تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 416 اولاول ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سینا جان! کل صحبت من اینه که الان آدم بشینه و بدون دیگاه اولیه ای (که تاثیر گزار طبیعتا تاثیرگزاره) بشینه به بک گروند فعالیت امثال اسنایدر، میلیتو یا فورلان در سال 2010 نگاه کنه، میبینه حداقل یکی از این سه نفر (به نظر من اسنایدر) واقعا لیاقت داشت که حداقل جزء 3 نامزد نهایی توپ طلا باشه (حالا انتخاب شدن به عنوان نفر اول بحثی جداست)! اگه غیر این باشه به نظر من شایسته سالاری در انتخاب ها رخ نداده!
    در اینکه مسی، ژاوی و اینیستا سال فوق العاده ای رو طی کردند، شکی نیست! اما آیا میشه درباره اسنایدر و سال 2010 این بازیکن شک کرد یا میلیتو یا فورلان؟
    یاعلی
    اینو تو تاپیک توپ طلا اشاره کردم. در ذهن افراد از بازیکن ها سابقه هست که فوتبالیه. هر کی با توجه به توانایی و موفقیتش ازش برخورداره. همونجوری که برای رای دهنده در اوایل دهه نام زیدان و رونالدو با دیگری فرق داره. مقایسه از صفر نیست!

صحبت عملکرد بازیکنان بین هواداران تیم ها به جایی نمی رسه. خود من قبل اعلام بارها گفتم و ازش دوری کردم. سر یک گل بحثی هست که علاقه و نفرت درش موج می زنه اونوقت توپ طلا! اجازه بده بگم تعصب نقش زیادی داره. بخصوص که من کسی رو ندیدم موضع اش عوض شه.

ویرایش: فقط بگم برای مطرح شدن در این سطح اونم وقتی ستاره های آماده داریم و درخشش بی نظیر نیست ثبات و تکرار لازمه.
    Last edited by nw_nk; 15-01-2011 at 14:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی: امیدوارم گواردیولا تمدید کند و با ما بماند

لیونل مسی، مهاجم جوان باشگاه بارسلونا امیدوار است که پپ گواردیولا هر چه سریعتر قراردادش را با بارسلونا به تمدید برساند.

سایت گل- لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی پپ گواردیولا، مربی بارسا را ترغیب کرده تا قراردادش با این تیم تمدید کند؛ چون مسی نمی تواند حضور در باشگاه را بدون گواردیولا تصور کند.

برنده توپ طلای سال 2010 که امروز در رویداد تبلیغاتی آدیداس شرکت کرده بود، در مورد آینده گواردیولا گفت: «گواردیولا هر زمانی که تصمیمش را بگیرد، قراردادش را با بارسا تمدید خواهد کرد ولی امید زیادی دارم که او به زودی با بارسا تمدید کند و در رختکن تیم بماند. بعد از موفقیتهایی که او برای بارسا به ارمغان آورد خیلی سخت است که تیم را بدون او تصور کنیم.»

مسی ادامه داد: «من همیشه در زمین مسابقه به دنبال جایگاهی هستم که بتوانم با توپ در تماس باشم و این همان چیزی است که گواردیولا از من می خواهد.»

مسی از اینکه در زمان اهدای جایزه توپ طلا ، فراموش کرده بود تا از چابی و اینیستا تشکر کند، به شدت تحت تاثیر قرار گرفته بود: «ما از رابطه خوبی که با هم داریم مطلعیم و دوستی خوب ما به همین ترتیب ادامه خواهد یافت و این همان چیزی است که همه ما باید بدانیم. من در سالن زوریخ آنچنان تمرکز کرده بودم که چابی و اینیستا را از یاد برده بودم. همیشه می دانم که موفقیتهای فردی ام در نتیجه تلاشهای گروهی است. تمام عناوینی که فتح کرده ام به لطف تیمم بوده که این موفقیتها و قهرمانی را به ارمغان آورده.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/15

پیکه: تمام حقه های رونالدو را بلدم

ستاره خط دفاعی بارسلونا در گفت و گویی با مجله هلندی «فوتبال اینترنشنال» به آنالیز شرایط کنونی تیمش پرداخت. او اعلام کرد که حیف شد که سسک در تابستان سال گذشته میلادی نتوانست به رختکن بارسا بیاید.

سایت گل- جرارد پیکه، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گو با مجله هلندی «فوتبال اینترنشنال» به آنالیز شرایط کنونی باشگاه کاتالان پرداخته است.

بخشی از صحبتهای پیکه را با هم مطالعه می کنیم:

در اوج: زمانی که در حال بالا رفتن از پله های موفقیت هستی، این حس را داری که هیچ چیز نمی تواند تو را متوقف کند!

فتح تقریبا همه چیز: زمانی که به منچستریونایتد رفتم، فکرش را هم نمی کردم که سران بارسا برای جذب مجدد من بازگردند. ولی من به بارسلونا بازگشتم و دو سال و نیم بعد تقریبا تمام عناوین را کسب کرده ام و فقط قهرمانی با تیم ملی اسپانیا در رقابتهای یورو مانده!

سسک در تابستان می آید: این تاسف آور است که سسک تابستان گذشته نتوانست به رختکن تیم ما بیاید. او می توانست خدمتهای زیادی به تیم انجام دهد، هر چند که مطمئنم که امسال سسک خواهد آمد.

اهمیت مسی و اینیستا: فکر کردن به اینکه با مسی و اینیستا یک تهدید باثبات با حریفان هستیم، به ما آرامش زیادی می دهد.

تمجید از کریس رونالدو: می گویند که رونالدو خودخواه است ولی من جذابیت و تماشایی بودن کار رونالدو را یادآوری می کنم. بله. برای او خیلی سخت است که وقتی جلوی آینه قرار می گیرد به تعریف و تمجید از خودش نپردازد ولی این هم ویژگی خوبی است. برتری در بازیهای کنونی با رئال مادرید این است که دیگر تمام حقه های رونالدو را می شناسم؛ چون در تمرینات روزانه منچستر هر روز مقابل او قرار می گرفتم. با این وجود، این هیچ چیزی را گارانتی نمی کند. چون او بازیکن واقعا کاملی است.

کد:
    2011/1/14

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

پیکه: تمام حقه های رونالدو را بلدم
    حالا خوبه که پارسال بعد بازی گفت خطا کردم روو رونالدو(رجوع شود به نیمه دوم و محوطه جریمه) . . .
    Last edited by alone_boy; 15-01-2011 at 16:19.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

رائول از بازی درشالکه خوشحال است /مورینیو:با خرید نیستلروی موافقم

سایت گل - به گزارش مرجع خبري رئال مادريد كنفرانس مطبوعاتي پيش از با آلمرياي مورينيو ، بيشتر به بحث خريد مهاجم توسط تيم اختصاص داشت .
    استقبال از خريد مهاجم :
    "خوب است كه مهاجم ديگري داشته باشيم . هميشه گفته بودم كه داشتن يك مهاجم ديگر بسيار عالي خواهد بود چرا كه بايد بازيهاي زيادي انجام دهيم . حالا باشگاه پرونده خريد بازيكن را باز كرده است و من خيلي خوشحالم . باشگاه به دنبال پيدا كردن بهترين گزينه است . فصل نقل و انتقالات زمستاني تا 31 ژانويه باز است اما پيش از آن ، ما بايد اتلتيكو را حذف كنيم و پنج بازي ديگر داشته باشيم . اضافه شدن يك مهاجم ديگر عالي است . نامهاي زيادي مطرح شده ، همه آنها مي توانند به ما كمك كنند ."

شانس پيوستن نيستلروي به رئال :
    " اگر اين گزينه رود باشد ، خيلي خوشحال مي شوم . او را در انگليس از نزديك ديده ام و از داشتن او خيلي خوشحال مي شوم . او در طول ساعات آتي در هامبورگ بازي خواهد كرد چرا كه بازيكن هامبورگ است و من هيچ تماسي با باشگاه نداشته ام تا بدانم كه او چقدر نزديك يا دور است . نمي توانم در مورد بازيكني كه پيراهن تيم ديگري را به تن دارد صحبت كنم ."

حمايت از بنزما :
    "در بازي با اتلتيكو در زمان تعويض كريم ، من هو شدم نه او . نتيجه 1-1 بود و من يك مهاجم تعويض كردم و مطمئنم كه سوتها براي من بود چرا كه آنها مي خواستند كه تيمشان با تنها مهاجمي كه دارد به بازي ادامه دهد . از بنزما راضي هستم . بيش از هميشه تلاش مي كند و و تمام تلاش خود را انجام مي دهد تا به تيم كمك كند و توقعات را در تيم بزرگي همچون رئال مادريد از خود بر آورده سازد . او گل نمي زند ، چرا كه ذهنيت گلزني را از دست داده است . به طور مقال ،‌در همان هفته ديديد كريستيانو چقدر براي گلزني دويد ؟ بنزما شم گلزني خود را از دست داده است اما من از كريم خيلي راضي هستم . اگر به دنبال خريد مهاجم ديگري باشيم ، به اين خاطر نيست كه از كريم خوشم نيايد ، به اين خاطر است كه انتخاب هايم بيشتر باشد . از نظر رواني خيلي با كريم كار مي كنم . او خيلي زياد بازي كرده است و شايد خسته شده باشد . مهم اين است كه او بداند كه من با او هستم . من تلاش او را براي كمك به تيم ديده ام . همه توان خود را مي گذارد و همه تلاشش را مي كند . اگر قرار است مهاجم بخريم ، به خاطر ضعف او نيست ، به خاطر كمبود مهاجم در تيم است ."

مصدوميت اوزيل :
    "اوزيل اگر توان بازي داشته باشد ، بازي خواهد كرد . به اين خاطر در ليست قرار گرفت كه احتمال بازي كردنش وجود دارد . اما با توجه به اين كه تمرين نكرده ممكن است دچار مشكلات باشد . هنوز 24 ساعت تا بازي مانده است و بايد ديد كه چه اتفاقي خواهد افتاد . منتظر مي مانيم . البته اگر نباشد ، بدون شك جانشينش كاكا خواهد بود ."

حمايت از لاس :
    "من روي لاس هنوز حساب مي كنم . من ژابي ، گاگو ، خديرا و گرانرو را در ليست داشتم و ترجيح دادم به جاي لاس يك عنصر تهاجمي تر همچون پدرو لئون را در ليست قرار دهم ."

مصدوميت آگرو :
    "ترجيح مي دادم كه بازيكن آلمريا مصدوم مي شد تا آگرو چرا كه بازي بعد هميشه مهمترين بازيست . جدا از شوخي ،‌اگر هر بازيكني درون زمين نباشد ، براي بازي بد خواهد بود چرا كه به نظر من بهتر است كه تمام بازيكنان بتوانند در هر بازي باشند . اين خبر بدي براي اتلتيكوست ، هر چند كه آنها بازيكناني همچون كاستا و ديگو فورلان را هم دارند . به هر حال بازي جذابي پيش رو خواهد بود . "

آلوارو موراتا :
    "موراتا براي رئال مادريد بازي خواهد كرد ، در تيم اصلي و تاريخ باشگاه را خواهد ساخت ، يك تاريخ ده ساله ، همين طور كانالس . طبيعتا رئال مادريد قصد فروش موراتا را نخواهد داشت . همه ايمان داريم كه او بازيكن خوبي در تيم اصلي خواهد بود . طبيعتا همين كه بارها با تيم اصلي تمرين كرده برايش باعث افتخار است و مي تواند در سال آتي بازيكن تيم اصلي باشد . اما مشكل اصلي بازيكنان كم نام و نشان و جوان در اين تيم مطبوعات و جو هستند كه آن طور كه انتظار مي رود نيستند . بازيكنان آكادمي رئال در تيمهاي ديگر لاليگا پر هستند چرا كه در آن جا هيچ كس انتظاري از آنها ندارد و كار خود را مي كنند . كمتر بازيكني مي تواند مثل رائول ، مارادونا يا زيدان در سن 17 سالگي به شهرت برسد . موراتا فقط 18 سال دارد و اكنون بايد به گلزني در كاستيا بدرخشد . او در اين تيم فقط چهار گل زده ، بايد خيلي بيشتر از اين ها بتواند كه گل بزند . آينده از آن اوست اما نبايد زياد به او فشار آورد . بايد صبر كرد ، سال آينده بازيكن بزرگتري خواهد شد ."

احتمال بازگشت رائول :
    "رائول از شرايط كنوني خود خوشحال است و همين مهم است . از طريق پيامك با او در ارتباط هستم و مي دانم كه گل مي زند و خوشحال است و همين برايش مهم است . "

بازي با آلمريا :
    "مي دانيم كه بازي مشكلي برابر آلمريا در انتظارمان خواهد بود . آنها محتاج امتياز هستند و تيم خوبي دارند . خوب بازي مي كنند و چيزي براي از دست دادن ندارند ."

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

انتقال قرضی گابریل میلیتو به مالاگا

ناپولی و ساراگوسا نیز به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 30 ساله بودنداما او ترجیح داد به مالاگا برود تا در کنار مارتین دمیچلیس، دیگر خرید جدید مالاگا که از بایرن به این پیوسته، بازی کند.

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه مالاگا با انتقالی قرضی، گابریل میلیتو، مدافع آرژانتینی بارسلونا را به خدمت گرفت.

به گزارش بخش اسپانیایی سایت گل، میلیتو با این باشگاه در مورد دستمزدبه توافق رسید و تا پایان فصل در لاروسالدا بازی خواهد کرد. او که بعد ازرهایی از مصدومیتی طولانی مدت نتوانسته بود به ترکیب اصلی بارسا راه پیداکند، اکنون زمان بیشتری برای بازی کردن پیدا خواهد کرد. ناپولی و ساراگوسا نیز به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع 30 ساله بودند.

اما او ترجیح داد به مالاگا برود تا در کنار مارتین دمیچلیس، دیگر خریدجدید مالاگا که از بایرن به این پیوسته، بازی کند.

میلیتو با این انتقال شانس خود را برای حضور در ترکیب تیم ملی آرژانتین در رقابت های کوپا آمریکا که تابستان آینده برگزار می شود، افزایش داد.

او تا تابستان 2012 با بارسا قرارداد دارد.

کد:
    2011/1/14

آغاز مذاكرات براي تمديد قرارداد پپ گوارديولا

از آنجا كه بازيكنان تيم به شدت از ادامه حضور گوارديولا در تيم بارسا حمايت مي كنند، انتظار مي رود او حداقل براي يك فصل ديگر قراردادش را تمديد كند.

سايت گل- مديران باشگاه بارسلونا قصد دارند تلاش شان را براي تمديد قرارداد پپ گوارديولا، سرمربي موفق آبي و اناري ها آغاز كنند.

به نظر مي رسد مديران بارسا پس از اظهار نظر مسي در مورد تمديد قراردادش به فكر تمديد قرارداد گوارديولا افتادند. ستاره آرژانتيني بارسا اعلام كرد تنها در صورتي قراردادش را با اين باشگاه تمديد خواهد كرد كه از ماندن گوارديولا در اين تيم مطمئن باشد.

به گزارش نشريه آس، مديران باشگاه تلاش شان را براي تمديد قرارداد گوارديولا آغاز كرده اند تا مدت حضور او در نوكمپ را طولاني تر كنند.

از آنجا كه بازيكنان تيم به شدت از ادامه حضور گوارديولا در تيم بارسا حمايت مي كنند، انتظار مي رود او حداقل براي يك فصل ديگر قراردادش را تمديد كند.

از سوي ديگر نشريه ال موندو دپورتيو گزارش داد كه آبي و اناري ها بعد از انتقال قرضي ميليتو به مالاگا، قصد دارند يك مدافع جديد به خدمت بگيرند.

تياگو سيلوا، مدافع ميلان و داويد لوئيز، مدافع بنفيكا، كه مورد توجه چلسي نيز قرار دارد، گزينه هاي بارسا براي تقويت خط مياني شان هستند.

کد:
    2011/1/15
    Last edited by nw_nk; 16-01-2011 at 01:33.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

آغاز مذاكرات براي تمديد قرارداد پپ گوارديولا
    این که اخبار ورزشی یه هفته پیش گفت تا 2014 تمدید کرده . . .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اسکوربورد هفته 19 لالیگا پیروزی پرگل ویارئال و سوسیداد، شکست اوساسونا و ارکولس

هفته نوزدهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 6 دیدار آغاز می شود.

سایت گل – شنبه شب هفته نوزدهم رقابتهای لالیگا با برگزاری 6 دیدار آغاز شد. در مهمترین دیدارها ختافه با 4 گل مغلوب رئال سوسیداد شد و اسپورتینگ خیخون توانست با 2 گل ارکولس را از پیش رو بردارد.

ویارئال هم با نتیجه 2-4 از سد اوساسونا عبور کرد.

دیدار دو تیم اتلتیک بیلبائو و راسینگ سانتاندر و دیدار سویا و اسپانیول تا ساعاتی دیگر به پایان خواهد رسید.

نتایج دیدارهای برگزار شده بدین ترتیب است:

*ختافه 0- رئال سوسیداد 4
    گلها: پریه تو(9)، گریزمن (32)، آرانبورو (88 و 89)

*اسپورتینگ خیخون 2- ارکولس 0
    گلها: باررال (1) و کاسس (29) برای خیخون

*ویارئال 4- اوساسونا 2
    گلها: روبن (22)، کانی (50)، کاپدویلا (65) و رودریگس (84) برای ویارئال و وادوکس (48) و کایه خون(71) برای اوساسونا

*ساراگوسا 1- لوانته 0
    گل: فرناندس (45)

کد:
    2011/1/15

نتایج لالیگا: اسپانیول و بیلبائو در رده‌های پنجم و ششم

سایت گل – در دیدارهای باقی‌مانده لالیگا، دیشب دو بازی انجام شد و نتایج زیر به دست آمد:

اتلتیک بیلبائو 2- راسینگ سانتاندر 1
    گل‌ها: مارتینس (8) و مونیاین (10) برای بیلبائو، بولادو (74) برای راسینگ
    مونیتیس (90) از راسینگ اخراج شد.

سویا 1- اسپانیول 2
    گل‌ها: کایخون (41 و 78) برای اسپانیول، نگردو (90) برای سویا

کد:
    2011/1/16

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    15.01.2011

کد:
    January 15, 2011

پی نوشت: پپ پس فردا 40 ساله میشه

این که اخبار ورزشی یه هفته پیش گفت تا 2014 تمدید کرده . . .
    تمديد قرارداد گوارديولا تا سال 2014

مديرعامل باشگاه بارسلونا پس از تمديد قرارداد سرمربي تيم گفت: آينده گوارديولا را فقط گوارديولا مي‌داند.

ساندرو روسل مدیرعامل جوان بارسلونا پس از تمدید قرارداد گواردیولا تا پایان سال 2014 برابرخبرنگاران قرار گرفت و گفت: گواردیولا تا زمانی در بارسلونا مربیگری می‌کند که مردم بخواهند. من به عنوان مدیرعامل باشگاه با قاطعیت اعلام می‌کنم که دوست دارم تا ابد گواردیولا را در این باشگاه ببینم.

وی افزود: پپ پیشنهادات فراوانی داشته و دارد اما همیشه به بارسلونا پایبند بوده و هرگز فراموش نمی‌کنم که او پس از 6 قهرمانی در یک سال در جلسه‌ای با هیات مدیره باشگاه گفت: اجازه ندهید مرا از بارسا جدا کنند. من پول بیشتری نمی‌خواهم فقط مرا در این سمت حفظ کنید.

کد:
    جمعه 10/10/1389

پی نوشت: Bullshit

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پپ گوارديولا: نمي خواهم ميليتو از بارسا برود

اين بازيكن آرژانتيني از مديران بارسا خواست تا به طور قرضي او را راهي تيم ديگري كنند تا بتواند فرصت بيشتري براي بازي پيدا كند.

سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا اعلام كرد كه ترجيح مي دهد گابريل ميليتو، مدافع آرژانتيني تيمش، در بازار نقل و انتقالات زمستاني راهي تيم ديگري نشود.

اين بازيكن آرژانتيني از مديران بارسا خواست تا به طور قرضي او را راهي تيم ديگري كنند تا بتواند فرصت بيشتري براي بازي پيدا كند. چند باشگاه مختلف از جمله جنوا، ناپولي و مالاگا به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيكن هستند.

با اين وجود گوارديولا ابراز اميدواري كرد كه ميليتو در نوكمپ بماند. او در مصاحبه با بخش اسپانيايي سايت گل گفت: "در حال حاضر من گفتم او نمي تواند از بارسا برود. او در حال حاضر عضو تيم ماست و حتي اگر بازي نكند، بازيكن مهمي براي ما محسوب مي شود.

هرگز فراموش نمي كنم كه رفتار او در اين مدت چگونه بوده است اما اگر او بخواهد براي بازي كردن بيشتر به تيم ديگري برود، هر كاري كه بتوانم، براي او انجام مي دهم و برايش بهترين ها را آرزو مي كنم."

کد:
    2011/1/16

The Front: El Mundo Deportivo
    16.01.2011

کد:
    January 16, 2011

يکشنبه 26/10/1389 ساعت 21:30
    هفته 19 لاليگا اسپانيا
    آلمريا - رئال مادريد

يکشنبه 26/10/1389 ساعت 23:30
    هفته 19 لاليگا اسپانيا
    بارسلونا - مالاگا

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: پاپاراتزی ها در تعقیب پیکه و شکیرا

پیکه این روزها با پاپاراتزی ها دست و پنجه نرم می کند.

سایت گل- جرارد پیکه این روزها سوژه اصلی روزنامه های زرد اسپانیاست. پس از انتشار خبر رسمی جدایی شکیرا، خواننده صاحب نام کلمبیایی از آنتونیو دلاروا، نامزد سابقش، نام جرارد پیکه برسر زبانها افتاده و شایعات در مورد آشنایی او با این خواننده کلمبیایی برسر زبانها افتاده است.

از روز چهارشنبه، خبرنگاران پاپاراتزی به دنبال یافتن عکسی هستند که ارتباط پیکه با شکیرا را ثابت کنند. بلافاصله پس از ورود جرارد پیکه به سالن فیفا در زوریخ، آژانس مخصوص اخبار زرد در فرودگاه بارسلونا مستقر شد تا از جرارد پیکه در مورد ارتباطش با شکیرا سوال کنند.

پیکه در پاسخ به این سوال گفت: «ما دو دوست معمولی هستیم.» ولی روز بعد از این ماجرا، دوربینهای مخصوص تلوزیونی در محله «سیوتات اسپورتیوا» مستقر شد. پیکه به خوبی از شر دوربینها رها شد ولی روز گذشته، سخت ترین روز برای پیکه بود.

در ساعات ابتدایی روز، این شایعه در بارسلونا پراکنده شد که پیکه و شکیرا در حال حاضر با هم هستند و همین موضوع سبب شد تا پاپاراتزی ها محله اطراف خانه پیکه را محاصره کنند تا بلکه بتوانند عکسی از این دو نفر با هم ثبت کرده تا ادعایشان را اثبات کنند؛ اتفاقی که در نهایت رخ نداد.

بدین ترتیب به نظر می رسد که پیکه هفته های سختی را سپری کند، چون پاپاراتزی ها در تعقیب پیکه هستند تا عکسی از او با شکیرا بگیرند . در این میان تمرکز کردن بر روی فوتبال برای پیکه کار آسانی نخواهد بود.

کد:
    2011/1/16

پی نوشت: Nice

Pique - Age 23 - 192 CM - Lives: Barcelona
    Shakira - Age 33 - 157 CM - Lives: Bahamas & Madrid

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •