کدوم شیوه تو بازی بعدی رو موثر تر میدونید ؟
    ترکیب موردنظر من به حالت بولد شده نزدیکه ، البته چون بازی بصورت رفت و برگشت هست بعید میدونم مورینیو دست به این کار بزنه ، ولی از طرفی چون احتمال حذف هم میره شاید مورینیو به یاد اینتر چنین کاری رو انجام بده .

بازی با بارسلونا مهمترین بازی برای رئاله ، و نیازمند نمایش و ارائه چیزی متفاوت هست نه نمایش همیشگی / البته تعریف ها از واژه "متفاوت" ، متفاوته ...

12. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mammad*2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من اشکال کار اینجاست که همیشه به این بازی به دید یک بازی متفاوت نگاه می کنند در صورتی که رئال با ارائه بازی همیشگی خودش به راحتی می تونه بارسا رو شکست بده رئال با این بازیکنا هیچی از بارسا کم نداره . ترکیب سه هافبک دفاعی در خانه جالب نیست هر چند که مقابل بارسا باشه
    تو بازی رفت شاید این ترکیب مناسب باشه
    کاسیاس

کوئنترائو واران په په راموس

لاس ژابی

اوزیل رونالدو دیماریا

بنزما
    رونالدو در این پست فکر می کنم بهتر جواب بده

14. 3 کاربر از mammad*2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رونالدو در این پست فکر می کنم بهتر جواب بده
    یعنی رونالدو به وسط بیاد و اوزیل به چپ ؟ در واقع جابجا کردن پستهای این دو بازیکن منظورتونه دیگه ؟

به نظر من اشکال کار اینجاست که همیشه به این بازی به دید یک بازی متفاوت نگاه می کنند
    به نظر من این بازی از اونجایی متفاوته که بارسا تنها تیمی هست که از رئال بهتر هست ، به صحبت های جناب کرویف هم دقت کنید ایشون هم گفته بود این رئال در هر زمان دیگه ای بود پادشاه فوتبال جهان میشد و سلطه پیدا میکرد روی فوتبال /

16. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mammad*2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی رونالدو به وسط بیاد و اوزیل به چپ ؟ در واقع جابجا کردن پستهای این دو بازیکن منظورتونه دیگه ؟
    /
    بله بازی با سویا فکر کنم رونالدو وسط بود و خوب جواب داد
    رئال امسال به حد بارسا رسیده حداقلش اینه که میتونه در خونه خودش بازی رو ببره البته با یک بازی بدون استرس .

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ترکیب پیشنهادی من هم به این صورته

کاسیاس

راموس.......... پپه ............ کاروالیو .......... البیول

مارسلو......... خدیرا ...... لاس دیارا

رونالدو ............. دی ماریا

بنزما
    اوزیل که به نظر هنوز زیاد اماده نیست
    کاروالیو رو تیم پزشکی باید به این بازی برسونه وگرنه دفاع مشکل جدی داره ((یه لحظه با این اسم کاروالیو یاد کاناوارو افتادم که یه زمانی رئال همچین مدافعی داشت که بهترین بازیکن جهان شده بود ))
    تو 80 درصد مواقع ما از مسی ضربه رو میخوریم که همیشه درست از وسط دفاع رد میشه و نقطه ضعف اصلی هست
    من که به شخصه هر چقدر نیمکت رو دیدم یه دفاع 4 نفره باتجربه و قابل اعتماد نتونستم پیدا کنم و این 4 نفر رو بهتر از بقیه دیدم که باز زیاد قابل اعتماد نیستن
    خدیرا تو بعضی فرصت ها اقدام به شوت زنی میکنه که تو بازیکن ها دیگه کمتر دیده میشه واسه همین بازی کردنش تو وسط میتونه باعث ایجاد همچین موقعیت هایی بشه
    درسته مارسلو کار سختی داره و باید با دنی الوز رو به رو بشه ولی خیلی به نظرم هماهنگ با رونالدو عمل میکنه
    در کل کلا بازی بسیار سختی هست و با توجه به سوابق بازی های الکلسیکو اصلا نمیشه گفت که فرضا یه بازیکن خوب عمل میکنه یا بد !
    Last edited by AMIR-AIRGUNNER; 11-01-2012 at 15:51.

19. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •