تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 973 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270670 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بالاخره خود rockstargames هم اعلام کرد که بازی رو با تاخیر می ده بیرون.برای آمریکا 2 و برای اروپا 3 دسامبر.که برابر می شه با 12 و 13 آذر.این هم خود خبر :
    و این هم آدرس خبر تو وبسایت رسمی بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اه شورشو در آوردن ها نوبرشو آورده لعنتی با این کارا میخواد التهاب رو ببره بالا من نمیدونم چی تو کله اینا میگذره که خوششون میاد با احساسات گیمر ها و طرفداراشون اینطوری بازی کنن. اونقدر بدم میاد از کمپانی هایی که تا یه ذره محبوب میشن از اذیت کردن فن های خودشون لذت می برند. یعنی چی تاخیر خورده شرط می بندم همه اش قرطی بازی هست بازی 100% حی حاضره.

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این سری از بازی Hot Coffee هم داره !؟!

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اه شورشو در آوردن ها نوبرشو آورده لعنتی با این کارا میخواد التهاب رو ببره بالا من نمیدونم چی تو کله اینا میگذره که خوششون میاد با احساسات گیمر ها و طرفداراشون اینطوری بازی کنن. اونقدر بدم میاد از کمپانی هایی که تا یه ذره محبوب میشن از اذیت کردن فن های خودشون لذت می برند. یعنی چی تاخیر خورده شرط می بندم همه اش قرطی بازی هست بازی 100% حی حاضره.
    دوست عزیز شما که 2 هزار پست داری بعیده این حرف رو بزنی.
    در نظر بگیر که اونا نم خوان با احساسات تو بازی کنن به این دلیل که:
    1. بیکار نیستن
    2.اونا برای پول دارن می فروشن چرا زودتر بتزی رو بیرون ندن
    حتما یک چیزی شده
    پس نگران نباش زود می آد

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

GTA IV : آیا شما میتونید اون رو اجرا کنید؟

برای اینکه یه جواب ااین سوال برسید System Requirements Lab این بازی رو به سایتشون اضافه کردن که سیستم شما رو بر اساس سیستم مورد نیازی که سازنده بازی اعلام کرده تست میکنه!
    با رفتن به آدرس زیر و انتخاب 'Grand Theft Auto IV می تونید سیستمتون رو تست کنید!
    کد:
    منبع:
    کد:

8. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا یک سوال دارم یعنی بازی روی رم 1 گیگ باس 800 اجرا نمی شه (شرکت اعلام کرده 1.5 رم ) یعنی باید 100% از 1.5 بالاتر باشه؟
    -----------------
    من توی ای سایتی که گذاشتید تست کزده همه چیز ok به جز 2 چیز یکی رم یکی که من خیلی خیلی تعجب کردم سرعت cpu خدو cpu رو تیک زده ولی سرعتشو نه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که 2 هزار پست داری بعیده این حرف رو بزنی.
    در نظر بگیر که اونا نم خوان با احساسات تو بازی کنن به این دلیل که:
    1. بیکار نیستن
    2.اونا برای پول دارن می فروشن چرا زودتر بتزی رو بیرون ندن
    حتما یک چیزی شده
    پس نگران نباش زود می آد
    داری جوک میگی...
    به قول بهروز خالی بند من 10 سال تو کار کمپانی هستم اینارو من میشناسم همین وارنر براز واسه سود بیشتر 9 ماه اکران فیلم هری پاتر رو به تاخیر انداخت چی خیال کردیاین نامردا بازی رو همون موقع که واسه کنسول میدن واسه pc هم دارند زیر بغلشون فقط می خوان مارو خام کنن فکر کردی نشستن دوباره واسه pc همه چیز رو از اول ساختن اونم بعد انتشار واسه کنسول. بله دوباره که ساختن واسه pc اما شک نکن کار ساختش اینقدر طول نمیکشید. شک نکن دارن ادا درمیارن با این تاخیر انداختناشون

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

چه طوری call of duty رو روی psp زدن اینم می زنن.
    تازه من که نگفتم حتما می آد گفتم شاید.
    او نسخه مخصوص psp بودو زمین تا آسمون با نسخه ی ps3 فرق داشت (به نظر من خیلی مزخرف بود)

مساله فقط ظرفیت نیست همون طور که دیدی وقتی ViceCity رو700mb جا مشه پس اگه بخوان خیلی راحت میتونن
    LibertyCity رو تو 1/8 بریزن
    درسته ظرفیتش 850 مگ هست ولی در حالت cso ،که وقتی بازی رو اجرا میکنی بازی هر 3 ثانیه یه بار صحنه آهسته میشه و لگ داره و قابل بازی کردن نیست

در اصل vice citys stories ظرفیتش 1.53 مگ هست با فرمت iso که بدون مشکل اجرا میشه

در کل اگه جی تی آیی قراره برای psp بیاد gta san andreas stories هست که توضیحش رو در اینجا دادم
    کد:
    واگه احیانا به احتمال 0.9999 درصد gta iv رو بخوان برای psp بسازن باید کلا ساخت بازی رو از اول شروع کنن با گرافیک پایین تر و شهر کوچکتر و امکانات کمتر به خاطر محدود بودن ظرفیت umd

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من فعلا فضای خالی نداشتم نوشتش نمیتونی اجرا کنی .

جالبه . Cpu Speed رو قبول میکنه اما خودشو نه !! یعنی چی این ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا یک سوال دارم یعنی بازی روی رم 1 گیگ باس 800 اجرا نمی شه (شرکت اعلام کرده 1.5 رم ) یعنی باید 100% از 1.5 بالاتر باشه؟
    -----------------
    من توی ای سایتی که گذاشتید تست کزده همه چیز ok به جز 2 چیز یکی رم یکی که من خیلی خیلی تعجب کردم سرعت cpu خدو cpu رو تیک زده ولی سرعتشو نه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا میتونی اجرا کنی ولی خوب ممکنه مجبورشی گرافیک و جزئیات رو بیاری پایین .

داری جوک میگی...
    به قول بهروز خالی بند من 10 سال تو کار کمپانی هستم اینارو من میشناسم همین وارنر براز واسه سود بیشتر 9 ماه اکران فیلم هری پاتر رو به تاخیر انداخت چی خیال کردیاین نامردا بازی رو همون موقع که واسه کنسول میدن واسه pc هم دارند زیر بغلشون فقط می خوان مارو خام کنن فکر کردی نشستن دوباره واسه pc همه چیز رو از اول ساختن اونم بعد انتشار واسه کنسول. بله دوباره که ساختن واسه pc اما شک نکن کار ساختش اینقدر طول نمیکشید. شک نکن دارن ادا درمیارن با این تاخیر انداختناشون
    بازی های PC سود کمتری نسبت به کنسول ها برای کمپانی ها داره مثلا جایی میخودم یه بازی خوب رویه کنسول ها بین 2 تا 7 میلیون فروش میره در PC این رقم حدودا 1.5-2 میلیونه که اگر بازی رو با نسخه PC بیرون بدن گفته هزینه ساخت بازی از فروش نسخه Pc تامین میشه . حالا بازی مثل GTA که فروش وحشتناک 10 میلیونی داره قائدتا شاید خیلی نیازی به نسخه PC نداشته باشه با این حال اگرم قرار باشه نسخه PC داشته باشه باید اونقدری بگزره که کمپانی سازنده مطمئن باشه این بازی در کنسول ها دیگه فروش چشمگیری نداشته باشه اینجا با یه پورت ساده از نسخه کنسول نسخه PC رو عرضه میکنه تا سود که شاید بشه اسمش رو سود مازاد و کم هزینه گذاشت بکنه .
    Last edited by milky way; 11-11-2008 at 17:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •