تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 284 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز اگه قیمت براتون مهم نیست پاناسونیک سری جدیدش بخرین واقعا عالی هست مدل lv65 و lv 95

من مدل lv61 دو سال دارم خیلی عالی هست --ممکنه گرون باشه اما یک بار بخرین برای همیشه داشته باشین

فیلیپس 1280نخرین پشیمون میشن --به عنوان مصرف کننده بهتون میگم--قدرت پاناسونیک خیلی بیشتر از فیلیپس هست مثل این میمونه که شما با تیغ دارین اصلاح میکنید !
    فکر نمیکنم این طور قضاوت در مورد فیلیپس هم درست باشه. همون طور که دوستمون گفتن خوب یا بد بودن ریش تراش رو چندین عامل تعیین میکنه.
    فیلیپس اگر بد بود (مثل تیغ) این همه معروف نمیشد!
    شاید پاناسونیک در بعضی جهات بهتر از فیلیپس باشه ولی برا من سخته پول زور بدم! چون آزند سرویس نمایندگی انحصاریه میتونه با هر قیمتی بفروشه!! اون هم در شرایطی که قیمت دلار ثابت و حتی کاهش هم پیدا کرده. چرا اینها دوباره افزایش قیمت دادن نمیدونم!
    تازه بعد از خرید هم باید دنبال توریش باشی. حداقل فیلیپس دیگه خرج اضافی از این بابت نداره. درسته یا من اشتباه میکنم؟

ضمنا جدیدا 1280 معمولی در نمایندگی نیست. یا باید با جت کلین بگیرین یا 1285 که همون 1280 هستش + تیغه موزر جداگانه

ممنون
    میدونید کیفیت اصلاح با تیغه موزرش چطوره؟ آیا میشه بجای بادی شیور ازش استفاده کرد؟
    راستش قصد داشتم یک همچین مدلی بخرم

ممنون

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فکر نمیکنم این طور قضاوت در مورد فیلیپس هم درست باشه. همون طور که دوستمون گفتن خوب یا بد بودن ریش تراش رو چندین عامل تعیین میکنه.
    فیلیپس اگر بد بود (مثل تیغ) این همه معروف نمیشد!
    شاید پاناسونیک در بعضی جهات بهتر از فیلیپس باشه ولی برا من سخته پول زور بدم! چون آزند سرویس نمایندگی انحصاریه میتونه با هر قیمتی بفروشه!! اون هم در شرایطی که قیمت دلار ثابت و حتی کاهش هم پیدا کرده. چرا اینها دوباره افزایش قیمت دادن نمیدونم!
    تازه بعد از خرید هم باید دنبال توریش باشی. حداقل فیلیپس دیگه خرج اضافی از این بابت نداره. درسته یا من اشتباه میکنم؟
    دوست عزیز من نمیگم فیلیپس بده --من خیلی از محصولاتش را دارم
    اما در مورد ریش تراش --سری جدید پاناسونیک خیلی بهتر کوتاه میکنه --چون من 1280 داشتم ---
    برای توری هم حداقل 3 سال نمیخواد تعویض کنید نمیدونم چرا میگید باید بعد از خرید دنبال توری باشیم
    اما بحث قیمت چیزه دیگه هست
    Last edited by alijigari; 17-11-2013 at 19:49.

3. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

میدونید کیفیت اصلاح با تیغه موزرش چطوره؟ آیا میشه بجای بادی شیور ازش استفاده کرد؟
    راستش قصد داشتم یک همچین مدلی بخرم

ممنون
    من تست نکردم دوست عزیز ولی بعید میدونم بتونه درحد یک دستگاه بادی شیور خوب عمل کنه. حداقل امکاناتش کمتره. اگه بتونی یه دستگاه مجزا بخری لااقل از نظر استهلاک کمتر دستگاهها ؛ بهتره.
    راستش من خودم 1280 میخواستم که اصلی ترین فرقش با 1260 داشتن نمایشگر عددیه. ولی چون نبود اجبارا 1285 رو انتخاب کردم اما تیغه موزر رو به خود فروشنده دادم و اونم 100 تومن از قیمتش کم کرد.

موفق باشی

5. این کاربر از mehran_ar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    یک مورد برای اطلاع،جهت استفاده از ریش تراش برقی
    و اون اینکه برای استفاده از انواع روتاری یا همون چرخشی،مثل فیلیپس و بعضی مدلهای رمینگتون،قبل از اصلاح صورتتون رو با آب و صابون بشورید.اما برای انواع خطی مثل براون و پاناسونیک،حتما قبل از شستشو،اصلاح کنین.اینها حتی در کاتالوگهای این ابزار هم توصیه شده.من برای آزمایش خودم امتحان کردم و قبل از اصلاح با براون،صورتم رو شستم و اصلا از اصلاحش راضی نبودم!به خوبی موها رو نمیزد و خلاصه اوکی نبود.
    موفق باشین

7. این کاربر از arash777x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    با بودجه حدود 150-200
    خشک وتر و ترجیحا خط زن داشته باشه
    مدلی پیدا میشه
    یه مدل از فیلیپس توی سایتی دیدم , زده بود 190! قیمت درسته یا اشتباست چون به قیافش نمیاد

با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    یک مورد برای اطلاع،جهت استفاده از ریش تراش برقی
    و اون اینکه برای استفاده از انواع روتاری یا همون چرخشی،مثل فیلیپس و بعضی مدلهای رمینگتون،قبل از اصلاح صورتتون رو با آب و صابون بشورید.اما برای انواع خطی مثل براون و پاناسونیک،حتما قبل از شستشو،اصلاح کنین.اینها حتی در کاتالوگهای این ابزار هم توصیه شده.من برای آزمایش خودم امتحان کردم و قبل از اصلاح با براون،صورتم رو شستم و اصلا از اصلاحش راضی نبودم!به خوبی موها رو نمیزد و خلاصه اوکی نبود.
    موفق باشین
    یعنی ریش تراش های خطی زیر دوش، کیفیت اصلاح پایینی دارند؟

دوست عزیز من نمیگم فیلیپس بده --من خیلی از محصولاتش را دارم
    اما در مورد ریش تراش --سری جدید پاناسونیک خیلی بهتر کوتاه میکنه --چون من 1280 داشتم ---
    برای توری هم حداقل 3 سال نمیخواد تعویض کنید نمیدونم چرا میگید باید بعد از خرید دنبال توری باشیم
    اما بحث قیمت چیزه دیگه هست
    قیمتشون زیاد با هم توفیری نداره. حدود 100- 200 تومن.
    چون دوستان میگن بعد از یک مدت لوازم یدکیش گیر نمیاد بهمین خاطر میگم باید سر فرصت لوازم یدکی رو خرید و انبار کرد!
    من خودم قصد خرید پاناسونیک مدل 51 (4 تیغه) داشتم ولی تبریز به قیمت مناسب پیدا نکردم تا اینکه دوباره گرونش کردند!!
    Last edited by majid_306; 17-11-2013 at 23:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز من در مورد ریش تراش های dry&wet حرفی نزدم! موضوع سر اصلاح خشک بود و برای این نوع اصلاح،همونطور که گفتم((یا بهتر بگم: خود کمپانیهای فیلیپس و براون میگن)) عمل کنین،نتیجه بهتری میگیرین
    یعنی ریش تراش های خطی زیر دوش، کیفیت اصلاح پایینی دارند؟

قیمتشون زیاد با هم توفیری نداره. حدود 100- 200 تومن.
    چون دوستان میگن بعد از یک مدت لوازم یدکیش گیر نمیاد بهمین خاطر میگم باید سر فرصت لوازم یدکی رو خرید و انبار کرد!
    من خودم قصد خرید پاناسونیک مدل 51 (4 تیغه) داشتم ولی تبریز به قیمت مناسب پیدا نکردم تا اینکه دوباره گرونش کردند!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوست عزیز؛ آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه امکان پست خصوصی برای من نیست. مجبورم همینجا پاسخ بدم.

ممنون. من با گارانتی شکوفا و از نمایندگی خریدم. شهرستان هستم. ضمنا 1260 هم نداشت و گفت بجاش مدل جدید 1275 اومده که همون 1260 هست + تیغه شیور (موزر) جداگانه
    تفاوت 1250 با 1260 تا جاییکه من میدونم:

1- 1260 شارژ کاملش 60 دقیقه جواب میده ولی 1250 حداکثر 50 دقیقه (2بار یا 4 روز کمتر از 1260)
    2- 1260 نمایاشگر شارژ بودن کاملش 5 خط داره (هرخط =20%) ولی 1250 سه خط داره (هر خط = 33%). 1280 هم که بصورت عددی مینویسه. از 60 تا 0
    3- جنس و رنگ بدنه (دسته) که 1260 کرومی-فلزی هست ولی 1250 پلاستیک مشکی
    4- قیمت 1250 حدود 150-100 هزارتومن ارزونتره. البته ظاهرا طی همین هفته پیش یه مقدار کاهش قیمت همه مدلها داشتن. (فکر میکنم 1250 قیمتش 790 بود و 1260 هم نبود که قیمت بده).

ضمنا میگفت دیگه 1260 و 1280 قرار نیست برامون بیاد. بجاش مدلهای جدید 1275 ؛ 1285 و 1280CC میاد.

موفق باشید
    Last edited by mehran_ar; 18-11-2013 at 08:54.

12. 2 کاربر از mehran_ar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    safa city

پيش فرض

mehran_ar عزیز بابت توضیخات خوب و کاملت خیلی ممنونم. بالاخره با راهنمایی شما دوستان عزیز تصمیم گرفتم که فیلیپس بخرم
    راستش چند تا سوال دارم ؟!

۱- با توچه به کیفیت خوب محصولات فیلیپس مثل (اپل)، ایا به نظرتون با گارانتی بخرم یا پول اضافی بابت گارانتی ندم؟
    ۲- ایا جت کلین برای شستشو مناسب و بهتر و در یک کلام ضروریه یا بنظرتون ضروری نیست؟
    ۳- موقع استفاده میشه به بریز برق وضل باشه و در حین شارژ اصلاح کنه؟
    با سپاس از شما دوست خوبم
    علی

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وقتی جت کلین بگیرین مایه شستشو به ممکنه سختی گیر بیاد--فقط زیر اب بگیرین کافی هست --
    اما تا کسی با پاناسونیک مدل lv61 یا lv65 استفاده نکرده باشه منظوره منو نمی فهمه !
    جفتشون بدون دستگاه تمیز کننده هستند
    فقط قیمت ها بین 1 تا 1.100 هست حدود 200 تومان ارزونتز از حالت شستشو هستند
    تمیز کردنش راحته. زیر آب گرم باید بگیری (بعد از باز کردن ساده درب تیغه ها که برای تخلیه دستگاه مجبوری انجام بدی! ). یا با برس مویی که داره.
    جت کلین زمان بیشتری نیاز داره (فکر میکنم بین نیم تا یک ساعت). تازه خود دستگاه جت کلین رو باید تمیز کرد! ضمنا علاوه بر جت کلین هر چند وقت یه بار باید با دست هم تمیز کرد. مثلا ممکنه مو لای تیغه گیر کرده باشه و... که نیاز به بازدید و تمیز کردن دستی داره.

ضمنا جدیدا 1280 معمولی در نمایندگی نیست. یا باید با جت کلین بگیرین یا 1285 که همون 1280 هستش + تیغه موزر جداگانه

ممنون
    پس با این اوصاف،خرید جت کلین حتی ضرر هم داره که
    من 1160cc مدنظرم بود که حالا یا همین مدل بدون جت میگیرم و یا 1280
    تفاوت 1160 با مدلهای بالاترش هم در 2d و 3d بودن حالت تیغه ها و نوع اصلاح هست اما فکر نمیکنم خیلی محسوس باشه.
    Last edited by mohammad_87; 19-11-2013 at 18:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •