دوستان بعد از آموزشی چندین نفر رو دیدم که خدمتشون افتاده شهر خودشون . حالا میخواستم ببینم کلا این قانون شده یا اینکه شانسی بوده ؟
دوستان بعد از آموزشی چندین نفر رو دیدم که خدمتشون افتاده شهر خودشون . حالا میخواستم ببینم کلا این قانون شده یا اینکه شانسی بوده ؟
بستگی داره که چه نیرویی باشی و آیا شهر محل سکونت شما سهمیه داشته باشه یا نه.دوستان بعد از آموزشی چندین نفر رو دیدم که خدمتشون افتاده شهر خودشون . حالا میخواستم ببینم کلا این قانون شده یا اینکه شانسی بوده ؟
مثلا من که نیرو دریایی بودم 5 نفر فقط تهران گرفت!
دوستان هرکس میتونی این کسری توی سیستان بلوچستان رو پی گیری کنه چون خودم هم دارم پی گیری میکنم .
مخصوصا اونا که منطقه مرزی بودن!
من دیروز مراجعه کردم به پلیس +10 گفتن که در مورد قانون کسری خدمت ایثارگران و جانبازان و قانون سه برادری و .... ابلاغیه اومده که لغو شده . گفتم آخه تو خبرگذاری ها اومده سردار کمالی گفته تمام معافیت های سال قبل امسال هم تمدید شده . گفتن آره اول این ابلاغیه اومد ولی دوباره بعدش یکی دیگه اومد! که میگه نه ! مهمونی تعطیله و بفرمایید منزل . از اونجا رفتم خود سازمان نظام وظیفه شهرمون اونا گفتن که برا ما ابلاغیه اومده که اون معافیتا تا پایان سال قبل اعتبار داره و برای سال جدید بلاتکلیفیم . دوباره برگشتم اون پلیس +10 . گفتم که اونجا اینجوری میگن ! شما چی میگید ! گفت بزار برم اصلا اون برگی که فکس شده رو برات بیارم خودت بخون . آورد ! دیدم بله نوشته که اجرای معافیت ها در سال 1390 " متوقف شده" ( نه لغو شده!) . توی متن نامه هم لغت " موقتا " یا "فعلا" یا "در حال حاضر" یا هیچچی که نشون بده امیدی دوباره به اجراشون حداقل تو امسال هست ، نبود ! .
اما یه حسی بهم میگه در همین آینده نزدیک دوباره ابلاغ میشه که اجرا شه ! حالا چجوری !؟ اینجوری که شاید برا معافیت برادر چهارم بشه توجیه آورد که چرا ممکنه اجرا نشه ! ولی معافیت فرزندای جانبازا ؟؟؟ این یکی دیگه از اون تیپ کارایی نیست که بشه لغوش کرد . همیشه بوده . اصلا خود اون گروهی که تصمیم میگیرن چی باشه چی نباشه بیشترین استفاده رو از قانون کسر خدمت ایثارگرا و جانبازا میبرن . دیوونه که نیستن لغوش کنن . البته تا حدودی نشونه های جنون توشون هست ولی وقتی پای منافع خودشون در میون باشه شرایط فرق میکنه .
حالا باید صبر کرد دیگه . این پروسه تغییر یا اصلاح نظام وظیفه دست یکی دو نفر نیست ، عده زیادی دربارش تصمیم میگیرن یا حداقل اعمال نظر میکنن . اگه از دوستان هم کسی اطلاع جدیدی داره یا از گوشه کنار چیزایی شنیده که به نظرش موسخ به مام اطلاع بده. پیشاپیش ممنون
به به .
گل بود به سبزه نیز اراسته شد. به نظرم خبرهای جدیدی توی راه هست. باید وایستاد و منتظر بود. اینکه یکهو همه کسری ها رو بردارن نشون میده که قراره یه چیزهای جدیدی جایگزینش بشه.
هر چند که خودم دنبال کسری خدمت هستم ولی به نظر من یه ظلم آشکاره در حق کسانیکه این امتیازات رو ندارن و باید تمام و کمال خدمت کنند. ما بعد از آموزشیمون خیلی ها رو داشتیم که تسویه کردن رو رفتن ولی ما باید 16 ماه دیگه بمونیم.باید شرایط کسر خدمت و معاف از خدمت بین همه عادلانه تقسیم بشه تا همه کسانی که میرن خدمت بالاخره از یه امتیازی استفاده کرده باشن. یعنی اونی که معاف میشه که هیچ. اونی که کسری میاره که هیچ ولی اونی که میاد و 18 ماه خدمت می کنه حداقل یه حقوق ومزایای خوب هم بهش بدن.
همین طور که این دوستمون گفت اینها هر چی که به نفعشون باشه تصویب می کنن و من فکر می کنم حتما امتیازات خیلی جدیدی توی راه هست که بایست منتظر موند و دید.
والا میگفتن که حقوق سرباز های اعزامی سال 90، 100 هزار تومان میشه. حالا این صحت داره یا نه؟
میگفتن که دیپلم و فوق دیپلم و لیسانس هم به ترتیب دو ماه، سه ماه و چهار ماه به آدم کسری تعلق میگیره. حقیقت داره؟
مساله همینجاست
باز شما رفتی پلیس +10 یک چیزی بهت دادن
من بهشون گفتم میگن هنوز درخواستت اونجا بررسی هم نشده
یکی اظ اشناهامون تو سپاه سرهنگه من و برادر زادش با هم تو یک روز فرستادیم
چند روز پیش بهم گفت جفتتون میخورین شهریور
نمیدونم والا
این همون دروغ اول april نبود مگه ؟
گرچه در مورد حقوق داشتم حساب باز میکردم رئیس شعبه بانک سپه میگفت به سلامتی ماهی 155 میره تو این حساب گفتم چرا گفت مدرکت لیسانسه !![]()
دوستان اگه خبر رسمي درباره ي كسري جبهه پدر كه ميگيد شايد حذف بشه يا تغيير كنه اومد لطفا ما رو هم همينجا در جريان بزاريد . ممنون
سلام دوستان کسی می تونه دفترچه اماده به خدمت و تمامی نمونه فرم هایی که باید بفرستی و یا برامون میاد رو اسکن شده اش رو برامون بزاره ببینیم چه خبره؟
البته می دونم یک کمی مشکله چون توی نت هر چی گشتم پیدا نکردم حتی توی سایت پلیس هم نبود.
مرسی
تو فوروم همسایه یکی نوشتهکسی چیزی میدونه ؟از وقتی رئیس نظام وظیفه عوض شده دیگه پذیرش های سپاه رو قبول نمیکنند و کسائی که پذیرش سپاه بگیرند رو براشون مازاد میزنند
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)