تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 170 از 1746 اولاول ... 701201601661671681691701711721731741802202706701170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,691 به 1,700 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اره بازیتون رو دیدم من . قشنگ بود . تو و پژمان خوب مچین . راستی چجوری با اسکایپ سریع به هم خبر میدین ؟ با voice ؟
    نه من و پژمان تو اسکایپ نیستیم من با دوستای آلمانیم هستم
    ولی من با عرفان و پژمان خیلی بازی کردیم و فکرکنم از وقتی لول 20 بودم با عرفان بازی میکردم
    تا وقتی کهانقدر بازی کردیم تا به سبک بازی همدیگه آشنا تر شدیم میدونی این خیلی مهمه
    نمیدونم اگه بشه بازی کنیم با ts یا ریدکال بازی کنیم اینطوری خیلی بهتره
    مثلا توی bush یه دشمن هست مثلا! خب ما با voice سریع میگیم نرو اون تو بخوایم بنویسیم یارو مرده
    این یه مثال بود به نظرم با voice هماهنگی بیشتری داریم ... نمیدونم اگه دوست داشتین!

2. 3 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hassan_Linder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دانيمارك

پيش فرض

اقا من بازی رو از خود سایت همراه با پچ دانلود کردم ولی توی قسمت لوگین eror login میده نه توی سایت ایدیم لوگین میشه نه تو بازی حجم دانلودشم 2.47GB پچشم 387MB میشه منو راهنمایی کنید در ضمن اینترنتم 2MB سرعت دانلود هم 250KB صبا نت

4. این کاربر از Hassan_Linder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اقا من بازی رو از خود سایت همراه با پچ دانلود کردم ولی توی قسمت لوگین eror login میده نه توی سایت ایدیم لوگین میشه نه تو بازی حجم دانلودشم 2.47GB پچشم 387MB میشه منو راهنمایی کنید در ضمن اینترنتم 2MB سرعت دانلود هم 250KB صبا نت
    سلام .... کدوم سرور هستین؟
    الان west داغون شده منم نمیتونم لاگین کنم

6. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hassan_Linder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دانيمارك

پيش فرض

من هنوز وارده بازی نشدم که سرور رو انتخاب کنم
    منظور از عوض کردن سرور اون قسمت بالایی سایت رو میگی که زبون های کشور هارو نوشته؟

8. این کاربر از Hassan_Linder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خب سرور east داریم هم west
    باید بگین کجا ثبت نام کردین!
    اگه شما ثبت نام نکردین خب علومه نمیتونین بازی کنین

10. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو عمرم انقدر یه Minion رو مخم راه نرفته بود .من kat بودم سه تا دشمن رو کشته بودم تو base اونا گیر کرده بودم اومدم recall کنم نمیرم سر و کله این creepe که تانکه پیداش شد وقتمو گرفته بود نمی زاشت برم لعنتی همه هم می خندیدن که من اونجا چه غلطی می کنم با سلام صلوات کشتمش تا recall کردم cait ult کرد منو تمومم کرد ولی انقدر که حرص اون minion رو دارم حد نداره.

پی نوشت:خودمونیما این شکلک جدیدا چه باحالن!

12. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو عمرم انقدر یه Minion رو مخم راه نرفته بود .من kat بودم سه تا دشمن رو کشته بودم تو base اونا گیر کرده بودم اومدم recall کنم نمیرم سر و کله این creepe که تانکه پیداش شد وقتمو گرفته بود نمی زاشت برم لعنتی همه هم می خندیدن که من اونجا چه غلطی می کنم با سلام صلوات کشتمش تا recall کردم cait ult کرد منو تمومم کرد ولی انقدر که حرص اون minion رو دارم حد نداره.

پی نوشت:خودمونیما این شکلک جدیدا چه باحالن!
    اخ اخ همین دیروز من ساپورت الیستر بودم که بوت هم نداشتم هنوز اول بازی بود . بعد میخواستم لاین رو عوض کنم دیدم به مینیونه همینجور داره میاد دنبالم گفتم بزار ببینم تا کجا میخواد بیاد پر رو .
    همینجور از لاین تاپ تا بات اومد بی شعور . از bush هم استفاده نکردم فقط میخواستم ببینم تا کجا میاد دنبالم .

فکر کنم توی lol اولین کسی بودم که یک مینیون رو به اندازه 2 لاین جابه جا میکرد . البته فکر میکنم یه مشکلی به وجود اومده بود که اینطوری شده بود .
    Last edited by Gregar; 04-11-2012 at 22:18.

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cpt.sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باو :| ادم کنین دیگه CptSepehr :( با یه مشت نوب افتادم :(( چند روز پیش تو بازی زدم
    ibot
    مرده برگشته می گه
    no im human
    یهنی اون لحظه واقعا هنگ کردم :|
    تو بازی همین الان رفتم میگم sivir برو bot میگه باشه اومده mid :| میگم بابا پایین نقشه برو ، میگه باشه باز موند mid :|
    دیوانن :( راستی این ash بلد باشی یه قولیه برا خودشا ... :| یه بازی آخرای بازی خودش یه تنه 5 تا هیرو کشت ! دمیجش خیلییییی رفته بود بالا ! اصلا یه وضعی !
    خودمم الان دارم با tryn کار میکنم ! بدک نیست ! اگه یه تانک باش باشه همرو می کشه ! اگه یه تانک همراش نباشه ... همش میمیره

16. این کاربر از cpt.sepehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من الان چند وقته دارم الیستر میرم ساپورت . خیلی باهاش مچ شدم و خوب بازی میکنم . منم مثل اریا فکر کنم ساپورتم بهتر باشه تا کری .

اریا بیا یه بازی با بچه ها بزنیم . من تانک ، تو ساپورت و پژمان و عرفان هم بزنن دهنشون رو سرویس کنن . خیلی تیم خفنی میشه . مطمئن باش . شنیدم الیستر با بلیتز خیلی مچن که یکی تانک بشه یکی ساپورت واسه همین این فکر به ذهنم رسید

18. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من الان چند وقته دارم الیستر میرم ساپورت . خیلی باهاش مچ شدم و خوب بازی میکنم . منم مثل اریا فکر کنم ساپورتم بهتر باشه تا کری .

اریا بیا یه بازی با بچه ها بزنیم . من تانک ، تو ساپورت و پژمان و عرفان هم بزنن دهنشون رو سرویس کنن . خیلی تیم خفنی میشه . مطمئن باش . شنیدم الیستر با بلیتز خیلی مچن که یکی تانک بشه یکی ساپورت واسه همین این فکر به ذهنم رسید
    خیلی جالبه من به عنوان ساپورتر دارم رو الیستر کار میکنم! یعنی با همه بلدم جز این یعنی حرفه ای نیستم!هم تانکه هم هیل میکنه
    آقا دیروز چه روز گندی بود یکی دو دست بیشتر نتونستیم بازی کنیم
    شما بیشتر آن شو ببینیمت نیستی آخه
    باو :| ادم کنین دیگه CptSepehr :( با یه مشت نوب افتادم :(( چند روز پیش تو بازی زدم
    ibot
    مرده برگشته می گه
    no im human
    یهنی اون لحظه واقعا هنگ کردم :|
    تو بازی همین الان رفتم میگم sivir برو bot میگه باشه اومده mid :| میگم بابا پایین نقشه برو ، میگه باشه باز موند mid :|
    دیوانن :( راستی این ash بلد باشی یه قولیه برا خودشا ... :| یه بازی آخرای بازی خودش یه تنه 5 تا هیرو کشت ! دمیجش خیلییییی رفته بود بالا ! اصلا یه وضعی !
    خودمم الان دارم با tryn کار میکنم ! بدک نیست ! اگه یه تانک باش باشه همرو می کشه ! اگه یه تانک همراش نباشه ... همش میمیره
    سپهر خیلی باحالی منو پژمان و عرفان انقدر بهت میخندیم

من یه اکانت دارم لول 13 فکرکنم چمپ هم panatheon blitz داره
    خب چیه مگه منم یه زمانی sivir mid میرفتم
    ببین تو لول پایین انتظار نداشته باش pro بازی کنن!
    سعی کن خودتو سریع بکشی بالا و سعی کن از guide ها استفاده کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط آیتم نیست که ... توضیحاتم نوشته اونارم بخونم حتی اگه انگلیسیت خوب نیست ترجمه کن
    Last edited by Aria1997; 05-11-2012 at 11:53.

20. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •