بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:
کد:
اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست
راستش من فکر میکنم عبارت SLI بعد کارت های 580و570 حذف شده باشه و در واقع چون از 2 تا 580 یا570 استفاده شده نسبت به 1عدد 590 قویتر هستش
برای رنکینگ GPU ها و همچنین CPU ها من سایت مشهور تامز هادور را پیش نهاد می کنم
کد:
در باره ورژن های مبایل چیپ هاهم درست گفته بودین چون به دلیل مصرف انرژی و حرارت تو مدل های مبایل از طراخی متفاوتی و با ترانزیستور کمتری استفاده میشه که بنابر ایم کار دهی کمتری دارن
اما در مورد شماره ها یا همان کدکردن محصولات !
الزاما کد با ععد بیشتر نشانه پرفورمنس بهتر نیست برای مثال در محصولات ان ویدیا
محصول 6800GT از 7400GT خیلی بهتر بود!!!
ولی برای فهمیدن برتری از روی کد باید نحوه کد کردن محصولات اشنا شد
ر مورد همین سری 6000 رقم هزار گان سری تولید هستش پس 6100 الی 6800 هم نسل هستند ولی رقم صدگان معرفی نوع محصول هستش! اگه رقم 100 گان زیر 5 باشه مثلا 6200 این محصول یک محصول ارزان قیمت و با کارایی پایین و برای محیط کاری با نیاز گرافیکی پایین هستش ولی اگه بالاتر باشه مثل 6800 برای کار های سنگین گرافیکی طراحی شده
خوب با این شرحی که گفتم می تونید کاملا درک کنید که چرا یک کارت با GPU 9500 در مقابل 8800 هیچ حرفی واسیه گفتن نداره
ایم مثله در ورژن های جدید یا همان X ها هم مصداق داره مثلا X450 از X520 قویتره