این قضیه به چرخش زمین چه ربطی داره ؟؟؟
خب وقت که خود جت داره یاسرعت حرکت میکنه و موشک از جت پرتاب میشه
خب پس باید هدفگیری رو کمی در جهت خلاف حرکت جت متمایل کنیم
این قضیه به چرخش زمین چه ربطی داره ؟؟؟
خب وقت که خود جت داره یاسرعت حرکت میکنه و موشک از جت پرتاب میشه
خب پس باید هدفگیری رو کمی در جهت خلاف حرکت جت متمایل کنیم
شما کاملا معلومه یکی از فن های دو آتیشه pc هستی ...
من قبلا بهت توضیح دادم ...
10 سال یه بار یه بازی میاد که نسخه pc نسبت به کنسول در حد خیلی کمی بهتره ...
1_ اگه قرار باشه تنظیمت رو بیاری پایین اونوقت 60 فریم که هیچی 160 فریم هم به چه دردی میخوره ؟؟؟ من حاضرم با 20 فریم هم بازی کنم ولی حداکثر جزییات باشه ...
برای اجرای بازی تو پی سی در حالتی که یه خورده از نسخه کنسولی بهتر باشه و رو 60 فریم باشه -- باید بریم یه بانک بزنیم تا سیستم فوق خفن جمع کنیم !!! که همه هم بانک زدن بلد نیستن !!!
در ضمن فریم 30 - استاندارد جهانی اجرای بازی رو تمام کنسولها (و همچنین در PC فریم مطلوب ) بوده و هست .... و یکی از بهترین حالتهای گیم پلی بدون هیچ مشکلی رو این فریم ریت اجرا میشه ... حالا مسلمه که هر چی بیشتر باشه بهتره ... (مثل سری کال که رو 360 -- با 60 فریم هستند ...)
من خودم دو بار رو 360 بازی رو تموم کردم کوچکترین کمبود فریمی تو هیچ جای بازی یا دیر لود شدن تکستچرها و ... به هیچ وجه ندیدم ... ( تو نقد گیم اسپات هم به نسخه 360 مدال مربوط به اجرای روون رو گرفته ... )
جدا بودن پک HD یه چیز مسخره ای هست واقعا !!! بازی اصلا نباید با حالت بدون HD سنجید - تنها دلیلی هم که سازنده ها پچ رو جدا گذاشتند به خاطر محدودیت حجمی دیسک 360 هست ... ) مگر نه به هیچ عنوان نباید بدون حالت HD بازی رو مقیسه کرد --- ولی شما حالت بدون پچ دیدی الان اومدی هی ایراد میگیری ...
فرق کنسول و پی سی همون فرق همیشگی رزولوشن و AA هست و نه بیشتر ...
در کل نقد گیم اسپات هم این رو اثبات کرد که فرق آن چنانی بین نسخه های بازی نیست ... فن بازی الکی در نیارید ...
این که نمیزاره بیشتر از 300 مگ رو دانلود کنم!!!
دستت درد نکنه.. یه سوال من تا حالا خودم دانلود نکردم برای 360.. این اولین باره..
الان من این ها رو بگیرم باید دوتا فایل iso بهم بده دیگه؟؟؟ چون بازیش دوتا دیوی دی هست اره؟؟
دوتا دیویدی ناین بگیرم با چه برنامه ای رایت بزنم؟
دوستان قضیه چیه؟
مرحله اول پرچم عراقه...تو حرفاشون میگن اینجا ایرانه...رو در و دیوار عربی نوشته....دشمنا فراسی حرف میزنن
یعنی بازی اینقدر سطحش پایینه که پرچم ایران رو هم نمیونست چجوریه؟
عزیز شما گفتی لینک ایکس باکس بده منم دادم
حالا دیگه رایت کردن و بازی کردنش با خودت
من اینو به درخواست یکی از دوستان مستقیم کرده بودم
حالا شما میخوای دانلود کن میخوای نکن
در ضمن نسخه اش هم هیچ مشکلی نداره
بهرین نسخه موجوده
حالا خیلی پر اقتداریم و رییس جمهورمون هم که از خودمونه. این بازی هم که اومد غیرتی هم میشیم![]()
بله درسته من کراسیس 2 رو هم بازی کردم ولی در این بازی شما خشکی داستان و نوع حرکاتی که توی
کراسیس میدیی رو نمیبینی داستان و نوع حرکات بسیار مهم هستن
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 20 (15 کاربران و 5 مهمان)
sansa, aristocrat, david071, ezio29, Judas_Kiss, layken, mf.designing, nima812, nomid, playstation 3, prong, reza.8, sabok sangin, schumi_268, siavashja
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
اين بازي عين اي جي اي هستش
عجب!!!!!!!!!10 سال یه بار یه بازی میاد که نسخه pc نسبت به کنسول در حد خیلی کمی بهتره ...
امکان هیلتر کردن سرورهای battlefiled وجود ندارد چون از s استفاده می کند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)