تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 555 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تا صبح 1 ساعت دیگه اپ میشه تمومه.تو پرشین بلاگ عضو شدم دارم اپ میکنم تبدیلش کردم به 4 تا فایل rar با حجم هر کدوم 45 مگابایت.

همینطور که دوستمون hasanmotori گفتن برای حجمهای پایینتر باید یه مقدار کیفیتش رو بیارم پایین.تو این ریویو انباکسینگ هست بعلاوه چک وایرلس و چک اینترنت و چک سرعت گوشی تو صفحات وبعضی برنامه ها و همینطور چک کیفیت صدای این گوشی و چک gps و همینطور که بعضی از دوستان درخواست کردن voice talking گوشی رو براتون چک کردم.اگه کمو کاستی بود دیگه ببخشید من سعیمو کردم که خوب در بیاد.بقیه چیزا رو هم میزاریم برای ریویو بعدیم

این ریویو در حدود 20 دقیقه هستش.

ممنون و موفق باشید
    کیس یو جان مبارکت باشه داداش
    دمت گرم منتظر ریویو با حالت هستم
    عزیز به نظت از ال دیجیتال بگیرم میارزه 960 ؟
    خسته شدم دیگه

2. این کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا سایت گوشی بازار هم مال ایشون هست احتمالا همه می شناسنش

من تو موبایلستان به قیمتهاشون اعتراض کردم (12000000 ریال جی اس2 رو گذاشته واسه فروش) در جواب من اینو گفت.

خودمم می دونم همچین چیزی نیست می خواستم مطمئن بشم .. حالا به کیس یو(ببخشید اسمشم نمی دونم) می گیم آپدیت کنه ببینیم چی میشه. هر چند می دونم گفتش نادرسته

این طرز توجیح کردن درست شیوه موبایل فروشهای علاالدین هست.
    منم قبلا همین حرفا رو سر گوشی Xperia Arcزدم و گفتم که تو بوشهره ما ارزون گیر میاد منو متهم کردن که شما قاچاقچی هستین و جنس نامرغوب میارین.نمیدونم والا مدلی که 2روزه اومده کی به این زودی جنس نامرغوبش داده بیرون.خلاصه بذار بازم بمون بگین قاچاقچی اما امروز GS2بوشهر 900تا 930بود قیمت دبی هم 830 بود.بازم بگین به ما قاچاقچی .قاچاقچی حلال خور تر از کلاهبرداره

4. 7 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

کیس یو جان حالا آپلودش به کنار به فکره دانلود بچه ها هم باش !
    البته من که مشکلی ندارم ! شبی 2 گیگ دانلود دارم ولی شاید بچه ها نتونن ! هم سرعتی و هم حجمی محدود باشن !
    یه ورژن سبکتر هم آپ کن !

6. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

بچه ها وقتی اپلودم تموم شد پرشین بلاگ لینک میده که به شما بدم

من بلد نیستم اینا رو اگه میشه یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

ممنون و موفق باشید

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

KISSYOU جان خیلی مبارکه
    ان شاا... یه روز بشه GS 3 گرفته باشی و بیای رویوی خفن بزاری برامون
    چند تا سوال درمورد GS 2 داشتم،میخواستم امتحان کنی ببینی و جوابشو بدی...ممنون

1- موقع نوشتن اس ام اس ،درحالت افقی و عمودی ، آیا تعداد کاراکتر های باقی مانده تا تکمیل اس ام رو نشون میده؟مثل اس ام اس نوشتن در نوکیا که مثلا مینوشت 116/1 یعنی 116کاراکتر تا تکمیل صفحه ی اول اس ام اس

2-Delivery Report به چه صورت هستش؟اگه فعالش کنیم،Delivery به صورت یک علامت میاد(مثل نوکیا) یا به صورت یک پیام داخل inbox(مثل Bada در سری گوشی هایWave)این حالت منو خیلی آزار میدادچون اگه در اس ام اس Deliveryرو فعال میکردم delivery reportها به صورت یک اس ام اس می اومد و باعث میشد مجبور بشم هفته ای یکبار Inbox ام رو خالی کنم

3-موقع نوشت اس ام اس در حالت تمام صفحه کلید(qwerty) اگه گوشی رو 180درجه بچرخونی آیا صفحه هم 180درجه میچرخه تا دید درسته بشه؟(این خاصیت مطلوب در GTS8500بود و خیلی عالی بود)

4-آیا در VIDEO PLAYER چیزی مثل mosaic search وجود داره؟ این خاصیت در bada بودش و عالی بود و باعت میشد از فیلم مورد نظر 16عدد Screen shot گرفته بشه و شما با لمس هرکدوم از Screenshotها به اون قسمت از فیلم پرش می کردید

الان اینها در ذهنم هستش
    بعدا چیزی به ذهنم رسید بازهم می پرسم
    ممنون

راستی علت اینکه کم پست میزارم اینه که نمیدونم چرا دوسه تا از پستهام توسط مدیر محترم حذف میشند و حالم گرفته میشد و راستش سرد شدم ،تاحالا پست خلافی زدم!!!؟...

ولی بچه ها همتونو دوستون دارم

9. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

اقا امشب میذاری دیگه با حجم کم رو؟

دارم تبدیلش میکنم دوست عزیز اگه شد تا امشب میزارم ولی اگه نشد تا فردا حتما ردیفش میکنم دوست من

11. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه HEGMATANEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    هرکجا هستم باشم آسمان مال من است

پيش فرض

دوستان عزیز مهدی جان راست میگه شهرهای بزرگ یه عادت بدی دارند تامیبینند یه گوشی خیلی خواهان داره شریعا کلی میکشن رو گوشی جدید و جون میدونند میخرند اون ها هم کلا انصافو میزارند کنار
    خود من این گوشی رو در بانه استان کردستان تا قیمت 890 هزارتومن هم دیدم آک کارخونه سامسونگ که هنوز پلمپش باز نشده بود.(حالا یه دوستی میاد و میگه اونا قاچاقن البته چون با قیمت این دوستان به اصطلاح فروشنده نمیخوره میگن قاچاقه)
    آیفون 4 قیمت کردم طرف تا قیمت 800 تومن هم پایین میومد
    خود من یه ایکس 8 از اونجا گرفتم به 170 تومن آک مثل ساعت کار میکنه

13. این کاربر از HEGMATANEH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

کیس یو جان حالا آپلودش به کنار به فکره دانلود بچه ها هم باش !
    البته من که مشکلی ندارم ! شبی 2 گیگ دانلود دارم ولی شاید بچه ها نتونن ! هم سرعتی و هم حجمی محدود باشن !
    یه ورژن سبکتر هم آپ کن !
    چشم حتما دوست عزیز دارم تبدیلش میکنم به حجم کمتر تموم شد اپ میکنم

15. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

KISSYOU جان خیلی مبارکه
    ان شاا... یه روز بشه GS 3 گرفته باشی و بیای رویوی خفن بزاری برامون
    چند تا سوال درمورد GS 2 داشتم،میخواستم امتحان کنی ببینی و جوابشو بدی...ممنون

1- موقع نوشتن اس ام اس ،درحالت افقی و عمودی ، آیا تعداد کاراکتر های باقی مانده تا تکمیل اس ام رو نشون میده؟مثل اس ام اس نوشتن در نوکیا که مثلا مینوشت 116/1 یعنی 116کاراکتر تا تکمیل صفحه ی اول اس ام اس

2-Delivery Report به چه صورت هستش؟اگه فعالش کنیم،Delivery به صورت یک علامت میاد(مثل نوکیا) یا به صورت یک پیام داخل inbox(مثل Bada در سری گوشی هایWave)این حالت منو خیلی آزار میدادچون اگه در اس ام اس Deliveryرو فعال میکردم delivery reportها به صورت یک اس ام اس می اومد و باعث میشد مجبور بشم هفته ای یکبار Inbox ام رو خالی کنم

3-موقع نوشت اس ام اس در حالت تمام صفحه کلید(qwerty) اگه گوشی رو 180درجه بچرخونی آیا صفحه هم 180درجه میچرخه تا دید درسته بشه؟(این خاصیت مطلوب در GTS8500بود و خیلی عالی بود)

4-آیا در VIDEO PLAYER چیزی مثل mosaic search وجود داره؟ این خاصیت در bada بودش و عالی بود و باعت میشد از فیلم مورد نظر 16عدد Screen shot گرفته بشه و شما با لمس هرکدوم از Screenshotها به اون قسمت از فیلم پرش می کردید

الان اینها در ذهنم هستش
    بعدا چیزی به ذهنم رسید بازهم می پرسم
    ممنون

راستی علت اینکه کم پست میزارم اینه که نمیدونم چرا دوسه تا از پستهام توسط مدیر محترم حذف میشند و حالم گرفته میشد و راستش سرد شدم ،تاحالا پست خلافی زدم!!!؟...

ولی بچه ها همتونو دوستون دارم

سلام دوست عزیز

جواب سوال اول و دومتون رو هنوز تست نکردم

در مورد جواب سومتون بله وقتی دارید اس ام اس میدید اگه صفحه رو 180 درجه بچرخونید صفحه هم باهاش میگرده و نوشته های شما هم اتوماتیک fit میشه

در مورد سوال چهارمتون من این مورد رو تو یکی از پلیرهای اندروید روی x10 دیده بودم ولی یادم نیست کدوم پلیر بود .من این مورد رو هم چک میکنم براتون.ولی با وجود پلیرهای متنوع اندروید فکر نکنم از این مشکلها براتون پیش بیاد.

ممنون و موفق باشید

17. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

کیس یو جان مبارکت باشه داداش
    دمت گرم منتظر ریویو با حالت هستم
    عزیز به نظت از ال دیجیتال بگیرم میارزه 960 ؟
    خسته شدم دیگه
    اگه دیگه واقعا نمیتونی صبر کنی بگیر قیمتش تقریبا خوبه من خودم 920 برام تموم شد

ولی اگه میتونی صبر کنی وایسا یه 1 ماهو نیم دیگه قیمتش میاد پایینتر

موفق باشی

19. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •