تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 1185 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه زمانی یکی یه ادکلن نایس به من هدیه داد لامصب عجب موندگاری داشت 3 روز که راجت میموند فقط یه مدت سرگیچه داشتم نمیدونستم از چیه بلاخره فهمیدم از اینه ردش کردم همش شیمیاییه
    دوستان تازگی یه ادکلن هدیه گرفتم اسمش خیلی ضایع هست تو مایه های بروس لی به اسم وراوانگ البته ناگفته نماند بوش معرکست

2. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr. Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یه زمانی یکی یه ادکلن نایس به من هدیه داد لامصب عجب موندگاری داشت 3 روز که راجت میموند فقط یه مدت سرگیچه داشتم نمیدونستم از چیه بلاخره فهمیدم از اینه ردش کردم همش شیمیاییه
    دوستان تازگی یه ادکلن هدیه گرفتم اسمش خیلی ضایع هست تو مایه های بروس لی به اسم وراوانگ البته ناگفته نماند بوش معرکست
    Vera Wang

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Mr. Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mr. Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امروز Le Male و Rochas man رو تست کردم، دو تا از عطرهای بسیار پرفروش، اولی رو زیاد خوشم نیومد بوی استخطوس و یه جورایی بوی پودر لباسشویی و صابون مایع داشت (نظر شخصی منه) ولی دومی رو خیلی خیلی پسندیدم و حتماً میخرم، Rochas Man که بوی خیلی شیرین شکلاتی (کارامل) و مختصر توت فرنگی داشت، خیلی دوست داشتنی بود ولی خیلی شیرینه مختص زمستان و اواخر پاییز

روشاس من :

6. 6 کاربر از Mr. Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه habibkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز Le Male و Rochas man رو تست کردم، دو تا از عطرهای بسیار پرفروش، اولی رو زیاد خوشم نیومد بوی استخطوس و یه جورایی بوی پودر لباسشویی و صابون مایع داشت (نظر شخصی منه) ولی دومی رو خیلی خیلی پسندیدم و حتماً میخرم، Rochas Man که بوی خیلی شیرین شکلاتی (کارامل) و مختصر توت فرنگی داشت، خیلی دوست داشتنی بود ولی خیلی شیرینه مختص زمستان و اواخر پاییز

روشاس من :

واااااااااای که چقدر شیرین و خوشمزست این روشاس.من که خیلی خوشم میاد ازش البته من فقط یه بار استفاده کردم ادکلن مال دوستم بوده من گرفتم زدم!احتمالا منم برا زمستون یکی بگیرم.
    خیلی شبیه کله قنده ها؟نه؟

8. 3 کاربر از habibkhafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

خیلی شبیه کله قنده ها؟نه؟

دقیقا اینه قیمتش چنده زنونه مردونه داره اینم؟

10. این کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.کسی عطرهای 100 میل smart رو که مشابه برندهای معروف می زنه(مثل ریو ) تست کرده؟ که چقدر شبیه هستند و ماندگاریشون چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

روشاس من :

به نظر من هم بهترین ادکلن وانیلی در رنج قیمت خودش هست...

کدوم عطرش؟؟عطرهای زنونه این برند معروف و پرطرفدار هستند مثل پرینس که مدتی از پرفروش ترین عطرهای آمریکا بود...

13. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.کسی عطرهای 100 میل smart رو که مشابه برندهای معروف می زنه(مثل ریو ) تست کرده؟ که چقدر شبیه هستند و ماندگاریشون چقدره؟
    آره چیزایه بدی نیست نسبت به قیمتشون.ولی من فقط اسپری هاشو دیدم.ولی خب لک میندازه

15. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sagedmo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا در ایران اغلب به عطرهای میوه ای و آکوآتیک توجهی نیست اما عطرهای محرک....؟؟؟
    هر چیز جای خاص خود را دارد. اگر عطرهای روزانه و ملایم (از گروه مرکبات و آب) در جای خود ، در محل کار و مکان های غیر رسمی استفاده شوند ، عطرهای شبانه و جلب کننده تاثیر خود را بیشتر نشان خواهند داد.
    استفاده از رایحه های سبک در حین کار روزانه ، شما را خوش خلق تر ، آرام تر و پر انرژی تر نگه می دارد تا عطرهای سنگین! اما چرا در ایران اغلب به عطرهای میوه ای و آکوآتیک توجهی نیست اما عطرهای م..ح..ر..ک ....؟؟؟ مه افراد نیاز به تک بودن و جلب دیگران خصوصاً جنس مخالف دارند ، نیاز به عطرهای م..ح..ر..ک هم در جای خود لازم است ، اما استفاده بیش از حد از عطرهای جلب کننده در ایران بسیار زیاد است. چرا؟!!
    فکر نمی کنید یکی از دلائل فوکوس کردن دائم اکثریت افراد یک جامعه ، بر روی رایحه های جلب کننده ناشی از تنگنای بیش از حد در آن جامعه باشد؟!!! همچنین فقدان روشی درست که افراد بتوانند از آن طریق خود را به جامعه و جنس مخالف عرضه کنند؟!

عطرهای روزانه خود را از شبانه و رسمی جدا کنید ، استفاده از رایحه های سبک را نیز در لیست خود قرار دهید . شما که همیشه نباید یک "سوپر من" ، "سوپر وومن" یا الهه جذابیت باشید!!! ) گاهی هم به خودتان فکر کنید و حس آرامش بخشی که عطرتان به شما می دهد! (این مطلب رو یکی از دوستان وبلاگ نویس تو وبلاگش گذاشته بود)

17. 6 کاربر از sagedmo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان کسی کارهای wood رو تست کرده؟همشون قابه چوبیش لق میزنن؟
    من he wood و she wood رو دیدم تقریبا لق بودن .... یعنی تکه چوب بالا وقتی می خوای درشو باز کنی می چرخه ....

19. 2 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •