نه تو خود یاهو میل. تو مسنجر هم وقتی یکی برات پیغام می ده نمیشناسیش تو همون صفحه اتی که باز می شه بالای صفحه می نویسه که این آی دی رو نمی شناسی اگر اسپمش کن. اسپمو کخ بزنی هم آیدی بلاک می شه هم اینکه می ره جزو اسپم ها که دیگه از این جور مسیج ها نیاد
نه تو خود یاهو میل. تو مسنجر هم وقتی یکی برات پیغام می ده نمیشناسیش تو همون صفحه اتی که باز می شه بالای صفحه می نویسه که این آی دی رو نمی شناسی اگر اسپمش کن. اسپمو کخ بزنی هم آیدی بلاک می شه هم اینکه می ره جزو اسپم ها که دیگه از این جور مسیج ها نیاد
سلام.من پسورد و سوال امنیتی ایمیل (یاهو)خودم رو فراموش کردم.آیا اگه یکسال بهش سر نزنم اکانتم خود به خود پاک میشه و دوباره میتونم یه ایمیل با همون نام بسازم؟
خوب مشکل همین جاست اول این که من ایمیل طرف رو ندارم و نمی دونم چیه
و این که از کجا باید بلاک کرد
سلام چند وقته که نمی تونم از طریق یاهو منسجر ان بشم . سینگ این رو که می زنم ارور حاوی این مطلبه که ( شما نمی تونین ان شین اینترنت کانکشن دچار مشکل هست درصورتی که من به اینترنت وصل هستم. ودچار مشکل شده و یه سر ی از ازمایشات برای پیدا کردن مشکل کانکشن) . لطفا کمک ام کنین ..چه کار کنم؟؟![]()
با سلام خیر نمیشه دوست عزیز
سلام
از نطرم افزار های پیلتر شکن استفاده کنید ببنید مشکلتون رفع میشه
چطوری میشه جواب سوالات امنیتی یاهو ایمیل رو دید؟
یکی خودش یه ایمیل خاصی برام ساخته، حالا خیلی کنجکاوم که ببینم جواب اون سوالات امنیتی رو چی نوشته، راهی هست که بشه جوابها رو پیدا کرد؟
خوب مشکل همین جاست اول این که من ایمیل طرف رو ندارم و نمی دونم چیه
و این که از کجا باید بلاک کرد
سلام دوستان.
من جدیدا پسورد اکانتم رو ریست کردم بعد صفحه ای میاد برای وارد کردن پسورد جدید.
حالا من هر چی به عنوان پس میزنم قبول نمیکنه...!!!!!
هر جور که که شما بگین امتحان کردم.ترکیبی...اعداد....حروف.... نشانه هاو...
حالا چه کار باید کنم؟
سلام
دوستان بهترین راه برای بک آپ گرفتن از ایمل های یاهو چیه ؟
ممنون
سلام
دوستان
من ایمیلم دی اکتیو شده
حالا می خوام بدونم، کسی که دی اکتیوش کرده می تونه به عکس ها و وب هایی که دادم دسترسی داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)