به اون آدرس پروفایلت برو اونجا ام یدونه config.cfg داره . تو اون پلیس داره
به اون آدرس پروفایلت برو اونجا ام یدونه config.cfg داره . تو اون پلیس داره
بدون بار 189........
![]()
چرا وقتي با موس بازي مي كنم گاز خورش كند ميشه؟
وقتي با كيبورد بازي مي كنم كلاس A ها سريع سرعت پر مي كنن ولي با موس خيلي كند هستن...
دليلش چيه؟
راستي كد فعال سازي براي من هيچ مشكلي ايجاد نكرده تا حالا و الان هم آخراي لول 7 هستم...
کسی تونسته 50 درصد جاده هارو بره ؟
خیلی نقشه بزرگی داره
واقعا کینگ سیمولیشنه این بازی، حیف که رو اولترا های نمیتونم بازی کنم .
منم مجبورم واسه روون بازی کردن یه سری تنظیمات رو بیارم پایین شاید کارت گرافیکم رو عوض کنم . راستی من با این سیستمم چه مدل گرافیکی بگیرم خوبه ؟ cpu amd phenom II x4 ram 4gig 1600 ddr3 کارت گرافیکم هم اینه : vga gigabyte nvidia gforce gt220 ddr3
راستی یه سوال من چرا تاحال عوارضی ندیدم ؟ کجاها هست ؟ تو المان و هلند و انگلستان و قسمتی از فرانسه که نبوده .
دوستانی که از این دوتا کد توی سایت استفاده کردن و کد ها از کار افتاده و دوباره قبول نمیکنه . میتونن از این کد استفاده کنن :
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
اما یه چیزی که باید در نظر داشته باشید اینه که موقع بازی کردن به اینترنت وصل نباشید . به هیچ وجه . حتی چند ثانیه وصل شدن به اینترنت میتونه تقلبی بودن بازی رو مشخص و بازی رو از کار بندازه .
برای اول بازی هم به نظر من بهترین کامیون میتونه ولوو باشه . چون با گرفتن وام و خریدن ولووی 90000 تایی میتونید موتور 750hp (قویترین موتور توی بازی) رو به قیمت 20000 تا روش نصب کنید و با قیمت 110000 دلار کامیونی در حد متوسط کلاس a داشته باشید . اول بازی 500000 دلار وام بگیرید . و یک راننده و 2 تا کامیون و 2 اتاق گاراج بخرید . روزی معمولاً در لول های 5 تا 10 میتونید حدود 30000 دلار کار کنید . و چیزی حدود 5000 دلار رو به عنوان قسط وام بپردازید . سعی کنید هرچه سریع تر راننده های بیشتر و گاراج های بیشتر بخرید و سطح اقتصادی خود را ارتقاع دهید
Last edited by ashkan101; 22-10-2012 at 15:47.
دوستانی که از این دوتا کد توی سایت استفاده کردن و کد ها از کار افتاده و دوباره قبول نمیکنه . میتونن از این کد استفاده کنن :
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
اما یه چیزی که باید در نظر داشته باشید اینه که موقع بازی کردن به اینترنت وصل نباشید . به هیچ وجه . حتی چند ثانیه وصل شدن به اینترنت میتونه تقلبی بودن بازی رو مشخص و بازی رو از کار بندازه .
برای اول بازی هم به نظر من بهترین کامیون میتونه ولوو باشه . چون با گرفتن وام و خریدن ولووی 90000 تایی میتونید موتور 750hp (قویترین موتور توی بازی) رو به قیمت 20000 تا روش نصب کنید و با قیمت 110000 دلار کامیونی در حد متوسط کلاس a داشته باشید . اول بازی 500000 دلار وام بگیرید . و یک راننده و 2 تا کامیون و 2 اتاق گاراج بخرید . روزی معمولاً در لول های 5 تا 10 میتونید حدود 30000 دلار کار کنید . و چیزی حدود 5000 دلار رو به عنوان قسط وام بپردازید . سعی کنید هرچه سریع تر راننده های بیشتر و گاراج های بیشتر بخرید و سطح اقتصادی خود را ارتقاع دهید
مرسی کد فعلا که کار کرده
دوستی که 189 رفته با کدوم مد رفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)