در مورد دریبل آموزش تو خود بازی هست باید خودت تمرین کنی و ببینی بیشتر کدومش به دردت میخوره
در مورد دریبل آموزش تو خود بازی هست باید خودت تمرین کنی و ببینی بیشتر کدومش به دردت میخوره
کدوم قسمت هست آموزشا؟!
راستی چجوری میشه تو بازی تمرین کرد؟
توی قسمت My fifa 11 >
قسمت Help >
گزینه دوم
خوب از اونجایی که نصف بیشتر فیفا خور ها توی این تاپیک هست گفتم هم بیام سلامی عرض کنم به فیفا خور ها و هم بگم که یه آمزش توی این یکی تاپیک گذاشتم شاید به دردتون بخوره البته تفاوت نسخه کنسول با کامپیوتر در ضربه آزاد زیاد نیست به اون صورت و پی سی باز ها هم می تونن از این آموزش استفاده کنن
ویندوزت XP ه؟ اگه آره باید تقریبا فیفا رو بی خیال شی! ماههاس این مشکل رو کاربرای XP تو فروم EA مطرح کردن، دریغ از اینکه کسی جواب بده! دیگه آخرش به فحش و بد و بیراه کشیده و ملت گفتن بی خیال میریم PES بازی می کنیم!
واقعا نمی فهمم چرا EA هیچ جوابی نمیده!
سلام
بچه ها مشکل لگ تو بازی افلاین حل شده؟
اگه شده راهش چیه؟
Last edited by Mehdi.ss; 20-12-2010 at 03:16.
اگه ممکنه بگو چجوری میشه دریبل زد
راستش رفتم تو هلپ نفهمیدم کدوماست
خیلی شلوغ بود
1- دیگه همتون بعد از نصب پچ مشکل کرش بعد از بازی رو ندارین؟ ولی من هم واسه خودم پچ نصب کردم و هم واسه دوستم هر دو مشکل کرش بعد بازی های منجر مود رو داریم! یعنی پچ من مشکل داره؟ من که فایل اصلی فیفا رو دانلود کردم!
2 - میخوام گرافیک بخرم فیفا هنوز با کارتای ati مشکلی داره؟ گزینه های مدنظرم 5770 و 450 gts هست
آره ایکس پی هست ولی من فیفا رو روی ایکس باکس بازی می کنم. اصلا نسخه پی سیش رو ندارم البته چند روز پیش روی کامپیوتر پسر خالم دیدم... با عرض معذرت به نظرم جالب نبود چون قسمت VP ش خیلی چرت بود! خوشحالم که توی نسخه 11 به این قسمت اینقدر اهمیت داده و اصلاحش کرده... حتی به دلیل داشتن اکامپلیشمنت های آنلاین اون نمیتونه به 100٪ برسونه اما من این کار رو انجام دادم
سلام
بعد از نصب بازی و وقتی که به اجرای بازی میروم و کلید paly بازی را میزنم صفحه زیر می آید چه کار باید بکنم
و بازدن هر کدام از کلیدها صفحه از بین می رود و هیچ اتفاقی نمی افتد
در ضمن در هنگام نصب بازی بعد از زدن کلید finish پیغام زیر آمد
که بعد از زدن کلید Remind me in 14 days صفح رفت و بعد از اجرای بازی و پیغام اولی را میدهد حتی بعد قرار دادن کرک آن باز هم آن پیغام اولی را می دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)