تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 314 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

سلام دوستان من hp 6090 دارم اصلا راضی نیستم اگه برگردم دیگه این اپ تاپ مزخرف رو نمیخرم حتی تو autocad از لپ تاب های سونی کرتودو ضعیف تره دست به هنگشم بد نیست.فقط یه سوال من اتوکد 2011 دارم امتحان کنید ببینید وقتی گزینه dynamic input رو on میکنید گیر میکنه و روونیشو از دست میده یا نه :((
    شاید درست میگی ولی ماله من که تاحالا هنگ نکرده چشش نکنیدا
    منم تقریبا حرفه ای کد کار میکنم کد 14 و کد 2008 و تا حالا که خوب جواب داده
    البته 2011 هم دارم ولی حجمش زیاد و خیلی هم سنگین بود نصب نکردم خیلی دیگه سه بعدیش کرده البته اینا به ما چه شاید بعدا نصب کردم
    آخه 2 هسته از 4 هسته سرعتش بیشتر باشه با عقله من جور در نماد
    البته اون dynamic input یستگی به سرعته هارد داره که یکم ضعیفه....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستانی که هنوز تنظیماته beats listening experience رو تغییر ندادن اگه میشه 3تا عکس از 3حالتش برام بزارید که برادرم اومده زده خرابش کرده دیگه صداش کیفیت نداره.
    اگه بزارید ممنون میشم چون میدونید که ریست نمیشن توی تاپیک هم هرچی گشتم پیداش نکردم شایدم حذف شده نمی دونم....
    خدمت شما دوست عزیز

pic1

pic2

pic3

Pic4

Pic5

Pic6

ولی دوست عزیز اگه همون دکمه ی ریست که توی عکس 6 هست رو بزنی کامل تنظیمات برمیگرده به حالت اول یعنی حداقل برای من که اینجوریه

موفق باشی
    Last edited by aliondvd; 12-08-2011 at 10:49.

3. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اخه من رفتم ما دوستام چک کردم حتی با 1510 باورم نمیشد بهتر کار کنن واقعا از خریدم پشیمونم 1557 و1558 و sony vpccw1 و سونی f113 و ul80 و 5010 و........ همه راحت کار میکنن جز این عتیقه وقتی گزینه dynamic input رو روشن میکنی همش گیر میکنه تصویر بریده بریده میشه. اما از من به کسایی که این تاپیک رو میخونن وصیت نخرید به خدا ارزش نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان برای شما هم همینطوره؟؟تو برنامه cpu-z هیچ مشخصاتی نزده در حالی که هر لپتاپی رو دیدیم بود و اینکه در تنطیمات display اصلا اسمی از 6770 نبرده ولی برا بقیه دیدم.دیگه کلافه شدم مشکل کندیش تو کد و skechup از گرافیکشه.

Last edited by shima42000; 12-08-2011 at 11:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

سلام دوستان
    من احتمالن شنبه میرم پایتخت (احتمالن)
    اگه مدل خاصی رو می خواین بگین براتون قیمت بگیرم
    موفق باشین
    اگه میشه قیمت Pavilion DV6t-6100 بگیر.
    حالا من نمی دونم 6100 رو بخرم یا Dell L502X. لطفا کمک کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست

بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:

کد:
    اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
    راستش من فکر میکنم عبارت SLI بعد کارت های 580و570 حذف شده باشه و در واقع چون از 2 تا 580 یا570 استفاده شده نسبت به 1عدد 590 قویتر هستش
    برای رنکینگ GPU ها و همچنین CPU ها من سایت مشهور تامز هادور را پیش نهاد می کنم
    کد:
    در باره ورژن های مبایل چیپ هاهم درست گفته بودین چون به دلیل مصرف انرژی و حرارت تو مدل های مبایل از طراخی متفاوتی و با ترانزیستور کمتری استفاده میشه که بنابر ایم کار دهی کمتری دارن
    اما در مورد شماره ها یا همان کدکردن محصولات !
    الزاما کد با ععد بیشتر نشانه پرفورمنس بهتر نیست برای مثال در محصولات ان ویدیا
    محصول 6800GT از 7400GT خیلی بهتر بود!!!
    ولی برای فهمیدن برتری از روی کد باید نحوه کد کردن محصولات اشنا شد
    ر مورد همین سری 6000 رقم هزار گان سری تولید هستش پس 6100 الی 6800 هم نسل هستند ولی رقم صدگان معرفی نوع محصول هستش! اگه رقم 100 گان زیر 5 باشه مثلا 6200 این محصول یک محصول ارزان قیمت و با کارایی پایین و برای محیط کاری با نیاز گرافیکی پایین هستش ولی اگه بالاتر باشه مثل 6800 برای کار های سنگین گرافیکی طراحی شده
    خوب با این شرحی که گفتم می تونید کاملا درک کنید که چرا یک کارت با GPU 9500 در مقابل 8800 هیچ حرفی واسیه گفتن نداره
    ایم مثله در ورژن های جدید یا همان X ها هم مصداق داره مثلا X450 از X520 قویتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقااین کدفعالسازیOffice2010که رولپ تاپ نصبه چیه؟لطفاراهنماییم کنید.....
    دوست عزیز نورتون و افیس همراه نوت بوک فعال نمیشه و 60 روزه یا 90 روزه هستش!
    بهتره حذف کنید و یک نسخه کرک شده بازار داخلی استفاده کنید!!
    البته تا اونجایی که من می دونم!

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان برای شما هم همینطوره؟؟تو برنامه cpu-z هیچ مشخصاتی نزده در حالی که هر لپتاپی رو دیدیم بود و اینکه در تنطیمات display اصلا اسمی از 6770 نبرده ولی برا بقیه دیدم.دیگه کلافه شدم مشکل کندیش تو کد و skechup از گرافیکشه.

من وقتی از باتری استفاده و بازی میکنم تیک داره بعضی جاهاش اما وقتی مستقیم به برق وصل میکنم هیچ مشکلی نداره ... شما هم همین کارو انجام بده شاید جواب داد گرافیکم که روی ati قرار بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستی توی این ورژن جدید بایوس از داخل خود ویندوز عملیات آپدیت صورت می گیره و دیگه برای آپدیت کردن سیستم رو ری استارت نمی کنه فقط بعد از پایان عملیات آپدیت کامپیوتر ری استارت می شه در ضمن زمانی که داره آپدیت می کنه با یک سرعتی فن کار می کنه که در هیچ زمانی به این سرعت کار نمی کنه کسی دلیلشو می دونه؟

کسی می تونه بگه دقیقا چه عیبهایی توی این ورژن برطرف شده؟

با تشکر
    این باگ فیکس که خود hP اعلام کرده

Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستی توی این ورژن جدید بایوس از داخل خود ویندوز عملیات آپدیت صورت می گیره و دیگه برای آپدیت کردن سیستم رو ری استارت نمی کنه فقط بعد از پایان عملیات آپدیت کامپیوتر ری استارت می شه در ضمن زمانی که داره آپدیت می کنه با یک سرعتی فن کار می کنه که در هیچ زمانی به این سرعت کار نمی کنه کسی دلیلشو می دونه؟

کسی می تونه بگه دقیقا چه عیبهایی توی این ورژن برطرف شده؟

با تشکر
    این باگ فیکس که خود hP اعلام کرده

Fixes an intermittent issue where the battery does not property recharge. - Adds support for switchable graphics fixed mode.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •