سلام
شما برید توی setting / xperia /usb connectivity
بعدش usb conection mode
رو به حالت mass storage mode msc تعغییر بدید
سلام
شما برید توی setting / xperia /usb connectivity
بعدش usb conection mode
رو به حالت mass storage mode msc تعغییر بدید
سلام
این روش رو تست کنید ببینید چی میشه
ولی فک کنم تمام اس ام اس ها پاک بشه
شما برید setting /apps /all
بگردید برنامه که باهاش اس مس میفرستید رو clear data کنید
معمولا اسمش massging هست
یا از یه برنانه اس ام اس رسان دیگه مثل go sms یا hangout تست کنید ببینید چی میشه
Last edited by supermax15; 02-06-2014 at 12:41.
سلام
چند وقت پیش ی گوشی ارزون نسبت به کارایی واسه پسر برادرم که دبستانه گرفتم htc رزوند که انلاک بود مال verizon عالی کار میکرد تا اینکه قفلش کرد رمزشو فراموش کرده بود داداشمم بدون اینکه به من بگه رفت بود فلش کرده بود حالا دیگه سیم کارت ایرانو شناسایی نمیکنه منم از اندروید و روت و... اصلا سردرنمیارم خودم چندروز بیشتر نیست که گوشی Xperia zr خریدم.
حالا دوستان لطفا بگین گوشی رو چیکار کنم شهرستانم نرم افزاری خوب هم دمه دست نیست ببرم.
؟
لین کار رو انجام دادم الان وقتی وصل میکنم گوشی رو به کابل USB هی قطع میشه و هی وصل میشه و اون بوق قطع و وصل شدن USB رو مکرر و پشت سر هم میزنه![]()
ویندوز 7 هست ، / .. روش فعلی که در پیش گرفتم اینطوریه که اول کپی میکنم روی فلش و بعد با کابل OTG انتقال میدم روی گوشی
سلام دوستان اقا خواهشن یکی بگه چطوری میشه تو واتس اپ و وایبر لاین کلا ناپدید شد اصلا کسی شماره داشته باشه نتونه من ببین؟!
سلام تو اتس اپ تو قسمت تنظیمات حریم خصوصی میتونی تنظیم کنی که اخرین حضورت مشخص نباشه.اما در هر صورت اگه انلاین باشی نشون میده.وایبر هم هیچ راهی نداره.البته تا اونجا ک من اطلاع دارم
تنها راه اینه که دی اکتیو کنی
سلام بچه ها
من اکانت گوگلم تو گوشی وارد شده
ولی وقتی تقویمو sync میکنم فقط رویداد هایی که تو حساب گوگلم هست وارد گوشی میشه...رویداد هایی که من تو گوشی وارد کردم تو حساب نمیره
چطور باید این کارو کرد؟
من خیلی چیزا رو تو گوشی وارد کردم الان میخوام بفرستم بره تو حساب گوگلم
ممنون
اندروید جینجر برد داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)