تو مرحله آخر،کشتی، به یه اتاق میرسم که یه آسانسور میاد بالا ، دیگه نمدونم باید چیکار کنم
تو مرحله آخر،کشتی، به یه اتاق میرسم که یه آسانسور میاد بالا ، دیگه نمدونم باید چیکار کنم
داخل ساختمون؟
البته یه ذره سخته پیدا کردن راه چون خیلی تو در تو هست. به عرشه میرسی یا قبل اون؟ قبل انفجار و شروع درگیری اصلی هست؟
تا جایی میرم که نقشه عوض میشه از اون به بعد رو نمیدونم.
اول میری داخل ساختمون بعد کمی تعمیر میشه لباس ها تون ریکاوری میشین بعد میرین پایین یه درگیری مختصر هست بعدش همراه یک گروه روی عرشه بوسیله یه بالابر میرید زیر کشتی که اونجا هم به دلیل حمله یه کم قاط زده بعد میرین یه جورایی گیر میافتی باید یه عملیاتی برای خروج انجام بدیم مثه غیر فعال کردن اسید پاش که توی یه اتاق کنترل هست و میرید فلکه ها رو دونه دونه میبندید بعد که میرسید روی عرشه درگیری هست و شما بعد از بین بردن یه چند تا غول و دشمن و موجود با اون غول هیبره که از توی آب میاد بیرون و باید با ایون سلاح مخصوص لاک کنید تا بمباران بشه در کل چند تا مرحله هست که شاید ترتیب هم یادم نباشه ولی اگه هم گیر کردی یه ذره ابتکار عمل داشته باشیموفق میشی حق داری چون یه ذره گنگ هست و گیج میشه آدم حتی مرحله core که سرامد هست
من ریکاوری شدم ..حالام برگشتم به عرشه...تا کی باید بجنگم؟؟؟اخه تموم نمیشه؟باید کار دیگه ای کنم؟؟؟
نه میری به سمت چپ (وقتی وایسادی جلوی در میپیچی سمت چپ) جلوتر که میری یه تعداد وایسادن و منتظر هستند که بری پیششون وقتی میری بالا بر برقی شما رو میبره پایین و وارد زیرزمین کشتی میشید البته ممکنه بالابر قبل رسیدن شما پایین رفته باشه که اینم دلیلش معطل کردن شماست در اینصورت میپری پایین فقط خوب بگرد نه اینکه شبه آدم سخت تشخیص میده اون حفره رو
اخه من سمت چپ هیچی نمیبینم...یه چندتا هواپیما سوخته هست...دیگه هیچی...حتی از لود قبلی هم اومدم
سلام
خسته نباشید
منم بالاخره این بازی رو گرفتم .
اما متاسفانه خیلی پیچیدست .
الان توی اون قسمت اول یخبندان گیرکردم که جونور بزرگه میاد و جولون میده . هر چی هم میزنمش انگار نه انگار .
شماها که رفتین بگین من چه کنم .
مرسی
آقا با این سیستم میشه بازی کرد؟
Processor:Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Memory:1024MB RAM
GeForce 8400 GS
DirectX VersionirectX 9.0c
100% نیست ولی میتونین ریسک کنین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)